![]() |
Розмова двох Гуцулів на Говерлі:
- Ну шо, купуєш ту квартиру, чи нє? - Чи я здурів? Третій поверх і без ліфта ! |
Телефонна розмова.
- Ну, і де ти? - Все-все, вже під'їжджаю! - Знаєш, я взагалі-то тобі на домашній дзвоню.. |
Цитата:
|
У темі 1 долучень
Monitor Games 13.0°E 11319.50 V 27500 3/4 MPEG4
Opap TV (Greek feed, prev k/a [aka] Betorium TV) 13°E (Hotbird 9) 11319V S/R 27500 FEC 3/4 MPEG4 |
У темі 1 долучень
CNN Turk
TURKSAT 2A (42.0°E) 11804 V 24444 5/6 |
У темі 1 долучень
Ямал, 49,0 ° 202 східної довготи
Тюмень-Югорія ДТРК тепер закодована на ТІЛЬКИ 3976 L (C-промінь), SR 4285, FEC 3 / 4 |
Виїхала молода сім*я на пікнік біля річки.Закинув тато вудку й спіймав золоту рибку.Проситься рибка в замін на три бажання.
Тут підбігає донечка... Тату!!!,тату:-хочу хомячка!!! тато -В п...ду хомячка!!! мама _З п...ди хомячка!!! |
- Господарське мило - одним своїм виглядом вбиває будь-які бактерії!
Турист обурено запитує у місцевого жителя: - У вас хоч що-небудь відкрито після сьомої вечора? - А як же! Відділення міліції ... |
- Хотілося б мені мати стільки грошей, щоб на них можна було купити літак.
- Навіщо тобі літак? - Та літак мені не потрібен. Я тільки хочу мати стільки грошей. |
Йде операція в травматологічної лікарні.
- Лікарю! А я ногу не втрачу? - Дивлячись де ви її будете зберігати! Комп'ютерний інтим - клавіатуру тискають, мишку лапають, а килимок гладять. Прибігає Василь до аптеки : -Добрий день. Дайте гандон! Продавщиця: -Молодий чоловіче, а можна якось гарніше висловлюватись ?! В: -дайте будь-ласка презерватив! П: -а ще гарніше?! В: -ну дайте контрацептиви!!! П: -а ще як?! Василь не витримує,розщіпає штани, викладаєху.. на прилавок і каже: -ОДЯГНІТЬ БУДЬ-ЛАСКА ЦЬОГО ДЖЕНТЕЛЬМЕНА! |
Прапорщик пояснює солдатам:
- До нас на озброєння надійшли нові танки з комп'ютером на борту. Все! Питання є? - Так, а скажіть, яка у комп'ютера швидкість? - Для дебілів пояснюю: комп'ютер рухається зі швидкістю танка!! ------------------------------------------------------------------------ Прийшовши додому, чоловік каже дружині: - Я спізнююся на скачки - дай мені скоріше чисту сорочку. Дружина сидить нерухомо, наче не чує. Чоловік повторює своє прохання голосніше. Знову - ніякої реакції. Нарешті вона відповідає йому: - Дзвонила твоя кобила і просила передати, що скачки скасовуються. ------------------------------------------------------------------------- Хлопчик каже мамі. Мам купи собаку - відстань, МАМ купи Собаку - відстань, ну мам - синок продай її кому небудь іншому!!)) |
У темі 1 долучень
Libya Satellite Channel
11168 H 2139 Atlantic Bird2 8°W SID:0001 |
|
У темі 1 долучень
Thor 5/6 @ 1° West
Alpha Sat New Frequency: 11105 H DVB-S2/8PSK 4004 3/4 BISS SID (in HEX):000B |
|
Український гумор..
Анекдоти по українськи Травимо Анекдоти http://www.sat-prof.com.ua/picture.p...4&pictureid=84 http://www.sat-prof.com.ua/picture.p...=4&pictureid=7 Збірка АНЕКДОТІВ ВІД САТ ПРОФ (АРХІВ ДОПИСІВ) http://www.sat-prof.com.ua/showthread.php?t=152 16.12.2009-21.04.2011 |
- Учора возив дочку в село, показував козла.
- Навіщо? - Щоб знала, як виглядає справжній козел. А то вона тільки зі слів матері неправильно уявляє. *** Приходить Вовочка зі школи і каже батькові: - Мені двійку по біології поставили. Батько: - За що? - Спитали у кого самі великі яйця. - Ну а ти? - Ну я сказав, що у верблюда. - Правильно, а вчителька? - А вона каже, що у страуса. - У Страуса( задумливо)...так ось чому він такі повільні вальси писав. |
Приїжджають батьки відвідати студента в гуртожитку. Рано вранці стукають у двері його кімнати. З-за дверей сонний голос:
- Хто ще там?! - А Коля Іванов тут живе? - Тут, тут ... Ви його біля дверей покладіть, зараз одягнуся - занесу! |
Приходить Черновецький до Ющенка.
