![]() |
У темі 1 долучень
30-річний мексиканський боксер Оскар Вальдес (30-0, 23 КО), чемпіон світу за версією WBС у другій напівлегкій вазі, провів поєдинок із 32-річним бразильським бійцем Робсоном Консейсао (17-1, 8 КО).
Поєдинок тривав усі 12 раундів. Вальдес захистив свій титул, перемігши одностайним рішенням суддів: 117-110, 115-112, 115-112. Варто відзначити, що це перша поразка в кар'єрі Консейсао. Вальдес на даний момент виграв всі свої поєдинки. |
У темі 1 долучень
Колишній чемпіон світу за версією WBO у першій напівсередній вазі Руслан Проводніков оголосив про завершення кар'єри.
37-річний спортсмен оголосив про відхід з боксу після перемоги у благодійному бою над екс-претендентом на чемпіонський титул UFC Алі Багаутіновим. «Я вішаю рукавички на гвоздях, я залишаю ринг», - сказав Проводніков, який володів титулом WBO з 2013 по 2014 рік. Зазначимо, що на професійному рингу Руслан провів 30 поєдинків, 25 з них виграв, 18 перемог здобув нокаутом. У пасиві у Проводнікова п'ять поразок. |
У темі 1 долучень
У Талса (США) відбувся поєдинок колишнього претендента на титул чемпіона світу в напівлегкій вазі Робсона Консейсао (17-1, 8 КО) та претендента Ксав'єра Мартінеса (17-1, 11 КО).
Поєдинок пройшов усю заплановану дистанцію у 10 раундів. За їхніми підсумками, всі судді одноголосно віддали перемогу 33-річному бразильцю Консейсао, для якого це 17-та перемога на професійному рингу. Для 24-річного американця Ксав'єра Мартінеса це перша поразка після 17-ти перемог поспіль. Читайте також: Пограбування століття. Судді віддали Макабу суперечливу перемогу над Мчуну |
У темі 1 долучень
Промоутер Олександр Красюк розповів про можливі дати проведення реваншу Олександр Усик – Ентоні Джошуа.
Після того, як офіційно відбулися торги з приводу бою Тайсон Ф'юрі - Ділліан Вайт, Усик на цей момент має лише варіант другого поєдинку з Джошуа. «Що стосується бою Усик – Джошуа, то кінець травня чи початок червня – це реальний варіант. Імовірність побачити бій у Києві є, але віддадуть перевагу варіанту, де буде велика фінансова вигода. Максимізація прибутку. З цього вибирається дата та місце проведення». «Звичайно, економічно Вемблі привабливіший, ніж НСК Олімпійський. Київ – це ще одна з опцій, але це менш ймовірний варіант». «Але й Вемблі – не остаточний варіант, бо є пропозиції з інших країн», – сказав Красюк в інтерв'ю каналу Тайк Майсон. |
У темі 1 долучень
Промоутер Олександр Красюк розповів про те, що Денис Берінчик планує провести наступний бій навесні у Києві.
Суперник має бути з топ-15 рейтингу, а головним кандидатом називають Густаво Лемоса (9-й номер рейтингу WBO). «Наразі на весну планується ще один захист титулу Берінчика. Проти боксера з топ-15. Сподіваємось знайти того, хто погодиться на бій». Густаво Лемос? Так. На жаль, минулого разу бій зірвався, але зробимо все, щоб мотивувати Лемоса приїхати до України», - сказав Красюк в інтерв'ю каналу Тайк Майсон. В останньому наразі поєдинку Берінчик переміг Ісу Чанієва. |
У темі 1 долучень
Відомий британський промоутер, глава компанії Matchroom Boxing Едді Хірн заявив, що найкращий боксер світу незалежно від вагової категорії Сауль Альварес упевнений, що може перемогти топових супертяжів.
«Альварес упевнений, що його абсолютно ніхто не зможе перемогти. У нього немає сумнівів, що він переможе Усика. Вважаю, що Канело думає, що зможе здолати Джошуа. Це його менталітет. Альварес дуже хороший боксер. Можливо, найкращий із тих, з якими я знайомий особисто», - сказав Хірн. Нагадаємо, що в наступному бою вийде повинен зустрітися з чемпіоном світу в крузервейті Ілунгою Макабу. Чемпіон у суперважкій вазі за версіями WBA, WBO, IBF Олександр Усик незабаром проведе реванш із Ентоні Джошуа. |
У темі 1 долучень
Едді Хірн, промоутер Ентоні Джошуа, заявив, що володар титулу WBC у надважкій вазі Тайсон Ф'юрі відмовився від бою проти чемпіона світу за версіями WBA, WBO, IBF Олександра Усика, побоюючись неприємностей у бою з українцем.
