![]() |
Цитата:
Посилки для DISEgC є? DISEgC перемикає? |
Десь 1.2В я точно не розуміюся.
Ні немає посилок . Ви мені кажіть що міняти вч блок чи проц? |
Цитата:
|
Замінив ВЧ блок нічого не дало
|
Ставлю на сіріус (який працює) ...різні порти дісека і йому по барабану . Працює на різних портах
Такого немає бути НА робочому тюнері такого нема!!!! |
Цитата:
|
kreshnot, що може бути?
|
Проц та його обв'язка...
|
Цитата:
|
Половина кондюків на мат платі зовсім ємність втратили.
Після заміни сигнал не появився... |
поміряй частоту кварцу,якщо все ок,то міняй проц
|
всім привіт!В мене така проблема.Глобо5000 після вкл.зависає через хвилину роботи не реагує наа пульт потім перегружається і працює нормально до викл. від мережі.Прошивав і б.ж. ставив з робочого.непомогло.Може хтось таке зустрічав?
|
В моїй практиці таке раз бувало, а тюнер постійно перезавантажувався. Причиною було коротке в кабелі, екран з центральним коротив.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
В мене сталася така проблема з Глобо 5000+ , (після того я к я переплутав тюльпани відео з аудіо ) зображення стало мутним (так як котрастності дуже мало) ледь видно зображення , пробував через скарт - так само , прошивкі міняв - я в ауті
|
І знову я тут :) Доброго дня ! підкажіть: 4050 має рівень сигналу L-90% з відключеним кабелем . напруги в нормі. до цього закоротив жовтий самовідновлювальний запобіжник. тепер його вже замінив і перевірив ТС37 (220*16) міняти "рядок" біля проца? чи ВЧ блок уже допалився ?
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Щось роби -- і пиши що робив, до чого дійшов, що незнаєш підкажемо)) світ не без добрих людей-- а тут всі гарні майстри, які вже роками ремонтують отаке дрантя... |
Цитата:
|
Цитата:
|
так - перевірено і другий ТВ і другий тюнер , це стосується тільки цього тюнера
|
Цитата:
|
Цитата:
|
є така CD4053M може режими поміряти
|
Цитата:
|
Цитата:
|
попробую поміняти
|
Цитата:
|
емності ще в нормі а от ESR як на мене завеликий 1 та 2 Оми відповідно. замінив, тюнер перевірю вже завтра . ще раз дякую
|
Цитата:
|
Привіт,тюнер серії 5000,невключався,в бж замінив конденсатори,були вздуті. Після чого також невключається,але на материнці присутні всі напруги,3.3v:5v:12v:22v:30v,також напруга є і на вч блоці ,а на передній паналі нічого немає,телевізор непоказує.Процесор стає теплим. Підкажіть,що може бути.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Тут скоріше треба провірити опір після параленьних двох діодів на материнці відносно корпуса : чи не коротить по живленю процесора.При цьому буде просідати 3.3в при любому діоді і він буде нагріватись.
|
Цитата:
|
У темі 2 долучень
Привіт,ось фото , я правельно зрозумів,що це серія globo 5000?Це цей тюнер,що панель непрацює.
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 08:50. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010