![]() |
Входимо в розділ будь кодування, натискаємо зелену кнопку (додати ключ - add new key). Далі в першому стовпці ми бачимо CAID, що означає ідентифікатор кодування. Відправляємо його на 2600 - це ідент кодування БИСС, все, більше нічого не вводимо, натискаємо ОК для збереження і після виходимо в меню ЕМУ. Іноді треба вийти з меню ЕМУ повністю і знову увійти, після чого ми бачимо що у нас вже з'явилася закладка BISS. Входимо туди як зазвичай і бачимо один-єдиний ключ складається з нулів, адже ми нічого не вводили, бо у всіх стовпцях одні нулі. Тепер можна звичним способом додавати нові ключі.
|
Велике вам спасибі! За допомогу! Все пішло наромально супер! (ДЯКУЮ);););)
|
Всім доброго вечора! Шановні форомучани умене в селі купив чоловік собі плазму і йому сказали в магазині що вона має в собі тюнер. Він мене спитав чи може вона працювати від сателітки як звичайні тюнера сателітка в него є. Що можете мені підказати щоб я дав йому відповідь! Я йому казав щоб купив собі наромальний хд ресівер а він каже що йому не потрібно бо тюнер вмонтований в середені в плазмі! (Відпишіть) (Наразі подякував):)
|
Підкажіть будьласка що може бути. Шаринг підключений через 3g модем huаwеi е1550 все працуе добре але коли меняю сімкарту в модемі,модем підключаеца але шаринг не працуе ресивер gis8120
|
Korpahec,Що б сказати напевно треба точно знати модель того ТВ.... Але якщо в цьому ТВ дійсно є DVB-S2 тюнер, то це ще нічого не означає - це ФТА тюнер, треба буде ще купляти САМ наприклад для офіційного перегляду - леб*ядь, нтв+ ру, нтв+ уа або для ЕМУ+ цьоця скажемо такий Diablo CAM2 Wi-Fi TWIN Rev 2.6 за 170 баків ... А за цей непотрібний йому DVB-S2 тюнер він переплатив приблизно 100 баків... , ось і порахуйте за 270 можна взяти крутого лінуксового реса, скажемо Ву+ УНО. Ось так дурять наш народ різні мережеві супермаркети сплавлюючи непотріб ... До речі цей випадок доволі типовий. Я на минулому тижні мав клієнта - діду запхали телік з DVB-S2 тюнером і СМАРТ, дід живе в кінці села і нормального нету для смарт у нього ніколи не буде ... При цьому так професійно навішали на вуха "макароних виробів " що дай дорогу ...
|
Korpahec,
Звичайно що треба купувати тюнер,щоб дивитися той же інтер і інші кодовані канали,також десь читав що там не можливо добавити ТП в ручну,і підіть подивіться яка ситуація з дісик протоколами 1,0 ,якщо його влаштує тільки ФТА канали то нехай не купує тюнера,одним словом тюнер в телевізорі не має емулятора і цим все сказано!!! Цитата:
|
Перевиряв инет працуе, ютуб, опера, все працуе емулятор перезагружал но шаринг непрацуе?
|
Цитата:
|
vovan19755,Який ЕМУ використовуєте ???
|
У мене кіевстар шаринг працуе добре. Але коли вставляю лайф модем підключаеца ютуб працуе але погано, як понять що связи нема
Ему оsсам |
Мережа лайфа як завжди перевантажена, використовуйте київстар ...
Як зрозуміти що нема зв'язку, на Шпарку не знаю, на Е2 деякі скіни показують наявність зв'язку ... Раджу не використовувати ЖПРС модем на пряму, а докупити та налаштувати роутер ... |
vovan19755,
Має присвоїти ІР DNS... Але скоріше за все просто нема мережі,бо я на ньому пробував лайф все працювало... А модем у вас під всіх операторів чи заточений під київ стар? Цитата:
|
Модем я розлочив під всіх операторив. вчора талькі вдалось на пару годин підключитись на лайф що шара пращувала
|
Добридень,всiм.Будь -ласка ,хто знае пiдкажiть,як ввести Biss ключi в ресiверi Star Track SR9090X,на коди:9339 i 9976 не реагуе нiяк,прошивка.v1.19.55.2012avg.01.до жалю нових нема а в старих не всi ключi а як ввойти в эмулятор не знаю не получаеться або може е у кого Key,файл с новими ключами,зарання всiм спасибi.
__________________ |
Цитата:
|
Скажіть будь ласка як ввести ключ card system на sky link тюнер евроскай 4100 прошивка 1.4.62 на цій прошивці розкодував digiturk а скай лінк не працює
|
Andriyup2,Ключі вводяться так само як і інші у відповідне кодування. Якщо введений ключ правельний то або даний ключ не актуальний, або немає в ПЗ "замка" для цього ключа, або взагалі провайдер відключив Кріптворкс для цього пакету...
|
Цитата:
Замок на нього ще років 5 назад взломали,ключі появилися в грудні минулого року... Я ось навпаки турків з пульта ввести не можу,а на скай лінк просто правиш старий ключ в кодуванні крипто.... |
Доброго ранку. як вводити card system ключi в криптоворк ввожу правильний caid 0d03 provider 000004 type cf20 а що вибирати в type коли ввожу ключі card system.у мого брата прошивка 1.4.15 я ввів йому ключі все праює читав на форумах шо на прошивці 1.4.62 не введиний card system ключ.
|
А що до digiturk все дуже просто на прошивці 1.4.62 для глобоподібних розкодував з першого разу у брата пробував на 1.4.15 не працює
|
Andriyup2, Пробуйте інший софт ...
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Так мені потрібно і те і те шо можна зробити. якось ввести card system вручну можна ато компа немає
|
Так Евроскай 4100 це клон глобо 4100
|
І ще одне немає сдвигів по upc direct є новий алгоритм кодування а прошивки ніхто не робить можу дати сайт на якому є алгоритм і його розшифрування
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Там є алгоритм а в алгнритмі я помітив що є 32 цифри з попер. Ключа там йдуть такі цифри і інші на 32 цифри після всіх блоків а в кінці нове есм
|
Andriyup2, "Не тратьте куме сили і падайте на дно" - кажуть в народі, як на мене то Ви чи Ваш колега дуже багато хоче від цього народного реса...
|
Andriyup2, ну скинь мені посилання в ПП,гляну що там!!!
|
А що на турксаті digiturk пакет безкоштовно показує? чи яК
|
Цитата:
|
Хлопці- специ, порадьте! Напевно здох мій телевізор Panasonic ...При включенні, пару секунд, такий приємний писк і плавне виключення. Везти в ремонт?Спочатку подумав що проблема з напругою, в мережі (була 180v),потім напруга прийшла до норми(220v), результат такий же.
|
D-Misha,якшо телевізор старенький то свистить скоріш або тдкс або імпульсний трансформатор якщо теливізор при цьому нормально працює то йьому нічого би неповино бути.і мав би так працювати
|
Цитата:
|
Zhora15, http://camsharing.forumitaliano.com/...ucp-direct-08w це італійський сайт там в кінці сторінки є алгоритм.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
ТДКС 250грн максимум і то HR
Може і справа в самому БЖ Якщо 25років то самі розумієте які там конденсатори(можу вам давати поради по скайпу а ви будете робити) Як би ще мали осцилограф... |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 08:29. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010