Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF

Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF (http://sat-prof.com.ua/index.php)
-   Спорт на SAT-TV (http://sat-prof.com.ua/forumdisplay.php?f=88)
-   -   Бокс на SAT-TV (http://sat-prof.com.ua/showthread.php?t=961)

2vanya2 04.03.2012 14:35

Мормек заробив 900 тисяч євро

Після бою проти абсолютного чемпіона світу в суперважкій вазі Володимира Кличка рахунок француза Жан-Марка Мормека поповнився 900 тисячами євро.

Компанія Кличко Менеджмент Груп, яка організовувала бій у Дюссельдорфі, виплатить екс-чемпіонові світу в першій важкій вазі 400 000 євро.

Ще півмільйона "європейських гривень" Мормек отримає за рахунок відрахувань французького телеканалу Canal +, який викупив ексклюзивні права транслювати поєдинок у Франції, пише 24boxing.com.ua.

2vanya2 05.03.2012 14:42

Бій між Повєткіним і Рахманом може відбутися у Москві

Майбутній титульний бій між чемпіоном світу за версією WBA у суперважкій вазі Алєксандром Повєткіним та екс-чемпіоном світу американцем Хасімом Рахманом може відбутися у Москві.

Про це агентству "Р-Спорт" заявив менеджер російського боксера Владімір Хрюнов.

Він повідомив, що "розмовляв з Калле Зауерландом", промоутером німецької компанії Sauerland Event, яка веде справи Повєткіна.

"Ми обговорювали це питання та домовилися, що рішення по варіанту проведення бою у Москві буде прийняте протягом наступного тижня. Що ж до дати, то поєдинок планується на кінець травня", - цитує Хрюнова allboxing.ru.

2vanya2 06.03.2012 14:45

У суперники до Кличків набивається ще один боксер з Британії

Перспективний британський супертяж Девід Прайс вважає, що буде готовий зустрітися з одним з братів Кличків через півтора-два роки.

"Це не провина Кличків, що у них немає суперників. Вони можуть лише бити тих, хто виявляється з ними на рингу.

Я ще не готовий, дайте мені час від 18 місяців до двох років. Я маю бути реалістом, а не просто розважати людей, яким подобається дивитися на Кличка.

Я знаю, що представлю серйознішу загрозу для Володимира, ніж Мормек. Але це буде не зараз, у мене є багато часу", - цитує Прайса championat.com з посиланням на BoxingScene.

2vanya2 08.03.2012 12:05

Наступним суперником Сіллаха стане росіянин

Наступний свій бій український бокер Ісмаїл Сіллах (17-0, 14 КО) проведе 4 квітня.

Його суперником буде 29-річний росіянин Дєніс Грачов (11-0-1, 7 КО).

На кону цього поєдинку стоятиме титул NABF у напівважкій вазі, що належить Сіллаху.

Додамо, що бій відбудеться у Москві в андеркарті зустрічі тимчасового чемпіона WBA у першій важкій вазі Дєніса Лєбєдєва (23-1, 17 КО) проти Шона Кокса (16-1, 15 КО), пише allboxing.ru.

2vanya2 11.03.2012 11:08

Бьорнз відстояв титул "тимчасового" чемпіона світу за версією WBO

28-річний британський "тимчасовий" чемпіон світу за версією WBO у легкій вазі (до 61,2 кг) Ріккі Бьорнз (34-2, 9 КО) провів перший захист титулу.

У поєдинку проти намібійського екс-чемпіона світу Паулюса Моузеса (28-2, 19 КО) він переміг рішенням суддів.

Роль агресора зі старту взяв на себе претендент, а Бьорнз, що не володіє сильним ударом, зосередився на контратаках.

Велику частину часу Бьорнз успішно тримав небезпечного та швидкого претендента на дистанції за рахунок високої активності, час від часу "пов'язуючи" того у клінчі.

Темп у поєдинку дещо знизився до 8-9 раундів, що пройшли у рівній боротьбі, проте у 10-ій трихвилинці Моузес знову активізувався, кілька разів міцно потрапивши силовими на середній дистанції.

Офіційний вердикт - 119:110, 120:110, 117:111 на користь чемпіона з Шотландії, стверджує vringe.com.

