Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF

Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF (http://sat-prof.com.ua/index.php)
-   Не знаєш, де написати? Пишем тут. (http://sat-prof.com.ua/forumdisplay.php?f=81)
-   -   Не знаєш, де написати? Пишем тут. (http://sat-prof.com.ua/showthread.php?t=1713)

D-Misha 24.10.2013 12:57

Цитата:

Допис від sat-prof (Допис 92428)
ТДКС 250грн максимум і то HR
Може і справа в самому БЖ
Якщо 25років то самі розумієте які там конденсатори(можу вам давати поради по скайпу а ви будете робити)
Як би ще мали осцилограф...

Ростислав, дякую, я таке нароблю що і майстер не робереться, тай треба мати чим. Я вже казав, що на скайпі є тільки звук, бо недостатня швидкість, хіба що пізно вночі. Відвезу до майстра, най подивиться..

svidrak 24.10.2013 15:01

Цитата:

Допис від D-Misha (Допис 92429)
Ростислав, дякую, я таке нароблю що і майстер не робереться, тай треба мати чим. Я вже казав, що на скайпі є тільки звук, бо недостатня швидкість, хіба що пізно вночі. Відвезу до майстра, най подивиться..

Думаю це буде самий ліпший вихід...Но думаю вашому теливізру треба дати медаль і відправити на пенцію..

D-Misha 24.10.2013 16:43

Цитата:

Допис від svidrak (Допис 92433)
Думаю це буде самий ліпший вихід...Но думаю вашому теливізру треба дати медаль і відправити на пенцію..

Ігор, це мені треба дати медаль, що я в таких роках, ще підтримую вас молодих і берегти, як реліквію форума:) Вже заказав машину, і ч-з пару годин поїду до майстра...:rolleyes:

svidrak 24.10.2013 18:47

Цитата:

Допис від D-Misha (Допис 92438)
Ігор, це мені треба дати медаль, що я в таких роках, ще підтримую вас молодих і берегти, як реліквію форума:) Вже заказав машину, і ч-з пару годин поїду до майстра...:rolleyes:

друже вам давно уже медаль повину були дати!!!
Ну надіюсь там поломка незначна. Удачі вам.

D-Misha 24.10.2013 20:50

Цитата:

Допис від svidrak (Допис 92447)
друже вам давно уже медаль повину були дати!!!
Ну надіюсь там поломка незначна. Удачі вам.

Ігор, тільки що приїхав від майстра. Все ОК.Поломка виявилася незначною, полетів стабілітрон. Майстрові заплатив 50гр, за дорогу 60гр(добра душа попалася)..Ігор, а нарахунок медалі, замов за мене адміну, я буду тобі дуже вдячний.;)

sat-prof 24.10.2013 20:53

Стабілітрони просто так не горять:confused:

D-Misha 24.10.2013 20:58

Цитата:

Допис від sat-prof (Допис 92460)

Ростислав, майстер так мені і казав ,що треба чекати виходу з ладу мікросхеми (на 5-ти ніжках), а причину не вказав, але ітак добре, жінка тішиться, бо то її телевізор..

slavon 24.10.2013 21:18

D-Misha, так що то за ремонт ??? Він повинен був розібратися чого той стабілітрон згорів і замінити усе ...

D-Misha 24.10.2013 21:24

Цитата:

Допис від slavon (Допис 92466)
D-Misha, так що то за ремонт ??? Він повинен був розібратися чого той стабілітрон згорів і замінити усе ...

Славік, шофер дуже спішив, я був радий і цьому.

kreshnot 24.10.2013 21:32

Цитата:

Допис від sat-prof (Допис 92460)

Буває що і просто так мруть,як мухи...

D-Misha,вже побачили як ТВ ремонтують то можно і самому пробувати.Приборів вже накупили,треба опробувати.

D-Misha 24.10.2013 21:43

Цитата:

Допис від kreshnot (Допис 92469)
Буває що і просто так мруть,як мухи...

D-Misha,вже побачили як ТВ ремонтують то можно і самому пробувати.Приборів вже накупили,треба опробувати.

Так, якщо накриється та мікросхема на пяти ніжках, я зможу сам її припаяти:o

arki 24.10.2013 21:48

Доброго вечора всім! Хто і чим протирає від забруднення монітор ноутбка (ПК)???

Эмин 24.10.2013 22:06

Цитата:

Допис від arki (Допис 92472)
Доброго вечора всім! Хто і чим протирає від забруднення монітор ноутбка (ПК)???