«Інформація, яка була представлена публічно, насправді дуже відрізнялася від реальності. Бо Тайсон Ф'юрі не погодився провести бій з Олександром Усиком. Ф'юрі не став би битися з Усиком за абсолютне чемпіонство титул у своєму наступному поєдинку. Чому? Тому що Тайсон Ф'юрі – розумна людина. У нього є мізки. Він знає, наскільки крутий Усик», – сказав Хірн. Зазначимо, що сторона Ф'юрі стверджувала, що Джошуа не влаштувала сума відступних. Читайте також: Промоутер: «Усик дуже сильний. Джошуа треба віддати належне за сміливість» |
У темі 1 долучень
Учора, 5 лютого у Кардіффі відбувся вечір боксу. Головною подією став поєдинок у середній вазі між Крісом Юбенком-молодшим та Ліамом Вільямсом.
Під час матчу Вільямс чотири рази побував у нокдауні. У результаті Юбенк переміг одноголосним рішенням суддів – 116:109 116:108, 117:109. Читайте також: Турман проти Барріоса – потенційний бій року. В обох багато стоїть на кону |
У темі 1 долучень
Відомий український важкоатлет Віктор Вихрист (9-0, 7 КО) поділився очікуваннями від наступних поєдинків у 2022-му році.
«21 рік був не легким, але слава Богу ми його пройшли, є над чим працювати і в чому вдосконалюватися. У 22 році потрібно боксувати та перемагати, щоб максимально наближатися до топових бійців. Що стосується наступного поєдинку та суперника, поки нічого не ясно, конкретної інформації поки що немає. Якби я мав можливість вибирати з топів, то звичайно ж я хотів спробувати свої сили проти Ф'юрі. Олександр Усик на мою думку кращий ніж Ф'юрі, але він мій земляк і до нього велика повага як до спортсмена та людини, яка прославляє нашу країну», - сказав Вихрист. Нагадаємо, 2 січня Вихрист здобув перемогу нокаутом над Яго Кіладзе. Українець під час бою двічі опинявся у нокдаунах. |
У темі 1 долучень
Стрімінгова платформа DAZN представила оновлений рейтинг найкращих боксерів світу незалежно від вагової категорії.
Вже кілька тижнів поспіль рейтинг утримує український боксер, чемпіон світу за версіями WBA, WBO та IBF у надважкій вазі Олександр Усик. Другий рядок займає чемпіон WBO у напівсередньому дивізіоні Теренс Кроуфорд. На третє місце вийшов об'єднаний чемпіон WBA, IBF та WBC у найлегшій вазі Наоя Іноуе. Піднесення вдалося завдяки розгромній перемозі Іноуе над Ноніто Донейром. Топ-3 покинув Сауль Альварес. Зазначимо, що з рейтингу виключено Тайсона Ф'юрі, який раніше оголосив про завершення кар'єри. Рейтинг DAZN: 1. Олександр Усик 2. Теренс Кроуфорд 3. Наоя Іноуе 4. Сауль Альварес 5. Еррол Спенс 6. Дмітрій Бівол 7. Стівен Фултон 8. Девін Хейні 9. Шакур Стівенсон 10. Джермелл Чарло |
У темі 1 долучень
Промоутер Олександр Красюк, який представляє інтереси чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями WBO/WBA/IBF/IBO Олександра Усика, повідомив, що реванш проти Ентоні Джошуа буде перенесено.
«20 серпня — найімовірніша дата [реванша Усика та Джошуа]», — сказав Красюк. Також Красюк повідомив, що поєдинок Усик — Джошуа, найімовірніше, відбудеться на Близькому Сході. Офіційно про реванш мають оголосити наступного тижня. |
У темі 1 долучень
У Майамі (США) відбувся чемпіонський бій у надважкій вазі (понад 90,7 кг), у якому чемпіон WBA World американець Тревор Брайан (22-1, 15 KO) зустрівся з британцем Деніелем Дюбуа (18-1, 17 KO).