2vanya2 15.03.2012 14:15

Промоутер Пірога невдоволений, що Бурсак буде битися з Н'Дамом Н'Жикамом

Промоутер чемпіона WBO в середній вазі росіянина Дмітрія Пірога Кіріл Пчельніков невдволений, що призначений поєдинок за титул тимчасового чемпіона Всесвітньої боксерської організації між українцем Максимом Бурсаком і французом Хассаном Н'Дамом Н'Жикамом.

"Не зовсім зрозуміло, на якій підставі вони хочуть організувати цей бій, якщо є діючий чемпіон світу, який готовий провести бій.

Що заважає звернутися до нас і провести бій за повноцінний титул чемпіона світу? Якщо не виходить домовитися, то можна вийти на торги, як це робиться у всьому світі.

Я розумію, не будь Пирог в змозі вийти на бій, але він готовий провести захист титулу 1 травня. Ми написали декілька листів в WBO з проханням назвати ім'я офіційного претендента. Проте досі не отримали відповіді. Перше звернення в WBO було три тижні тому. Нехай організація призначить офіційного претендента, ми готові до бою з ним.

Дев'ять місяців з моменту останнього бою Пирога ще не пройшли. Тому вважаю, що Бурсак і н'Жикам не мають права розігрувати між собою пояс тимчасового чемпіона", - цитує промоутера аllboxing.

симчич 25.04.2012 18:30

Володимир Кличко розповів про найближчі плани

Володимир Кличко цього року проведе ще два поєдинки.

Про це розповів сам боксер на прес-конференції, що відбулася в Києві, повідомляє кореспондент "Чемпіона".

"У мене ще достатньо пороху у порохівницях. Планую багато поєдинків у найближчі роки. У мене прекрасна мотивація, маю досвід та інтерес до боксу. Цього року буде два поєдинки", - почав він.

"Перший буде із Томпсоном, ми билися у 2008-му, тоді був дуже складний поєдинок, тому зараз буде інтрига. Переконаний, що бій буде цікавим, і зроблю все, щоб нокаутувати суперника", - пообіцяв Кличко.

Щодо другого суперника поки точних відомостей Володимир не надав, однак прояснив ситуацію з термінами бою.

"Поєдинок, напевно, відбудеться в листопаді. Я не виключаю, що це станеться в Америці, є інтерес до двох американців. Це Сет Мітчелл і Кріс Арреола, котрий після поразки від Віталія показує хорошу форму", - зазначив він.

симчич 25.06.2012 18:18

Чарр підписав контракт на бій з Кличком у Києві

Німецький боксер Мануель Чарр підписав контракт на бій з чемпіоном світу за версією WBC Віталієм Кличком.

Про це спортсмен ліванського походження написав на власній сторінці в Facebook.

Тепер для проведення поєдинку не вистачає лише підпису Віталія Кличка.

У разі отримання згоди від чемпіона світу, бій відбудеться 1 або 8 вересня на НСК "Олімпійський" у Києві.

Очікується, що цей бій стане останнім у професійній кар'єрі Кличка, пише sport-express.ru.

симчич 27.06.2012 16:40

Кличку відмовили в проведенні бою на "Олімпійському"?

Бій чемпіона WBC в суперважкій вазі українця Віталія Кличка, який має відбутися у вересні, не може бути проведений на НСК "Олімпійський".

Про це повідомляє німецька газета Frankfurter Allgemeine.

Подана промоутерською компанією Кличка заявка на проведення вечора боксу була відхилена відповідальним з цього питання міністерством, незважаючи на "мільйонні доходи, які цей захід міг принести бюджету Києва".

Підставою відмови послужила чутливість газону, який може бути пошкоджений під час проведення вечора боксу, пише allboxing.ru.

симчич 27.06.2012 16:41

7 липня «Інтер» покаже бій Кличка з Томпсоном

7 липня о 22:35 у програмі «Великий бокс» на телеканалі «Інтер» вийде пряма трансляція поєдинку Володимира Кличка з Тоні Томпсоном.

Бій за титули чемпіонів світу за версіями IBF, WBO и IBO, а також суперчемпіона світу за версією WBA у супертяжкій вазі (понад 90,7 кг) відбудеться в Берні (Швейцарія) на арені Stade de Suisse.

Це буде друга зустріч суперників на ринку. 12 липня 2008 року Тоні Томпсон програв Володимиру Кличку. Зустріч завершилася нокаутом в 11-му раунді. Ця трансляція принесла високі показники телеканалу «Інтер».

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 09:19.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010