![]() |
У темі 1 долучень
Боксер Ентоні Джошуа вважає, що бій проти Тайсона Ф'юрі, який постійно відкладається, все одно повинен відбутися.
Навіть якщо на кону не буде титулів. «Зі свого боку я знаю, що моя команда і промоутери робили все, щоб бій проти Ф'юрі відбувся. Бій без титулів? Про це я і говорю. Ми з ним так чи інакше проведемо поєдинок. Вони всі мої вороги, і Ф'юрі теж». «У мене в боксі друзів немає. Просто мої суперники. Мені подобається Володимир Кличко, він крутий. А всі нинішні боксери в моїй вазі - вороги». «І зараз мені належить провести серйозний бій проти Усика», - сказав Джошуа. Бій проти Усика відбудеться 25 вересня. |
У темі 1 долучень
25-річний український боксер Олександр Хижняк, який виступає у ваговій категорії до 75 кг, вийшов до 1/4 фіналу Олімпіади в Токіо.
Виступи українця прокоментував головний тренер збірної з боксу Сергій Лоївський. «Сьогодні Саша виконав свою роботу. Були помилки, але будемо їх виправляти. Сітка в усіх вагових категоріях складна: на Олімпійських іграх немає слабких суперників. Його виступом задоволені. Будемо готуватися до наступного поєдинку», - сказав Лоївський. В 1/4 фіналу Олімпіади Хижняк зустрінеться із 21-річним домініканським бійцем Еурі Седеньо. Поєдинок відбудеться 1 серпня о 06:18 ранку за київським часом. |
У темі 1 долучень
Промоутер Едді Хірн перед боєм Ентоні Джошуа проти Олександра Усика вважає, що розмір в супертяжах має велике значення.
«Усик в плані ваги і габаритів ніколи не стане справжнім супертяжем. Але, звичайно, він володіє неймовірним набором технічних умінь. Джошуа було б куди простіше впоратися з Усиком рік чи півтора тому». «Зараз, після бою з тим же Чісорою, Усик краще розуміє, що потрібно для успіху тут. Але великий хороший хлопець завжди переможе маленького доброго хлопця». «Джошуа, звичайно, боксер іншого рівня, але потрібно бути обережним проти Усика», - вважає Хірн. Поєдинок повинен відбутися 25 вересня. |
У темі 1 долучень
Стали відомі ім'я можливого наступного суперника 33-річного українського боксера Василя Ломаченка (15-2, 11 КО) і дата проведення бою.
Журналіст Ден Рафаель заявив, що українець проведе поєдинок із 34-річним ганським боксером Річардом Коммі (30-3, 27 КО), колишнім чемпіоном світу за версією IBF. Орієнтовна дата бою — 11 грудня. У грудні 2019 року Коммі програв технічним нокаутом Теофімо Лопесу у другому раунді. У лютому 2021 року Річард переміг Джексона Марінеса нокаутом у шостому раунді. У своєму останньому бою Ломаченко переміг японського бійця Масайоші Накатані технічним нокаутом у дев'ятому раунді. |
У темі 1 долучень
У Карслруе 31 липня відбувся вечір боксу. В цей день свій поєдинок провів українець Андрій Великовський (19-2-2, 12 KO).
26-річний спортсмен змагався з мексиканцем Хосе де Хесусом Масіаса (28-10-4, 14 КО) в бою за вакантний чемпіонський пояс WBC International в середній вазі. Спортсмени пройшли всю дистанцію. За підсумками 10 раундів була зафіксована нічия - 96:94, 94:96, 95:95. Це друга нічия в кар'єрі Великовского. Відзначимо, що другий українець Карен Чухаджян цього вечора здобув перемогу нокаутом. |
У темі 1 долучень
Проспект напівсередньої дивізіону Карен Чухаджян (19-1, 9 КО) успішно виступив на вечорі боксу в Карлсруе. 25-річні киянин швидко розібрався з представником Нікарагуа, Роберто Арріазою (18-2, 14 КО).
Чухаджян нокаутував суперника в п'ятому раунді. Відзначимо, що в цей вечір інший українець Андрій Веліковський не зміг завоювати титул WBC International. |
У темі 1 долучень
Український топ-проспект важкої ваги Владислав Сіренко (17-0, 14 КО) повернеться в ринг 4 вересня. У наступному бою 26-річний спортсмен зустрінеться з досвідченим росіянином Олександром Устіновим (36-4-1, 27 КО).
