![]() |
Банк, із якого мене звільнили три роки тому,
купив банк, в якому я працюю зараз. І мене знову звільнили... Невже тільки для цього купували? |
|
У жінки - три періоди віку :1-й: нервує
батька; 2-й: дістає чоловіка; 3-й: бісить зятя. |
|
Жили у батька три сини. А свої квартири здавали.
|
Biss key
У темі 1 долучень
1. EriteriaTV2 Arabsat-5A 30.5°East 12606 V 2589 3/4 | Biss | SID:0064 |
2.Eutelsat W2A (10°E)Premier League HD (PLTV)11305V DVB-S2 (8PSK) S/R 30000 FEC 5/6 3.Basketball Biss Key Eurobird 16 / Eutelsat Sesat - W2M 12545 H 6666 |
Вітаю всіх з Новим Роком Змії.В цей
тераріумостичний рік бажаю того що зв'язано з цею тварюкою! Дівчатам,не бути гадюками,і пере пацанами скидати всю шкуру. Хлопця,щоб менше доводилось повзати,і непотрібні хвости рубались. Тещам,щоб ваш язик накінець роздвоївся і мішав у роті п**діти всяку х*ню! Гарного всім настрою!!! |
Одного разу їхали по пустелі на
верблюді монах та монашка, жарко до смерті. Тут верблюд без ніякої причини здохає. Ну й починають йти пішки, йдуть, йдуть ну й відчувають що до смерті не довго лишилось. ну Монах і каже: -- сестро, давай перед смертю не соромитись один одного, давай роздягнемося та й побігаємо голими і хай бог нам пробачить. Монашка відповідає: --ну давай брате. роздягаються вони бігають голі і туту монашка сміється й каже: -- брате, а що то в тебе між ногами бовтається? -- о сестро, це корінь життя, якщо я в тебе його вставлю народится життя. -- та чого ми бля чекаємо? Вставляй верблюду та й поїхали! |
Яка красива українська земля,
шкода що тіки дурням дісталася (с) |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 13:07. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010