![]() |
У темі 1 долучень
BBC Package
Intelsat 27,5°W 11495 V 44100 |
У загальну тюремну камеру приводять новачка.
Його запитують: - Який термін дали? - Вісім років. - За що? - За надання першої допомоги людині. - Як це так? - Так сиділи ми за столом, вечеряли, а у тещі кров з носу пішла. Щоб кровотечу зупинити, я їй на шию джгут наклав. |
- Бабцю, а у вас у селі є комуністи?
- Та є кому їсти, а ось робити нема кому! |
Здають аналіз крові дві жінки. В
однієї сифіліс в іншої цукровий діабет. Обох звати Світлана Соколова. За результатами приходить чоловік однієї з них. Доктор дивиться на аналізи і не знає, як відповісти. Довго думає і говорить: -Прийдете додому - напоїте дружину солодким чаєм, якщо через годину не здохне - ї * ати не раджу |
Бабка приходить в аптеку і
звертається до продавця: - Мені 200 презервативів, будь ласка. - Бабулю, куди тобі стільки, ти ж така стара! - Та в мене телевізор зламався, я майстра викликала, він подивився і каже: "Бабко, купуй запобіжники, тут єблі багато буде!" |
Оце зима.
|
НАКАЗ. ( номер дата.)
" З метою покращення дорожнього покриття автошляхів в державі, та ще більш ефективного використання грошових коштів виділених на ремонт доріг, а також в зв'язку з не досконалісттю ямкового ремонту, наказую : - "ямковий" ремонт дорожнього покриття перейменувати на "канавковий". " підписьздесь. міністр доріг. - Куме, що ти там бурмочеш? - Та молюся... - ??? - Щоб у Кличка нерви не витримали і морди понабивав депутатам!!! - ВиктооХвьодорович, я умію лічити гроші! - Яныч, а нахрена их лечить? - ВікторХвьодорович, ось написано: "Кращий подарунок дружині на 8 Березня - ніжний поцілунок!" - Как думаешь, Азарыч, "нижний поцелуй" - это куда? |
У темі 1 долучень
All Biss Active Keys 19.02.2013
|
Солдат спить - служба йде!
http://i.piccy.info/i7/43b90f0c19158...5Br_oQ_240.jpghttp://i.piccy.info/a3/2013-02-21-20...40x180-r/i.gif |
Захист від дощу,сніга.
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 04:52. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010