Зустріч відбудеться в Болгарії. Про це повідомив Сіренко. «У Болгарії 4 вересня буду відстоювати титул WBC Asia в бою проти Устінова! Тренувальний кемп вже давно стартував, так що набираю оберти!» - написав Сіренко в Instagram. Нагадаємо, що Сіренко в попередньому бою впевнено переміг Невфеля Уата. |
У темі 1 долучень
Промоутер Василя Ломаченка Боб Арум оцінив, наскільки брак габаритів може перешкодити Олександру Усіку в бою проти Ентоні Джошуа:
«Це нова ера. У суперважкій вазі ніколи не було таких розмірів, як зараз. Ми ніколи не бачили, щоб хлопець під два метри бився так, як це робить Ф'юрі. Або як Джошуа. Вони просто величезні. Холіфілд був у напівтяжах, потім у крузвейті, а потім у «королівському» дивізіоні. Крім Ріддіка Боу, у нього не було великих суперників. Майк Тайсон був відносно невеликим. В інший час такий же невеликий Усик мав би досить потужний удар для поєдинку з супертяжем 6 футів 2 дюйми. Але проти такого неосяжного хлопця, як Джошуа? Сили Олександра може не вистачити». |
У темі 1 долучень
Один з найкращих боксерів суперважкої ваги, колишній чемпіон Володимир Кличко згадав одну зі своїх найважливіших перемог в кар'єрі - золото на Олімпійських іграх 1996 року.
«Спогади, як вони є. Атланта-1996. У цей день чверть століття тому я був молодим спортсменом, який прагнув до моєї тодішньої найбільшої мети - золотої медалі. Успіх дався нелегко: мені доводилося терпіти труднощі, щоб його досягти. І в цьому я спирався на мій головний актив, крім таланту, - на силу волі. Сьогодні ми знову стаємо свідками великих індивідуальних досягнень. Тепер з'являються нові зразки для наслідування для майбутніх поколінь спортсменів, які будуть боротися і змагатися, щоб претендувати на наступні Ігри. Дійте. Ви - рушійна сила», - написав Кличко в Instagram. Нагадаємо, що на Олімпіаді в Токіо українець Олександр Хижняк є одним з головних претендентів на золоті медалі. 5 серпня українець проведе півфінальний поєдинок. |
У темі 1 долучень
Екс-чемпіон світу в легкій вазі Василь Ломаченко заявив, що за реванш з ним Теофімо Лопес зможе заробити максимально великий гонорар.
«Після бою з Накатані шлях один, але результатів і закінчень цього шляху може бути кілька. Перший - це Лопес, другий - невідомість, якщо Теофімо не погоджується або виникають якісь проблеми. Поки що домовленість про те, що поєдинок відбудеться, - усна. Ніякої дати, ніякої конкретики поки немає взагалі. Потрібно нагадувати, що Лопеси говорили після поєдинку? Ось просто Лопеси у всій красі. Сьогодні ми думаємо про це - ми говоримо про це. Напрямок вітру змінився, йдемо туди - давайте говорити це. Вони не приховують цього і кажуть, що прийшли сюди заробляти. Їм потрібні гроші. Сьогодні я, напевно, найбільший варіант для них, щоб заробити», - сказав Ломаченко. Нагадаємо, що у своєму останньому бою Ломаченко переміг японського бійця Масайоші Накатані технічним нокаутом у дев'ятому раунді. Раніше став відомий новий можливий суперник Ломаченка. |
У темі 1 долучень
Відомий тренер Андре Розьє поділився думкою про майбутній бій між чемпіоном світу за версіями WBA, WBO і IBF в надважкій вазі Ентоні Джошуа (24-1, 22 КО) і українцем Олександром Усиком (18-0, 13 КО).
«Я повністю на стороні Джошуа в цьому поєдинку. Він занадто великий і занадто сильний. Усик - талановитий, але він не зможе впоратися з силою Ентоні. Якщо у Джошуа в день бою будуть горіти очі і він буде добре підготовленим, то нокаутує Усика», - сказав тренер. Поєдинок Усик - Джошуа відбудеться 25 вересня в Лондоні на арені «Тоттенхема». |
У темі 1 долучень
За інформацією ESPN, український боксер Василь Ломаченко точно проведе бій 11 грудня в Нью-Йорку. Поєдинок стане головним у програмі TopRank.
Поки не визначений тільки суперник, однак найближче угода з Річардом Коммі. Нещодавно Ломаченко підтвердив, що хотів би провести проміжний бій до ймовірного реваншу з Тео Лопесом. Лопес тільки у вересні або жовтні повинен провести захист титулу проти Джорджа Камбососа, і якщо американець виграє, то вже в лютому може відбутися реванш з Ломаченком. До того часу українець хоче залишатися у формі і готовий на бій з Коммі, якого Лопес раніше впевнено переміг нокаутом. |
У темі 1 долучень
Скасовано поєдинок знаменитого філіппінського боксера Менні Пакьяо (62–7–2, 39 КО) проти непереможеного американця Еррола Спенса (27–0, 21 KO), чемпіона світу WBC і IBF у напівсередній вазі.
