![]() |
У темі 1 долучень
Hotbird 13°E
LINK 14 BISS 11470 V 27500 Sid 1650 |
Куме! Вийміть морду з холодцю та переложіть в олів*є , бо змерзнете.
|
У темі 1 долучень
Приємного перегляду tvsat-prof
|
У провінційне місто приїхав цирк. Наприкінці вистави на арену виносять підставку, кладуть на неї волоський горіх.
Під звуки маршу виходить красень-чоловік і розбиває цей горіх членом вщент. Бурхливі оплески ... Минуло двадцять років ... У місто знову приїжджає цирк. Наприкінці вистави на сцену виносять підставку і кладуть на неї кокосовий горіх. Під звуки маршу на арені з'являється трошки постарілий красень-чоловік і розбиває горіх членом. Бурхливі оплески переходять в овацію, крики браво! ... біс! ... Кореспондент місцевої газети бере інтерв'ю: - Ми пам'ятаємо вас 20 років тому, тоді горіх був грецький, а тепер кокосовий. Скажіть, у чому секрет? - Та ніякого секрету - старію, зір падає .. |
Чоловік після весілля:
- У мене є 3 звички. Щосереди ми з друзями граємо у футбол, дощ, сніг не хвилює - у нас футбол! Зрозуміла? - Зрозуміла. - Щосуботи ми з друзями граємо в преферанс, - свято, не свято, у нас - преферанс! Зрозуміла? - Зрозуміла. - Щонеділі ми їздимо на риболовлю, погана погода, день народження тещі - не хвилює, ми на рибалку! Зрозуміла? - Зрозуміла. - Може у тебе є якісь звички? - Так, є одна! Кожен день о 9 годині вечора, я займаюся сексом, - є чоловік вдома, немає чоловіка -не хвилює. У мене заплановано секс! - А якщо він зрадить? Пробачиш? - Звісно пробачу! На покійників зла не тримають «Самогубець? Рибак пропонує зібрати Партію Регіонів з комуністами і провести виїзну сесію Ради в Тернополі». Кажуть, тернопільська СВОБОДА підтримує цю ідею... |
Дружина:- Хочеш мене?
Чоловік:- Ні. Дружина:- А їсти хочеш? Чоловік: - Так. Дружина: - А зв'язок вловлюєш? Опитування на одному з українських сайтів: "Чи вірите Ви, що у "регіоналки" Горіної проблеми з головою від влучання сніжкою?" Найбільше голосів набрали відповіді: "Нехай розтин покаже" та "Проблеми з головою є, але вони із влучанням сніжкою не пов'язані". Все-таки українці - чуйний та доброзичливий народ! |
У темі 1 долучень
Доброго ранку :D Оновлені ключі 10.04.13р. Приємного перегляду tvsat-prof
|
|
Місце Віаzаду, Zekобуду та народжуваної в муках Либл...ді
http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphoto...18966889_n.jpg |
- Куме! Ходіть
допоможете мені корову з хліва винести, бо здохла зараза! Дасть Бог у вас здохне, то і я вам допоможу! |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 10:19. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010