![]() |
Цитата:
|
Kreshhot! Якщо прошию отим дампом то получается тріколор працює без інтернету я так зрозумів. Але я чув що тріколор вже в HD чи він ще в MREG-2. Наразі вам спасибі!:)
|
Всім доброго дня. Скажіть будь-ласка, де взяти останній дамп для глобо 7010А з актуальним списков каналів на 4w, 4.8e, 13e? Найшов 1.4.26, він останній чи ні? Але канали за лютий місяць. І чи є редактор каналів для цього тюнера?
|
Позавчора показував на 4100с
|
Цитата:
|
Цитата:
|
bilich,Судячи з усього буде працювати, але ж уже не довго ...
|
Подивись цей
|
Цитата:
Цитата:
|
У темі 1 долучень
Добрий день. Ось редактор каналів для Clobo 7010A
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Zhora15, Зкажу навіть більше - дуже усім раджу брати на даний момент тільки DVB-S2/mpeg4/HD реси, бажано відразу з ПЗ на базі ОС Лінукс, як мінімум GI S8120 зі Spark на борту ...
|
Підкажіть як збільшити шріфт на gis 8120
|
|
У темі 1 долучень
Мова форуму українська !!!
|
Всім добрий день. Питання до тих в кого ресівер GI S8120 і телевізор 4:3. Як у вас показують канали TV1000 з НТВ+? У мене стоїть формат 4:3 і летер бокс, всі канали нормально а 3 штуки тв1000 з нтв+ розтягує по верикалі. Раніше таке деколи було, останнім часом майже постійно.
|
Цитата:
|
Іван86,
Власне я таким ніколи не переймався,показує і гуд... Ставлю АВТО ,а там вже як повезе!!! Хоча в одному телевізорі (німецькому) прийшлося вибирати і на тюнері 4:3 і на телевізорі 4:3 Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Питання чи можу я прошити рес digital 4100 планшетом на процесорі андроід 4.1,іщо прицьому потрібно?
|
Babangida, 1. Для цього потрібно щоб на Андроїді, запустилась хоча б одна прога для прошивки (заливки) ПО яка написана під Windows API (Windows XP or 7). Хіба знайдете під Андроїд якийсь ЕМУ Windows API, на кшталт wine or winex for Linux ...
2. Як мінімум наявність ЮСБ порта + перехідник USBtoCOM з дровами під Андроїд Як на мене прошити його на Андроїді не реально ... |
Babangida, як напишете під андроід дрова та проги,тоді гут
|
kreshnot,так прогу для шарингу через андроiд уже написали.
|
sattel77, а до чого тут шарінг?,не хай чекає
|
Цитата:
|
Не знаю,я задати питання,бо в тому дуб,але якщо можете поможіть... Яка буде швидкість передачі файлів,якщо для мене брат відкриє порт і папку на свому компі,по FTP звичайно.. В мене нет 176Кбіт в нього 2мбіт
|
Zhora15,я думаю, що не бiльше 176кб(тобто найменша).
|
Цитата:
|
Привіт всім! Якою програмою можна прошити реса S1 без флешки. І ще якою програмою можна заливати список каналів і ключів. Річ в тому щоя позичив другові свою флешку! (ДЯКУЮ НАРАЗІ):cool:
|
Доброго дня! підскажіть на яких каналах добре налаштувати 36 градус при погані погоді сипляться канали НД.тарілка 90.
|
Korpahec, На рахунок прошивки не скажу, а канали і ключі можна заливати, зливати і редагувати останньою версією Pobedit для Опенів 8 і 5 лінійки
tarasza, на 36Е найслабший DVB-S2 TP 12073/L/27500 FEC 3/4 ... |
Slavoh! Дякую за пораду мусів забрати флешку у друга що загнати софт!:)
|
Підкажіть де можна знайти телепрограму на тб AYB.
|
Babangida, А що за канал, з якого борту і тд.тп. ???
Стандартна відповідь: на сайті каналу ... |
Азербайжанський тб канал я приймаю його на астра4.8е але цей канал з сусіднього супутника 3.1е
|
Може Yerkir Media TV Арменія з 12740 H 1540
3/4 |
Всім добрий вечір! Я у кума нечайно на ресівері Q-SAT ST-10CX стер ситему бісс чи можна якось бісс вернути назад без прошивки ресівера якось ви писали на форумі про таке що увезти якісь коди і бісс появляється. Кум живе на другому селі не охота його залишати на вихідний без ресівера. Наразі подякував!:)
|
Цитата:
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 07:32. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010