![]() |
Молодий матрос запитує у капітана:
- Капітане, а що буде якщо зустрінуться наш корабель і айсберг. Капітан: - Айсберг попливе далі. |
- Тільки ніяких жінок на кораблі, вони до нещастя.
- Капітан, припиніть нав’язувати нам свою орієнтацію! |
Сидить ворона на дереві. Біжить заєць:
- Ворона, що робиш? - Нічого не роблю. - Можна я теж сяду, нічого робити не буду? - Сідай. Заєць сів під кущ, лапки склав... Повз лисиця бігла. Побачила зайця і з’їла. «Так, - думає ворона, - забула я сказати зайцеві: щоб нічого не робити, треба високо сидіти...» |
Життя дачника - це постійна боротьба:
З сусідськими дітьми, які вважають його город своїм, і своїми дітьми, які вважають його чужим. |
- Скажіть, а в ваших лісах є фекалії Сніжної Людини?
- Ні, але у великій кількості є фекалії тих, хто бачив Снігову людину. |
У дитячого стоматолога:
- Вовчику, ну будь розумником, відкрий ротик. Нехай дядько дістане свій пальчик... |
Чоловік приходить додому з роботи втомлений, заходить на кухню і бачить записку: «Любий, борщ на столі - витри!»
|
- Навіщо люди заводять дачу?
- Щоб переконатися, яке приємне та легке життя без неї! |
Підкажіть, чи варто хвилюватись, якщо Хеллоуїн закінчився, а сусід і надалі висить на дереві?
|
На уроці вчителька запитує:
- Назвіть найважливіші органи людини! Вовочка тягне руку, а вчитель каже: - Знову що-небудь вульгарне скажеш? - Ні, Маріє Іванівно, запитайте мене, будь ласка! - Ну, відповідай! - Шкіра! - Правильно, Вовочка, шкіра - це дуже важливий орган людини! - Звичайно, важливий! Бо якби не шкіра, то яйця довелося б в руках носити! |
Прийшов якось Змій Горинич додому після пиятики.
А дружина йому: «А ну дихни!» Як наслідок, дурна безглузда смерть!.. |
Скоро на екрані. Добрий, привабливий, волохатий прибулець у руках величезного земного алігатора. Кривава драма - «Чебурашка»
|
- Як роблять чорну ікру?
- У кільки виколюють очі. - А як роблять червону ікру? - Кільку доводять до істерики і виколюють очі. |
- Знаєте як по-українськи буде Клаудія Шифер, Леді Гага та Він Дізель?
- Галя Черепиця, Пані Шошо та Іван Солярка. |
Прорибалив цілий день... і нічого не впіймав. Дорогою додому зайшов до рибного магазину купити пару коропів.
Продавець: - Мені тут дзвонила ваша дружина і сказала, що сьогодні ви зловили форель. |
- Куме, позич мені свій чорний костюм, бо дід помер.
- Без питань. Через 3 тижні: - Куме, віддайте мені костюм! - Та як? Він же на дідові... |
Два чоловіка сидять в ресторані. Повз пробігає офіціант. Один кричить йому:
- Два пива! Інший додає: - І в чистому келиху, будь ласка! Через пару хвилин з’являється офіціант з двома келихами пива і питає: - Хто замовляв в чистому? |
- Відгадайте загадку: що у слона довше, ніж хобот?
- Ну і що? - Шмарклі! |
Му-му, подумав Герасим.
Ну-ну, подумала собака Бескервілей. |
Буратіно:
- Мальвіна, скажи мені - я людина хороша? - Хороша. - А чому я тоді не тону? |
Два студенти перед сесією:
- Що читаєш? - Квантову механіку. - А чого книга догори ногами? - Та яка вже різниця... |
- Що таке супер ввічливість?
- Це наступити на мурашник і вибачитися перед кожним. |
«Земля!» - втомлено вигукнув потерпілий, вибираючись на берег.
«М’ясо!!!» - радісно закричали тубільці, вибігаючи з-за кущів. |
На репетиції оркестру диригент незадоволений грою ударників:
- Якщо музикант не може ні на чому грати, йому видають дві палички, і він стає барабанщиком. Шепіт з оркестру: - А якщо він і з барабаном не справляється, у нього одну паличку відбирають, і він стає диригентом. |
Батьківські збори нагадують зборище сектантів - всі уважно слухають вчителя, потім віддають йому гроші і задумливо розходяться в сутінках...
|
- Скільки за бездротову мишу?
Продавець у зоомагазині: - Це хом’як... |
Чоловік приходить до ясновидиці і запитує:
- Ви ясновидиця? - Так! - А чим доведете? - Ну то, що ти Лох - я бачу ясно! |
Працюю на СТО. Клієнту допоміг по дрібниці.
Далі - діалог. - Скільки з мене? - Скільки не шкода. - Ого-о! У мене стільки нема! |
- Ми живемо разом вже рік. А ти, як і раніше гучно включаєш воду, коли йдеш пісяти. Ну годі вже соромитися.
- Я ніколи не включала воду. |
Досвідчений мисливець на ведмедя перш за все пустить вперед недосвідченого.
|
Чоловік у крамниці вибирає жіночі стрінги:
- Та трясця його бери .. вони ж нічого не прикривають. Ну хіба от тільки оті. На них хоч якийсь клаптик тканини є .. Жіночка-продавець: - Пане, це бірка. |
У IKEA.
- Вітаю. Це відділ повернення? - Вітаю. Так, що Ви хотіли повернути? - Я хочу повернути це. - А що це? - А я не знаю. Поки збирав, чим тільки це не було: і диван, і тумба, колись навіть перший канал ловило... |
- Хворий, яка температура?
- Плюс 39, лікарю, це добре? - Добре, що не мінус... |
Дружина ввечері:
- Любий, як тобі моя мереживна білизна? - Та ніби нічого... - Дивно, а сусід каже - що просто вражаюче!!! |
Чоловік, прикутий наручниками до батареї центрального опалення, три години стукав по ній, волаючи про допомогу. Але сусіди лише зробили музику тихіше.
|
Щастить же цим жінкам! Відпрацювала своє спокійно, прийшла додому, не поспішаючи наготувала, помила посуд, випрала, перевірила уроки у дітей і спить спокійним сном. А у нас, чоловіків, вічні проблеми долають: політика, спорт, горілка. Ні розслабитися толком, ні відпочити.
|
Надійшли у продаж кубики Рубіка для людей зі слабкими нервами, зі знімними кольоровими наклейками.
|
Біологія - це єдина наука, де множення і ділення - один і той же процес.
|
- Може, мені купити новий гребінець? У старого зламався зубчик.
- Ти марнотрат! Через одного зламаного зубчика купувати новий гребінець! - Але цей був останній. |
Android: Файл успішно збережений.
Я: Куди він збережений? Android: Та хрін його знає... |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 08:22. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010