Як поінформував журналіст Майк Коппінджер, у Спенса травма – відшарування сітківки лівого ока, і той відмовився від поєдинку за титул чемпіона в напівсередній вазі. Великий бій був запланований на 21 серпня. Тепер Пакьяо проведе поєдинок проти кубинця Йорденіса Угаса (26-4, 12 КО), чемпіона WBA у напівсередній вазі. Еррол Спенс зазначив: «Я дуже розчарований тим, що не зможу битися з Менні Пакьяо 21 серпня. На жаль, лікарі виявили у мене проблеми з оком і сказали, що мені потрібно якомога швидше зробити операцію. Я не можу боксувати у такому стані. Хотів би вибачитися перед всіма і подякувати за підтримку. Я швидко повернусь». |
У темі 1 долучень
Скандальний український боксер Іван Редкач влаштував перепалку з промоутером Олександром Красюком в Інстаграмі. Все почалося з того, що Редкач викликав на бій в США Дениса Берінчика.
Проводити бій в Україні Редкач відмовився, заявивши, що «бокс народився в Англії, а помер в Україні»: Після цього Красюк запропонував Редкачу провести бій в Броварах на особливих умовах: «Хоча є ідея! Ваня, ти готовий в рідних Броварах побитися з Берінчиком не за гонорар, а за % прибутку від усього шоу? Ніяких фіксованих цифр - все, що заробили з ринку - все ваше. Що скажеш?», - написав Красюк. Sport.ua Telegram |
У темі 1 долучень
Український боксер Олександр Хижняк прибув в Україну з Токіо, де проходили Олімпійські ігри. Нагадаємо, що Хижняк завоював на Олімпіаді срібну медаль.
«Ми дуже багато готувалися до Олімпіади і в Токіо ми виконали великий обсяг роботи, щоб пройти весь шлях. Кожен бій був дуже важким. Рівень боксу на Олімпіаді вражає і порівняти з іншими змаганнями, напевно, неможливо. Для мене це був космічний бокс, коли кожен з боксерів виходить максимально мотивований на перемогу і потрібно бути готовим з першої секунди. Очікували і хотіли високого результату, йшли до золотої медалі і йшли до останнього, але ми радіємо і срібній нагороді, тому що це був дуже складний шлях. Для нас це дуже хороший досвід, який нас загартував і дав нові знання, і головне, що наша країна, а саме боксери, знаходяться серед кращих. Ми задоволені результатом, дійсно, в фіналі я пропустив удар, якого я не бачив, але я швидко відновився і рішення судді залишається незрозумілим до сих пір. Звичайно, я його не поділяю, бо я був готовий продовжувати бій», - сказав Хижняк. |
У темі 1 долучень
Кар'єра Гільєрмо Рігондо - незрозуміле явище. Неймовірно талановитий, виверткий і вмілий боксер провів зовсім мало поєдинків, при цьому програвши лише значно більшому і не менш класному боксеру. Зараз кубинець несподівано прийшов до вирішального етапу професійного шляху. Тут або перемога, або нічого.
Після Ломаченко Гільєрмо не боксував багато, а Касімеро - найкращий серед усіх суперників Варто розуміти, що на поєдинок проти Рігондо Василь погодився, не поспішаючи підписувати контракт і не вриваючись у переговори так, ніби це єдиний шанс для нього. Зустріч із Гільєрмо - ситуація, яку більше просили фанати, ніж хотів сам українець. Тоді Василь боксував у найбільш комфортній для нього категорії, суперники здавалися один за іншим, а Рігондо провокував. Але навряд чи кубинець не розумів, з ким він мав боксувати. Справа в тому, що у 2017 році на кубинця хотіли виходити тільки ті, хто не боявся болю, а чемпіони і зовсім намагалися стерти Гільєрмо з оточення. До того моменту пройшло вже чотири роки з найгучнішого періоду в кар'єрі Рігондо. Тоді він, далеко не найбільш габаритний боксер, побив і знищив грозу всіх легких і найлегших ваг Ноніто Донейра. Філіппінець був побитий у настільки класному і впевненому стилі, що розмови про припинення кар'єри другим найвідомішим боксером країни після Пак’яо розгорілися не на жарт. У тому ж 2013 році Рігондо розбив ще одного топа - Джозефа Агбеко. І якщо раніше всі розуміли, наскільки хороший Гільєрмо, то до того моменту зрозуміли, що битися з ним просто немає сенсу. Він міг розгадати що завгодно - не рятували ані габарити, ані сила удару, нічого. Кубинець влучав дуже багато, а давав зловити себе дуже малій кількості суперників. До Ломаченка Рігондо підійшов з абсолютним розумінням, що робити йому поєдинки ніхто не збирається, розкручується він посередньо, а через це виходити під кулаки такого майстра не хотів ніхто. Навіть нокдаун від японця Хісаши Амагаси у 2014 році нікого не переконав - всі розуміли, що кубинець просто загрався, та й японець був настільки