Цікаво, що перед початком бою на арені грав Гімн України. Це сталося з ініціативи організатора бою Дона Кінга, який у такий спосіб висловив підтримку українському народу. Дюбуа володів перевагою у поєдинку, і чемпіон пропускав чимало ударів. У четвертому раунді Брайан пропустив лівий хук і важко опустився на канвас. На цьому бій закінчився. |
У темі 1 долучень
Колишній чемпіон світу у надважкій вазі Володимир Кличко висловив подяку за введення його до Міжнародної зали боксерської слави.
«Спасибі фанатам та організаторам за визнання. Пам'ятаю, коли у 14 років я почав свій шлях у боксі, я використав це як інструмент для подорожей у дуже юному віці. Я ніколи не мріяв, що так далеко зайду в цьому виді спорту, тим більше, що опинюся серед усіх цих шанованих чемпіонів у Міжнародному залі боксерської слави. Це чудово, це велика честь. На жаль, російська агресія в моїй рідній країні та війна завадили мені особисто побувати на цій церемонії разом з вами. Ця війна змінила не лише мене, а й увесь світ», – сказав Кличко, який через російське військове вторгнення не зміг відвідати церемонію. Кличко-молодший увійшов до Зали слави класу-2021. Церемонія цього року включає класи 2020, 2021 та 2022. |
У темі 1 долучень
Едді Хірн, промоутер Ентоні Джошуа, сподівається, що рано чи пізно вдасться організувати великий бій проти Тайсона Ф'юрі.
Але спочатку Джошуа треба перемогти Олександра Усика. «Думаю, що бій Джошуа – Ф'юрі завжди буде доречним. Мене постійно питають, коли Ентоні проведе бій з Тайсоном. Звичайно, Джошуа не хоче вдруге програти Усику, але Олександр, ймовірно, зараз номер один серед боксерів незалежно від вагової категорії. Програти Усику - це не катастрофа, але, гадаю, поєдинок Джошуа - Ф'юрі за всі пояси став би найбільшим за останній час». «Мені здається, якщо Ентоні впорається з Усиком, то ми точно побачимо його бій з Ф'юрі за всі титули», - сказав Хірн. Бій Усик - Джошуа має відбутися наприкінці серпня. |
У темі 1 долучень
Американський боксер, чемпіон світу у легкій вазі за версіями WBA, WBC, WBO, IBF Девін Хейні (28-0, 15 КО) висловився про можливий поєдинок з українцем Василем Ломаченком (16-2, 11 КО).
Також американця цікавить зустріч із Джервонтою Девісом (27-0, 25 KO). «Ці двоє цікавлять мене найбільше – «Лома» та «Танк». Ці бої цікаві мені більше за інших. Хоча я битимуся з ким завгодно. Я ж справжній боєць. Ці бої цікаві мені більше за інших, але нам не завжди вдається втілити їх у життя. Бізнес залишається бізнесом, і це розумію. Подивимося, що мені запропонує моя команда і побачимо, що буде реально», - сказав Хейні. Нагадаємо, Хейні 5 червня переміг Джорджа Камбососа та став абсолютним чемпіоном світу. Раніше повідомлялося, що Боб Арум має намір організувати бій Хейні з Ломаченком. |
У темі 1 долучень
Василю Ломаченку прийшов час подумати над тим, щоб повернутися в бокс. Востаннє українець побував у ринзі у грудні 2021-го року, а вже у лютому 2022-го встав до лав територіальної оборони Білгород-Дністровського після військового вторгнення росії в Україну.
