![]() |
http://satsale.net/forum/index.php?showtopic=945&st=20slavon, Зайдіть на satsale та подивіться хто їх виклав.
|
partik,І що ??? Це ні про що не говорить ???? Може інший користувач взяв їх не у Вас, а з іншого джерела ???
|
Є ще один ресурс де я розміщуваав але згоди на іншим для розміщення на сторнніх ресурсах я не давав так я сьогодні ходжу по віх ресурах і прошу щоб видалили,якщо ви такі самовпевнені можете залишити.
|
partik,Ну дитячий садок (молодша група) !!! Вам що більше робити нема чого ...
|
slavon, Ні це не дитячий садок це дещо інше а саме копіюваня без згоди автора мені не шкода але потрібно мати на це згоду.
|
partik, ніде не прочитав що копіювання фото з того форуму заборонене.
|
partik,вам що жаль фото?
Хлопці хто підкаже де купити в україні дешиво нагрівальний елимент на паяльник від паяльної станції типу люкей 702 итд..??? І фен від такоїж станції? |
|
Цитата:
|
Zhora15,розшифруй будь-ласка що Ти хотів сказати публікуючи посилання на цю таблицю, бо окрім списку каналів у Cryptoworks (0D02A0) я нічого не бачу...
|
Цитата:
|
slavon,
Це таблиця,на канали які на даний момент можна дивитися через емулятор... Список UPC ,явно зменшився... Я хотів сказати arki, що наврят чи проблема з софтом,адже замок залишився той самий... хоча я в таких тонкощах не розбираюся... |
Доброго часу доби панове. Потрібна ваша допомога, так як вже не знаю що робити. Мається ноутбук, на якому стоїть ОС 7. Є перехідник, навіть два, (шнур) USB-RS232. Раніше все працювало норм, а тепер щось сталося, і при прошивці Глобо подібних тюнерів, при з'єднанні ноута з ресівером на табло ресівера видає ASH. Що робити? Пробував два різні шнура, різні ресівери, ОС міняв (ту саму, адже раніше працювало). Міняв порти, завантажувачі ... Аріон подібні прошиває нормально, тільки на Глобо.
Може якой ахінєї типу dll не стає? |
Цитата:
|
Як видає ASH ??? Видавати ASH може тільки тоді коли софт в ресівері злітає повністю... Якою прогою шили ??? "Комбайн" для прошивки пробували ???
|
У темі 1 долучень
Цитата:
По-друге - Каспер свариться...Долучення 11236 |
Цитата:
Коли вмикаю в розетку, тюнер працює в нормальному режимі, і доступно всі канали для перегляду. |
Dhsus, можеш спробувати так
|
Цитата:
|
У темі 1 долучень
А цим загрузчиком, ви пробували?
|
Цитата:
А взагалі, є якісь системні файли, які привязані до прошивки? Dll не треба ніякі добавляти? |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Я вже просто не знаю що робити... Ставити хрюшу не немає бажання, так як є ліцензійний віндовс, але що сталось??? Раніше все було норм... Переставив вінду і все, як чорна котяра дорогу перейшла... Добре що ще є стаціонарний комп, а то взагалі булоб ппц. А це питання мене вже як чотири місяці мордує, і не можу знайти причину.... |
Dhsus, у мене наприклад, усi проги йдуть на 7 32-бiтнiй.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Dhsus, на ноут треба ставити рідні дрова і для USB.Ті що йдуть з 7 можуть не прокатити.
|
Таке питання ресівер глобо 4100,прошивку неміня близько трьох років,чи можу я вручну вбити ключі UPC з Tor0.8
|
Babangida Ключі може вбете, а тільки толку з того ??? До ключів потрібен ще замок... Треба лити нове ПЗ ...
|
Роман.МАР. На windows7 Х32 з перехідником- USB чіп FTDI232 повинно працювати,Привіт!
|
Ніяк не виходить змінити заставку на Глобо 4100с
1)Проставляю розмір картинки -720х480 2)Конвертую файл в Bmp-732 KB 3)В програмі вставляю файл прошивки(дамп) і файл конвертованої картинки 4)Натискаю Update і ок. 5)Переглядаю картинку в прошивці за допомогою програми Ali_Wallpapper.exe.-безрезультатно... Підкажіть-що я неправильно роблю? |
Цитата:
эмблема загрузки эмблема меню эмблема радио потім тисну обновить і все.... |
Цитата:
|
Цитата:
Якою програмою ви користуэтесь? |
Цитата:
Цитата:
|
D-Misha, ця працює точно http://filekeeper.org/download/share...RTON_4100C.zip
|
Цитата: