Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF

Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF (http://sat-prof.com.ua/index.php)
-   Спорт на SAT-TV (http://sat-prof.com.ua/forumdisplay.php?f=88)
-   -   Новини футболу (http://sat-prof.com.ua/showthread.php?t=3025)

симчич 16.11.2011 00:32

Платіні: Мессі знову отримає м`яч

Президент УЄФА Мішель Платіні вважає, що "Золотий м'яч" за підсумками 2011 року отримає форвард "Барселони" Ліонель Мессі.

Також француз вважає, що аргентинець зможе перевершити його досягнення по числу "Золотих м'ячів", отриманих підряд: нагадаємо, що Платіні поки є єдиним гравцем, хто отримував престижну нагороду впродовж трьох років поспіль.

"Я вірю в те, що Мессі отримає "Золотий м'яч" утретє поспіль. Я знаю, що рекорди призначені для того, щоб їх побивали, і вважаю, що Ліонель перевершить моє досягнення", - цитує Платіні soccer.ru.

симчич 16.11.2011 00:33

Яковенко: Неможливо навчити забивати за пару днів

Наставник молодіжної збірної України Павло Яковенко залишився задоволений грою своєї команди у матчі кваліфікації Євро-2013 проти Литви.

"Неможливо навчити забивати за пару днів. У грі з фіннами нам не пощастило, і сьогодні було багато проблем.

Хлопці молодці, зіграли з повною самовіддачею і добилися позитивного результату. Команда Литви не так слабка, з ними було важко грати і словенцям, і нам.

Далі прохідних ігор в групі у нас не буде. Не можна виставити оптимальний склад - це проблема для усіх збірних", - розповів тренер у коментарі телеканалу "Футбол".

симчич 16.11.2011 00:33

Товариські матчі. Німеччина розгромила Нідерланди, Італія програла Уругваю. Інші матчі

Товариські матчі

Гондурас - Сербія - 2:0 (2:0)

Голи: 1:0 - Бенсон (6), 2:0 - Бенсон (30)

Македонія - Албанія 0:0

Білорусь - Лівія - 1:1 (0:1)

Голи: 0:1 - Саад (32), 1:1 - Корниленко (77)

Словенія – США – 2:3 (1:3)

Голи: 0:1 – Баддл (9), 1:1 – Матавж (26), 1:2 – Демпсі (41), 1:3 – Алтідор (43-пен), 2:3 – Матавж (61).

Люксембург – Швейцарія – 0:1 (0:1)

Гол: 0:1 – Г. Джака (9).

Данія – Фінляндія – 2:1 (0:1)

Голи: 0:1 – О. Єрьоменко (18), 1:1 – Аггер (57), 2:1 – Бендтнер (59).

Польша – Угорщина – 2:1 (1:0)

Голи: 1:0 – Павел Брожек (37), 1:1 – Пріскін (79), 2:1 – Левандовскі (86).

Греція – Румунія – 1:3 (1:1)

Голи: 0:1 – Торже (17), 1:1 – Карагуніс (34), 1:2 – Танасе (61), 1:3 – A. Чіпку (81).

Італія – Уругвай – 0:1 (0:1)

Гол: 0:1 – Себа (3).

Італія: Буффон, Бальдзаретті, Раноккія, Кьєлліні, Де Россі, Пірло, Маджо, Маркізіо (Паццині, 82), Монтоліво (Пепе, 46), Освальдо (Матрі, 65), Балотеллі.

Уругвай: Муслера, А.Перейра, Лугано (Коатес, 46), М. Касерес, М.Перейра (Скотті, 90), Перес (Егурен, 51), Аревало, К. Родрігес (А. Гонсалес, 84), Годін, Себа (Альфаро, 83), Кавані.

Попередження: М. Касерес (23), А.Перейра (26), Лугано (34), Кавані (40), Балотеллі (50), Муслера (86), Кьєлліні (90).

Вилучення: А.Перейра (81).

Німеччина – Нідерланди – 3:0 (2:0)

Голи: 1:0 – Мюллер (15), 2:0 – Клозе (26), 3:0 – Озіл (66).

Німеччина: Нойер, Аого, Бадштубер (Хуммельс, 46), Мертезакер, Дж. Боатенг (Хеведес, 65), Мюллер, Хедіра (Л. Бендер, 88), Озіл, Кроос (Рольфес, 82), Клозе (Ройс, 82), Подольскі (Гетце, 65).

Нідерланди: Стекеленбург, ван дер Віль, Брафхейд, Матайсен, Хейтінга, Кюйт (Вайналдум, 88), Стротман (Н. де Йонг, 64), Бабел, ван Боммел, Снейдер (Л. де Йонг, 87), Хунтелар (Беренс, 76).

Попередження: Снейдер (20), Клозе (44).

Франція – Бельгія – 0:0 (0:0)

Франція: Льоріс, Ревейер, М. Сако, Рамі, Абідаль, Мвіла (Гоналон, 42), Мартен, Кабай, Рібері (Малуда, 72), Бензема (Менез, 72), Ремі (Жиру, 72).

Англія – Швеція – 1:0 (1:0)

Гол: 1:0 – Беррі (22).

Англія: Джо Харт (Карсон, 46), Джонс, Террі, Кейхілл, Вокер, Родуелл (Мілнер, 58), Беррі, Бейнс, Даунінг, Волкотт (Старрідж, 58), Замора (Бент, 70).

симчич 16.11.2011 09:39

Хіддінк може завершити тренерську кар'єру

Невдале протистояння із збірною Хорватії у відборі до Євро-2012 може призвести до того, що головний тренер збірної Туреччини Гус Хіддінк піде з футболу, принаймні як тренер.

Таку заяву фахівця з Нідерландів наводить "Спорт-Экспресс" із посиланням на АР.

"Це була моя остання гра в якості головного тренера збірної Туреччини. Не знаю, що буде далі", - зізнався Хіддінк.

"Хочу взяти паузу, щоб проаналізувати нинішню кампанію. Та й вік бере своє. Це не означає, що я завершу кар'єру, але, можливо, більше не буду нікого тренувати, а стану консультантом", - додав він.

симчич 16.11.2011 16:09

Кузнєцов: Можливо, Димінський чекав, що я впаду на коліна

Сергій Кузнєцов у конфлікті з "Карпатами" повів себе, як справжній професіонал, до останнього роблячи все можливе, аби клуб міг виправити ситуацію.

