![]() |
Парадокси еволюції:
Одна мавпа трясла банани і тим заробляла на прожиток. Інший мавпі було лінь, вона взяла в руки палицю, і стала людиною. Третя мавпа була ще лінивіше. Вона пофарбувала свою палицю в смужечку, назвала її жезлом, встала на перехресті ... але людиною не стала. |
Діти вкрали монашку, і скинули її з 10 поверху. Один другому каже:
- Я ж тобі казав монашка, а ти бетмен, бетмем! |
Першим нового Папу Римського привітав Янукович. Його телеграма пачиналася словами: "Уважаемый коллега!..."
Страшний сон нинішньої влади: Тимошенко - президент; Кличко - примьер; Яценюк - голова СБУ; Луценко - голова МВС; Тягнибок - прокурор. Найстрашніше прокляття в Україні за часів Хама-Пахла: "А щоб тобі "покращало вже сьогодні!" А в Україні, кажуть, ознакою зміни Папи стане дим над "Межигір'ям". Колір диму непринциповий. |
У темі 1 долучень
Нові ключі
|
Немає сигналу
У темі 2 долучень
Сьогодні всі скаржаться що зник сигнал і причина у всіх майже одна!
|
В’язниця. В камеру заводять
старенького дідуся. Його обступають блатні: - Ну що, дід, за что посадили? - За жарти. Шутити люблю. - А ну ка пошути. - Нє, ви потом мене вб’єте. - Да ладно, дід, пожартуй. - Ну добре. Дід бере віник, вмокає його в парашу, стукає в вікно. В вікно заглядує охоронець. Дід бистро втирає віник йому в лице. Віконечко закривається. Всі в камері ржуть.Через минуту в коридорі чутні шаги. Откриваються двері, на порозі кучка здоровенних охоронців з закоченимими рукавами. Обдивились камеру поглядом: - А ну ка, дід, відійди в сторонку, зараз ми з цими говорити будем. Яндекс на запит "ху*ня" видав 3 млн результатів, а Гугл - 4 млн 300 тисяч. Висновок: всяку ху*ню краще шукати в Гуглі. |
Цитата:
Яндекс - Нашлось 2 млн ответов :rolleyes: |
У темі 1 долучень
Ключі (16.03.13)
|
У темі 1 долучень
Вот що я побачив сьогодні при виході з дому а ще позавчора був сухий асфальт.
|
або отак,при тому всі канали працюють:)
http://s019.radikal.ru/i608/1303/d8/ab2f85a177a9.jpg |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 04:21. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010