![]() |
Цитата:
|
D-Misha, Повністю підтримую. Інколи наші менші друзі можуть принести набагато більше радості, ніж люди. А чим міняли заставку? Поділіться прогою
|
Цитата:
---------------------------------------------------------------------------- Розмір картинки має бути не менше 1.18 МБ (виставляв якість 85)...Ці маніпуляції робив при конвертуванні картинки в BMP на програмі Total Image Converter ------------------------------------------------------------------------ PS.Напевно, тяжко знайти в інтернеті малюнок з таким обємом(1.18МВ).(треба шукати готові)Дякуючи Володі, який підкинув мені готовий малюнок для заставки . Перераховані програми є на форумі.. |
D-Misha, Дякую Вам, і всім хто допомагав.... Проблему вирішив.... Ще таке одне питання, Можна якось провірити перехідник USB-RS232? Що найчастіше там злітає? В кварці може бути проблема?
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
ось http://sat-prof.com.ua/showpost.php?p=9657&postcount=6 така сама є... |
D-Misha, Зробив Вам зображення в форматі bmp . то що Вам потрібно.Вислав на почту.на форумі розмір 1,18 мб не загружається.
|
Всім добрий вечір! Скажіть будласка де взяти прошивку на глобо 4100С для перегляду каналів PG DORCEL TV з 19 Попросив мене сусід! Дякую наразі!:)
|
Korpahec,
Взагалі такої прошивки не існує,ні для даного тюнера,ні для будь якого іншого,і канали в DVBS-2,яке це чудо техніки не підтримує... Надоїло вже писати... НЕМА ПОРНУХИ на 19,2°Е -НЕМА!!! |
Всім доброго вечора. Скажіть будь-ласка, які частоти для Viasat Baltic на 4,8е? А то шукаю, постійно натикаюсь або на повний віасат, або віасат балтік на 4,8е і 75е разом, де не пише які на чому, а мені треба лише для 4,8е.
|
Відкрий повний Віасат на Lyngsat ,і вибирай канали зі звуковими дорожками Li La Es R ,іншого варіанту нема!!!
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Закодований пакет Viasat
11 804 H 27 500 3/4 11 823 V 27 500 3/4 11 843 H 27 500 3/4 11 983 V 27 500 3/4 11 958 H 27 500 3/4 11 977 V 27 500 3/4 Пакет програм VIASAT BALTIC. Кодування Videoguard. Мова - англійська, російська, латвійська. 11 996 H 27 500 3/4 12 034 H 27 500 3/4 12 054 V 27 500 3/4 12 092 V 27 500 3/4 12 437 V 27 500 2/3 12 637 H 14 465 3/4 |
Привіт! Не працює ТНТ2+ що сталось! АБС-75!:)
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Доброго всім вечора. Раніше на форумі десь бачив пост про Jtag, де була схема для виготовлення печатної плати для Globo 4100C, але не на резисторах. Не підкажете де? Вже годину по результах пошуку шукаю, толку 0.
|
Dhsus, привіт земляче(не думав що тут з Калуша хтось теж е)
глянь ось тут http://sat-prof.com.ua/showthread.php?t=166 |
печатна плата Jtag.
У темі 2 долучень
Добрий день. Ось схема і малюнок печатної плати на мікросхемі.
|
hacjka, Привіт. Світ тісний....
Shipcka, а в якій програмі розроблено дана схема? Архіва немає в форматі програми цієї схеми? Трошки треба бавитись з розмірами.... |
Потрібна схема в електронному варіанті Sprint-Layout на базі 74HC244. Не підкажете де можна нарити?
|
Краще замов собі плату в Андерсата, тут-таки на форумі, він робив для мене, то можеш уже готову плату собі замовити. Робить добре, бере недорого.
|
Yaro, хочу сам попробувати... ))))
|
Ну, таке можна тільки вітати :)dresmille Нормальну плату можна зробити і з допомогою ЛУТ-технології. Я особисто так собі і роблю, коли щось.
|
Dhsus, є тільки для Jtag,для EJtag треба правити
|
Я от шукаю і ел. варіант який виклав Shipcka. Бо вона як картинка.
|
У темі 1 долучень
Тримай
|
kreshnot, Дякую, я теж цю зроблю, но це не така, яка зображена на рисунку, який опубліковав Shipcka
|
Цитата:
|
kreshnot, уже на вихідних сяду, і буду пробувати правити....
|
Доброго дня, підкажить які тюнер кращи. Аmukо 8900 snd чі gis 8120. Яка разница в них?
|
Короче, перелистав весь форум, і не знайшов підходящої теми, куди би вліпити цю інформацію... Після довгої подорожі по інтернету, найшов таку цікаву статейку: "Программатор STK200/300 для микроконтроллеров AVR".
П.С. Модери, не судіть строго, а тільки скажіть тему для таких статтів.... |
Dhsus, користуйся пошуком.Є така тема ТУТ ,можно продовжити
|
kreshnot, Та в тім то і діло, що я не знав куди його вліпити.... Чи до плат, чи до програматорів?
|
Dhsus, якщо хочеш підкинути програматор -то у тему програматорів,виготовлення плат- то у тему виготовлення плат.Але краще викладати те що перевірив сам.За такою технологією виготовлення плат у мене нічого не вийшло,тому нічого і не писав.Получиться у тебе -прошу
Схема програматора правильна,перевірив.Непогано працює з PonyProg |
Всім привіт! Маю ресівер Глобо 4100С як можна дивитись тріколор тв на ньому без копмпа. Якщо напишіть мені інструкцію по настройці будьласка антену я вже втановив на 36 грдс.:)
|
Korpahec, прошиваєш дампом,можно цим http://sat-prof.com.ua/showpost.php?...3&postcount=46, і дивишся.На любому каналі відкривае хвилини за 2-4
|
Korpahec,А шо налаштовувати ??? Якщо використовується, на 36Е, круговий конвертор Ку-діпазону (так званий НТВешний) то частоту гетеродину виставляємо 10750МГц і скануємо тих 3 DVB-S2 3ТР. Софт відповідно повинен підтримувати ЕМУ 3К
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 08:10. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010