Такий висновок напрошується зі слів самого нападника, котрий розповів про подробиці ситуації.

"Карпатам" наказано погасити всі заборгованості із зарплати з квітня по середину листопада плюс компенсувати витрати, понесені мною у зв'язку з професійною травмою". - повідомив він.

"Я ж лікувався і відновлювався за свій рахунок. Крім того, апеляційний комітет федерації надав мені статус вільного агента, який вступив в силу з моменту рішення", - зазначив Сергій.

За словами форварда, коли він повернувся в розташування клубу місяць тому, то всього лише підкорився рішенню КДК.

"У той момент наш спортивний директор Юрій Дячук-Ставицький подзвонив і попросив допомогти команді в непростій ситуації. Незважаючи на неприємний осад, що залишався в мене на душі протягом останнього півроку, я погодився", - розповідає Кузнєцов.

"Рішення далося важко, адже весь цей час я відчував себе викинутим на вулицю. Клуб мною не цікавився, я йому був не потрібен. Фактично залишався один на один з проблемами. Але довелося переступити через себе і повернутися до Львова", - продовжив він.

Коли Кузнєцов повернувся в клуб, то все ж сподівався, що здоровий глузд з боку Петра Диминського запанує і питання з ним вирішиться позитивно.

"Йти на діалог? Потреби в цьому не бачив. Я футболіст, моя справа виконувати свої професійні обов'язки - тренуватися, грати. Паралельно я займався справами і в апеляційному комітеті", - згадує він.

"Можливо, Диминський і чекав, що я прийду, впаду перед ним на коліна, однак цього не могло бути апріорі - винним себе я не відчував", - цитує Сергія sport-express.ua.

симчич 16.11.2011 16:09

"Манчестер Юнайтед" підписав 5-річного вундеркінда

Чемпіон Англії "Манчестер Юнайтед" домовився про перехід в клуб 5-річного Чарлі Джексона, який в майбутньому обіцяє вирости в суперзірку світового футболу.

Малюк володіє таким неординарним талантом, що йому буквально з пелюшок пророкують зіркове майбутнє у футболі.

Вперше скаути "червоних дияволів" помітили Чарлі, коли тому було лише 3 роки. Але тільки зараз, дочекавшись 5-річчя, дитина змогла приєднатися до клубної академії.

Вже зараз Джексон займається в команді з більш дорослими хлопцями. Цікаво, що за словами батька хлопчика, його ідолами є гравці "Манчестер Сіті" Джо Харт і Маріо Балотеллі.

"На перших порах, коли його запросили займатися в "Юнайтед", він був шокований. Але зараз він втягнувся, і йому це дуже подобається", - розповів Енді Джексон, батько малюка-футболіста, пише prosport.tsn.ua.

sacha 16.11.2011 19:12

Іспанські ЗМІ невдоволені результатами національної команди в товариських матчах
Іспанські ЗМІ стурбовані останніми невдачами команди в товариських матчах. Діючі чемпіони світу і Європи, що пройшли відбірний турнір Євро-2012 зі 100-процентним показником, як відомо, в неділю поступилися Англії (0:1), а у вівторок зіграли внічию з 62-ою командою рейтингу ФІФА Коста-Рікою.

Таким чином, в останніх десяти товариських зустрічах іспанці добилися лише чотирьох перемог.

Наставник команди Вісенте Дель Боске вже заявив, що локальні невдачі в товариських іграх його не турбують, пише sport-express.ru.

При цьому його попередник на цій посаді Луіс Арогонес вступив з ним в полеміку, заявивши, що важливі результати абсолютно усіх матчів, і з ним погоджуються провідні газети: "Вісенте, у нас проблеми", - з такою шапкою вийшов сьогоднішній номер видання Marca. А El Periodico пішла ще далі: "Ще один промах", - ідеться в заголовку на першій сторінці видання

sacha 16.11.2011 19:29

Суркіс не хоче платити майже півмільйона гривень за оренду одного матчу на НСК "Олімпійський"
Київське "Динамо" поки не може домовитися про оренду НСК "Олімпійський" на матчі чемпіонату України та єврокубків.

Про це повідомляє "Сегодня".

Керівництво стадіону виставило для оренди стадіону суму в 450 тисяч гривень за один матч.

За інформацією видання, "Динамо" збирається зменшити ціну і переїде на НСК не раніше весни наступного року

2vanya2 16.11.2011 19:43

"Манчестер Юнайтед" уклав контракт з п'ятирічним хлопчиком Чарлі Джексоном.

Англійський клуб "Манчестер Юнайтед" вже зараз піклується про далеке майбутнє команди. 5-річний Чарлі Джексон став гравцем "МЮ" і вже почав тренуватися з цією командою.

Як пише видання The Daily Mail, Джексон проводить з "МЮ" по одному тренуванню на тиждень.

Сім'я Джексона проживає в передмісті Манчестера. Окрім тренувань в "МЮ" юний спортсмен ходить у футбольну школу Footytotz.

Скаути "Манчестер Юнайтед" звернули увагу на Джексона, коли тому виповнилося лише три роки, і стежили за ним протягом двох років.

Цікаво, що батьки Джексона є уболівальниками "Манчестер Сіті" - принципового суперника "МЮ". За словами батька хлопчика, його син також вболіває за "Сіті", а його улюблені гравці - воротар Джо Харт і нападник Маріо Балотеллі. Джексон-старший сподівається, що коли його син виросте, він гратиме в "Манчестер Сіті".

На яких умовах і на який термін підписано угоду з дитиною, невідомо.

Нагадаємо, що лідером англійської Прем'єр-ліги зараз є "Манчестер Сіті", що має в активі 31 очко після 11 зіграних поєдинків. "МанЮнайтед" посідає друге місце, відстаючи від лідера Premiership на 5 очок.

симчич 16.11.2011 21:51

Сьомін дорікнув уболівальникам "Динамо" за нечисленну підтримку на стадіоні

Київські уболівальники "Динамо" повинні більше підтримувати столичну команду на домашніх матчах.

Про це сказав головний тренер "Динамо" Юрій Сьомін в інтерв`ю "Українському футболу".

"Ми могли грати краще або гірше, але на футбольному полі хлопці віддавалися повністю. Думаю, уболівальники повинні трохи змінити своє ставлення до нас. Так не годиться, коли на команду, яка увесь час знаходиться в лідерах, так мало людей приходить на стадіон.

Подивіться, яка відвідуваність в Донецьку, Харкові, Львові. Я вважаю, що ми не заслуговуємо подібної відвідуваності. Необхідно жити сьогоднішнім часом, підтримувати команду при будь-якій ситуації. Хороші уболівальники - ті, хто підтримує у важкі хвилини, - розповів Сьомін.

karpinets2710 16.11.2011 22:01

Єрьоменко вибув з гри на півроку

Півзахисник "Рубіна" Олексій Єрьоменко вибув з гри на тривалий термін через травму, отриману у складі збірної Фінляндії.

У вівторок фіни в товариському матчі поступилися збірній Данії з рахунком 1:2, а Олексій Єрьоменко став автором єдиного м'яча збірної Фінляндії. Через декілька хвилин після забитого гола він був замінений.

В середу футболіст пройшов медобстеження, яке, за виявило у нього розрив хрестоподібних зв'язок коліна. Найближчим часом Єрьоменка очікує операція і тривале відновлення, яке, як показує практика, займає близько шести місяців, пише championat.com.

симчич 16.11.2011 22:45

Ван Гал повертається в "Аякс"

Знаменитий голландець Луї ван Гал, останнім місцем роботи якого була мюнхенська "Баварія", повернеться в "Аякс". 60-річний ван Гал займе посаду генерального директора амстердамського клубу з 1 липня 2012 року, оскільки все ще пов'язаний контрактом з "Баварією", пише championat.com.

Нагадаємо, в 1991 році ван Гал розпочав свою тренерську кар'єру в "Аяксі". У 1992 році він виграв Кубок УЄФА, а в 1995 Лігу чемпіонів. У клуб він повернувся в 2003 році в якості технічного директора, але через рік цю посаду залишив.

симчич 16.11.2011 23:30

Матч "Зоря" - "Металіст" може не відбутися

Досі не визначено місце проведення матчу 17-го туру Чемпіонату України з футболу "Зоря" - "Металіст". Більше того, існує невелика вірогідність того, що матч взагалі не відбудеться, повідомляє terrikon.com.

Нагадаємо, що свої поєдинки першого круга "Зоря" проводила в Алчевську проте газон на стадіоні "Сталь" з настанням морозів і під подвійним навантаженням не витримав. Поле в Алчевську - однозначно найгірше в Прем'єр-лізі.

Резервним варіантом для луганчан залишається донецький РСК "Олімпійський", на якому були зіграні два поєдинки у весняній частині минулого сезону.

симчич 16.11.2011 23:54

Хіддінка офіційно звільнили зі збірної Туреччини

Турецька футбольна федерація офіційно підтвердила відставку головного тренера збірної Гуса Хіддінка.

Контракт був розірваний зао обопільною згодою.

Нагадаємо, що головною причиною відставки фахівця стало непотрапляння Туреччини на Євро-2012, пише allboxing.ru.

Голландець працював в Туреччині з серпня 2010 року.

sacha 17.11.2011 09:00

Керівництво низки футбольних клубів зі Східної Європи за підсумками зустрічі в Болгарії оголосило про плани щодо створення нового міжнародного турніру - Східноєвропейської ліги.

Це має позитивно позначитися на їх фінансовій стабільності і сприяти подальшому розвитку. "Ми неодноразово обговорювали ситуацію і проблеми в регіоні. Багато хто визнає, що футбол у Східній Європі сильно відстає від футболу в Центральній і Західній Європі. Тому потрапляння наших клубів до Ліги чемпіонів і Ліги Європи є дуже важкою справою", - розповів президент софійського ЦСКА Дімітар Борисов, представник приймаючої сторони.

Цього літа кілька топ-команд регіону не змогли пробитися до групових етапів двох найпрестижніших європейських турнірів. Серед них софійські ЦСКА і "Левські", белградські "Партизан" і "Црвена Звезда", а також бухарестське "Динамо" і московський "Спартак".

Чорновий варіант плану передбачає створення турніру, який проходитиме з вересня по травень. Участь у ньому візьмуть 32 команди, розділені на вісім груп. За груповим етапом йтиме стадія плей-офф, на якій до розіграшу зможуть приєднатися невдахи Ліги чемпіонів і Ліги Європи.

Автори проекту висловили сподівання, що їм вдасться домогтися підтри

sacha 17.11.2011 10:07

Сьомін: Ескобар може залишити "Динамо", Аді піде майже напевно

Колумбійський форвард Андрес Ескобар, як і нігерійський нападник Фанендо Аді, найближчим часом можуть залишити київське "Динамо".

Про це заявив головний тренер столичної команди Юрій Сьомін.

"Якщо говорити про Ескобар, то його купували не як гравця основного складу", - сказав він.

"Зараз по ньому необхідно приймати рішення - залишати в команді або віддавати в оренду", - додав тренер.\

Щодо Аді, чий перехід у "Таврію" вже було анонсовано, то він поки тренується разом з киянами, але, судячи з усього, таки поїде до Сімферополя.

"Тут потрібно враховувати, що Фанендо є типовим центрфорвардом, наконечником атак. На цій позиції у нас є ідей, який грає постійно, зараз одужав і також претендує на місце у складі Кравець", - каже Сьомін.

"Ми повинні давати йому грати, оскільки це вихованець клубу і повинен прогресувати. Також, при необхідності, на цій позиції можуть зіграти Шевченко та Мілевський", - перераховує він.

"Аді - молодий талановитий хлопець, але йому потрібна ігрова практика. Вважаю, його перехід буде правильним рішенням - як для нього, так і для нас", - цитує Сьоміна bigmir.net.

sacha 17.11.2011 12:00

Динамо" та "Шахтар" кличуть у Східноєвропейську лігу

У Софії з ініціативи президента софійського ЦСКА відбулася зустріч керівників клубів Болгарії, Сербії, Туреччини та Азербайджану, де обговорювалося створення нової східноєвропейської футбольної ліги.

Брати участь у новій лізі такдже запрошені клуби Росії, Україні, Румунії, Греції та Молдови. На зустрічі прісутствовалаі представники "Газпрому", який може стати генеральним спонсором нової ліги.

Наступна оргнізаційна зустріч призначена на 25 листопада в Белграді, а ще за місяць організатори зберуться в Бухаресті. Планується представити в УЄФА план ліги за 3 місяці.

Передбачається запросити до ліги наступні клуби: "Стяуа" і "Динамо" (Румунія), ЦСКА і "Левськи" (Болгарія), "Фенербахче", "Галатасарай", "Бешикташ" і "Бурсаспор" (Туреччина), "Црвена Звезда", "Партизан" і "Войводіна" (Сербія), "Динамо" і "Шахтар" (Україна), "Нефтчі" (Азербайджан), "Шериф" і "Дачія" (Молдова), "Спартак", "Динамо", ЦСКА, "Зеніт", "Анжі" і "Рубін" (Росія), пише cissoccer.com.

2vanya2 17.11.2011 15:40

Горан Попов повинен лягти на операцію.

Захисникові "Динамо" Горану Попову, у якого в кінці жовтня виникли проблеми з коліном, знадобиться операція. Про це повідомляє офіційний сайт київського клубу.

Консервативне лікування успіху не принесло, на вихідних македонець відправиться до Італії.

"Перш за все, там мене обстежують і в понеділок приймуть остаточне рішення з приводу проведення операції. Швидше за все, вона все-таки знадобиться", - розповів Попов.

За словами футболіста, травма в нього не дуже серйозна і через два-три тижні зможе приступити до тренувань.

"У мене нічого серйозного, пошкоджений меніск, тому приводів для занепокоєння немає. Подібну операцію мені робили два з половиною роки тому. Через три дні зможу ходити, а через 15-20 днів почну тренуватися.

Операцію краще не відкладати, а провести найближчим часом. Тоді за місяць відпустки я встигну відновитися і в січні поїду з командою на перший зимовий збір. Зможу без проблем готуватися до другої частини сезону", - сказав Попов.

sacha 18.11.2011 09:21

Тимощук побив рекорд Блохіна ще часів СРСР

Півзахисник збірної України Анатолій Тимощук побив рекорд Олега Блохіна за кількістю матчів, зіграних за збірну країни.

Матч проти австрійської збірної на "Арені Львів" став для нього 113-м.

Раніше з вітчизняних футболістів першість в цьому питанні належало діючому тренеру збірної України Олегу Блохіну. На його рахунку були 112 матчів за футбольну збірну СРСР, з яких 11 були у складі Олімпійської команди.

Окрім цього, Анатолій Тимощук за кількістю ігор за національну збірну увійшов до першої сотні світового рейтингу гравців, пише terrikon.com.

sacha 18.11.2011 09:33

Вболівальниці підтримали "Шахтар" оголеними грудьми

Прихильниці донецького "Шахтаря" продемонстрували свою любов до клубу, показавши свої напівоголені тіла, розмальовані за допомогою боді-арту.

Напередодні донецького дербі "Шахтар" – "Металург", яке відбудеться у суботу, 19 листопада, дівчата взяли участь у експерименті місцевого стиліста, довіривши йому свої тіла для створення оригінальних робіт.

Автор креативу Дмитро Девіленев розповів, що процес втілення в життя ескізів зайняв близько трьох годин, бо малювати по живому жіночому тілу – нелегка справа.

"Я буваю на стадіоні досить часто, ходжу на матчі "Шахтаря". Завжди дивувався тому, наскільки органічно і красиво виглядають на трибунах дівчата-вболівальниці", - каже він.

"Вони абсолютно не дисонують із загальною картинкою, а навпаки, підкреслюють атмосферу азарту, надають їй своєрідності і я б навіть сказав, пікантності. З кожним новим відвідуванням арени, спостерігаючи за жіночою половиною на трибунах, я все більше в цьому переконувався і виношував ідею якось виразити це творчо, - цитує Девіленева

sacha 18.11.2011 11:51

"Анжі" готовий платити Дрогба по 10 мільйонів євро за сезон

Черговим футболістом світового рівня, який може опинитися в російському "Анжі", може стати став форвард "Челсі" Дідьє Дрогба.

Як стверджує The Daily Mail, клуб готовий запропонувати івуарійцю зарплату в 10 мільйонів євро за сезон.

Очікується, що офіційний запит до табору лондонців може бути спрямований вже в січні, коли відкриється зимове трансферне вікно.

Чинний контракт Дрогба з "Челсі" закінчується влітку, а переговори по новому поки зайшли в глухий кут. 33-річний футболіст хоче підписати угоду на 2 роки, а в клубі йому поки готові запропонувати лише на один, пише sport-express.ru.

bilich 18.11.2011 13:24

Три гравці "Карпат" можуть перебратися в "Металіст"

У зимове міжсезоння "Металіст" може поповнити свої ряди трьома футболістами "Карпат". Наставник харківського клубу розраховує підсилити свою команду кваліфікованими українськими виконавцями. Мирон Маркевич розраховує на перехід основних гравців "Карпат" Ігоря Худоб'яка, Олега Голодюка і Адре Ткачука.

2vanya2 18.11.2011 17:30

Динамо гратиме на "Олімпійському"

Перший поєдинок киян на головній арені Євро-2012 може відбутися вже в грудні.

Київське "Динамо" з нового року свої домашні матчі проводитиме на НСК "Олімпійському". Про це в інтерв'ю segodnya.ua заявив президент київського клубу Ігор Суркіс.

- Ігор Михайлович, на якому етапі переговори "Динамо" з "Олімпійським"?

- У нас йде гарний переговорний процес. Інтерес керівництва НСК "Олімпійський" в тому, щоб комфортно управляти цим непростим об'єктом. Київського "Динамо" - щоб грати там не на правах гостя. Вважаю, ми досягнемо певного консенсусу. І не буде ніяких проблем.

Зараз можна почути розмови про те, що ми проведемо там матч 6 туру групового раунду Ліги Європи з "Маккабі" 14 грудня. Я б не випереджав події. Природно, цікаво було б провести цей матч. І, на мій погляд, це було б корисно і для самого "Олімпійського" - ще раз протестувати стадіон. Нехай і з меншою кількістю глядачів і не з таким навантаженням, яке випало на матч Україна - Німеччина.

Для початку хотілося б, щоб матч з "Маккабі" мав турнірне значення. Тоді можна залучити більше глядачів на трибуни. Але потрібно ще отримати дозвіл УЄФА.

Що стосується більш глобальної співпраці з "Олімпійським", то у нас є з керівництвом стадіону розуміння формування цін і того, як використовувати арену. Палиці в колеса ніхто нікому не ставить. Адже стадіон побудований для того, щоб його експлуатували. А якщо на ньому буде дві-три гри за сезон, повірте мені, через деякий час він прийде в занепад. Я вважаю, що і "Карпати" повинні грати на чудовій чисто футбольній "Арені Львів".

- Мова йде про проведення вибіркових матчів "Динамо" на "Олімпійському" чи всіх?

- Ми вибірку робити не будемо: мовляв, один матч граємо на "Динамо", а інший - на "Олімпійському". Якщо перейдемо на "Олімпійський", то перейдемо на нього повністю. Для цього йде нормальний переговорний процес.

- Тобто можна очікувати, що з весни "Динамо" переїде на "Олімпійський"?

- Можна не просто очікувати. Вважаю, що так воно і станеться.

- Що, в такому випадку, могли б сказати уболівальникам з приводу цін на квитки?

- Уже є досвід проведення матчу Україна - Німеччина, на якому стадіон був заповнений. Основна маса квитків на нього продавалася по 20 гривень. Ось від цього і будемо відштовхуватися. А надалі будемо підходити до цього питання цивілізовано - з урахуванням попиту на квитки, інтересу до матчів. Є матчі з підвищеним інтересом, є такі, які такого величезного інтересу не викликають. Якщо говорити про те, щоб людям було комфортно приходити підтримувати команду, то для мене питання ціни принципового значення не має.

- На який термін буде розрахований цей контракт "Динамо" з "Олімпійським"?

- Сподіваюся, він буде довгостроковим. До речі, ніякої ціни в 450 тис. гривень за матч нам НСК "Олімпійський" не висуває. Навпаки, у керівництва "Олімпійського" чисто прагматичний підхід, заснований на партнерських відносинах. Ми хочемо побудувати їх таким чином, щоб клуб "Динамо" отримував прибуток, а "Олімпійський" покривав витрати на утримання стадіону. Ось ми повинні знайти такий варіант.

Але для того, щоб його знайти, потрібно провести кілька матчів і зрозуміти, яка кількість глядачів приходитиме на новий стадіон-красень. А в тому, що це буде не одна тисяча, я не сумніваюся. Тому що умови, які створені на "Олімпійському", не порівняти з тими, які зараз є на "Динамо".

- При цьому, як уже говорилося, на стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановського гратимуть ваш дубль і "Динамо-2"?

- У нас же є ще одна київська команда, якій ми повинні піти назустріч. Якщо "Арсенал" виявить бажання грати на нашій арені. Не треба забувати, що ми працюємо на футбол, перш за все. Крім того, було б непогано, якби на "Динамо" грали наші дубль і "Динамо-2". І, як у старі добрі часи, на дубль б приходило по сім-вісім тисяч. Якщо ми зуміємо це зробити, буде дуже добре. Природно, на такі матчі вхід повинен бути безкоштовним - однозначно.

- З "Арсеналом" вже були переговори на цю тему? Адже він теж претендує на "Олімпійський"?

- У першу чергу цей стадіон побудований для збірної. Тут і питань немає. Що стосується клубів, то якщо ми гратимемо на "Олімпійському", то ми гратимемо там одні. Таку умова я поставив. Якщо взяти практику, в якому режимі сьогодні експлуатується стадіон "Динамо", то поле не може витримувати дві команди. Це однозначно.

Трибуни дві команди витримають, фаст-фуди, туалети - теж витримають, а поле, на жаль, - не витримає. Враховуючи, що перед нами стоять завдання грати в єврокубках і боротися за найвищі місця в чемпіонаті України, я і поставив умову, щоб на "Олімпійському", окрім збірної, грало тільки "Динамо".

2vanya2 19.11.2011 12:31

Трансляція донецького дербі розпочнеться за годину до стартового свистка.

Матч 17-го туру чемпіонату України зможуть подивитися не лише вболівальники, які прийдуть на "Донбас Арену", або ті, хто включать телевізор на потрібному каналі в потрібний час, але і всі користувачі мережі Інтернет.

Гру "Шахтаря" проти донецького "​​Металурга" будуть транслювати на офіційному каналі "гірників" на YouTube: http://www.youtube.com/shakhtartv.

Трансляція почнеться за годину до офіційного початку гри, так що, перейшовши на сторінку в 15:00, ви зможете побачити розминку футболістів, і що відбувається на стадіоні, поки заповнюються його трибуни.

Більше того, наступні два матчі - 18-го і 19-го турів ("Карпати" - "Шахтар" 27 листопада і "Шахтар" - "Арсенал" 2 грудня) - також транслюватимуться на YouTube.

Нагадаємо, "Шахтар" став першим клубом в Східній Європі, який організував пряму інтернет-трансляцію матчів за допомогою всесвітньо відомого відеосервісу.

Першу трансльовану гру проти харківського "Металіста" подивилися 48 290 вболівальників "гірників" з 98 країн у всьому світі.

2vanya2 19.11.2011 20:27

Альваро Гонсалеса у «Дніпрі» не буде

Останнім часом, як це зазвичай буває перед відкриттям трансферного вікна, в новинних стрічках різних ЗМІ з'явилися повідомлення про можливі переходах тих чи інших футболістів в ті чи інші клуби. «Дніпро» не є виключенням, і навколо нашої команди знову піднімається цілий рій чуток.

Зі свого боку повідомляємо, що з усіх згаданих останнім часом гравців, яких пов'язували з «Дніпром», наш клуб в дійсності цікавився тільки захисником іспанської «Расинга» Альваро Гонсалесом. Була практично досягнута домовленість з сантандерскім клубом про суму відступних, проте сам футболіст відмовився від переїзду в Україну.

2vanya2 20.11.2011 11:41

"Барселона" ніяк не може наздогнати "Реал"

Мадридці зберігли за собою перший рядок і триочкову перевагу над "Барселоною".

Мадридський "Реал" продовжує лідирувати в чемпіонаті Іспанії завдяки перемозі у захоплюючому виїзному матчі з "Валенсією".

"Королівський клуб" зберіг за собою перше місце, однак для перемоги на "Местальї" мадридцям довелося порядком попотіти.

У середині першого тайму Карім Бензема відкрив рахунок у матчі, а на 72-й хвилині Серхіо Рамос подвоїв перевагу гостей, проте "Валенсія" і не думала здаватися. У господарів відразу два голи забив Роберто Сольдадо.

Однак у проміжку між ними встиг відзначитися Кріштіану Роналду. Португалець провів свій 14-й м'яч у цьому розіграші Примери, тим самим принісши перемогу "Реалу".

"Барселона" у своєму поєдинку 12-го туру домоглася чергової перемоги з розгромним рахунком. На цей раз постраждала "Сарагоса" - 4:0. Вперше в сезоні забили Жерар Піке і Карлес Пуйоль, потім свій 15-й м'яч у чемпіонаті провів Ліонель Мессі, а підвів підсумок Давід Вілья.

Третю перемогу в чемпіонаті здобув "Вільяреал". Гола Борха Валеро "жовтому підводному човну" вистачило, щоб здолати "Бетіс" - 1:0.

sacha 20.11.2011 22:03

"Інтер" втрачає Снейдера до кінця року
Півзахисник "Інтера" Веслі Снайдер пропустить не менше місяця через травму, отриману під час розминки перед матчем 12 туру чемпіонату Італії з "Кальярі".

Про це повідомляє "Спорт-Экспресс" з посиланням на Il Corriere dello Sport.

Таким чином, голландець не зможе допомогти команді у груповому етапі Ліги Чемпіонів

sacha 21.11.2011 08:44

Суркіс не буде звільняти Несенюка, незаважаючи на акцію ультрас

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс не збирається звільняти з клубу Миколу Несенюка. незважаючи на акцію ультрас київського клубу проти глави департаменту по роботі з громадськістю.

"Уболівальники мають право висловлювати свою думку, оскільки вони хочуть. Проте це не означає, що я повинен звільняти працівника клубу на їх вимогу. Сьогодні вони хочуть звільнити Несенюка, а завтра їм не сподобається хтось інший і мені потрібно буде його звільняти?

Ми спокійно розберемося з цією проблемою. Можливо, Миколі потрібно буде щільніше зайнятися журналістикою, - сказав президент "Динамо", маючи на увазі, що в обов'язки Несенюка також входить робота зі ЗМІ, пише terrikon.com.

2vanya2 21.11.2011 13:51

Фани "Динамо" показали "червону картку" клубу

Ігор Суркіс готовий призначити нового керівника по роботі з уболівальниками.

Під час поєдинку 17-го туру Прем'єр-ліги між "Динамо" і "Олександрією" ультрас столичної команди влаштували обіцяну акцію протесту проти керівника департаменту "Динамо" по роботі з громадськістю Миколи Несенюка і роботі з уболівальниками в цілому.

На 35-й хвилині матчу фани просто покинули трибуни трибуни на знак протесту проти недопуску їх на гостьовий матч з "Металістом".

У цей час на їх секторі красувалися банери з написами "За останні три роки відвідуваність матчів домашніх виросла вдвічі", "Чи сильно постраждало "Динамо" від того, що на грі в Харкові з гостьового сектора не йшов дим?", а також "Я сам придумав цю роботу, щоб "Динамо" сучасним. І не треба афіш вішати", адресовані Миколі Несенюку.

У перерві ультрас повернулися на свої місця і з маленьких червоних карток склали одну велику, показавши її Несенюку. Хоча сам він, судячи з даного "Сегодня" коментарю, цього не помітив. "Не знаю, про що ви. Я на стадіоні дивлюся футбол", - сказав Микола.

А от президент "Динамо" Ігор Суркіс, мабуть, прислухався до протесту уболівальників і висловив готовність призначити нового керівника по роботі з уболівальниками.

"Кожен має право висловлювати свою думку. Якщо вболівальники його висловили, значить, накипіло. Але неправильно, якщо я буду піддаватися емоціям і звільняти своїх співробітників, тому що вони чимось не подобаються уболівальникам. Сьогодні вони хочуть, щоб пішов Несенюк, завтра - ще хтось.

Ми спокійно у всьому розберемося. Можливо, Несенюк буде більше займатися журналісткою роботою, що є його професією. А для вболівальників давно пора знайти людину, яка буде ними займатися і трепетно ​​до них ставитися. У них є претензії до нас, а у нас - до них.

Добре, що в останніх матчах ми не чуємо матів на стадіоні. Певні скандування не прикрашають матчі. Крім того, ми намагаємося зробити, щоб уболівальники приносили на стадіон менше фаєрів", - заявив Ігор Суркіс.

Нагадаємо, на матч з "Металістом" кияни не замовили у харків'ян квитки в гостьовий сектор і "Динамо" залишилося без підтримки.

Вчорашня гра завершилася розгромною перемогою лідера Прем'єр-ліги з рахунком 4:0.

karpinets2710 21.11.2011 15:12

Ярмоленко і Гармаш продовжили свої контракти

Півзахисники київського «Динамо» і збірної України Андрій Ярмоленко і Денис Гармаш продовжили контракти з клубом.

Про це в інтерв'ю офіційному сайту повідомив президент «Динамо» Ігор Суркіс. Відповідаючи на запитання про можливі зміни в складі в зимове міжсезоння, він підкреслив наступне: «Ми відпустили Єрьоменка. Якщо будуть пропозиції, які влаштовують і клуб, і гравця, їх розглядатимемо. Але претендентами на наших футболістів мають бути європейські клуби. Ми ж не можемо зараз відпустити Ярмоленка або Гармаша. З обома, до речі, я нещодавно продовжив контракти. Це ті гравці, на яких ми робимо ставку. На місце легіонера знайти виконавця можна, українців же повинно у нас грати якомога більше. Тоді і кількість уболівальників у «Динамо» збільшуватиметься».

За словами президента клубу, він не бачить у своїй команді Давида Таргамадзе з «Олександрії». Півзахисник, нагадаємо, пограв трохи за німецький «Фрайбург», а зараз, за даними ЗМІ, ним цікавиться «Порту». «Гарантую, що переходу в «Порту» не буде, - говорить президент клубу. - А якщо таке станеться, то у мене будуть запитання до наших селекціонерів. Зараз спортивний директор Олексій Михайличенко перебуває в турне, де в одній з країн подивиться декілька матчів. Юрій Сьомін вибере тих людей, які йому потрібні, а моє завдання - їх придбати».

sacha 21.11.2011 17:29

Київське "Динамо" купує півзахисника молодіжної збірної Сербії
Лівому захиснику київського "Динамо", футболісту збірної Македонії Горану Попову знадобитися операція на травмованому коліні.

