![]() |
Цитата:
|
|
Цитата:
|
hmura,
Не той СТС виложив ,дай той що на 11840 |
Цитата:
|
arki,
В мене 75 по центру,бо оплачую оф радугу і не хочу збоїв сигналу... ,а 85 прикрутив,бо багато маю лишніх конверторів,ще як мінімум на один мультик з 5 головами хватить)))) правда конверторам уже по 5-7 років плюс 3 без кришки(тре ганд... купляти)))) |
Цитата:
http://s018.radikal.ru/i526/1311/a7/ba53e8dcc55f.jpg |
Цитата:
Ось включив 1HD на85Е 11960Н28800 DVB-S2 (йде прогама ФАЗЕНДА) ,правда щоб нормально дивитись потрібно більшу миску -хочаб 1м10см.Синал щось скаче 55%-61% але картинка не сипеться!!! |
VADYA777,Як на мене, щоб успішно приймати ці 3 далекі борти, потрібно як мінімум 2 миски, 1 - 1,15м на 90Е(фокус)+85Е і окрему 0,95-1м на 75Е ..., можна звичайно від 90Е відмовитися тоді 1,15м на 75Е(фокус)+85Е ...
|
Цитата:
Наприклад, недавно 36Е спочатку настрoiв на "звичайному" транспондерi, а потiм сигнал на максимум "виганяв" на "S2 транспондеру". |
Я підстроюю 36° по 12073 L 27500
|
Цитата:
|
Все я вирішив настроюю евтелсат 10е скажіть евробірд 9е ловить а 10е ні тарелка трішки менше 90 см скажіть чи зловить така тарілка 10е
|
Цитата:
|
Andriyup2, Друже, я ж Тобі писав, бери DVB-S2/mpeg4/HD рес, бажано з ПЗ на базі ОС Лінукс і підключай "цюцю Ш" ...
|
Andriyup2, Пробуй 11400-Н -7815-5\6 Або 11413-Н -4000-3\4.Там арабський дитячий канал BARAEM.
|
duman, можеш дати v pid, audio pid, pid pcr каналу і чи зловить на 90 см тарілці евробірд 9е ловить 75 відсотків якість. Ів.-Франківська обл.
|
Andriyup2, тут
|
Привіт! Пропав канал погода його більше не буде чи буде пише канал бізнес.:)
|
Скажіть є одна антена горинич+астра19.2е+0.8w хочу ставити ще одну на 90е і 75е як мені це все з'єднати щоб йшов один кабель до тюнера з двох антен
|
Andriyup2 Я ж Вам писав - через дісік 8/1 або 10/1 (протокол 1.1) ...
|
У мене є горинич плюс інші Я тоді хотів ставити ще одну голову а тепер хочу додаткову тарілку на ямал 90е і абс1 75е хочу з'єднати ці тарілки щоб йшов один кабель до тюнера
|
Andriyup2,Блін, говорила-балакала,сіла - перевезласі ... :D :D :D
Біля 1 антени ставите дісік 8/1 або 10/1 (протокол 1.1), кабеля від 75Е та 90Е тягнете до дісіку ... |
Цитата:
|
Мій тюнер Евроскай 4100. Ви не так зрозуміли антена одна від іншої буде стояти в районі 30м і я не хочу тягнути 2 кабелі від головок до іншої антени а хочу з'єднати дісеком і протягнути кабель до дісека іншої тарілки
|
Цитата:
Сулячи по цьому в нього уже не 4 портовий Цитата:
|
Цитата:
|
slavon,
Або раритет Х800 |
Шкода а я вже хотів купляти ще одну тарілку а як що до 12b переключателя
|
Zhora15, нафіг треба той раритет...
Треба дивитися у перед, а не назад ... |
А як протягнути два кабелі і підключити до тюнера 12б переключателем є ще варіанти
|
Andriyup2,Друже, міняй тюнера і не компасуй нікому мізки ...
|
* а хочу з'єднати дісеком і протягнути кабель до дісека іншої тарілки*
Правильно Ти мислиш.Після двох дісеків поставиш 12в-перемикач і все буде робити.Дешево і .... п.с. Не всі їздять на *БЕНТЛІ* (GI S8120), ще багато *ВАЗІВ (4100с) і навіть *ГОРБАТИХ ЗАПОРОЖЦІВ*(3000-6000,AFxxxx). |
duman Друже, Жлобо 4100С, це навіть не запорожець, це так ровер типу "Україна" ... :D :D :D
Чоловік хоче дивитися купу спортивних каналів, то чому б йому не купити людського реса і підключити "цьоцю Ш", наприклад на 36Е і не займатися парнографією з 8 конверторами та 3 тарілками ... |
Людина поставила конкрене питання і бажано відповісти йому на нього.
У Вас друже slavon і Zhora15 в основному всі поради йдуть на заміну обладнання і посилання на шаринг. А може в нього нема можливості купити навіть цього ж ГІса і нема інтернета??? |
Цитата:
|
Славік, ну чому так категорично- міняти тюнер, тета шура і т. д... Чоловік хоче підключити певну кількість головок до свого тюнера. Я вже роками користуюсь перемикачем 12v, то чому він неможе? У мене 2 дісека на 8 головок. До одного 4 головки і до другого 4 головки (обоє дісеків на ближчій тарілці до хати). Від цих двох дісеків протягнув кабеля(в даному випадку два кабеля)до хати, де підєднав до перемикача 12v, а сам перемикач до тюнера. От і все.
P.S.Якшо далеко друга тарілка, де є 2 і більше головок, то там поставити дісек, щоб від тарілки ішов один кабель, до перемикача 12v... |
Цитата:
Цитата:
|
duman,
ти щось путаєш,я йому чітко по тексту відповів Andriyup2, якщо тюнер підтримує 12В перехідник,то звичайно можна |
Цитата:
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 09:57. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010