![]() |
Сьогодні виходжу з роботи на перекур, а надворі стоять двоє співробітників.
Я: хлопці дайте прикурити. Один із них витягує сірники, інший зупиняючи його і даючи запальничку говорить: "Нема чого палити Карпатські ліси, поки є москальський гас". |
Гуцульським підліткам туристи запропонували наркотики, але підлітки порадились з грибами і сказали наркотикам Н-І-І-І!
|
Поцілунок - це 90% слюни, 9% мікробів і лише 1% насолоди
|
Корисна інформація!!!
Трошки корисної інформації : на прошивці 1.3.32 в режимі медіаплеєра можна дивитись відео любих форматів .Для цього потрібно на компютері переіменувати формат файла який ми хочемо дивитись на .....mpg.Наприклад був файл Video.VOB-робимо його Video.mpg та кидаємо на флешку.Після цього ресивер починає бачити файл!!!ПРИЄМНОГО ПЕРЕГЛЯДУ!!!
|
Понеділок. Дружина:
- Любий, давай ляжемо раніше спати. Вівторок. Дружина: - Я сьогодні дуже втомилася. Середа. Дружина: - У мене сьогодні страшенно болить голова. Четвер. Дружина: - Зроби спочатку масаж. О як добре. Я засинаю ... П'ятниця. Дружина: - Ох, ну ми і нажерлися з Юлькою після роботи. Ік ... Хр ... Пшшш ... Субота. Дружина: - Після вчорашнього так болить голова! Неділя. Дружина: - Любий, що з тобою відбувається? Ми цілий тиждень не займалися сексом! |
http://i.piccy.info/i5/87/72/1107287/5555_240.jpg
Національний парк - чи "царське село"? Де ще так переплелися природні ландшафти всіх континентів? З одного боку чисте море омиває своїми водами білосніжний пісок, з іншого - непролазні хащі. Поряд - солоні озера і солончаки, степ і ліс, та навіть поле диких орхідей. - Кінбурн - шматочок прадавньої Гілеї.Ще в V столітті до нашої ери Геродот залишив запис, який став основою легенди про Гілею (в перекладі з давньогрецької - земля, покрита густими лісами). Земля лісів з часів Геродота значно потерпіла і від людини, і від стихії. Море наступало його рівень піднявся в деяких місцях до семи метрів. Розмивалися острови, морська вода засолонила грунти. І все ж якимось дивом цей куточок реліктової природи зберігся у первісному розмаїтті. Залишилися невеличкі дубово-березові, осикові та вільхові гайки. http://www.huntingukraine.com/index....yky&Itemid=148 |
-Пацієнте, вам дорогий чи девеший наркоз?
-Звичайно, дешевий. -Люлі-люлі, спи... |
Блондинка каже своїй подрузі:
- Він мене не любить , б*є постійно..... - Хто твій чоловік?? - Да ні! Той хто в розетці живе! |
Байка "Лисиця і Ворона"
Вкрала ворона сир і полетіла щоб його з'їсти. Сіла на гілку, а тут лисиця йде. Ну ворона думає:"зараз буде хитрувати, виманювати сир , та я не дамся". І тут лисиця кинула каменем у ворону, схопила сир, а ворона на те: "Во Крилов байку скоротив"! |
Заходить в бар з будуна бідний чоловік. Шукає по кешеням і знаходить дрібні гроші, все що залишилось після вчорашнього, протягує бармену і каже - налий мені двісті грам.На ці гроші буде хіба 180 грам, ну то налий.Буду я собі руку за 200 грам збивати.