більшим, що знову вражало всіх. Фактично, весь поєдинок із Ломаченком розкрутив сам Гільєрмо. Сам провокував, викладав картинки, стібав, розповідав про те, що бив суперників і більше. Навіть дав інтерв'ю одному з українських видань, аби всі побачили, як сильно він хоче того поєдинку. Все склалося. Експерти і фанати в США дуже хотіли побачити поєдинок двох олімпійських чемпіонів, але Василь попереджав: він навіть не Донейр. Вийде і задавить фізично. Getty Images/Global Images Ukraine. Гільєрме Рігондо програв на профі-рингу тільки Василю Ломаченку Так воно і вийшло, хоча і уроки боксу Василь теж трохи показав. Рігондо нічого не міг зробити з бійцем, що виступає на дві категорії вище, і який вміє все, що вміє він. До шостого раунду Ломаченко там затріпав суперника так, що той пішов у скарбничку «Номассченка», як ще один трофей. Після цього Ріго пропав на два роки. Цілком можна було уявити собі, що він пішов з боксу назавжди, оселившись у кімнаті бійців, чию кар'єру поховав Лома, але Гільєрмо повернувся. Після Василя він боксував ще тричі - три рази переміг, хоча моментами загравався у спробах подарувати шоу. По поєдинку-поверненню проти Дельгадо питань ніяких - нокаут у першому раунді, про що взагалі говорити? А ось далі стало зрозуміло, що в гонитві за видовищністю Рігондо жертвує тим, що вміє. Все-таки битися у нього виходить гірше, ніж боксувати, а з огляду на його габарити, які майже завжди менші, ніж у суперника, особливо. З іншого боку, можливо, відчуваючи наближення віку, Гільєрмо вже і не може так довго і майстерно маневрувати, йти і переміщуватися. Ось і доводиться битися. Проте, три суперника, три перемоги, дві достроково. Що може бути краще? Попереду - Касімеро. Чемпіон, з яким не буває нудно, а з огляду на стиль Рігондо, і близько не буде. Але мінусів для кубинця в такому поєдинку вистачає. Звичайно ж, вік суперника. Філіппінцю всього 32 роки, в той час, як офіційно кубинцеві сорок, а за фактом, знаючи любов кубинських спортсменів до маніпуляцій, може бути і більше. Сила удару у Джоеля теж будь здоров. Передостанній бій - проти Золані Тете - яскраве тому підтвердження. Касімеро може укласти будь-кого в будь-яку секунду. Це не зовсім неприборкана міць, як у Донейра, але плюха з обох рук там лягає настільки жорстко, що відчувати це на собі не хочеться. З огляду на те, що Рігондо штормило в деяких поєдинках і взагалі він не виглядав людиною, яка готова рухатися і не давати влучати по собі весь поєдинок, починає тхнути небезпекою. Getty Images/Global Images Ukraine. Джон Касімеро Так хто ж фаворит? Давайте спочатку до котирувань. В Україні знайти лінію на цей бій проблематично, але в середньому на чемпіона можна поставити за 1.5, а на Рігондо - за 2.25. До речі, так, Гільєрмо теж чемпіон, але всіх другорядних чемпіонів WBA ніхто не визнає, тому і поєдинок не об'єднавчий. Загалом, букмекери точно передають всю боязкість для Гільєрмо. Кубинець давненько не був навіть більшим за суперника за габаритами. Він і вище (170 см проти 163 см) і має великих розмах рук (171 см проти 163 см). Головний мінус Рігондо - вік. Його вплив на стиль кубинця більш згубний, ніж на стиль багатьох інших бійців. Гільєрмо важливо відчувати суперника і встигати. Чи встигає зараз кубинець, не ясно. Насправді, тут два варіанти розвитку подій. Перший: кубинець зарубиться з Касімеро в улюбленій манері філіппінця. Хто жорстко влучить першим, той і переможе. Хоча прямо зараз чемпіон виглядає кращим у цих розбірках. Другий: Гільєрмо зможе показати, можливо, вже й не кращу, але дуже хорошу версію себе. Тоді Рігондо розбере суперника на запчастини. Як не крути, кубинець є чудовим у грі в квача. У переміщеннях, в русі: в тому, щоб зловити суперника, йому практично немає рівних. А тут ще й перевага в габаритах. Якщо Рігондо захоче і зможе - опонент не зловить його, а сам буде натикатися на удари раз по раз. Але в цьому рівнянні забагато «якщо» і «можливо». Але можна сказати точно: за будь-яких розкладів поєдинок вийде топовим. Тому що в результаті поєднання таких стилів по-іншому бути не може. Поєдинок Джон Касімеро - Гільєрмо Рігондо відбудеться в ніч із суботи на неділю, 15 серпня, в Карсоні (США). Орієнтовний початок бою - 04:00 за київським часом. Sport.ua Telegram |
У темі 1 долучень
В ніч з 14 на 15 серпня 2021 року в Карсоні, штат Каліфорнія, пройшов вечір професійного боксу від промоутерської компанії TGB Promotions.
