![]() |
Якось Вінні Пух та П'ятачок пішли на озеро з жабами займатися коханням!
Ну Вінні Пух пристроївся і давай жабу за жабою... взяв одну, а вона: "Ква-Ква", взяв другу: "Ква-ква", Взяв третю "Кві-кві".. - Ой вибач П'ятачок :) |
|
Любий мотоцикл прослужить вам до кінця життя.
Якщо їздити достатньо швидко! |
Урок фізики. Вчитель:
- А чи знаєте ви, що легше всього на світі? Вовочка тягне руку. - Кажи, Вова. - Піська! - Обгрунтуй! - Від однієї думки встає! - Пошло, але справедливо! Відповідайте далі, що найважче на світі? Вовочка тягне руку. - Піська! - Обгрунтуй! - Як не захоче, то і краном не піднімеш! - Ох, пустотливо, але справедливо! Відповідайте далі, що найшвидше в світі? Вовочка тягне руку. - Вгамуйсь, Вова, а то ти мені так на пісьці всю фізику побудуєш ... Літак сідає в сильному тумані, пілот з трудом кермує, штурман підстраховує... - штурман, є земля? - не видно землі! через хвилину - штурман, є земля? - не видно землі! через 10 сек. - штурман, є земля? - повний рот землі! |
Дурка ; голос з палати не чіпайте мене я посланік божий
голос з другої палати -піздьош я нікого не посилав. |
В автобусах, трамваях і тролейбусах справжні чоловіки завжди сидять із заплющенними очима, бо їм боляче дивитись як жінки стоять!
----------------------------- Відключили інтернет... МАМ , У НАС ХІБА ЦЕЙ ДИВАН БУВ? О, ТЕЛЕВІЗОР. ТРЕБА ПОЧИТАТИ.ТАТО, А ТИ ДАВНО ВУСА ВІДРОЩУЄШ? А ЩО ЦЕ ЗА ЛЮДИНА У МЕНЕ В КІМНАТІ? А, ЦЕ МІЙ БРАТ. ОГО, ЯК ВИРІС! ---------------------------------- Зубний лікар після трьох годин спроб вирвати зуб у пацієнта говорить: ". Нехай його тобі паровоз смикає" Через тиждень зустрічає його на вулиці без зубів взагалі. Пацієнт: " Доктор, я зробив як Ви сказали - прив'язав свій зуб до останнього вагону потяга" Доктор: " Ну і" Пацієнт: " Три вагона зійшли з рейок" Доктор: "А зуби" Пацієнт: " Начальник станції вибив " ---------------------------------------- Зайшов чоловік в канцелярію пекла на землі - Якщо я віддам свою душу ви виконаєте моє бажання? - Звичайно! - Тоді вбийте мою тещу! - Це не можливо. - Чому? - Що не впізнав, любчику?! |
|
|
Розлучаються Вовк і Лисиця. Ведмідь суддя питає у
Вовка: -Чому ви з нею розлучаєтесь? Вовк: -По-перше, вона руда. По-друге, хитра. По-третє, мені трьох поросят народила! Ведмідь до Лисиці: -Що це за непорядок?! Лисиця: -По-перше, я не руда, а золота. По-друге, я не хитра, а розумна! І взагалі, якщо він напється як свиня, то кого я йому народжувати буду?! |
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 09:20. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010