Дитячий садок. Вихователь після навчання у вузі прийшла на роботу в ясельну групу. Після довгої біганини за дітьми вона невитримує і говорить - діти підніміть руки хто впісявся,а тепер підніміть руки хто вкакався, ну а хто утримався я сама здогадалась. Захворів у господаря кінь, він до ветеринара, той оглянув і каже я вколов укол якщо через три дні не встане то треба дорізати. Підслухала розмову свиня.Прийшов вже третій день, свиня коня підпирає всіма силами - вставай, бо інакше лихо буде. Ну нарешті підняла. Заходить господар з ветеренаром і дивляться стоїть кінь.Господар - радість яка ріжемо свиню. Цитата:
|
Йде українець дивиться молдаван яму копає . Чого ти копаєш яму? Хочу фотографію по пояс:) йде на другий день, знову копає, чого копаєш..?? Хочу 2 фотографії:) йде на 3 день, молдаван знову яму копає, чого копаєш питає українець :) а де я глину діну!!?
|
7 ознак того, що діснеєвський мультик Вінні Пух пропагує наркотики:
1. Ослик Іа-Іа - йому все по барабану, у нього уповільнені реакції і виражена відсутність мотивації - конопля 2. П'ятачок - всього боїться і страждає манією переслідування - гриби 3. Кролик - скрізь суне свій великий ніс, все йому треба - кокаїн 4. Тигер - не може стояти спокійно, постійно стрибає і кричить ніколи не втомлюючись - екстазі 5. Крістофер Робін - може розмовляти з тваринами - вживає галюциногени 6. Вінні Пух - любить солодке, має воістину безмежну фантазію - LSD 7. Сова - завжди приходить на допомогу, якщо у когось"проблеми" - дилер. |
http://i.piccy.info/i5/57/66/1126657/tserkva_240.jpg
Церква Марії і 300-літня липа в Цвітовій біля Требухівців. Коли в Трибухівцях ви звертаєте на Язловець, Цвітова лишається трохи осторонь, ліворуч. Якщо вас цікавлять дерев'яні (хоча б в анамнезі) храми України, варто зробити паузу в дорозі - і відправитись в Цвітову. (Звідти до Трибухівців зовсім близько, на горизонті вже видно неймовірну Успенську церкву, а до цвинтарної церкви ще ближче, так що при бажанні можете здійснити подорож пішки. http://www.castles.com.ua/cwitowa.html |
Зустрічаються дві дружини військовослужбовців. - Ну розказуй як там твій чоловік,та як, у всіх чоловіків зброя як зброя, а у мого якийсь втинок.
Мати питає доньку: - ну як там твій чоловік? Він такий мускулистий, здоровань,мабуть у інтимному житті він теж огого. Та куди там, таке враження що на тебе падає трьохдверна шафа, а з неї вивалюється малесенький ключик. |
|
У темі 1 долучень
RAI ITA 93B
Eutelsat W3A (7E) 11126 H 6666 3/4 SID (in HEX): 2A |
У темі 4 долучень
Моє рідне село....
Татарів — село, кліматичний курорт на Гуцульщині (в Яремчанській міськраді Івано-Франківської області), розташований у долині річки Прут на висоті 750 м. Перші згадки про село датуються 1671 роком. За радянських часів село дістало назву Кремінці від імені лейтенанта, який загинув тут у 1944 році під час бойових дій у Другій світовій війні. За часів незалежності України селу повернуто історичну назву.Одна з особливостей Татарова — його довжина 25 км вздовж річки Прут. Кліматичний курорт Курортом Татарів був ще за Польщі: в путівнику по польським курортам за 1912 рік він описаний як такий, “що має дуже мальовниче положення в лісистій гірській місцевості, багато віл і будинків, а також санаторій доктора Жураковського”. Село розміщене на відстані: 14 км від підйомників гірськолижного курорту Буковель cела Поляниця [1]; 6 км від бугельного витягу в смт. Ворохта; 80 км від аеропорту та залізничного вокзалу Івано-Франківська; 20 км від курортного містечка Яремче. Звідси здійснюють походи на гору Хом'як та на Женецький водоспад. І на додачу декілька ретро фото: Долучення 4152 Долучення 4153 Долучення 4154 Долучення 4155 Долучення 4156 |
У темі 1 долучень
Express MD 1 (80E)
3465 R 16200,MPEG-4 BISS Rossia Sport |
У темі 1 долучень
Astra 1E/4A (5°E)
11766/Н/27500 Канал First Ukraine кодирован biss ID: 001A18 |
Astra 1E/4A (5°E)
11766/Н/27500 Канал First Ukraine кодирован biss ID: 001810 |
Чому росіяни не ходять до лікарні?-Тому що у росіян дві хвороби:
х ... ня, і п. ... єц. Х. ... НЯ, проходить сама, а п. .... ець, зовсім не лікується! Знайшовши в онука білий порошок, бабуся вирішила, що це борошно і зробила з нього млинці. Масляна не припинялася три тижні!! |
|
Оголошення:
Молода сім'я зніме кімнату на дві години. Прописка необов'язкова. |
|
Чоловік і дружина штовхають нещодавно придбану машину, до автосервісу. Чоловік дружині каже: - Цей продавець був правий, що ця машина майже не споживає бензину.