Головною подією став бій за титул чемпіона світу за версією WBО в найлегшій вазі (до 53,5 кг) в якому Джон Ріель Касімеро з Філіппін (31-4, 21 KO) переміг кубинця Гільєрмо Рігондо роздільним рішенням суддів (20-2, 13 KO ). Рігондо більшу частину бою провів у своєму фірмовому стилі, постійно тікаючи від суперника. Боксери наносили дуже мало акцентованих ударів, кубинець робив це рідше, але трохи точніше. У підсумку двоє із трьох суддів віддали перемогу більш активному філіппінцю: 113-115, 116-112, 117-111. Відзначимо, що першої поразки Рігондо завдав українець Василь Ломаченко у 2017-му році. Статистика ударів в бою Гільєрмо Рігондо - Джон Ріель Касімеро |
У темі 1 долучень
Онук Мухаммеда Алі американець Ніко Алі Волш (1-0, 1 КО) яскраво дебютував на професійному рингу, побивши свого співвітчизника Джордана Вікса (4-2, 2 KO).
З перших секунд бою Ніко пішов вперед як танк, а захисних навичок суперника не вистачило на те, щоб зупинити цей спурт. В результаті Вікс дуже швидко нахапався силових ударів і рефері був змушений зупинити одностороннє побиття. Бій проходив в рамках середньої ваги (до 72,6 кг). |
У темі 1 долучень
Відомий український промоутер Олександр Красюк розповів про те, чи є у срібного призера Олімпіади в Токіо Олександра Хижняка плани переходити в професіонали:
«З Хижняком ми познайомилися три роки тому на всесвітньому боксерському форумі в Сочі, коли Гассієв в січні 2018 року бився проти Дортікоса. Ми з Усиком прилітали туди в рамках Суперсеріі. І на форумі був присутній Хижняк, по-моєму, який отримав звання «Боксер року». Ми з Хижняком поговорили про бокс, про професіоналів. Які у нього були б інтереси. Він говорив, що дуже хотів би стати чемпіоном світу. Усик тоді ще не був абсолютним, але чемпіонський пояс у нього вже був. І Саша Хижняк говорив, що хотів би стати олімпійським чемпіоном і закінчити свій похід в любителях. Потім ми багато спілкувалися, листувалися, я приїжджав на базу в Конча-Заспу, коли там були збори. Розмовляли з його батьком і намагалися вийти на якусь конкретику до Олімпіади. Я пропонував рекламні контракти. Але Саша був сфокусований на підготовці до Токіо. Мовляв, я хочу спочатку закінчити з аматорським боксом, підвести під ним риску, а потім вже переходити». |
У темі 1 долучень
Популярне видання The Ring оновило рейтинг боксерів суперважкої ваги, де Олександр Усик залишається в топ-10, однак якраз замикає десятку.
Змінити ситуацію Усик може 25 вересня, коли битиметься з Ентоні Джошуа. Сам Джошуа поступається в рейтингу Тайсону Ф'юрі, який названий лідером. Лідер: Тайсон Ф'юрі 1. Ентоні Джошуа 2. Деонтей Вайлдер 3. Ділліан Вайт 4. Джозеф Паркер 5. Енді Руїс 6. Луїс Ортіс 7. Майкл Хантер 8. Оскар Рівас 9. Джо Джойс 10. Олександр Усик Sport.ua Telegram |
У темі 1 долучень
Боксер Олександр Хижняк, який поступився у фінальному поєдинку на Олімпіаді в Токіо, дав зрозуміти, що не має наміру зараз переходити в професіонали.
«Був впевнений, що цей шлях приведе до олімпійського золота. Але, знаєте, я пропустив той удар у фіналі. Якщо чесно, не бачив його навіть. Він прилетів нізвідки і влучив. Я швидко відновився, і рішення судді точно не розумію і не поділяю. І мені максимально допомагають, щоб я залишився на ще один олімпійський цикл і виграв золото в Парижі». «Потрібно продовжити шлях і залишитися в олімпійському боксі, щоб взяти золото. Але, звичайно, згадувати з приводу результату в Парижі не варто. Але ми плануємо і хочемо пройти, напевно, ще один олімпійський цикл і здобути золоту медаль в Парижі». «Думаю, продовжимо цей шлях», - сказав Хижняк в ефірі телеканалу Дом. Раніше промоутер Олександр Красюк запропонував боксеру перехід в профі. |
У темі 1 долучень
Знаменитий мексиканський боксер Сауль Альварес (56–1–2, 38 КО) на прізвисько Канело анонсував бій за титул абсолютного чемпіона світу.
6 листопада чемпіон WBA, WBC і WBO у другій середній вазі вийде на ринг в Лас-Вегасі проти чемпіона світу за версією IBF Калеба Планта зі США (21–0, 12 КO). Канело повідомив: «6 листопада збираємося вивести бокс у Мексиці у топ. Йдемо за відсутнім поясом». |
У темі 1 долучень
У неділю, 22 серпня, в Лас-Вегасі проходить вечір боксу.
