![]() |
Приходить німий в аптеку щоб купити презирвативів.
Жестами показує, кряхтить, пихтить. В результаті дістає член, кладе на прилавок і рядом кладе гроші. Аптекар дістає свій член і також кладе його на прилавок, а в нього він в два рази більший. Потім забирає гроші і ховає свій інструмент. На здивований погляд покупця відповідає: - Не впевнений в своїх силах, не грай. |
З життя.
Крокуючи сходами донизу, побачив, що назустріч вгору піднімається наша молоденька секретарка, але її погляд напрямлений у вікно, яке розміщене на повороті сходів і мене вона ще не бачить. Розрахувавши траєкторію її руху йду так, щоб зіткнутись з нею. - О, Боже!!! - перелякано скрикнула секретарка, відвернувшись від вікна і побачивши мене перед собою. - Добре, що "О, Боже", а не "О, Чорт"! - відповів їй. Настрій піднявся на цілий день. ;)А ще й гордість за те, що мене назвали Богом!!!;) |
Вмирає старий єврей. Слабким голосом питає:
- Моя дружина поряд? - Так, мій любий. - А мої діти тут? - Так, тату. - А мої внуки тут? - Так, дідусю. - То якого фіга тоді на кухні світло горить? |
- Куме, а як там наші плавці у Лондоні виступили?
- Та ти знаєш, непогано. Звісно, медалей немає, але й не потонув ніхто |
Залізна логіка.
- Куме, а знаєш чому чоловіки плавають, а жіночки купаються?:cool: - Ні, не знаю!:eek: А чому? - Тому, що чоловіки у плавках, а жінки у купальниках!:cool: |
|
У темі 1 долучень
SRTV Feed [Eutelsat W3C(16.0°E)] Biss key
Eutelsat W3C(16.0°E) 11474, V, 29950 QPSK FEC 3/4 |
У темі 1 долучень
"Monitor Games"
Hotbirt 13E 11319, V, 27500 QPSK FEC 3/4 |
Дитинство - це коли всі
пацани в колготках, але не підараси. |
В SEX SHOP заходить дамочка років
тридцяти і дуже сором'язливо підходить до прилавку з вібраторами. -Вибачте, можна мені отой біленький, отой чорненький, і отой в углу червоненький.... -Білий-будь-ласка, чорний також беріть, але мадам, вогнегасника ми вам продати не можемо... Дружина чоловіка відправляє в аптеку купити презервативи, і додає: - Заодно мені дві піпетки купи. Чоловік повертається злий: - Більше в аптеку не піду. Я у продавщиці питаю 2 презерватива, вона каже: - Нема. - Я говорю: - Tогда дайте мені 2 піпетки. А вона падає під прилавок в істеричному сміху. За сімейним обідом 10-річний син питає маму: - А що таке мине? - Ну, синку, це коли в рот беруть. Бац! Мама отримує потужний запотиличник від батька сімейства. - Дура! У нас син росте! Синку, мінет - це коли в рот дають ... |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 08:26. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010