Шофер вїхав в велике розлоге дерево, машина розбита вся в щент. Підїзжає до нього даїшник і каже: - Ну ти молодець накинув пасок безпеки та залишився живий,повезло. А твоя подруга валяється посеред дороги з х..м в роті. |
-Замужня? Запитав суддя у свідка, вона тяжко зітхнула.
- пишіть не заміжня. - одружений? Запитує у іншого свідка, той теж тяжко зітхає. - пишіть одружений пане секретар. Репортер - зірці кіно: - скільки жінок ви мали? - власних , чи взагалі. Дружина лікує зуби в стоматолога, дзвонить мобільний телефон, вона просовує його лікареві щоб відповіів. Лікар в трубку телефона : - вона взяти трубку неможе, зайнята, я кінчу, вона сплюне, а тоді вам зателефонує. |
Цвинтер. Ніч.
З могили вилізає труп, і починає крутити хрест... З сусідньої могили вилізає другий труп, і питає першого: - Коля, шо ти там робиш?! - Та 1+1 не показує... |
- Вуйку Стефане, вуйку Стефане! Що то ви робите?! Навіщо ви берізку рубаєте? Така струнка, молоденька, так око зеленими листочками милувала, а ви її геть!
- Ой, сусіде, й не кажіть, в самого серце кров’ю обливається, але мушу те зробити – прийдуть москалі, побачать берізку і скажуть: “Родіна”… ДАЇшник зупиняє машину. Підходить. Запитує суворо: - Ви знак бачили? - Бачив. ДАЇшник розпливається в добрій усмішці: - Синок мій намалював ... |
Сидить старий бандерівець біля дому, люльку курить. Тут до нього внук прибігає:
- Діду, діду, а то правда що в тебе автомат на горищі захований? Дід так спокійно: - Брешуть люди, внучку, брешуть. Через деякий час знов прибігає: - А то правда, діду, що в тебе танк схований у лісі? - Та брешуть люди, внучку, брешуть… Ще через деякий час прибігає: - А то правда, діду, що в тебе атомна бомба в городі зарита. - От чого нема, того уже нема... |
Нас було троє - ми з Семеном, граната і фіра німців.
Семен кинув гранату і нас залишилося двоє - я і фіра нмців |
Село, доросла донька миє підлогу.Батько питає у матері - А скільки то вже нашій доньці?