І хоча сам футболіст вважає, що вже до першого тренувального збору команди буде у строю, на його місце, за повідомленнями сербських ЗМІ, вже взимку прийде 20-річний бек молодіжної збірної Сербії Мілан Родіч.

Кияни тривалий час спостерігають за Родічем і вже в січні зроблять пропозицію бєлградському ОФК, повідомляє newsru.ua

симчич 22.11.2011 10:23

Мілевському продовжили дискваліфікацію

Нападник "Динамо" Артем Мілевський пропустив ігри 16-го і 17-го турів через вилучення в матчі 15-го туру "Таврія" - "Динамо".

Нагадаємо, в тій грі форвард дозволив собі грубо висловитися на адресу арбітра зустрічі Віталія Годуляна.

Матч 18-го туру "Оболонь" - "Динамо" Мілевський також пропустить. Окрім нього матчі наступного туру пропускають Фініньо і Вільягра ("Металіст"), Сергій Сімінін і Майкон ("Волинь"), Ринар Валєєв ("Кривбас"), Андрій Сахневич ("Олександрія"), Джаба Ліпартія ("Зоря") і Крісті Вангелі ("Чорноморець"), пише terrikon.com.

sacha 22.11.2011 12:12

Агуеро: Хочу стати Марадоною

Форвард "Манчестер Сіті" Серхіо Агуеро заявив, що хотів би стати новим Марадоною.

"Нещодавно Марадона розповідав мені про "Наполі", я дивився по телевізору його виступи за цей клуб.

Я мрію про те, щоб робити те ж саме в "Манчестер Сіті". В даному випадку я не думаю про себе, а хочу успіху клубу", - цитує Агуеро sports.ru з просиланням на Sky Sports.

sacha 22.11.2011 14:18

Анелька погодився перейти в китайський клуб із зарплатою майже 11 млн. євро на рік

Нападник "Челсі" Ніколя Анелька, в якого в червні 2012 року завершиться контракт з клубом, погодився на пропозицію китайської команди "Шанхай Шеньхуа".

За інформацією L'Equipe, 32-річний футболіст спокусився на солідний контракт, що передбачає зарплату в 10,6 мільйонів євро за сезон. Його від'їзд з Лондона очікується з відкриттям січневого трансферного вікна.

Нагадаємо, що окрім китайців Анелька цікавилися клуби MLS "Нью-Йорк Ред Буллс", "Філадельфія" і "Монреаль", французький ПСЖ і російський "Анжи".

Цього Сезону Анелька зіграв в прем'єр-лізі дев'ять матчів і забив один гол, пише soccer.ru.

2vanya2 22.11.2011 14:57

Луческу хоче забути гру в Порту

Мірча Луческу має намір приховати від своїх футболістів результат гри "Зеніт" - АПОЕЛ.

Головний тренер донецького " Шахтаря" Мірча Луческу на передматчевій прес-конференції перед поєдинком Ліги чемпіонів з "Порту" відзначив, що команда готується до матчу в звичайному режимі, а також повідомив, що очікує цікавої гри.

- Хоча на нас чекає дуже важлива гра, ми готуємося до неї як завжди. Завтра вирішиться, хто має більше шансів вийти з групи.

Упевнений, що ані ми, ані "Порту" ще не сказали свого останнього слова. Обидві команди з великими амбіціями, це дві команди - володарі Кубка УЄФА й Ліги Європи, всі чекають від них результату.

У нас є певні проблеми: все ще відсутній Чигринський, через перебір карток не зіграє Срна. Зате в складі з'явиться, напевне, Фернандіньо, який дуже важливий для гри нашої команди - як за майстерністю, так і за досвідом.

Налаштовуємося дуже серйозно, добре вивчили суперника. Що стосується "Порту", то в них, природно, також великі амбіції. Сподіваюся, що з цього завтра вийде видовищна гра, яка сподобається глядачам.

- Матч "Зеніт" - АПОЕЛ закінчиться раніше, аніж розпочнеться завтрашній матч у Донецьку. Якщо вісті будуть не зовсім оптимістичними, це може вплинути на мотивацію футболістів вашої команди?

- Ми спробуємо зробити все, щоб наші гравці навіть не володіли інформацією про те, що відбувається в Санкт-Петербурзі.

- "Порту" вилетів із Кубка Португалії, поступившись "Академіці" 0:3. Це може позначитися на моральному стані команди?
- Я часто кажу, що кожна гра має власну історію. Цей рахунок може створити нервозність у команді, а з іншого боку, може надати ще більше настрою. Складно сказати.

- Як ви поставилися до новини про те, що матч "Зеніт" - АПОЕЛ обслуговуватиме бригада арбітрів на чолі з Феліксом Брихом?

- Хочеться забути ту гру в Порту. Але зараз, дізнавшись, що Брих судить поєдинок "Зеніт" - АПОЕЛ, я знову згадав про те суддівство.

По-перше, в Ракицького не було злого наміру зіграти жорстоко проти Моутіньо. Останній впав так, немов його вбили, а в тому епізоді можна було обмежитися жовтою карткою.

І це не кажучи про другий гол, який ми забили, і незрозуміло досі, чому він не був зарахований. Адже легко було просто поглянути на бічного суддю. А цей результат вплинув на наші подальші виступи в Лізі чемпіонів.

Дуже важливо, щоб ми на нашому полі показали те, що показували в минулому сезоні в Лізі чемпіонів, подякували й порадували уболівальників, які зберуться завтра на стадіоні. У мене є впевненість, що наша команда завтра покаже себе в усій красі, віддадуться на полі повністю.

- Чи задоволені ви грою Кобіна в матчі проти "Металурга". Йому ви довірите завтра замінити Срну на правому фланзі оборони?

- Кобін однозначно завтра гратиме. Гадаю, що він зіграє не гірше, ніж у матчі проти "Барселони". Якщо пам'ятаєте, то він тоді дуже добре діяв.

Це гра Ліги чемпіонів, для нього вона також дуже важлива. Я впевнений у ньому, в тому, що він зіграє вдало. Немає жодних передумов, щоб він завтра провалив матч.