Протираю серветками для монітор пк і ноутів без спирта)
;)

svidrak 24.10.2013 22:08

А я якраз протираю спіртиком)

arki 24.10.2013 22:11

Цитата:

Допис від svidrak (Допис 92477)
А я якраз протираю спіртиком)

і давно так практикуєте? а не зашкодить? :eek:

svidrak 24.10.2013 22:22

НУ часто протираю посуті я на роботі все спіртом чищу і картриджу і все головне незалити;)

D-Misha 24.10.2013 22:22

Цитата:

Допис від arki (Допис 92478)
і давно так практикуєте? а не зашкодить? :eek:

Я користуюсь спреєм(рідина для очищення):) Шкода спіртіка...

svidrak 24.10.2013 22:29

Цитата:

Допис від D-Misha (Допис 92480)
Я користуюсь спреєм(рідина для очищення):) Шкода спіртіка...

Та в мене його плітра є я ним все мию плати при пайці все....А не п'ю.)

Эмин 24.10.2013 23:07

Цитата:

Допис від svidrak (Допис 92481)
Та в мене його плітра є я ним все мию плати при пайці все....А не п'ю.)

краще пили б )
А спиртом протирати дуже погано ,особливо моніки,краще всього спреї і серветки:cool:

D-Misha 24.10.2013 23:17

Цитата:

Допис від Эмин (Допис 92483)
краще пили б )

Я такої ж думки.. Спиртні напої, для того щоб пити, а не протирати монітори і різні плати...

svidrak 24.10.2013 23:45

Эмин,доведіть чим він шкодить тоді перистану!Провірено мною багатьма експериментами повірте краше ніж спирт (чистий а не тя бодяга шо в бутилки ллють) нічого немиє так чисто плати, насчот екрана я чишчу багато екранів матриць ноутбуків ітд на роботі і ще ніодин неубив! і дома на ноутбуці 3 роки уже чишчу тіки спіртячком і нічого, проводив багато експериментів про чистку плат (так як багато паяю плат на смд диталях з чутливими високовольтними блоками так ліпше спирта в уз ванні немиє нічого...
Сам учусь уже 3 рік також в училищі де учусь теж кажуть протирати спиртом ...Тим більше більшість китайських спреїв для моніків на основі спирту...
Цитата:

Допис від D-Misha (Допис 92485)
Я такої ж думки.. Спиртні напої, для того щоб пити, а не протирати монітори і різні плати...

Я непю нічого міцнішого за вино,Тоді чим скажете потрібно протирати плати?(Провірено на практиці і нетільки мною за спирт миє плати тільки Flux-off повірте плат я немало периробив і перипаяв
на фото я робив сам
http://img.radiokot.ru/files/79095/t.../463askp5n.jpg

Эмин 25.10.2013 00:22

Цитата:

Допис від svidrak (Допис 92488)
Эмин,доведіть чим він шкодить тоді перистану!Провірено мною багатьма експериментами повірте краше ніж спирт (чистий а не тя бодяга шо в бутилки ллють) нічого немиє так чисто плати, насчот екрана я чишчу багато екранів матриць ноутбуків ітд на роботі і ще ніодин неубив! і дома на ноутбуці 3 роки уже чишчу тіки спіртячком і нічого, проводив багато експериментів про чистку плат (так як багато паяю плат на смд диталях з чутливими високовольтними блоками так ліпше спирта в уз ванні немиє нічого...
Сам учусь уже 3 рік також в училищі де учусь теж кажуть протирати спиртом ...Тим більше більшість китайських спреїв для моніків на основі спирту...

Я непю нічого міцнішого за вино,Тоді чим скажете потрібно протирати плати?(Провірено на практиці і нетільки мною за спирт миє плати тільки Flux-off повірте плат я немало периробив і перипаяв
на фото я робив сам
http://img.radiokot.ru/files/79095/t.../463askp5n.jpg

Справа в тому, що екран практично будь-якого сучасного монітора містить спеціальне покриття антивідблиску, жах як боїться будь-яких засобів для чищення, що містять спирт. Тепер уявіть, що відчуває ніжне покриття антивідблиску при використанні добротного 99% спирту ... Екран монітора покривається величезною кількістю тріщин і тріщин.

sazan 25.10.2013 00:29

У темі 1 долучень
Я чищу монітори і т.п таким плаком як на фото:Пшикаю на поверхню,трохи чекаю,тоді витираю махровою шматкою,до повного очищення.Поочищав уже все,що попадало до рук.Де хвалені,німецькі салфетки хіба що розмазували,ця штука вичистила до ідеального стану.Ціна в автомагазині 50-60грн.Стає на дуже довго.Ліпшого нічого я не зустрічав,наразі.

svidrak 25.10.2013 00:45

Ну антиблікове покритя на половині екранів під захисним стіклом а якщо і без нього спірт це вам не ацетон...