Це сколихнуло світ. Повідомлення про боксерів, що пішли захищати державу, розірвали американські ЗМІ: десятки боксерів, промоутерів та функціонерів обговорювали те, як Ломаченко, Усик, Клички та інші захищають державу. Але зараз є сенс подумати над поверненням в ринг. Тому що такої аудиторії, як у Василя, немає майже ні в кого. І спрацювати можна по повній. Причина 1. Ідеологічна Те, що Ломаченко та Усик залишились в Україні зі зброєю, а Клички увімкнулись в інформаційному та організаційному питанні, буквально прикуло до країни мільйони очей серед спортсменів. Як показує практика, спортивна аудиторія Америки доволі аморфна до будь-яких таких питань. Наприклад, дуже багато людей досі не розуміють, чому українці вимагають забрати титули у того ж Артура Бетербієва. Тим не менш, те, що стільки боксерів одразу вирішили захищати державу, здивувало взагалі всіх. Той же Оскар Де Ла Хойя казав, що ніколи б не зміг зробити те ж саме: «Усик, Кличко, Ломаченко – вони дуже мужні та сміливі молоді люди, які збираються битися за країну. Вони бійці. Вони доводять це й поза рингом. Треба бути обережним. Зараз важкі часи. Прикро, що таке сталося. Ця ситуація показала їхній менталітет бійців. Вони готові ризикувати життям заради своїх сімей, друзів, незнайомців. Це показує, хто такі боксери, бійці. Чи міг би я уявити себе на їхньому місці? Звісно, ні, б###ь. Тому це й так дивує. Кличко прямо там. Хто знає, що може статися, коли ти б’єшся за свою країну. Велика повага їм», – захоплено розповідав Оскар. І він – не єдиний. Насправді, це було надважливо – задіяти як можна більше медійних людей, які говорили б про війну. Але, як показують дослідження, інтерес до війни впав у 20 разів, судячи з кількості запитів у пошукових ресурсах. В боксі цей попит падає ще більше, при тому, що у кожного з боксерів велика аудиторія, яка важлива для прийняття рішень керівниками країн-союзників по Україні. Повернення Ломаченка може сколихнути всіх, як це було з Усиком. Про Олександра зараз говорить виключно у форматі «цей бій важливіший для нього, ніж для Джошуа, через війну». Всі продовжують говорити про війну через це – а це важливо для України. Крім того, Ломаченко може заробити непогані гроші і частину їх віддати на оборону України, як пообіцяв зробити його друг Олександр Усик. Причина 2. Шанс, якого більше може і не бути Нарешті всі пояси в одному місці. Поєдинок проти Теофімо був важливий репутаційно та інформаційно, але Лопес пішов далі і другої зустрічі ми ніколи не побачимо. Але та перемога, як і перемога над Камбососом, не дала б всього – через титул, що був у Хейні. Тепер у Девіна всі пояси – і це чудовий шанс одним кроком забрати їх всі. Що робити далі – Василь може подивитись по ситуації, але просто зараз можна довершити той самий акорд, якого так не вистачало українцю. Getty Images/Global Images Ukraine. Василь Ломаченко проти Річарда Коммі Статус абсолютного чемпіона дає Ломаченку право остаточно називатись одним з найкращих в історії, тому що після Лопеса все змазалось: були Накатані та Коммі, яких українець переміг би і в 40 років. Перемога над молодим та сильним Хейні, статус, до якого він так довго йшов, фактично закриє всі питання зі спадщиною. І зараз його можна закрити однією реальною перемогою. Причина 3. Вікова Будемо відверті, в 34 боксувати так само, як у 27, важко. Тим більше, в легких вагових категоріях. Тим більше, при більш як трьохста поєдинках у любителях. Василь не молодіє. Фактично, український боксер вже на спаді, як би він чудово не виглядав в останніх боях. Це все ще дуже високий рівень, але очевидно, що Лома не ставатиме краще, а лише навпаки. А от Хейні ставатиме. І навіть Джервонта, якому всього 27, ставатиме. Бо хлопцям є куди і коли рости. А Ломаченкові - немає. Йому варто вмикатись просто зараз. При тому, що і Арум каже про готовність організувати бій, і навіть сам Хейні вважає, що після такого бою до нього будуть відноситись серйозно. Поки всі готові і, головне, готовий Лома, треба брати цей шанс. Василь пообіцяв, що не полишить Україну до кінця війни. Благородна ціль, але змінити план на більш вигідний всім, думається, ніколи не пізно. |
У темі 1 долучень
Український медіасервіс MEGOGO не показуватиме поєдинок між чемпіоном світу за версіями WBC та IBF у напівважкій вазі Артуром Бетербієвим (17-0, 17 КО) та володарем титулу WBO Джо Смітом (28-3, 22 KO).
Зустріч відбудеться 18 червня на Madison Square Garden у Нью-Йорку. Джерела стверджують, що причиною відмови від трансляції стало те, що Бетербієв народився в Дагестані, має громадянство росії і є близьким другом з Рамзаном Кадировим. В одному з інтерв'ю 37-річний уродженець Хасавюрта назвав голову Чечні своїм братом. До цього MEGOGO транслював усі головні бої та турніри компанії Top Rank. |
У темі 1 долучень
У ніч із 18 на 19 червня у Madison Square Garden у Нью-Йорку відбувся чемпіонський бій.
