![]() |
Вчителька каже:
- Діти, скоро свято - 8 Березня, складете якийсь-небудь віршик з цього приводу. Вовочка встає і розповідає: - Восьме Березня вже так близько-близько,так-що рости швидше, моя піпіська... Вчителька: - Вон! До директора, і розповіси, за що я тебе вигнала! |
ДАІшник зупининяє авто.
- Перепрошую, Ви із партії регіонів? - Ні! - Тоді, може із Донецька? - Ні! - Так чого ж ти, козел смердючий, по зустрічній летиш??? |
- Ааа! Я бачу зеленого чоловічка! Він світиться! Ааа! Що робити?
- Переходи дорогу, ідіот! |
|
Сидить чоловік в туалеті, тужиться, тужиться... Дружина повз проходила і випадково світло вимкнула. З туалету:
- Аааааааа! - Дорогий, це ти? - Дура я думав в мене очі лопнули! |
Покохала хлопця я.
Придивилась - москаля. Добре, що дав тато Мені з собою лопату. Ох! Недовго я любила - Враз лопатою угріла! Будеш знати, сучий синку, Як кохає українка! ***** - Привіт, Катя тут живе? - Вона переїхала. - Кого? |
Приходить молода дівчина до стоматолога всіла вкрісло, дивиться він її врот, і каже оцей зубчик треба буде видалити! Зараз я зроблю укольчик, щоб ви не кричали, дівчина йому у відповідь, лікарю ащо буде так приємно!:o:o:o
Іде пяний мужик додому ,бачить передним величезна білка ,він донеї каже ,білка а вона йому ,білка ,білка ,він до неї каже ,що тобі від мене, а вона йому ,ти давно мені горіхи купляв.)))))))))))))))))))))))))))))))))))))) |
http://storage1a.censor.net.ua/image...shops_big2.jpg
УкрАвтоЯм - ДОРОГА ДЛЯ БОБИКІВ |
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 03:25. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010