Andriyup2 25.10.2013 05:44

То як на рахунок прошивки upc direct я сайт дав де є алгоритм

Zhora15 25.10.2013 07:12

Цитата:

Допис від Andriyup2 (Допис 92501)
То як на рахунок прошивки upc direct я сайт дав де є алгоритм

Там антивірус матюкається,так попросіть на тому форумі нехай спеціально для вас напишуть прошивку))) тут прошивок ніхто не пише ,дивіться тих 6 каналів що залишилося,я думаю як би то був актуальний алгоритм то давно би вже нові ключі були би в пабліку... А так дивіться що є і радійте життю....

arki 25.10.2013 14:32

Ось знайшов, стосовно чистки монітора якщо немає під рукою спеціальних серветок, спреїв тощо.
Поради професіонала

Цитата:

я расскажу о «народных» средствах чистки экранов.
Использование тряпочки из микрофибры. Две такие тряпочки идеально подойдут для чистки мониторов и телевизоров. Одну мы делаем влажной, а второй будем вытирать насухо.
Использовать мыло без всяческих добавок и красителей. Хорошо подойдет детское или хозяйственное. Материал для нанесения мыла и очистки насухо лучше использовать безворсовый и мягкий.

Если нет безворсового материала, то вполне подойдут ватные подушечки (их рабочие стороны имеют более плотную основу, чем внутри, и при протирании практически не оставляют волосков).

Можно использовать фланелевые тряпочки.

Я сам провожу чистку своего ЖК монитора и телевизора хозяйственным мылом и ватными подушечками.

Мой способ применения этого вида чистки:

Для чистки монитора я использую две сухих сложенных вместе подушечки и две для нанесения мыльного раствора на поверхность ЖК экрана.

Для чистки телевизора я использую три сухих сложенных вместе подушечки и три для нанесения мыльного раствора на поверхность ЖК экрана, так как общая площадь экрана телевизора, значительно больше площади монитора.

Порядок устранения грязи:

1. Берем небольшую емкость с теплой водой;
2. Кусок мыла;
3. Необходимое количество ватных подушечек.
4. Убираем сухую пыль с экрана сухими подушечками.
5. Далее мочим в воде ватные подушечки, отжимаем их (вода не должна с них течь) и несильно намыливаем.
6. Протираем экран мыльным раствором прямыми движениями по вертикали и горизонтали.

После окончания этой операции, у Вас должен быть чистый экран, но в мыльных разводах. Для их устранения необходимо взять чистый комплект подушечек, смочить их в воде, отжать и начать протирать экран (повторить эти действия до полного избавления от мыльных разводов).

ЖК матрицы, если их вытирать хорошо отжатым материалом, очень быстро высыхают на воздухе, и Вы сразу же можете видеть результат Вашей работы.

Этот способ очистки дешев и практичен. Удаляет все пятна с экрана. Займет не более 10 минут Вашего драгоценного времени, а вид чистого монитора или телевизора будет радовать Вас и Ваших близких долгое время.

Идеально подходит для чистки техники на электронно-лучевых трубках.

Минус данного способа заключается в невозможности обеспечить антистатическую защиту.

Так же Вам никто не мешает комбинировать все эти средства, но только к этому нужно подходить с головой.

Чем пользоваться, выбирайте сами.
Чем протирать экран нельзя

Никакого спирта! Почти на все современные мониторы нанесен антибликовый слой, который под воздействием спирта растворяется;
Никаких средств, для мытья окон и посуды, очистителей стекла, ацетона, стирального порошка, соды и прочих бытовых и автомобильных супер-средств;
Не используйте бумажные полотенца, туалетную бумагу и т.п., так как в них находиться твердые частички древесины, которые могут привести к повреждению экрана;
Не использовать влажные салфетки для личной гигиены. Грязь может быть Вы ими, и уберете, но разводы останутся точно. Да и их состав не очень полезен для покрытий экранов.

Все эти запреты распространяются как на современные ЖК экраны, так и на CRT.

Все приведенные выше вещества и материалы очень негативно скажутся на работоспособности Вашего устройства. Если не испортят полностью, то использовать эти изделия по назначению вряд ли получиться, не причинив вреда своему здоровью.

Относитесь к выбору очищающих средств и материалов очень внимательно.
Как чистить экран?

