![]() |
О,мабудь я був правий по ВЧ блоку(тюнеру).Тоді що,якщо 3.3в є в блоці,а він не працює,то потрібно його випаювати і міняти?А як не доходить 3.3в в блок,то що?І 3.3в виходить із стабілізатора,але куди дівається.
У мене такі запитання як у малої дитини,хоча самому уже 64р.То уже вибачайте,що домучую вас,але я такий,допоки не докопаюсь, не зупинюсь. |
Цитата:
|
Хлопці,а причина була банальна,взя і замінив усі конденсаторі по низькій напрузі і все запрацювало.Отщо-то імпульсний блок живлення-подлюга!!!
Я-же думав,а чого -ж на виході ЛНБ є і 14 і 18в. і 3.3 входить в ВЧ блок,то взяв і замінив.І все пішло. |
Я за Вас радий,а як пояснити це?
Цитата:
|
boris, Я теж радий за Вас.Я думаю,що рес ще скоріше був би зремонтований як би не дези типу справного БЖ або цієї
Цитата:
|
Цитата:
Ось вам принесли на прошивку рес,який працює на три голови.Я включаю його,перевіряю на яких він портах і як працює по супутниках.Скидаю на завод. і прошиваю.Включаю,виставляю свої порти для провірки як прошилось і що я бачу: Амос працює,Астра4-нема сигналу ні на одному тр-ру,Хот,також німий.Знову перешив,думав криво пішло ПО,але знову так само.Знімаю кришку реса і бачу,що по низькій чотири конденсатори 220*35в,470*25в,1000*16в як бубни.Замінюю і все працює.Так і з тим БЖ,що підкидав,два кондери злегка набухли.Я їх поміняв і знову підкинув на рес і все внормі,тоді беру рідний БЖ і міняю всі 6 шт. Красота!!!Ось яка історія. |
Цитата:
|
boris, буває і таке.Моя Вам порада,перед прошивкою старих тюнерів завжди перевіряйте БЖ,бо буде їм світити Jtag або прогер.
|
Ось і сьогодні два Глобика принесли,одному 1,5р.,а другому 5 р.Обидва включав і вони працювали,після прошивки тільки Амос і на одному і на другому.Зв"Язався із власниками,взяв дозвіл на ремонт і зняв кришки,а там,,,,як в тому дописі вище.Замінив конденсатори і все запрацювало.
|
boris, Раджу придбати ESR метр дуже хороша і допомічна в ремонті штука.У нас на форумі уговорюють купити набір для зборки.можливо і не прйдеться міняти при ремонті усі кондюки.
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 02:01. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010