38-річний американський боксер Роберт Герреро (37-6-1, 20 КО) переміг 34-річного американця Віктора Ортіса (32-7-3, 25 КО) одностайним рішенням суддів. Примітно, що всі судді вказали однаковий рахунок: 96-94, 96-94, 96-94. Марк Магсайо (23-0, 16 КО) переміг Хуліо Сеха (32-5-1, 28 КО) нокаутом у десятому раунді. Карлос Кастро (27-0, 12 КО) виявився сильнішим за Оскара Ескандона (26-6, 18 КО). Кастро нокаутував Ескандона також в десятому раунді. У головному бою вечора зустрінуться Йорденіс Угас (26-4, 12 КО), чемпіон WBA у напівсередній вазі, і Менні Пакьяо (62-7-2, 39 КО). |
У темі 1 долучень
42-річний Менні Пакьяо прокоментував свою поразку від Йорденіса Угаса і розповів про свої плани на майбутнє:
«В останні дні мені довелося внести корективи, це був важкий час для їх виконання. Але це бокс. Відстань була ключовим моментом. Було важко рухатися, м'язи не реагували найкращим чином. Мені дуже шкода, що я програв сьогодні, але я зробив все, що міг. Не знаю, чи повернуся на ринг, хочу відпочити, розслабитися, а потім прийняти рішення. В наступному місяці я зроблю остаточне оголошення про свою політичну кар'єру. Я знаю, що це буде набагато складніше, ніж бокс, але я хочу допомогти своїм людям на Філіппінах». |
У темі 1 долучень
42-річний боксер Менні Пак'яо після поразки від Йорденіса Угаса підтвердив, що схиляється до завершення кар'єри.
«Так, зараз я думаю, що, швидше за все, йду в бік завершення кар'єри. Десь 60 на 40 на користь припинення боксерської кар'єри». «У бою з Угасом через проблеми з ногами я не зміг показати себе на 100%», - сказав Пак'яо. У разі завершення кар'єри Пак'яо зосередиться на політичній кар'єрі на Філіппінах. |
У темі 1 долучень
24-річний мексиканець Хайме Мунгуйя (37-0, 30 КО) згоден провести бій з українцем Сергієм Дерев'янченком (13-3, 10 КО).
Раніше повідомлялося, що поєдинок повинен відбутися 17 вересня. Спортсмени боксуватимуть за право бути обов'язковим претендентом на титул WBC, яким володіє Джермалл Чарло. «Завжди мріяв битися за титул WBC. Так що якщо потрібно боксувати з Дерев'янченком, то я готовий. Думаю, цей бій допоможе мені набратися максимум досвіду, адже Сергій дуже сильний опонент, який раніше бився з елітними бійцями дивізіону. А перемога над таким опонентом підвищить впевненість уболівальників в моїх силах. Цей бій однозначно піде мені на користь. Думаю, я переможу», - сказав Мунгуйя. Нагадаємо, раніше Дерев'янченко тричі боксував за пояс чемпіона світу. В останньому поєдинку Сергій у вересні минулого року бився з Джермаллом Чарло (31-0, 22 КО) і поступився рішенням суддів. |
У темі 1 долучень
Поєдинок між українським боксером Владиславом Сіренком (17-0, 14 КО) і російським бійцем Олександром Устиновим (36-4-1, 27 КО) перенесений з 4 на 18 вересня.
Бій повинен був пройти в болгарській Варні, але тепер боксери битимуться в Пловдиві. На кону поєдинку стоятиме титул World Boxing Council Asia. |
У темі 1 долучень
Промоутер Едді Хірн вважає, що очікуваний мегафайт суперважковаговиків, британця Ентоні Джошуа (24-1-0, 22 KO) і українця Олександра Усика (18-0-0, 13 KO), зміг би продати двісті тисяч квитків, якби така арена існувала.
За словами функціонера, попит на шоу був просто колосальний. «Це буде шоу монстрів, за якими стежить весь світ, неймовірний бій двох відмінних суперважковаговиків. Давайте подивимося, як все пройде. Ми могли б зайняти Уемблі, це відмінний стадіон. При можливості ми змогли б продати 200 тисяч місць, без сумнівів. 54 тисячі осіб зараз стоять в електронній черзі за квитками», - сказав Хірн. Поєдинок Джошуа - Усик відбудеться в Лондоні 25 вересня. Бій пройде на стадіоні «Тоттенхема». Читайте також: Ентоні ДЖОШУА: «Готуюся до 15-раундового бою з Усиком». |
Перемогла росіянку та станцювала гопак:
13-річна українка із Харкова стала чемпіонкою Європи з боксу https://b.radikal.ru/b29/2108/c4/b5a115c59956t.jpg Кіра Макогоненко стала чемпіонкою Європи з боксу в своїй віковій категорії. У фіналі турніру, який проходив у Сараєво, 13-річна спортсменка перемогла росіянку, повідомляють Патріоти України. У вирішальному поєдинку наша 13-річна співвітчизниця, що змагається в категорії до 42 кг, здолала Анастасію Панєчкіну з Росії. Українку вже в такому юному віці називають вундеркіндом боксу, і цілком по праву, якщо судити за працездатністю, яку вона показує на тренуваннях та в поєдинках. Після завершення поєдинку дівчина повернулася в ринг і станцювала гопак. Причому не скорочену версію, яку практикують борець греко-римського стилю Жан Беленюк і боксер Олександр Усик, а розширену. Загалом наша команда здобула на першості Європи 23 медалі з 29 можливих. З них 7 золотих, 9 срібних і 7 бронзових нагород. В загальнокомандному заліку Україна посіла друге місце з 25 країн-учасниць. |
У темі 1 долучень
Сем Джонс, менеджер непереможеного британського суперважковаговика Джо Джойса висловився про українця Олександра Усика, з яким міг боксувати його підопічний.
Джонс стверджує, що команда українця не хотіла вести переговори з ними і затягувала час. «Пам'ятайте розмови про те, що Джо міг побитися з Усиком? Повірте мені, Усик і його команда робили все можливе, щоб уникнути цього бою. Вони розуміли, що покаже Джойс. Нікого не потішить бій з Джо, але, на їх превеликий жаль, він посідає перше місце в рейтингу WBO, тому комусь доведеться з ним битися. З Джозефом Паркером вийшов би відмінний бій. Якщо з'явиться така можливість, ми миттєво нею скористаємося. Енді Руїс, Луїс Ортіс - ці поєдинки дійсно можуть відбутися. Джо хоче битися з будь-ким із них. Зараз ми хочемо робити для Джо великі бої. Я чітко дав зрозуміти, що ми бажаємо великих поєдинків, і це те, що ми отримаємо», - сказав Джонс. Нагадаємо, що в липні Джойс переміг Карлоса Такама. Британець займає перше місце в рейтингу WBO. Усик в наступному бою зустрінеться з Ентоні Джошуа. Поєдинок відбудеться 25 вересня в Лондоні. |
У темі 1 долучень
Український боксер-професіонал Іван Редкач повідомив, що провів тренування з зіркою UFC Ніком Діасом. Українець виклав спільне фото з Ніком і його молодшим братом Нейтом.
«Вперше в житті провів спаринг з бійцем UFC, Ніком Діасом. Цікавий досвід», - підписав знімок Іван. Нагадаємо, що 25 вересня Нік Діас проведе перший бій за 6 років. |
У темі 1 долучень
У Клівленді відбувся вечір боксу, в головній події якого зустрічалися блогер Джейк Пол і колишній чемпіон UFC у напівсередній вазі Тайрон Вудлі.
Пол краще стартував в поєдинку, користуючись перевагою в антропометрії він діставав Тайрона ударами з дальньої дистанції. Вудлі не міг підібратися до блогера. Але в четвертому раунді Тайрон знайшов своєї момент, екс-боєць UFC потрапив потужним хуком і потряс суперника біля канатів, але розвинути свій успіх йому не вдалося. У наступних раундах суперники втомилися і викидали менше ударів. У підсумку суперники пройшли всю дистанцію в 8 раундів, переможця визначали судді. Пол отримав перемогу роздільним рішенням - 77:75, 75:77, 78:74. Таким чином, Пол залишається непереможним на професійному рингу, на його рахунку 4 перемоги (3 нокаути). |
У темі 1 долучень
Перемога зірки YouTube Джейка Пола над екс-чемпіоном UFC Тайроном Вудлі стала серйозною подією в єдиноборствах.
24-річний спортсмен і блогер залишається непереможеним на професійному боксі (4 перемоги, 3 нокаутом). Перемогу Джейка лаконічно прокоментував колишній чемпіон UFC у двох категоріях Конор Макгрегор. «Слинки течуть», - написав Макгрегор в Twitter. Відзначимо, що раніше Джейк Пол неодноразово викликав Макгрегора на бій. Можливо, в майбутньому ірландець і американець розділять ринг. Читайте також: Вудлі заради реваншу наб'є татуювання «Я люблю Джейка Пола». |
У темі 1 долучень
Знаменитий боксер-ветеран Оскар Де Ла Хойя здав позитивний тест на коронавірус і не зможе найближчим часом вийти на ринг.
Інсайдер Майк Коппінджер поінформував: «Оскар Де Ла Хойя здав позитивний результат на ковід, він не виступить у поєдинку з Вітором Белфортом 11 вересня. Евандер Холіфілд вступить в бій з Белфортом. Якщо комісія Каліфорнії не схвалить бій Холіфілда, поєдинок може переїхати в інший штат». Вітор Белфорт був екс-чемпіоном UFC у напівважкій вазі, а Евандер Холіфілд володів поясами чемпіона світу з боксу в суперважкій вазі. |
У темі 1 долучень
Поєдинок між українським боксером Владиславом Сіренком (17-0, 14 КО) і російським бійцем Олександром Устиновим (36-4-1, 27 КО) знову перенесений.