Прежде чем приступить к очистке экрана того или иного устройства, убедитесь что оно отключено от сети! Это обезопасит Вас от не предвиденных обстоятельств и, на темном экране, лучше видно грязь и результат своей работы по ее уборке.
Для удаления простой пыли вытрите экран мягкой тканью без ворса.
Протирать экраны можно круговыми или вертикальными и горизонтальными движениями.
При чистке экранов нельзя сильно давить. Если ЭЛТ кинескоп выдержит довольно сильный нажим, то ЖК матрица может этого не пережить, так как она мягкая и прогибается.
Никогда не распрыскивайте жидкость непосредственно на экран. Она может попасть внутрь устройства и привести к его повреждениям.
Наносите жидкость сначала на протирочный материал, а затем приступайте к чистке монитора.
Материал, используемый для протирки, всегда должен быть влажным, а не мокрым.
Для очистки стыка экрана и корпуса можно использовать ватный тампон на палочке или средства заменяющие его.
При каждой чистке используйте чистый материал.
Не включайте устройство, пока экран полностью не высох.

Zhora15 25.10.2013 15:07

Andriyup2,

Цитата:

Допис від Zhora15 (Допис 92337)
Ключ 06 він же CardSystem Key ніяк він має бути вшитий в софт

попробуй прописати ключ 06 там 6 пар на остальних парах остав нулі ,може пройде ХЗ

Zhora15 25.10.2013 15:12

Andriyup2, D-Misha, arki, svidrak, sazan, Эмин,
А що монітор треба так часто протирати,ви що на ньому сало жарите??? Я свій вже пів року не витирав і ніц йому не є. А так користуюся спеціальними серветками!!!

Петрович 25.10.2013 16:40

У темі 1 долучень
Я досить тривалий час користуюсь ось цим:

svidrak 25.10.2013 18:09

Цитата:

Допис від Петрович (Допис 92525)
Я досить тривалий час користуюсь ось цим:

Це радіаньська смивка

D-Misha 25.10.2013 18:37

Дорогі товариші, сталася така оказія. 22 числа відправив посилку на адресу по Укрпошті, яка просто пропала. На сайті, штрихкодовий номер посилки не простежувається (пише що не зарегістований). Звонив у центральний офіс Укрпошти в Івано-Франківську де ,за цілий день, пошуки з їхньої сторони результатів не дали(кажуть шукаємо).Що мені робити і куди ще звертатися, якщо не знайдуть посилку там??? Як кажуть: "Немала баба клопоту-купила порося", чоловік заплатив мені наперед, а тепер прийдеться повертати(завра відправлю)...Неприємна халепа, людина подумає про мене, бог зна що..

slavon 25.10.2013 18:42

D-Misha,Ви квитанцію про відправлення на руках маєте ??? Дзвоніть до них і вимагайте щоб розібрались... На худий кінець можна скаргу у обласне відділення Захисту прав споживачів написати телегу, як правило допомагає ...

Петрович 25.10.2013 19:02

У темі 1 долучень
Цитата:

Допис від svidrak (Допис 92528)
Це радіаньська смивка

Користуюсь близько семи років.Вартість 1 л-60гривень,це в Луцьку.У Львові вона дешевша.

D-Misha 25.10.2013 19:08

Цитата:

Допис від slavon (Допис 92530)
D-Misha,Ви квитанцію про відправлення на руках маєте ??? Дзвоніть до них і вимагайте щоб розібрались... На худий кінець можна скаргу у обласне відділення Захисту прав споживачів написати телегу, як правило допомагає ...

Славік, квітанція у мене ,я ж писав, що дзвонив їм нині цілий день. Кажуть що шукають ...

Петрович 25.10.2013 19:11

D-Misha, не гарячкуйте, все владнається!

D-Misha 25.10.2013 19:11

Цитата:

Допис від D-Misha (Допис 92532)
Славік, квітанція у мене ,я ж писав, що дзвонив їм нині цілий день. Кажуть що шукають ...

А обласне відділення Захисту прав споживачів, я десь в інтернеті можу знайти? бо ніколи з цим не стикався.

D-Misha 25.10.2013 19:12

Цитата:

Допис від Петрович (Допис 92533)
D-Misha, не гарячкуйте, все владнається!

Як???

Петрович 25.10.2013 19:16

D-Misha, квитанція є,мусять шукати.На посилці муси бути Ваша адреса-якщо ніхто не отримав,відправлять назад.Я з таким зтикався!

svidrak 25.10.2013 19:17

D-Misha, так а спочатку коли відправили посилка вітстежувалась?
Непириживайте вони то люблять іх десь запхати, найдуть!он мені гроші за чотири дня бродіня повернулись)

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 08:11.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010