У поєдинку за титули чемпіона світу за версіями WBC, WBO та IBF у напівважкій вазі змагалися Артур Бетербієв (17–0, 17 КО) та американець Джо Сміт (28–3, 22 KO). Шоу проходило під егідою Top Rank та Боба Арума. Бетербієв вийшов на бій під канадським прапором і його освистали вболівальники в Нью-Йорку. На рингу серйозного протистояння не вийшло. Сміт пропустив потужний удар у першому раунді та опинився у глухому куті. У другому раунді було зафіксовано кілька нокдаунів, а потім суддя зупинив бій. Бетербієв здобув 18-ту перемогу в кар'єрі, технічним нокаутом вже в 2-му раунді. |
У темі 1 долучень
Едді Гірн, промоутер колишнього чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями WBA, WBO, IBF та IBO Ентоні Джошуа, відреагував на оголошення бою-реваншу між своїм клієнтом та українцем Олександром Усиком, що нині володіє вищезгаданими титулами.
«Ми дуже раді провести один із найбільших реваншів у надважкій вазі в історії боксу і дати Ентоні Джошуа шанс повернути те, що він втратив у Лондоні у вересні минулого року. Все поставлено на карту в цьому бою за звання чемпіона світу в надважкій вазі. Ми знаємо, що Олександр Усик — чудовий боєць, і ми бачили це минулого разу, але я знаю, що Ентоні Джошуа налаштований більш рішуче, ніж будь-коли. Було величезним успіхом провести реванш Ентоні Джошуа з Енді Руїсом-молодшим у Саудівській Аравії в 2019 році, і ми з нетерпінням чекаємо на можливість знову попрацювати з цією країною, щоб організувати цю історичну подію. Тож, без сумніву, всі погляди світу будуть прикуті до рингу в суботу, 20 серпня. Це історія спокути, і зворотний відлік починається прямо зараз», - сказав Гірн. Бій-реванш має відбутися 20 серпня у місті Джидда, Саудівська Аравія. Перший поєдинок виграв Усик за очками. |
У темі 1 долучень
26-річний кубинець Енді Крус Гомес зараз є одним із найперспективніших боксерів. Олімпійський чемпіон 2020 року, триразовий чемпіон світу залишив Кубу, щоб розпочати професійну кар'єру.
Про це повідомив інсайдер Віллі Суарес. «Куба - це колиска талантів, де на кожному розі народжуються боксери з можливістю стати олімпійським чемпіоном та чемпіоном світу. Куба - це кузня чемпіонів, але їх не можна змусити мислити певним чином або жити по-старому, з ідеологією, яку не поділяють навіть їхні батьки. Енді нікого не зрадив. Він робить те, що зробила б будь-яка людина, яка має хоч краплю мозку, а саме використовує свою молодість і побореться за краще майбутнє, щоб не опинитися в повному злиднях і не повторити долю легенд кубинського аматорського та професійного боксу», - повідомив Суарес. |
У темі 1 долучень
Український боксер напівсередньої вагової категорії Максим Продан (19-2-1, 15 КО) повідомив, що в професійному боксі теж присутнє упереджене ставлення до української символіки.
«Хотів вийти в ринг зі стягом – не можна. Під пісню «Ой у лузі червона калина» – теж не можна. Багато політики сказали, а у нас – спорт. Я спеціально для цього пошив на вихід в ринг жовто-синій комплект. Ось така історія… А пісня була від нашого козака Ярмака», - написав Продан. Раніше українського боксера Матвія Ражбу змусили зняти вишиванку та козацьку шапку після бою на турнірі Кубок Акрополя. |
У темі 1 долучень
Український боксер Денис Беринчик наступний бій проведе проти володаря титулу EBU Івана Менді. Поєдинок відбудеться 22 жовтня у Пон-Сен-Максансі.
37-річний Менді – француз сенегальського походження. Останній бій провів у квітні 2022 року, перемігши італійця Джанлуку Челью. Денис Берінчик в останньому поєдинку переміг за очками росіянина Ісу Чанієва. |
У темі 1 долучень
ESPN представив оновлений рейтинг найкращих боксерів світу незалежно від вагової категорії. Український екс-чемпіон світу у трьох категоріях Василь Ломаченко опустився на 9-те місце. Українця обійшли російські чемпіони у важкій вазі Артур Бетербієв та Дмітрій Бівол.
