Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF

Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF (http://sat-prof.com.ua/index.php)
-   Спорт на SAT-TV (http://sat-prof.com.ua/forumdisplay.php?f=88)
-   -   Новини футболу (http://sat-prof.com.ua/showthread.php?t=3025)

BMW 03.12.2011 19:37

Шовковський піде зі збірної після Євро

Голкіпер збірної України Олександр Шовковський прокоментував підсумки жеребкування фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року.

"Нарешті закінчаться розмови з приводу того, хто може попастися, кого б краще, кого б гірше, тому що, чесно кажучи, вже втомився від цього. Група вже є, і треба готуватися і грати з цими командами. Чи добре, важко - невідомо, в якому стані гравці підійдуть до фінальної частини Євро-2012. Час покаже ", - цитує стража воріт української збірної "Динамоманія".

"Добре, що ми недавно грали товариські матчі і зі Швецією, і з Францією. Ставитися несерйозно до команд, які потрапили у фінальну стадію, не можна. До будь-якої команди треба ставитися з повагою.

А те, що ми грали з ними, - це добре, ми знаємо силу цих команд, і я думаю, що у своїй підготовці ми врахуємо всі моменти, з якими нам довелося зіткнутися під час товариських матчів.

"Думаю, що моя кар'єра в збірній закінчиться після закінчення чемпіонату Європи", - підсумував Шовковський.

sacha 03.12.2011 21:50

Кварцяного нагороджено орденом "За заслуги"
Указом президента України головного тренера ФК "Волинь" Віталія Кварцяного нагороджено орденом "За заслуги" ІІІ ступеня.

Про це повідомляє прес-служба луцького клубу.

Тренера було нагороджено за вагомий особистий внесок у розвиток вітчизняного футболу, досягнення високих спортивних результатів.

Окрім того, була відзначена багаторічна сумлінна праця Кварцяного

2vanya2 04.12.2011 11:28

"Удінезе" наздогнав "Мілан", але сьогодні в лідери може вийти "Ювентус".

Міланський "Інтер" поступився "Удінезе" в домашньому матчі 14-го туру чемпіонату Італії з футболу. Зустріч завершилася з рахунком 1:0 на користь гостей, у складі яких відзначився Маурісіо Ісла.

Справи "Інтера", якому наступного тижня належить зіграти матч Ліги чемпіонів проти московського ЦСКА, в націонfльном чемпіонаті зовсім погані. Зазнавши шостої поразки в сезоні, "нерадзуррі" ділять 12-е-15-е місця.

"Удінезе" ж набрав 27 очок і зрівнявся з "Міланом", який очолює турнірну таблицю. "Россонері", нагадаємо, обіграли в п'ятницю "К'єво".

Сьогодні лідером Серії А може стати "Ювентус", якщо обіграє "Чезену".

У суботу в Серії А був зіграний ще один матч - "Наполі" вдома виграв у "Лечче" з рахунком 4:2. Два голи на рахунку кращого бомбардира команди Едісона Кавані.

sacha 04.12.2011 14:35

"Челсі" хоче обміняти Лемпарда на Модріча
"Челсі" хоче придбати півзахисника "Тоттенхема" Луку Модріча.

"Сині" готові запропонувати замість хорвата хавбека Френка Лемпарда, а також значну грошову компенсацію, стверджує Daily Mirror.

У нинішньому сезоні Лемпард провів за "Челсі" 19 матчів, у яких забив сім матчів і віддав п'ять гольових передач.

А Модріч у 12-ти матчах за "Тоттенхем" відзначився двома голами та двома пасами, пише soccer.ru

sacha 05.12.2011 15:45

Гравці "Барселони" та "Реала" номіновані на "Золотий м'яч"

Гравці "Барселони" аргентинець Ліонель Мессі й іспанець Хаві, а також португальський півзахисник мадридського "Реала" Кріштіану Роналду увійшли до фінального списку претендентів на нагороду найкращому гравцеві світу - "Золотий м'яч ФІФА".

Фінальна трійка претендентів визначилася за підсумками голосування капітанів і головних тренерів чоловічих національних збірних, яких обирали з розширеного списку з 23 футболістів.

Володаря "Золотого м'яча" буде названо 9 січня 2012 року на церемонії нагородження в Цюріху, повідомляє Газета.Ru.

sacha 05.12.2011 15:56

Гвардьола, Фергюсон і Моурінью в номінантах на звання найкращого тренера року

Жозе Моурінью з мадридського "Реала", Алекс Фергюсон з "Манчестер Юнайтед" і Хосеп Гвардьола з "Барселони" розіграють між собою звання найкращого футбольного тренера року.

Про це повідомляє офіційний сайт ФІФА.

Кандидати були визначені в ході голосування, в якому брали участь капітани і головні тренери національних чоловічих і жіночих національних збірних, а також міжнародні журналісти, вибрані виданням France Football.

BMW 05.12.2011 17:13

Три претенденти на найкращий гол року.

