![]() |
...Але пам’ятай, після весілля всі її «Ой, ти такий веселий!» перетворяться на «Не позор мене на людях, клоун».
|
Мій приїхав з відрядження... В шафу заглянув, балкон обшарив. Я лежу і посміхаюсь... Шукай -шукай... Я сама перший день вдома.
|
Образилася на чоловіка, кажу йому: «Ти кусок ідіота!» Відповідь була бомбезна: «А ти моя друга половина!»
|
При застуді, гарні дівчата п’ють чай з малиною. Погані - каву з коньяком, а розумні п’ють на брудершафт з лікарем...)
|
- Де будеш відпочивати влітку?
- В основному на роботі, деколи буду приходити додому. |
Медсестра:
- Хворий, прокиньтесь! Та прокиньтесь ж! Ну, про-кинь-тесь! - А? Що таке? - Нічого, я вам снодійне принесла - випийте! |
- Куме, а що Миколай приніс Вашій дружині?
- Сковорідку з товстим дном! - Уявляю, що буде з того дна, коли вона побачить, яку норкову шубу приніс Миколай моїй дружині. |
Коли жінка запитує: Чого хочеш на вечерю? Я ніколи не вгадую.
|
Дружина дзвонить чоловікові:
- Вітя, ти де? Мені скучно. - У сусідки Галі в шафі. - І що ти там робиш? - Слухаю Миколу, який прийшов від тебе і розповідає про нашу з ним рибалку. |
Сидить олігарх, рибалить. Вудка з діамантами, замість лески - золота нитка. Раптом зловив Золоту Рибку. Вона почала молитися:
- Відпусти мене! Олігарх повертів рибку та викинув у воду. Рибка випливає та здивовано запитує: - А три бажання виконати? - Ну ти взагалі очманіла! Ну гаразд, загадуй! |
- Дядьку, а риба клює?
- Ні, вона тільки натякає. - Як це? - А ось так. Поплавець веде, веде, а потім морду з води висуне і каже: Вибачте, що потурбувала. |
- Коханий, з якою країною я в тебе асоціююсь?
- З Італією! - Бо я така пристрасна і жагуча? - Ні! Бо вариш тіко макарони! |
Знайшла молоду качку, в неї перебите крило і вона не може відлетіти в теплі краї. Будьте ласкаві, скиньтеся грішми, і я особисто її туди відвезу)
|
- Отче, можна посповідатися?
- Можна. За кожен гріх будеш кругом церкви ходити. - Чекайте, отче, піду ровера візьму. |
Порадьте, що робити: чоловік питає, де його зимова куртка, а я вже давно постелила її собаці в буду...
|
Чоловік, як машина. Повинен бути тільки в однієї власниці... Інакше це громадський транспорт
|
Коли після сварки усі переживають, що наговорили лишнього, я переживаю, що не договорила і взагалі треба було ще й побитися)
|
- Може махнемо на море, як в минулому році?
- Рукою? - Рукою... |
- Молодий чоловіче, купіть букетик своїй дівчині, тиждень буде стояти...
- Неймовірно, дайте два... |
- Вуйко дав тобі тістечко, що треба сказати, доню!
- Термін придатності перевірив? Першим спробувати не хочеш? |
- Галя, куди ти стільки цукерок купуєш?
- На чорний день! - Ой, як ти красиво зашифрувала фразу «пожерти вночі»! |
- Налийте мені горілки!
- Ви з глузду з’їхали?! У нас же лікарня! - А, ну так... Тоді спирту!!! |
- Кохана, куди так тягнешся?
- До зірок! - Це полиця з коньяком! - А що я не так сказала? |
Оце вишкіл! За три години світла примудряюся робити те, чого не встигала робити за тиждень!
|
- Лікарю, ви для чого сказали 80-річній бабусі, що вона вагітна?
- Ну і що, зате гикавка пройшла! |
Поліцейський приходить додому раніше ніж завжди, дивиться дружина на ліжку лежить, на столі цукерки, вино і два келихи.
- Де коханець? - Що ти, любий, який коханець? - Знайду-застрелю його і тебе. Шукає по всьому будинку. На балконі немає, за шторами немає, у шафі немає, у ванній немає, у коморі немає. Присідає, щоб заглянути під ліжко, звідти висовується рука і простягає купюру 1000 грн. - Ох блін, і під ліжком теж немає! |
- Дівчино дайте запальничку.
- Не курю. - І не п’єте? - І не п’ю. - Ну ви даєте... - І не даю! - А як же ви розслабляєтеся? - А я й не напружуюсь!) |
- В холодильнику пиво стояло, де воно?
- Я його сховав. - Від кого? - Від сонця. - В холодильнику? - Так, сонечко... |
- Ви з кожним днем гарнішаєте!
- Не перебільшуйте! - Ну добре, через день... |
Коротко про сучасних чоловіків:
- Я взагалі-то сама себе можу забезпечити! - А мене? |
В школі.
- Оля, як відрізнити головне слово від другорядного? - Те, що мама сказала, то головне, а те, що тато - то другорядне. |
Чоловік заходить у кімнату до сина, що сидить за компом, і каже:
- Синку, нам з тобою час почати говорити про секс. - Тату, мені вже 28 років! - Саме так! Покажи мені, як дивитися еротику на мобільному телефоні. |
- Лікарю, щось мені з оком не дуже добре, не комфортабельно якось.
- А без ока, думаєте, буде ліпше? |
Улюблена фраза охоронця секс-шопу: «Все, що ви вкрадете, може бути використано проти вас».
|
І закохатися б по вуха... та справ по горло)
|
- Галю, ти любиш сало?
- Люблю. - А цибулю? - Люблю. - А часник? - Люблю. - Ууухххх, ти моя сладкоєжка. |
- Ти Бембі.
- Чому? - Бембі - звучить красиво... А маленький тупий олень - не дуже... |
- Хочу серйозних стосунків (Свєта, 12 років)
- Хочу в дитячий садочок (Оксана, 35 рочків) |
Запросив парубок дівку на побачення.
Прийшла вона,сидять мовчки обоє. Дівка не витерпіла, каже: - Ну то кажи шось! - Ну та дай... - Йой, такий балакучий, вже й випросив! |
Повільний, чуттєвий танець. Вона (притискаючись до партнера, пристрасно):
- Я трохи хвилююся. Мені здається, що моє декольте надто глибоке. А ви як думаєте? Він (заглядаючи в декольте, обережно): - Нуу, правду сказати... та ні. А у вас що, волосся на грудях? Вона (в кокетливому жаху): - Та що ви таке кажете? Звичайно, ні! - Так, тоді, мабуть, трішки глибоке. |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 03:12. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010