Інший українець, чемпіон у надважкій вазі за версіями WBA, WBO, IBF Олександр Усик посідає шосте місце. Лідирує американський чемпіон у напівсередній вазі Теренс Кроуфорд. Рейтинг pound for pound від ESPN 1. Теренс Кроуфорд 2. Найоя Іноуе 3. Еррол Спенс 4. Сауль Альварес 5. Тайсон Ф'юрі 6. Олександр Усик 7. Артур Бетербієв 8. Дмітрій Бівол 9. Василь Ломаченко 10. Шакур Стівенсон |
У темі 1 долучень
Відомий український боксер Владислав Сіренко продав на благодійному аукціоні свій чемпіонський пояс WBC Asia за 70 тисяч гривень.
Виручені гроші було перераховано 18-річному В'ячеславу Ялову із села Верхньоторецьке (Донецька область). Його мати померла в нього на руках унаслідок вибуху снаряда. Ялов взяв на себе опіку над своїми чотирма молодшими братами та сестрами. Його мета – купити житло для своєї родини та розпочати нове життя. |
У темі 1 долучень
Український боксер Єгор Великовський (9-0, 5 КО) на вечорі боксу в Німеччині впевнено розібрався із чехом Томашем Адамеком (29-21-2, 10 КО).
Бій завершився у другому раунді. Спочатку Великовський відправив суперника до нокдауну, а потім успішно завершив бій. |
У темі 1 долучень
Американський топ-тренер Роберт Гарсія, який є наставником Ентоні Джошуа (24-2, 22 КО), висловився про майбутній реванш британця з українцем Олександром Усиком (19-0, 13 КО).
«Ми не знаємо, як планує битися Усик. Він може вийти і робити щось, через що нам доведеться більше боксувати. Тут ніколи не знаєш, напевно. Але ми будемо готові до всього, що запропонує Усик. Він чудовий боєць і чемпіон, я знайомий з ним особисто, і мені добре відомо, наскільки сильно він любить свою справу. Але ми готові зробити Ей-Джея триразовим чемпіоном світу у надважкій вазі», - сказав Гарсія. Нагадаємо, реванш Усик – Джошуа відбудеться 20 серпня в Джидді, Саудівська Аравія. |
У темі 1 долучень
Боксер Деонтей Вайлдер після двох поразок від Тайсона Ф'юрі та втрати титулу WBC все ще не знає, чи варто продовжувати кар'єру.
«Я точно розглядаю можливість повернення до боксу. Поки що вивчаю різні варіанти. Відчуваю, що можу перезапустити кар'єру, але ще не вирішив», - сказав Вайлдер. Раніше боксер дав прогноз на бій Усик - Джошуа. |
У темі 1 долучень
Колишній тренер Володимира Кличка Джонатон Бенкс прокоментував майбутній другий бій між чемпіоном світу за версіями WBA/WBO/IBF Олександром Усиком та британцем Ентоні Джошуа.
«Джошуа - мій кореш, Усік теж мій кореш. Я давно знаю Олександра, ще до його переходу до професіоналів. Ентоні приїжджав до тренувального табору Володимира Кличка, Усик теж там бував. Отже, я знаю їх обох. Я думаю, що це буде хороший бій. У кого перевага у цьому поєдинку? В Усика, тому що він виграв перший бій. Але я вважаю, що Джошуа надзвичайно небезпечний. Після того, що Ентоні вивчив у першому поєдинку, він повернеться у реванші сильнішим, бо він дуже добре навчається», - сказав Бенкс. Нагадаємо, реванш Усик – Джошуа відбудеться 20 серпня в Джидді, Саудівська Аравія. |
У темі 1 долучень
Боксер Тайсон Фьюрі вважає, що Олександр Усик переможе Ентоні Джошуа в реванші, але все ж таки бачить один варіант для британця.
«Усик занадто сильний для Джошуа. Він розумніший, він швидший, він шульга. Новий тренер Джошуа спробує поставити більш агресивний бокс, але це дозволить Усику тільки більше рухатися та завдавати більше ударів. Усик просто сильніший, але шанс у Джошуа є». «Після першого бою ми бачили, що на обличчі Усика були сліди від ударів. Ентоні потрібно один раз добре влучити», - сказав Ф'юрі. Бій Усик – Джошуа відбудеться 20 серпня. |
У темі 1 долучень
Чемпіон світу за версіями WBA, WBO та IBF у надважкій вазі Олександр Усик прокоментував роботу Ентоні Джошуа з американським фахівцем Робертом Гарсією.
«Я не думаю про те, що Ентоні Джошуа співпрацює з Робертом Гарсією. Це не моя справа – думати, як Ентоні тренується та що він робить. Я думаю про те, що я роблю, про свою роботу, тренувальний табір, сім'ю, країну. Я не думаю про Ентоні. Люди кажуть, що Джошуа може перемогти, тільки якщо пресуватиме мене і спробує нокаутувати? Ну, хай більше слухає людей», – сказав Усик. Поєдинок Олександр Усик – Ентоні Джошуа 2 відбудеться 20 серпня у Джидді. |
У темі 1 долучень
Чемпіон світу за версіями WBA, WBO та IBF у надважкій вазі Олександр Усик розповів про реалії українців під час російського вторгнення.
«В Україні зараз гаряче, бо російська федерація намагається вбити нас усіх і посилає бомби на нас. Поєдинок із Джошуа надихає українців, і більше людей мене підтримують. Право представляти український народ давало і дає мені додаткову зброю у бою. Подивимося, як усе складеться у реванші», – сказав Усик. Зазначимо, що Усик взяв участь у пресконференції, присвяченій реваншу з Ентоні Джошуа. Реванш Олександр Усик – Ентоні Джошуа відбудеться 20 серпня в Джидді. |
У темі 1 долучень
Боксер Ентоні Джошуа сподівається, що у реванші з Олександром Усиком зможе повернутися до агресивного стилю ведення бою.
«Мені подобається розбивати суперникам обличчя. У першому бою з Усиком я зробив йому розсічення над оком, раніше в кар'єрі я завдавав серйозних розсічень Пулеву, Руїсу та іншим. Мені це подобається». «Одна з моїх сильних сторін – це сила удару. Знаю, що можу сильно влучити і завдати великої шкоди. Чесно кажучи, мені не вистачає тих днів, коли завдавав серйозних ударів, коли бив суперника по обличчю. Сподіваюся, що скоро повернуся до цього», - сказав Джошуа. Бій Усик – Джошуа відбудеться 20 серпня. |
У темі 1 долучень
Український боксер Карен Чухаджян (21-1, 11 КО) переміг австралійця Блейка Мінто (14-3-2, 3 КО), захистивши титул IBF International у напівсередній вазі.
Українець володів перевагою, і після шостого раунду Мінто відмовився від продовження бою. |
У темі 1 долучень
Боксер Енді Руїс, який програв Ентоні Джошуа в реванші після своєї несподіваної перемоги, вважає, що британець має шанси перемогти Олександра Усика.
«Я думаю, що Джошуа здатний перемогти. У суперважкому дивізіоні все може статися. Один удар все змінює. Ми знаємо, що Джошуа може підніматися після поразок, може перемагати після невдач». «Але Усик, звісно, серйозний суперник. Вправний, проводить багато комбінацій», - сказав Руїс. Бій пройде 20 серпня. |
У темі 1 долучень
Екс-чемпіон світу Тоні Белью (30–3–1, 20 KO) заявив, що не хотів би виходити на ринг вдруге проти українця Олександра Усика (19–0, 13 KO):
Журналіст запитав, з ким із трійки – Девід Хей, Олександр Усик та Ентоні Джошуа – він би хотів битися, провести спаринг і відмовитися від бою. Тоні Белью: «Я б побився з Девідом Хеєм, провів би спаринг з Ентоні Джошуа і відмовився б від бою з Олександром Усиком. Все дуже просто. Виходячи зі свого досвіду, я знаю, що тут спрацювало б, а що ні. Спаринг нічого не означає. Навички, показники, час реакції, дистанція – це не має особливого значення. Спаринги та бої – це два абсолютно різні види, я впевнений. Я не спарингував з Усиком, але бився з ним на рингу. Це абсолютно різні речі. Я бився і спарингував з Хеєм, і це різні речі. Я ніколи не бився з Джошуа, але він дуже великий і сильний». 10 листопада 2018 року Усик нокаутував Белью у 8-му раунді поєдинку в Манчестері. |
У темі 1 долучень
Промоутер Олександр Красюк прокоментував інформацію, що українець Олександр Усик (19–0, 13 КО) проведе ще не більше трьох поєдинків на професійному рингу:
«Навіть якщо Володимир Кличко вже кілька років роздумує, чи провести боксерський поєдинок і стати найвіковішим чемпіоном світу в історії, у випадку з Усіком теж дуже складно відповісти на це питання. Віталій Кличко також пішов із боксу 2004 року, а повернувся через чотири роки і знову завоював титул. Тепер Усик має шанс увійти в історію, стати абсолютним чемпіоном світу у двох вагових категоріях, що напевно дозволить йому потрапити до Зали боксерської слави, чого нещодавно удостоївся Володимир, а раніше – його старший брат. Олександр має всі шанси стати третім українцем у залі слави, адже той рівень, який він представляє сьогодні, – це не тільки спорт, це вже спадщина». |
У темі 1 долучень
Дейв Колдуелл, тренер британського суперважковаговика Дерека Чісори, розповів, чому Олександр Усик так впевнено переміг у першому бою проти Ентоні Джошуа.