Як ми сьогодні вже повідомляли, список номінантів на "Приз Пушкаша" від ФІФА, який складався з 10 гравців в листопаді, вже скоротили до трьох претендентів, серед яких голи Вейна Руні ("Манчестер Юнайтед" - "Манчестер Сіті"), Ліонеля Мессі ("Барселона" - "Арсенал") і Неймара ("Сантос" - "Фламенго"). Пропонуємо до Вашої уваги проголусувати за ці 3-х найкращих голів року:

Гол Вейна Руні:

Гол Ліонеля Мессі:

Гол Неймара

karpinets2710 05.12.2011 21:56

Названо найкращого молодого гравця Європи

Італійське видання Tuttosport визнало півзахисника дортмундської "Боруссії" та збірної Німеччини Маріо Гетце найкращим молодим гравцем Європи. Гетце отримає традиційну нагороду Golden Boy.

Нагадаємо, що на цю нагороду претендують футболісти віком молодше 21 року. Володарями призу Golden Boy ставали Маріо Балотеллі, Сеск Фабрегас, Лео Мессі та Вейн Руні.

bilich 06.12.2011 08:53

Інтер" проявляє інтерес до ван Персі

Міланський "Інтер" входить в список команд, які цікавляться послугами голландського нападника лондонського "Арсеналу" Робіна ван Персі.

За повідомленням португальського видання Record клуб з Мілана буде вести боротьбу за нападаючого, що збирається залишити "Емірейтс" з "Челсі", "Анжи" і мадридським "Реалом".

sacha 06.12.2011 12:47

На ЧС-2014 використовуватимуть систему, яка визначатиме взяття воріт?

Під час Чемпіонату світу 2014 року використовуватиметься спеціальна система, яка визначатиме взяття воріт.

Принаймні, про це заявив президент ФІФА Йозеф Блаттер.

Раніше 75-річний чиновник ігнорував практично всі розмови про технічні нововведення у футболі.

Однак скандальний незарахований м'яч Френка Лемпарда у матчі 1/4 фіналу ЧС-2010 у ворота Німеччини дав новий поштовх дискусії.

"У Бразилії буде використовуватися спеціальна технологія, яка виключить можливість "фантомних голів", - наводить "СЭ" з посиланням на El mundo Deportivo слова Блаттера.

Vasil_master 06.12.2011 13:56

Кварцяний вважає, що його можуть вбити
У суддівському корпусі України процвітає корупція. Про це на післяматчевій прес-конференції після гри з «Металістом» заявив головний тренер «Волині» Віталій Кварцяний.
«Я кілька років тому казав, коли ми були у вищій лізі: у суддівськомі комітеті ті ж самі люди, ті ж самі схеми, варіанти, там кібернетика. Туди ж ще додали людину з країни, де є навколофутбольні ігри, такі, яких немає в інших європейських чемпіонатах.
Ми перемагали в чемпіонаті України усіх. Але постійно перемагати ми не можемо, нас постійно давлять.
Ми хочемо Блохіну давати гравців. Як ми можемо їх давати, коли нас шарашать в кожному матчі. Ми пробили лише два пенальті у 19 іграх. У нас 8-10 вилучень, 50% ігор ми граємо в меншості.
Я знаю усе, кому дають, скільки, і за що. Інспекторам, делегатам, переляканим боковим суддям. Усі корумповані, від шнурків до шкарпеток», – цитує Кварцяного ZIK.
Окрім того, Віталій Кварцяний вважає, що його можуть спробувати вбити після його заяв про корупцію в українському футболі.
«У минулому році президент черніговської «Десни» розповів: кому давали, як і скільки. Але цей його матеріал «зажали». Його притисли і він здався. Я ж їм сказав: не чіпайте мене, бо напередодні чемпіонату Європи я розповім усе, буде така ганьба, що сюди ніхто не захоче їхати.
Нехай нас ще зачеплять вдома з «Іллічівцем». Я ще нічого не сказав. Завтра це інтерв’ю прочитають у Федерації футболу забігають, а потім скажуть: варто щось з Кварцяним робити. Потрібно його чи вбити», – додав тренер.
За словами Кварцяного, він уже написав це все в листі, який лежить у нього в сейфі.
«Там написано, кому дають, які клуби дають, скільки. Так що запізно мене вбивати. Хоча, можна, але весь світ дізнається, що робиться в Україні», – підсумував керманич «Волині».
Взято з УНІАН - http://www.unian.net/ukr/news/news-472582.html

2vanya2 06.12.2011 22:15

Крім Мішеля Платіні, в Зал слави італійського футболу серед інших увійшли П'єрлуїджі Колліна і Роберто Баджо.

Президент УЄФА Мішель Платіні став членом Залу слави італійського футболу, який відкрився у Флоренції. Француз був визнаний кращим легіонером чемпіонату Італії.