Нове місце проведення бою — Париж. Поєдинок повинен відбутися в п'ятницю, 10 вересня. Спочатку бій повинен був пройти 4 вересня у болгарській Варні, але потім поєдинок перенесли на 18 вересня у Пловдив. Промоутерська компанія Сіренка В1 Boxing заявила, що бій в черговий раз перенесений з незалежних від неї обставин. |
У темі 1 долучень
Абсолютний чемпіон світу в легкій вазі Теофімо Лопес висловився про можливий реванш з українцем Василем Ломаченком.
«Чи вважаю я, що перемога над Ломаченком зробила мене королем легкого дивізіону? Безумовно. Навіть сам Ломаченко про це сказав. Він просто намагається битися з моїми недоїдками, намагається повернутися і очистити своє ім'я. Досить кумедно, що всі вважають, ніби він знову отримає бій зі мною. Зараз я дивлюся тільки вперед, я вже пройшов цей етап. Тепер ми дивимося в бік більших і важливих речей на зразок бою з Джошем Тейлором та іншими хлопцями. Реваншу не буде. Якби я програв, він би взагалі ніколи не дав мені такої можливості. Так чому ж я повинен йому її надавати? Я не буду цього робити», - сказав Лопес. Нагадаємо, що в жовтні минулого року Лопес переміг Ломаченка одноголосним рішенням суддів. У своєму останньому бою Ломаченко переміг японського бійця Масайоші Накатані технічним нокаутом у дев'ятому раунді. |
У темі 1 долучень
Один з кращих важкоатлетів в історії Евандер Холіфілд незабаром повернеться в бокс. 58-річний ветеран проведе поєдинок проти екс-чемпіона UFC у напівважкій вазі Вітора Белфорта.
Спочатку з Белфортом повинен був боксувати Оскар Де Ла Хойя, але він заразився коронавірусом. Бій Холіфілда і Белфорта очолить вечір боксу від компанії Triller Fight Club, який відбудеться 11 вересня у Флориді. Відзначимо, що свої бої проведуть інші легенди UFC Тіто Ортіс і Андерсон Сілва, а також екс-чемпіон світу Девід Хей. Кард: Евандер Холіфілд - Вітор Белфорт Тіто Ортіс - Андерсон Сілва Девід Хей - Джо Фурньє Енді Венсес - Джоно Керролл |
У темі 1 долучень
Український боксер Сергій Дерев'янченко (13-3, 10 КО), швидше за все, в наступному поєдинку зустрінеться з 24-річним Хайме Мунгуйєю (37-0, 30 КО).
Мексиканець повідомив, що почав підготовку до бою з українцем. «Другий табір 2021 року розпочався, попереду відповідальна підготовка», - написав Мунгуйя. Нагадаємо, що бій Дерев'янченка і Мунгуйї санкціонований WBC. Спортсмени повинні боксувати за право бути обов'язковим претендентом на титул WBC, яким володіє Джермалл Чарло. Коли відбудеться бій, поки невідомо. |
У темі 1 долучень
58-річний американський боксер Евандер Холіфілд (44-10-2, 29 КО) завершив підготовку до виставкового бою із 44-річним бразильським бійцем змішаного стилю Вітором Белфортом (26-14, 18 КО).
«Три дні до поєдинку з Вітором Белфортом», — прокоментував Холіфілд ролик, де він активно працює в рингу. Поєдинок відбудеться у США 11 вересня. Бій пройде за правилами боксу і триватиме вісім раундів. |
У темі 1 долучень
Колишній чемпіон світу в напівважкій вазі Олександр Гвоздик поділився очікуваннями від бою Олександр Усик - Ентоні Джошуа (25 вересня):
«Бачив форму Джошуа, він помітно підсушився. Чув, що Ентоні збирається вигравати у Сашка не за рахунок потужності, а за рахунок майстерності. Навряд чи це хороша затія для британця. Взагалі не дуже розумно слухати заяви промоутерів, тренерів чи самих спортсменів перед боями. У рингу ми все одно побачимо те, до чого готувалися боксери. Факт, що Джошуа дійсно виглядає стрункішим, ніж зазвичай. Але не факт, що це ускладнить завдання для Усика. У таборі Джошуа розуміють, що якщо Ентоні вирішить грати в гру за правилами Саші - вибрати середній темп бою, не чинити постійний тиск і спробувати позмагатися в майстерності, то на нього чекає розчарування. Напевно, в команді британця хочуть зробити Джошуа більш витривалим. Думають, що Саша запропонує високий темп бою - це хороший варіант для Усика. У теорії це повинно допомогти Джошуа. Але в боксі не завжди відбувається так, як нам здається. Ми можемо побачити олімпійську версію Джошуа: легшого, рухливішого, без колишнього динаміту в кулаках. І з цією версією британця Саша впорався б без проблем». |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 00:31. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010