- Та порахуй. - Та і я кажу що пора. Дідусю, дідусю розкажи як ти був стрибком. -Так от сиджу я в лісі під кущем. Онучок каже:- Чекаєш ворожого потяга . - Та ні я сів, того,та воно одне одному не мішало. Іде якось вуйко лісом і дивиться на перехресті, його сусід сидить на москалеві і ниткою відрізає йому голову. Підходить ближче : - Боже помагай, а що ви таке робите? -Та що москаля ріжу ниткою. -Та як це так, у вас що ножа, чи карабіна немає? -Та є в мене зброя. Але маю час і маю надхнення. Дружина чоловікові. -Я мабуть вагітна. -А що є якісь признаки? Так, тошнить від роботи, і тягне на солене море. |
Моє містечко Підволочиськ
http://www.youtube.com/watch?v=wMGWk82v1jw Докладніше тут : http://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%...81%D1%8C%D0%BA |
Перша заповідь холостяка:
Не чіпай пилюки і вона не чіпатиме тебе. Американські гірки? - Фігня!порівняно з українськими маршрутками. Коли вам бракує слів - завжди є "бе-бе-бе" - Любий, а давай влаштуємо один одному незабутні вихідні? - Ну давай! - Ок, тоді до понеділка - Синку, ти палиш? - Тато, я дочка. - Що, докурився? Оптиміст бачить тунель і світло в його кінці. Песиміст бачить темний довгий тунель. Реаліст бачить тунель і поїзд, що на них їде. І тільки машиніст бачить трьох придурків, що сидять на рейсах. |
|
На уроці історії учень відсмалив:
- Київ створив Кий, Шрек і Хорив.)) Нас довго відкачували:)) читаю оголошення: Продаю ноутбук . причина продажу: в цій хаті забагато ноутбуків Як каже наш викладач з права: - Кращі друзі чоловіка - це собаки та жінки... Але з жінками я б не був такий впевнений... В селі моєї бабусі батюшка любить випить, на службі завжди п*яненький, одного разу вінчає молодят і каже: ну що, рідні, можете прощатися та вже будемо виносити. їду зі Стрия електричкою в пятницю.В вагонах людей битком набито.Підсіла я до 4 хлопців і одної дівчини.Вони грають карти,я читала книжку.І тут один з гравців затупив і порограв.Його друг каже: - ти тупий,треба давати корольом і тут дівчина на весь голос видала:"давати треба раком,а брати корольом." весь вагон сповз під лавки.а хлопців ще довго відкачували... На житомирській шкарпетковій фабриці налагоджено випуск презервативів.. презервативи "Житомир" - хоч на ногу натягуй! |
- Сусіде а у вас корова палить цигарки?
-та ви шо. - тоді у вас хлів горить. Мати питає у доньки: - де ти була? -та на дискотеці мамо. -яка дискотека, третя година ночі, а дискотека до одинадцятої. - так оцеж мамо ми з Петром за клуню кохалися . - не бреши хвойдо, за клуню то хвилинна справа. -Куме, та ходіть но до мене. - та чого? - так випємо по чарчині, зїмо шмат сала. - та невдобно. - чого? -та я з вашою жінкою сплю. - та і я з нею сплю, то що мені тепер до дому не ходити. |
У темі 1 долучень
Мишка :)
Долучення 4228 |
Як романтично пахне ковбаса
і помідори в банці зашарілись, а в пляшечці так тихо, як роса, горілочка домашня причаїлась. І сало ніжно зваблює тільцем, і хліб наставив загорілу спину. Якщо ти млієш, слухаючи це, чому ж ти, гад, не любиш Україну? Влаштовується програміст на роботу. Секретарка представляється йому і протягує руку: - Клава! - Ні фіга собі! Тебе б ще Мишкою назвали! Дир-дир-дир… - Привіт дружок! Не боїшся тряски? Мотоциклом покатаю, Залазь до коляски. Покаталися. Спинились. Дружок дружка смика: - Посміхнись! Чого у тебе Кисла така пика? Той скривився, спину чуха. Ну тебе до трясці! Засмієшся, як у тебе Дна нема в колясці… Автор: Павло Глазовий. |
Intelsat 17, 66.0°E
NTS 12648 Н 3899 |
У темі 1 долучень
Dubai Sports (CH 33) on 7°W & 68.5°E
Atlantic Bird 4A - Nilesat Orbit 12437 H 27500 3/4 Intelsat 7/10 (IS-7/10) @ 68.5° East 11635 V 2222 5/6 SID=1270 Biss Key Dubai Sport1 (CH33) @ 7.2° West still work and the key still active |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 09:14. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010