Нагадаємо, що Платіні у 80-ті роки завоював з "Ювентусом" два скудетто і один Кубок країни. У 1984 році він виграв з "Юве" Кубок Кубків і Суперкубок УЄФА, а в 1985 році - Кубок європейських чемпіонів і Міжконтинентальний Кубок.

Тричі Платіні ставав кращим бомбардиром Серії А і тричі поспіль вигравав "Золотий м'яч" - у 1983, 1984 і 1985 роках.

Відомий у минулому рефері, а нині старший офіцер УЄФА у справах суддівства, а також куратор суддівського корпусу в Україні П'єрлуїджі Колліна отримав нагороду як кращий італійський суддя.

Роберто Баджо названий кращим італійським футболістом, а Марчелло Ліппі та Аріго Саккі - кращими італійськими тренерами.

Кожен з нагороджених передав у музей експонат, який нагадував би про їхню кар'єру.

sacha 07.12.2011 10:32

"Фіорентина" хоче повернути Лука Тоні

34-річний нападник "Ювентуса" Лука Тоні в січні може повернутися в "Фіорентину", за яку він вже виступав в 2005-2007 роках.

Флорентійський клуб планує замінити за допомогою досвідченого бомбардира уругвайця Сантьяго Сілву, виставленого на трансфер.

"Ювентус" утримувати Тоні у себе в складі не збирається: гравець не входить в плани головного тренера Антонио Конте і досі не провів в нинішньому розіграші Серії А жодного матчу.

Нагадаємо, що за два роки в "Фіорентині" Тоні забив 47 голів в 67 іграх італійської першості, пише soccer.ru.

BMW 07.12.2011 14:13

У темі 1 долучень
Долучення 6699

Екс-півзахисник мадридського "​​Реала" Гуті не сумнівається в тому, хто вийде переможцем першого "класіко" у чемпіонаті Іспанії, повідомляє іспанська преса.

Нагадаємо, протистояння між "вершковими" і "Барселоною" відбудеться 11 грудня на стадіоні "Сантьяго Бернабеу". А Гуті вважає, що переможе його рідна команда. Футболіст навіть рахунок передбачив.

"Барселона" в цьому сезоні більше залежить від Мессі, тоді як у "Реала" є команда, про яку можна лише мріяти. Якщо не забиває Роналду, то за нього це роблять інші. А от у випадку невдалої гри Мессі "Барсі" доводиться непросто. Я впевнений в тому, що "Реал" переможе суперника з рахунком 3:1", - заявив Гуті.

sacha 07.12.2011 14:25

Сьомін: Немає у нас часу на переживання, не передбачено календарем

Нічия у матчі зі "Сток Сіті", яка практично позбавила шансів київського "Динамо" на вихід до 1/16 фіналу Ліги Європи, - це нормальний результат і ніякої трагедії в команді немає.

Про це в інтерв`ю "Спорт день за днем" заявив головний тренер "Динамо" Юрій Сьомін.

"Ми грали з командою з найсильнішої ліги світу, це вже про багато що говорить. Гра, повторю, була рівною. Ніякої трагедії, життя триває.

У національній першості все ще попереду. Завдання для київського "Динамо" в цьому турнірі може бути тільки одне - перше місце, і ніхто її не знімав. Немає у нас часу на переживання, не передбачено календарем. Треба рухатися далі", - розповів Сьомін

2vanya2 07.12.2011 19:01

Головний тренер "Ворскли" вважає, що його команда впоралася восени з поставленими завданнями.

Микола Павлов у своєму блозі на sport.tochka.net, підбиваючи підсумки другої половини 2011 року для його команди, висловив задоволення досягнутими результатами.

"Такого насиченого календаря у моїх футболістів ще не було - за півроку ми зіграли таку кількість матчів і отримали таку порцію навантажень, що дорівнює річному еквіваленту, - пише Павлов. - Тому я сміливо можу заявити, що задоволений тим результатом, який показала Ворскла" в першій частині сезону".

Про Прем'єр-лігу

"У чемпіонаті країни ми йдемо дев'ятими. Враховуючи різницю в окулярах між шостим і дев'ятим місцем, то можна сказати, що ми йдемо за планом. Згадайте, минулого року була така ж ситуація, і це нам не завадило добути місце в єврокубках".

Про Лігу Європи

"Хто тверезо дивиться на речі, розумів ще на старті сезону, що "Ворсклі" дуже важко буде вийти з групи. Це розумів і я, про що говорив неодноразово, і керівництво клубу. Ми втілили в життя мрію полтавчан, і вийшли в груповий раунд другого за престижністю турніру в Європі, і це я вважаю великим успіхом.

В іграх з "Копенгагеном", "Ганновером" та "Стандартом" нам не завжди щастило. А без везіння у футболі далеко не заїдеш. Також можна сказати, що нам десь не вистачило сил. Це мій прорахунок, як тренера. Може, варто було робити по-іншому ротацію складу, оскільки графік був дуже щільним.

