![]() |
- Мама, я так змучився, сьогодні 4 пари було...
- Але, синку, ти сам вирішив стати свінгером... |
Дружина на кухні, чистячи 127-му рибу, каже чоловікові:
- Я тебе як людину прошу, на риболовлі - пий горілку! |
Театр. Повна тиша, йде вистава. Раптом з третього ряду лунає вигук:
- Лікар! Є в залі лікар?! Десь з балкона відповідають: - Я лікар. Що трапилося? - Колего! Що за нісенітницю нам показують?! |
Жінка - кухарка, прибиральниця, няня, економіст, бухгалтер. Вона ж - подай, прибери, перевір, купи, вклади, розбуди... А чоловік?!... А чоловік втомлюється на роботі.
|
Старість - це коли нагинаєшся для того, щоб зав’язати шнурки на взутті, і задумуєшся, що б ще тут внизу зробити.
|
Коли начальник спитав, хто з нас тупий, я відповіла: «Всі на фірмі знають, що ви тупих на роботу не берете!»
|
Чоловік сказав, що я розумниця і красуня. І не важливо чий чоловік це сказав!
|
По статистиці фразу: «О Боже, який великий», частіше за все чує маленький павук!
|
- Саш, мені подзвонили з розплідника, там їхня чіхуахуанша вже народила чіхуахуят!
- Кого кого?? - Чіхуахуйнят чи як їх? Чіхуахуяток... Коротше, собачку купиш? |
Не люблю закінчувати рік в поганих відносинах з кимось. Тому у вас залишилося кілька
днів, щоби переді мною вибачитися. |
Злітає літак. В салон виходить стюардеса:
- Шановні пасажири! Вас вітає наша авіакомпанія. Наш літак пілотує пілот першого класу, заслужений майстер парашутного спорту... |
Якщо в літаку поруч з вами сидить балакучий пасажир, почніть ледь чутно молитися по-арабськи.
|
Останні слова парашутиста: Проклята міль!!!
|
Пасажири сідають у повністю автоматизований літак. Невеликий розбіг, і літак у повітрі. З динаміка м’який голос бажає їм приємного польоту.
- Як ви знаєте, надзвукова швидкість літака така, що ми прибудемо у пункт призначення усього лише за 15 хвилин. Управління повністю автоматизовано, системи працюють без жодного втручання з боку пілота, штурмана або стюардес. Не турбуйтеся, ніщо не вийде з ладу ... не вийде з ладу ... не вийде з ладу ... не вийде з ладу ... |
Я завжди, будучи трохи загадковим, тримаю людей біля себе в напрузі і тому в літаку прошу відразу 4 блювотних пакета.
|
Дядько вирішив провезти через кордон білку, засунув її в труси, заходить на борт літака. 1 година - політ нормальний. 2 година - дядько почервонів. 3 година - дядько сидить, ледь не плаче. Десь на 4 годині польоту дядько з криком схоплюється і біжить до вбиральні. Забігає у вбиральню і починає бити білку об раковину, кажучи: Коли ти тварюка вирішила, що моя дупа - це дупло, я терпів. І коли ти, падлюка руда, вирішила, що мої яйця - це горіхи, я теж терпів. Але, коли ти горіхи в дупло потягла ....
|
Один пілот каже іншому:
- Скажи парашутистам, щоб припинили стрибати. Ми ще не злетіли. |
Він привіз мене на дачу, пригостив шампанським.
Від шампанського я стала сама не своя прополола моркву, петрушку, скопала три грядки... Він сказав, що ще жодна жінка не робила так йому добре. |
Перед стрибком з парашутом, переконайтесь, що ви в літаку.
|
Єдине, що мені не подобається в Фейсбуці - це те, що з гостей я приходжу завжди голодна...
|
Назбирав грибів... Посмажив... Про всяк випадок помився, побрився, красиво вдівся... Сиджу... Їм..
|
- Куме, як дізнатися, чи гриби їстівні?
- По будильнику. - Як це? - Повечеряйте, і якщо вранці почуєте будильник, значить гриби добрі! |
Сьогодні о 6 ранку, якісь люди ввімкнули під балконом гучно музику і почали робити зарядку. Скинула їм гантелі.
|
Прийшла на роботу, шеф каже: «Бажаю гарного дня!» Я зібралась і пішла додому!
|
Щоразу перед польотом дивлюсь на людей, з якими мені летіти. І уявляю, як ми всі разом будемо жити на острові.
|
Якщо прикмета не до грошей, то я не вірю в неї.
|
Я взагалі в прикмети не вірю, але якщо сказали, що це до грошей чи на щастя, то хто я такий, щоб не довіряти перевіреній віками народній мудрості.
|
Найголовніше - це заснути швидше, ніж зрозуміти, що ти мало чого добився в житті і не знайшов себе.
|
- В які азартні ігри ви граєте?
- Вижити на зарплату... |
Насправді жінки не бояться мишей. Просто вони так емоційно реагують на хутро.
|
- Альо, то морг?
- Так, а шо? - То Сірожа, як мама звонить буде, скажіть будь-ласка, що я у Олі! |
- Привіт, ти де?
- Географічно чи в фінансовому плані? |
Давайте поближче знайомитися:
- Напишіть щось про себе, наприклад: Хто де вдома зберігає гроші?) |
Іноді мені здається, що я можу все. Але потім кава перестає діяти...
|
Народна прикмета: Прийшов листопад, чекай грудня...
|
Погана прикмета - вірити у погані прикмети.
|
Купили внучці будиночок для Барбі, принесли додому, розпакували, а там на першому поверсі вже «АТБ».
|
Щастя - це коли попередній триндець вже скінчився... А наступний ще не почався!
|
- Сину, навіщо тобі завтра в школі літр горілки?
- Сказали принести улюблену татову річ. |
В автобусі:
- Ви рюкзак зніміть, з’явиться місце, де стояти. - Давайте я ще штани зніму, з’явиться місце, за що триматися. |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 06:38. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010