«По-перше, я не можу дочекатись реваншу. Це буде чудовий поєдинок. Думаю, він буде навіть кращим, ніж перший. Той бій вийшов гарним, але я вважаю, що Усик був здивований, наскільки все виявилося легко. Як на мене, Джошуа тільки те й робив, що думав. Усик може адаптуватися до будь-якого стилю та ситуації. Він виходить і робить те, що, як йому здається, має зробити. У нього все добре в плані психології та інтелекту, тому ніхто не знає, що він робитиме. Усик може чинити на тебе тиск або битися на задній нозі, використовуючи кути. Це його вибір, який залежить від того, який підхід до поєдинку вважає кращим», – сказав Колдуелл в інтерв'ю ютуб-каналу SecondsOut. Реванш Олександр Усик – Ентоні Джошуа відбудеться 20 серпня у Джидді. У першому бою українець впевнено виграв за очками. |
У темі 1 долучень
Володар поясів WBA, WBO, IBF, IBO у надважкій вазі Олександр Усик (20-0, 13 КО) після перемоги у другому бою проти Ентоні Джошуа (24-3, 22 КО) піднявся в оновленому рейтингу найкращих боксерів світу незалежно від вагових категорій за версією американського телеканалу ESPN. Раніше він посідав шосту позицію.
Також зазначимо, що Василь Ломаченко (16-2, 11 KO) займає тут дев'ятий рядок. Лідером цього рейтингу є чемпіон WBO у напівсередній вазі Теренс Кроуфорд (38-0, 29 КО). Топ-10 рейтингу P4P від ESPN 1. Теренс Кроуфорд 2. Наоя Іноуе 3. Еррол Спенс 4. Олександр Усик 5. Сауль Альварес 6. Тайсон Ф'юрі 7. Артур Бетербієв 8. Дмітрій Бівол 9. Василь Ломаченко 10. Шакур Стівенсон Раніше повідомлялося, що Усик очолив рейтинг Р4Р за версією The Ring. |
У темі 1 долучень
Мер Києва Віталій Кличко впевнений, що навіть часткова мобілізація, оголошена у росії, не допоможе володимиру путіну перемогти у війні проти України.
«Оголошена Путіним мобілізація й ядерні погрози не допоможуть агресору в його прагненні підкорити і знищити Україну та українців. Тиран остаточно запустив у своїй країні процеси, які його погребуть». «А цивілізований світ повинен нарешті зрозуміти, що зло треба знищувати докорінно, а не говорити про якісь примарні «мирні переговори», - сказав Кличко. |
У темі 1 долучень
Американський боксер Шакур Стівенсон (18–0, 9 KO) у ніч проти 24 вересня в Нью-Джерсі переконливо за очками переміг бразильця Робсона Консейсао (17–1, 8 KO).
Однак при цьому американець втратив чемпіонські титули WBO та WBC у другій напівлегкій вазі. Справа в тому, що Стівенсон провалив зважування перед боєм, і тепер його титули стали вакантними. Шакур заявив, що більше не виступатиме у другій напівлегкій вазі та підніметься у легкий дивізіон. Там він може невдовзі зустрітися з українцем Василем Ломаченком. Шакур Стівенсон домінував у бою проти Робсона Консейсао та здобув перемогу одноголосним рішенням суддів за підсумками 12 раундів. Рахунок суддівських записок: 117–109, 118–108, 117–109. Це 19-та перемога Стівенсона. Після бою Шакур Стівенсон підняв над головою прапор Пуерто-Ріко, звідки родом його батько. |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 06:38. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010