Про трансферну політику в зимове міжсезоння

Ті хлопці, яких ми влітку запросили до "Ворскли", стали багато в чому визначати обличчя команди. Павло Ребенок та Іван Кривошеєнко стали гравцями основного складу, а Сергій Закарлюка допоміг нам здобути путівку в груповий етап Ліги Європи і дуже непогано заміняв травмованого Йована Маркоскі.

У зимове міжсезоння ми за традицією не будемо робити гучних покупок. Обмежимося точковим посиленням, переважно в лінію атаки. У нас багато кваліфікованих виконавців, які в тому числі грають за свої національні збірні. Воротарів нам теж не треба - на цю позицію сьогодні є своїх п'ятеро людей.

Про відпустку

Всі ми з нетерпінням чекаємо відпустки. Треба відновити сили, переосмислити першу частину сезону і йти вперед. Особисто я нікуди не збираюся їхати відпочивати за межі країни. Скільки працюю у футболі, лише одіножди покинув Україна на зимові канікули.

Але я навіть коли відпочиваю, паралельно все одно думаю про футбол.

sacha 07.12.2011 20:05

25 травня в Києві зіграють ветерани "Динамо" і "Спартака"

25 травня в Києві відбудеться матч між ветеранами київського "Динамо" і московського "Спартака".

У поєдинку візьмуть участь прославлені гравці минулого.

Серед найбільш титулованих російських футболістів Дмітрій Алєнічев, Георгій Ярцев, а також інші "спартаківці" минулих років - Тітов, Ананко, Дасаєв. Можливий приїзд Олега Романцева.

Що стосується киян, то їх склад поки невідомий, але можна припустити, що на матч з таким принциповим суперником зберуться футболісти, які не так давно завершили кар'єру, пише sport-express.ru.

sacha 08.12.2011 13:00

Ахметов оцінив Жадсона в 22 млн. доларів

Донецький "Шахтар" оцінив бразильського півзахисника Жадсона в 22 млн. доларів.

Про це повідомляє ua-football.com з посиланням на Радіо ESP/ESPN.

У послугах Жадсона найбільше зацікавлений "Сан-Паулу".

"Я чув, що "Сан-Паулу" зацікавлений в моїх послугах. Це великий клуб і кожен гравець хотів би грати там.

Радий, що моє ім'я знають і пам'ятають Давайте почекаємо і подивимося, що станеться впродовж найближчих декількох днів - сказав Жадсон.

BMW 08.12.2011 13:12

Тевес: Я б сидів у в’язниці, якби не футбол

Що відрізняється крутою вдачею аргентинський форвард «Манчестер Сіті» Карлос Тевес, який відсторонений від роботи з командою за відмову вийти на заміну в матчі Ліги чемпіонів проти «Баварії» в жовтні, заявив в інтерв'ю аргентинській пресі, що вдячний світу футболу.
«Я вдячний миру футболу і радий, що потрапив в нього. Якби не футбол, я б зараз сидів у в'язниці », - заявив нападаючий.
Нагадаємо, що в ці дні футболіст збірної Аргентини очікує рішення клубів за його трансферу в італійський «Мілан».

Джерело інформації: dynamo.kiev.ua

Аргентинський форвард «Манчестер Сіті» Карлос Тевес, який має непросту вдачу, заявив в інтерв'ю аргентинській пресі, що вдячний футболу.

«Я вдячний футбольному світу і радий, що потрапив в нього. Якби не футбол, я б зараз сидів у в'язниці», - заявив нападник.

Нагадаємо, що в ці дні футболіст збірної Аргентини очікує рішення клубів щодо його трансферу в італійський «Мілан».

sacha 08.12.2011 13:15

"Металіст" цікавиться гравцем збірної Бурунді

"Металіст" націлений на купівлю флангового нападника "Краковії" і збірної Бурунді Саїді Нтібазонкізи.

Представники харківського клубу будуть присутні на наступному матчі "Краковії" проти "Легії", передає Przeglad Sportowy.

24-річний Саїді Нтібазонкіза оцінюється в мільйон євро.

Разом з тим, "Металісту" доведеться витримати конкуренцію за африканця з провідними польськими командами, пише terrikon.com.

BMW 08.12.2011 14:21

Руні таки зіграє з Україною на Євро-2012
Сьогодні в Ньоні була розглянута апеляція форварда збірної Англії Уейна Руні. Нападаючий "МЮ" зумів домогтися скорочення своєї дискваліфікації за фол проти Міодрага Джудовіч з трьох до двох матчів.
Таким чином, Руні зможе зіграти в останньому матчі групового раунду Євро-2012.

Vasil_master 08.12.2011 16:09

"Марсель" цікавиться Індзагі

Нападник "Мілана" Філіппо Індзагі може продовжити кар'єру у Франції, де їм активно цікавиться "Марсель".

38-річний футболіст лише двічі з'являвся на полі в матчах Серії А цього сезону, а на Лігу чемпіонів навіть не потрапив в заявку.

Ветеран, невдоволений практично повною відсутністю ігрової практики, має намір змінити клуб взимку, пише soccer.ru.