- Чи бачили ви останні ігри "Порту". Як могли б оцінити їх?
- Так, я дивився дві гри проти АПОЕЛа - виїзну й домашню, - ігри чемпіонату я не бачив.

Нагадаємо, гра між "Шахтарем" і "Порту" відбудеться в середу, 23 жовтня. sport.tochka.net буде вести текстову онлайн трансляцію цього матчу.

Португальці вже прибули до Донецька і сьогодні проведуть відкрите тренування і передматчеву прес-конференцію.

Гру буде обслуговувати шотландська бригада арбітрів на чолі з Крейгом Томсоном.

sacha 22.11.2011 17:01

Тайсон може перейти в "Сан-Пауло". Ціна питання - 40 мільйонів
Бразильський клуб "Сан-Пауло" не полишає спроб повернути на батьківщину нападника "Металіста" Тайсона.

Зокрема в інтерв'ю бразильській газеті "Marca Brasil" це підтвердив агент футболіста Дієго Дорнелле.

Разом з тим Дорнелле зазначив, що переговори просуваються з великими труднощами і якщо угода і відбудеться, то не раніше 2012 року.

За інформацією видання, головною перешкодою для здійснення трансферу є сума відступних, висунута українським клубом, а саме 40 мільйонів євро.

Але представник Тайсона не виключає і альтернативний варіант, при якому "Сан-Пауло" запропонує не тільки грошову компенсацію, але і когось зі своїх футболістів, пише UA-Футбол

2vanya2 22.11.2011 18:54

"Динамо" не збирається купувати Коноплянку

Зараз столичний клуб веде переговори про купівлю Безуса і Раоніча.

Спортивний директор київського "Динамо" Олексій Михайличенко під час веб-конференції Sport.ua підтвердив інтерес команди Юрія Сьоміна до персони півзахисника "Ворскли" і збірної України Романа Безуса.

"Переговорний процес щодо Безусу йде, але це не першочергове наше завдання. Роман - один зі списку гравців, якими ми цікавимося. Але таких гравців, щоб ви знали, дуже багато".

Михайличенко розповів, що крім Безуса клуб активно шукає посилення на позицію лівого захисника, куди може бути куплений 20-річний захисник белградського ОФК Мілан Родич.

"Ми переглядаємо ряд гравців з Сербії. Але однією Сербією ми не обмежуємося. Наші селекціонери працюють у багатьох країнах і ні для кого не секрет, що позиція лівого захисника для нас є сьогодні проблемною", - зазначив Михайличенко.

Крім того, спортивний директор "Динамо" заявив, що клуб не зацікавлений в послугах бразильського нападаючого "Волині" Майкона і хавбека "Дніпра" Євгена Коноплянки.

"Розмови про перехід Коноплянки в "Динамо", як, втім, і в будь-який інший клуб, зараз не мають сенсу. Тому що в механізмі "Дніпра" це дуже важлива деталь. Навряд чи Ігор Коломойський від нього зараз відмовиться. За будь-які гроші" , - вважає Михайличенко.

Зазначимо, що переговори між "Динамо" і Романом Безусом у відкриту ведуться давно, а от гравець "Волині" Майкон сам розповів бразильській пресі про те, що може перейти в "Динамо".

sacha 22.11.2011 19:31

Шевченко і Хачеріді готові зіграти з "Оболонню"
У вівторок "Динамо" приступило до підготовки до наступного календарного матчу - проти "Оболоні".

Тренери розділили гравців на дві групи. До першої увійшли учасники недільної зустрічі проти "Олександрії", їхня робота велася за полегшеною програмою. Друга частина футболістів провела повноцінне тренування, пише сайт клубу.

Продовжує займатися окремо від партнерів Тарас Михалик. До повного відновлення захиснику потрібно ще близько тижня. Зате знову у повному порядку Андрій Шевченко, тренери розраховують на нього в найближчих матчах.

Відбув дискваліфікацію Євген Хачеріді. Правда, захисник "дістав" видалення в останньому матчі молодіжної першості, але воно поширюється лише на цей турнір. Проти "Оболоні" Євген зіграти зможе. Також з першою командою тренується Бертольо

2vanya2 22.11.2011 22:41

Головний тренер "Порту" заявив, що його команда зараз знаходиться на своєму максимальному рівні.

Основне завдання, яке стоїть перед "Порту" у матчі з "Шахтарем", - це перемога. Про це заявив головний тренер португальської команди Вітор Перейра.

"Тільки після того, як ця мета буде досягнута, після завтрашнього матчу будемо визначати подальшу завдання команди", - сказав наставник "Порту".

За словами Перейри, зараз "Порту" знаходиться на своєму максимальному рівні.

"Ми готові до гри і розуміємо, що завтра повинні бути швидкі і дуже агресивні. Але при цьому "Шахтар", який буде ризикувати, у свою чергу розуміє, що його можлива помилка завтра може привести до безуспішного закінчення боротьби в Лізі чемпіонів. Команда чудово це усвідомлює. Ми ж будемо довіряти один одному, об'єднаємося загальною метою, щоб завтра добитися результату", - сказав він.

Також Перейра зазначив, що визначився з тактикою та стратегією на майбутній поєдинок.

"По-перше, "Порту" звик домінувати по ходу гри. Зрозуміло, у нас є стратегія, і команда знає, що потрібно робити, щоб перемогти. Стратегія вже визначена", - сказав головний тренер "Порту".

sacha 23.11.2011 19:03

Лобановський і Шовковський увійшли до списку найуспішніших людей футболу
ЕКс-наставник київського "Динамо" Валерій Лобановський і Олександр Шовковський увійшли до числа найуспішніших у світі тренерів і футболістів, яким найбільшу кількість разів вдавалося вигравати трофеї різної гідності.

Про це повідомляє Інформаційний центр Україна-2012.

Окремо досягнення Валерія Лобановського. Легендарний тренер за кар'єру виграв 28 призів. Під його керівництвом «Динамо» 8 разів перемагала в чемпіонаті СРСР, 6 - в Кубку, тричі - в Суперкубку. В Україні Лобановський виграв 5 разів національну першість і три розіграші Кубка. Також в залік англійськими фахівцями бралися дві перемоги в Кубку володарів кубків і одна - в Суперкубку Європи.

У Шовковського 25 перемог в різних турнірах

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 06:17.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010