До того ж перспективи Індзагі в "Мілані" стануть ще туманнішими у разі приходу в команду Карлоса Тевеса і Максі Лопеса.

взято з http://www.champion.com.ua/football/2011/12/8/473307/

симчич 08.12.2011 19:58

"Динамо" гратиме на НСК "Олімпійський" - офіційно

Київське "Динамо" у новому році переїде на НСК "Олімпійський".

Кияни на головній спортивній арені країни гратимуть усі офіційні матчі як внутрішнього, так і міжнародного календаря, пише прес-служба клубу.

Урочисте підписання угоди про співпрацю між ФК "Динамо" та НСК "Олімпійський" терміном на 5 років відбудеться 12 грудня 2011 року о 15:00 у конференц-залі стадіону.

На церемонії будуть присутні керівники клубу та стадіону, відповідальні особи від обох сторін, "динамівці" всіх поколінь - від ветеранів до учнів футбольної школи.

Додамо, що саме на цьому стадіоні "Динамо" 13 разів ставало чемпіоном СРСР, а також здобувало європейські перемоги.

BMW 08.12.2011 20:32

Хет-трик Гоміса - рекорд в Лізі чемпіонів.

Гравець Ліона Гоміс і не помітив, як став рекордсменом Ліги чемпіонів, забивши хет-трик всього за 7 хвилин у матчі із загребським Динамо.

Гоміс перевершив аналогічне досягнення 1995-го року у виконанні Майка Ньювела (Блекберн Роверз), який виконав свій хет-трик за 9 хвилин.

sacha 08.12.2011 20:42

Тимощук може перейти в "Ліверпуль"
Півхисником "Баварії" Анатолієм Тимощуком цікавиться "Ліверпуль".

Про це повідомляє sports.ru з посиланням на FootyLatest.com.

Мерсісайдці зацікавилися гравцем збірної України в пошуку заміни травмованому Лукасу.

Мюнхенський клуб просить за Тимощука не більше 4 мільйонів фунтів, оскільки термін його контракту збігає вже після закінчення сезону

симчич 09.12.2011 11:02

Мілевський посвячений в ліцеїсти

http://football.sport.ua/images/news...rig_142890.jpg

Форвард київського «Динамо» зустрівся з учнями Юридичного ліцею НАВСУ

Підготовка до матчу з «Карпатами» для футболістів «Динамо» не обмежується лише заняттями на заміській базі. Після ранкового тренування Артем Мілевський відправився на зустріч з учнями Юридичного ліцею Національної академії внутрішніх справ України, де навчаються діти, батьки яких загинули при виконанні службових обов'язків або стали інвалідами.

Незважаючи на те, що футболіст трохи затримався в дорожніх пробках, хлопці в цей час не нудьгували. Відомий спортивний журналіст Олександр Липенко провів з ними вікторину, у якій присутні змагалися у знанні біографії Валерія Лобановського. Природно, нерозв'язних завдань не виявилося, і приготовані презенти за правильні відповіді розлетілися, як гарячі пиріжки.

Футболіст з'явився в залі під загальні оплески. Як зізнався сам Мілевський, він давно не був на подібних заходах, тому з радістю прийняв запрошення керівництва ліцею. І готовий відповісти на будь-які питання. Треба сказати, йому довелося чимало потрудитися. Ліцеїстам було цікаво буквально все, причому не тільки стосується футбольної тематики. Артем запевнив всіх, що він ні з ким не заручається, як пишуть в Інтернеті, розповів про те, як святкував Новий рік останні п'ять років і як збирається святкувати нинішній, хто є його кумиром по життю і в футболі, а також про багато іншого. Спілкування тривало близько години, і якби не Олександр Липенко, який виступав під час спілкування в ролі модератора, футболіст змушений був би затриматися в ліцеї мінімум до півночі, задовольняючи інтерес присутніх.

Не обійшлося без побажань Артему Мілевському особисто і всій команді «Динамо» вдало зіграти у Львові проти «Карпат» у заключному турі першої частини сезону. Також футболіст був присвячений в ліцеїсти - під дружні оплески хлопців ректор навчального закладу вручив йому пілотку, вимпел і диплом. Динамівець в боргу не залишився, подарувавши капітанам двох футбольних команд, Владиславу Королю (1 курс) та Миколі Князєву (2 курс), футбольні м'ячі та динамівські «рози».

Розважальна програма продовжилася. Хлопці продемонстрували шановним гостям свої таланти - перед присутніми з показовим виступом виступила група «Спецназ», танець у стилі хіп-хоп продемонструвала група «Dance Ring». Враховуючи, як проти Артема Мілевського часом діють на футбольному полі суперники, корисними могли бути показані способи позбавлення від захоплень. Правда, сам футболіст взяти участь в експерименті відмовився - цілком резонно, адже таким чином і дискваліфікацію можна заробити.

А закінчилося все традиційної автограф-і фотосесією. Намагаючись нікого не образити, Мілевський розписувався на заздалегідь приготовлених фан-клубом плакатах із зображенням команди і фотографувався з бажаючими, після чого побажав всім успіхів і запросив на стадіон, підтримувати команду. А також пообіцяв, що подібна зустріч - не остання.

sacha 09.12.2011 11:48

"Інтер" готовий продати Міліто

Керівництво міланського "Інтеру" в січні планує продати нападника Дієго Міліто в "Тоттенхем", повідомляє видання Daily Mail.

Найближчим часом сторони можуть сісти за стіл переговорів.

Виручені гроші чорно-сині хочуть витратити на придбання форварда "Універсідад де Чилі" Едуардо Варгаса. Нагадаємо, що на чилійця також претендує лондонський "Челсі", пише soccer.ru.

У нинішньому сезоні Міліто провів за "Інтер" 14 матчів, в яких забив чотири м'ячі і віддав три гольові передачі.

BMW 09.12.2011 13:24

Виліт з ЛЧ коштуватиме Ман.Юнайтед 20 млн

Третій в історії невихід в плей-офф Ліги чемпіонів коштуватиме "Манчестер Юнайтед" приблизно 20 млн. фунтів. Про це повідомив фінансовий експерт Енді Грін.

"Сума складає близько 14-18 млн фунтів, і це тільки гроші за телетрансляції. Можна припустити, що декілька мільйонів фунтів вони втратять на продажу квитків.

У минулому сезоні, вийшовши у фінал, "МЮ" заробили 45 млн, а в цьому отримають на 15 млн менше. Якщо виграють Лігу Європи, то отримають 4 млн фунтів.

Чистий дохід "Манчестер Юнайтед" становить 100 млн фунтів. Близько половини з цих грошей витрачаються на трансфери і на виплату боргів. Тепер же манкуніанці втратять 20 млн з цих 100 млн фунтів", - розповів Грін.

2vanya2 09.12.2011 15:20

Нинішній президент набрав 9 голосів на свою користь.

Президент Прем'єр-ліги Віталій Данилов зберіг свою посаду на найближчі два роки за підсумками сьогоднішніх виборів.

За кандидатуру Віталія Данилова свої голоси віддали 9 з 16 присутніх представників команд. Його єдиний конкурент - виконуючий обов'язки президента запорізького "Металурга" Андрій Курганський набрав 7 голосів.

Зазначимо, що переважна більшість клубів на виборах були представлено першими особами: Ігор Суркіс, Ринат Ахметов, Олександр Ярославський, Ігор Коломойський...

Були відсутні лише боси "Олександрії" (Микола Лавренко), "Оболоні" (Олександр Слободян) і "Карпат" (Петро Димінський), які надіслали своїх найближчих помічників.

Перед самими виборами, президент "Шахтаря" Рінат Ахметов заявив, що "Шахтар" буде голосувати за Віталія Данилова. Оскільки при ньому рівні права для всіх. Немає переносів матчів на чиюсь користь.

А ось Ігор Суркіс говорив, що визначиться зі своїм вибором після того, як вислухає обох кандидатів.

"Я не можу бути задоволеним Даниловим. Його головним завданням було об'єднати клуби, а Прем'єр-ліга не об'єднана. Крім того, було завдання максимально зняти фінансове навантаження з клубів, а це не зроблено", - сказав Суркіс.

Підтримував Суркіса і Ігор Коломойський:

"Розвиток організації відсутній. Де-юре Прем'єр-ліга існує, але де-факто її немає", - зазначив Коломойський.

Нагадаємо, два роки тому за Данилова на виборах президента Прем'єр-ліги проголосували 11 власників клубів, що представляють вищий дивізіон національної першості.

симчич 09.12.2011 16:02

Хав'єр залишає Металіст
Півзахисник команди Мирона Маркевича повертається до Бразилії

Капітан «Металіста» Клейтон Хав'єр найближчим часом підпише контракт з бразильським «Сантосом». За повідомленнями південноамериканської преси, відразу після гри «Металіста» в розіграші Ліги Європи проти АЗ «Алкмаар» Хав'єр відбуде на батьківщину, де пройде медобстеження в клубі.

Для керівництва «Сантоса» Хав'єр є пріоритетною метою на трансферному ринку і бразильський гранд готовий витратити на футболіста істотну суму. Нагадаємо, що раніше 28-річний півзахисник виступав за «Інтернасьональ», «Палмейрас» і безліч інших бразильських клубів.

sacha 09.12.2011 16:23

Шевченко не зіграє проти "Карпат"
Проти "Карпат" нападник "Динамо" Андрій Шевченко точно не зіграє.

Про це розповів лікар київського клубу Андрій Шморгун.

"У нього позитивна динаміка відновлення, але проти "Карпат" Андрій точно не зможе зіграти", - сказав він.

"Про матч Ліги Європи проти "Маккабі" поки ще рано говорити. Все буде залежати від самопочуття Андрія і від рішення, яке він прийме спільно із тренерським штабом", - додав лікар.

За словами Шморгуна, стара травма коліна загострилася від навантажень і виступів на "важких" полях , пише "Чемпионат.com"

Vasil_master 09.12.2011 16:36

Коломойський: Кварцяний здав гру "Металісту", а судді ставлять на тоталізаторі
Головний тренер "Волині" Віталій Кварцяний здав гру "Металісту".

Про це у п`ятницю заявив власник "Дніпра" Ігор Коломойський.

"Звинувачення Кварцяного на адресу суддів після матчу - він просто ламав комедію. Він зробив неправильні заміни. Так, як він, як тренер, вів гру...

Думаю, він здавав гру, а потім влаштував цирк з показухою. Ви знаєте, які у нього артистичні здібності"! - цитує Коломойського "Сегодня".

Також Коломойський звинуватив українських суддів в тому, що вони ставлять на тоталізаторі.

"Судді у нас відібрали мінімум 12-14 очок. Коли б не судді, ми б сьогодні боролися за 1-3 місця. А Рамосом я дуже задоволений. Але він ніколи не стикався з такими проблемами в Іспанії, Англії, Росії. Думаю, він перебуває в шоковому стані. Особливо після матчу з "Іллічівцем".

А кубковий матч з "Волинню"! Перед матчем на "Волинь" була ставка 2,6, а в перерві - 6. Думаю, можливо, суддя не втримався. Були два різні судді. Судді ставлять на тоталізаторі, це відомо. У нас в країні деякі були спіймані - Орєхови там всякі, інші. Так що, думаєте, Іщенко (суддя матчу "Іллічівець" - "Дніпро" - 3:2 - прим.) не ставить? Думаю, теж ставить".

Джерело - http://www.champion.com.ua/football/2011/12/9/473508/

симчич 09.12.2011 21:35

Олександр ЯРОСЛАВСЬКИЙ: «Вихід Тайсона та Хав'єра - чутки»
Президент «Металіста» заспокоїв уболівальників харківського клубу

Президент харківського «Металіста» Олександр Ярославський заявляє, що лідери - бразильці Тайсон і Клейтон Шав'єр - не покинуть команду найближчим часом.

«Я хочу всіх заспокоїти, нікуди Тайсон і Хав'єр не йдуть. У Тайсона ще більше ніж на три роки контракт з «Металістом» і він буде грати в «Металісті». Це все чутки», - сказав він журналістам у п'ятницю в Києві, коментуючи все частіше з'являються повідомлення в ЗМІ про можливе повернення легіонерів харківського клубу на батьківщину.

Також Ярославський подякував своїм колегам, які прийшли на загальні збори президентів прем'єр-ліги, за привітання з достроковим виходом команди в 1/16 фіналу Ліги Європи, інформує Спорт-Експрес з посиланням на «Інтерфакс».

«Металіст» це єдиний клуб, який сьогодні зміг потрапити в наступний етап Ліги Європи. Поки що єдиний, тому що у «Динамо» є ще якісь примарні шанси пройти далі. Ми важко і наполегливо працювали, і мені приємно, що мої колеги оцінили це по гідності».

Vasil_master 09.12.2011 21:38

З тернопільської "Ниви" та "Прикарпаття" зняли шість і три очки відповідно
З футбольного клубу "Нива" (Тернопіль) знято шість очок.

Причиною таких санкцій стало систематичне невиконання клубом рішень ДК у частині проведення розрахунків з колишніми футболістами клубу, пише прес-служба ПФЛ.

Окрім того, набуло чинності рішення ДК ПФЛ стосовно ситуації з івано-франківським клубом "Прикарпаття", яка є майже ідентичною тій, що склалася з тернопільською командою.

Причиною зняття трьох очок стала заборгованість перед колишніми футболістами та невиконання рішень ДК протягом тривалого часу.

Джерело - http://www.champion.com.ua/football/2011/12/9/473597/

sacha 09.12.2011 23:53

Президент "Волині": "Я теж можу сказати, що "Дніпро" здав гру"

Віталій Кварцяний в принципі не може здати гру.

Про це заявив президент "Волині" Василь Столяр, коментуючи висловлювання президента "Дніпра" Ігора Коломойського.

"Я теж можу сказати, що "Дніпро" здав гру в останньому турі, програвши удев'ятьох", - сказав він.

"Це думка Коломойського, у мене думка інша. Кварцяний в принципі не може здати гру", - цитує Столяра sport.segodnya.ua.

sacha 10.12.2011 21:45

Сьомін: "Завжди є моменти і проблеми в грі"
У матчі проти "Карпат" у київського "Динамо" були певні проблеми в грі.

Про це в коментарі каналу "Футбол" заявив тренер киян Юрій Сьомін.

"Завжди є моменти і проблеми в грі. Добре, що зіграли в обороні у чотири захисники, інакше були б проблеми. В атаці у нас не все виходило, тому поміняли гравців і тактику. Вони внесли свіжий напрямок", - сказав він.

Також Сьомін прокоментував поведінку вболівальників під час гри.

"Що стосується зупинки гри, це емоції, новий стадіон - уболівальників можна зрозуміти. Чудовий стадіон з хорошою атмосферою", - зазначив тренер

Vasil_master 10.12.2011 22:15

Італійську "П'яченцу" оголосили банкрутом
Розпочалася процедура банкрутства італійської "П'яченци".

Про це повідомили адвокати, що представляють Асоціацію італійських футболістів, повідомляє Football Italia.

Клуб, заснований у 1919 році, довгий час виступав у Серії А, але в останні роки зіткнувся з фінансовими труднощами і за підсумками сезону-2010/11 опинився у Серії С.

Однак про зникнення "П'яченци" говорити поки рано, тому що назва клубу буде виставлена на аукціон.

Зазначимо, що у різні роки за цю команду виступали Філіппо та Сімоне Індзагі, Альберто Джилардіно, Джузеппе Сіньорі, Марко Маркьоні, пише "Спорт-Экспресс".

Vasil_master 10.12.2011 22:18

Офіційно: Євтушенко очолив "Зірку"
Колишній футболіст київського "Динамо" Вадим Євтушенко очолив команду української першої ліги кіровоградську "Зірку".

Про це повідомляє офіційний сайт клубу.

Допомагати йому будуть Станіслав Бабенко та Олександр Гуменюк. Артем Коледа також залишається в тренерському штабі.

2vanya2 11.12.2011 22:07

Відігравши матчі 20-го туру, команди української Прем'єр-ліги йдуть на зимову перерву.

В останньому матчі першої частини чемпіонату України з футболу 2011/2012 донецький "Шахтар" обіграв у гостях криворізький "Кривбас", скоротивши відставання від київського "Динамо" до одного очка.

"Гірники" з перших хвилин пішли вперед і вже на 10-й хвилині матчу повели в рахунку - Дуглас Коста завершив голом комбінацію своєї команди.

На 27-й хвилині Бойко двічі виручив команду, а потім кілька непоганих атак провів "Кривбас". Але й Рибка був напоготові.

Продовжив атакувати "Кривбас" і в другому таймі. Але "Шахтар" відбився, а на 66-й хвилині вколов господарів поля - Дуглас Коста тепер став автором гольової передачі, а гол забив Генріх Мхитарян.

Але й після цього криворіжці не впали духом, створивши ще кілька небезпечних моментів біля воріт Рибки. Проте м'яч в цей день вперто не йшов у ворота "Шахтаря". Зате "гірникам" вдалося ще двічі засмутити Бойка. На 84-й хвилині відзначився Едуардо, а на другій доданій - Луїс Адріано.

Отже, перша частина української Прем'єр-ліги підійшла до кінця. Зимовим чемпіоном стало "Динамо", яке випереджає "Шахтар" на одне очко. Третім йде "Металіст". Ігри УПЛ відновляться в березні.

Прем'єр-ліга. 20-й тур. "Кривбас" - "Шахтар" - 0:4

Д. Коста, 10, Мхітарян, 61, Едуардо, 84, Адріано, 90+2

"Кривбас": Бойко, Лобжанідзе, Лисицький, Петров, Валєєв, Матіч, Федорчук, Костишин (Бабатунде, 35), Бартулович, Єслінек, Лисенко

"Шахтар": Рибка, Срна, Ракицький, Кучер, Шевчук, Хюбшман, Гай, Мхітарян, Вілліан (Едуардо, 46), Коста, Селезньов (Адріано, 59)

Валєєв, Лисицький, Бартулович - Кучер

Турнірна таблиця чемпіонату України після 20 турів:

1. "Динамо" - 52 очки

2. "Шахтар" - 51

3. "Металіст" - 47

4. "Дніпро" - 33

5. "Кривбас" - 31

6. "Арсенал" - 30

7. "Таврія" - 30

8. "Металург" (Д) - 29

9. "Ворскла" - 24

10. "Іллічівець" - 23

11. "Чорноморець" - 21

12. "Волинь" - 19

13. "Карпати" - 16

14. "Олександрія" - 14

15. "Зоря" - 12

16. "Оболонь" - 11

симчич 12.12.2011 16:21

Русола можуть запросити працювати у структурі "Манчестер Юнайтед"

Андрій Русол може опинитися в англійському "Манчестер Юнайтед".

Про це у телепрограмі "Інший футбол" заявив футбольний агент Шандор Варга.

"Його чекають у "Манчестер Юнайтед" і в "Арсеналі". Я допоможу йому домовитися", - сказав він.

"Я розповів Алексу Фергюсону, що Русол - мій близький друг, отримав неприємну травму спини. Я попросив його приняти Андрія та максимально допомогти йому", - додав агент.

Додамо, що Андрій Русол свого часу побував на стажуванні у "Барселоні".

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 03:49.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010