- Віктор Андрійович, а як би ще Іренку Кільчицьку за багаторічну роботу яких-небудь орденом нагородити? - Леонід Михайлович, мені тут вже недовго залишилося, так що розцінки змінилися. 10 гектарів за 3-ю ступінь і 20 гектарів за 2-у ... |
У темі 1 долучень
Додано: Bulsat/Polaris (39°0E)
|
Урок “Християнської етики”
Урок “Християнської етики”. Вчителька: - І пам’ятайте діти! Ті, хто буде вчитися на “4″ і “5″, попадуть в рай. А ті, хто буде вчитися на “2″ і “3″, – в пекло! Вовочка з задньої парти: - Марьіванівна, а що, закінчити школу живим не можна? Після інавгурації втомлений Янукович улігся в ліжко до своєї Люсі, і тільки зібрався заснути, як відчув поштовх коліном під зад. Дружина грайливо зашептала: - Чи думав ти Вітька, простий єнакієвський гопник, що з першою леді країни спатимеш?! |
- Пані продавець продайте будь - ласка пляшку горілки !
- Я не продаю до 18. - Добре тоді я прийду о 18.30. |
Кум , а що то у вас
Та ні це у вас |
Син прокидається ранком після страшного перепою і жалібним голосом просить:
- Мамо, дайте горілки! - Та нема, синку... - А в куточку? - Та на Великдень ж випили... - А за дверима? - Та після Великодня похмелялися... - А у шафі? - Та то ж батькові на сорок днів! - То я дивлюся, куди ж це тато поділись. |
|
В шоу " Мій зможе", дійсно мій зумів в два рази більше, ніж зумів за все подружнє життя.
|
Eutelsat W2A, 10E
BBC Knowledge HD Poland DVB-S2/MPEG-4 11126 H 7120 3/4 |
Eutelsat W2А, 10Е
NBA TV 11305 V 30000 5/6 DVB-S2 8PSK |
На похороні за труною йде козел, а за ним довга низка людей.
Перехожий, здивований багатолюдній процесією, запитує: - Кого це ховають? - Мою тещу, - пояснює чоловік у чорному костюмі. - А від чого вона померла? - Зацікавився перехожий. - Так ось цей самий козел і забодав її насмерть. - Слухай, чоловік, дай напрокат козла на день, - заблагав перехожий. - Ти що, не бачиш, яка за ним черга? |
|
|
Приходить після відпустки трудяга на роботу і хвалиться:
- Чудово відпочив! - Напевно, на море їздив? - Запитують товариші по службі .- Загорів. - Ні, на морі їздили дружина і теща. А я відпочивав удома. Кавказець посварився з тещею. Справа дійшла до ножів. Він вивів тещу на балкон і питає у сусіда ліворуч: - Вано, ти що зробив зі своєю тещею? - Я її зарізав. Запитує у сусіда ліворуч: - Сосо, а ти що зробив зі своєю тещею? - Я її втопив. - Ось бачиш, - звертається він до своєї тещі, - а я тебе відпускаю |
Оголошення в зоопарку:
"Не кидайте дельфінам банани, по-перше, вони їх не їдять, а по-друге, голодні мавпи стрибають і тонуть". Краще бути розумним і іноді тупити, ніж бути тупим і постійно мудрувати. Захисників тварин дуже легко впізнати по лютій ненависті до людей. - У нас в ДАІ якихось розумово-відсталих беруть ... - Чому це? - А вони стоять уздовж дороги і гальмують, гальмують, гальмують ... |
- Софія Мусіївна, що це ви несете в банці?
- Сечу на аналіз. - Господи, навіщо ж три літри? - Так нехай не теревенять, що я жадібна. Через годину. - Софія Мусіївна, що ж ви несете банку назад? - Так в моїй сечі цукор знайшли . І це добро залишити їм? Зустрілися дві подруги. Давно не бачилися. Одна і говорить. - Ти знаєш, мій наречений мені вчора такий комплімент відважив. Каже, що я казково красива, струнка, розумна, гарна господиня. І що він хоч завтра готовий на мені одружитися. - Я б тобі не радила, дорога, виходити за нього заміж. - Чому? - Як ти можеш вірити людині, яка зводить тебе перед весіллям? Заходить в магазин елегантний чоловік. Просить показати краватку. Продавець подає одну, другу, третю, Чоловік приміряє, запитує: - Скільки буде коштувати три краватки? - Близько триста гривень. - За таку ціну можна буде купити пристойні туфлі. - Так, але як ви будете носити їх на шиї? |
На злобу дня або трохи про вошки...
Цитата:
|
У темі 1 долучень
NBA TV (42E) Biss Key
|
Лікар запитує у хворого:
- У вас є СНІД? Хворий думав, думав. Сказати, що є, - почне просити, сказати, що ні, - скаже, жадібний. - Є, але тільки дуже, дуже мало. Чоловік, повернувшись з полювання, у п'яному запалі говорить - Все, Таню, в цьому місяці м'яса можеш не купувати! - Ніяк лося завалив? - Ні, всю получку пропив. Неабияк випили і загуляли приятелі повертаються пізно додому. Перед тим, як розлучитися, один і питає: - Цікаво, що ти скажеш своїй дружині? - Доброго ранку! |
Ісаак Ньютон прославився тим, що, коли яблуко впало йому на голову, він
єдиний, хто задумався, а не просто скрикнув: "Твою мать!". Якщо дівчина уранці вам прислала СМСку "Милий, ти - кращий"!, значить, цієї ночі вона вас з кимось порівнювала. Дружина говорить: - Мойша! Ти майже дві години виносив сміття! Як таки так можна! - Сара, заспокойся! Я ж його таки продав! |
Пологовий будинок. Під вікнами - натовп молодих батьків різних національностей.
У вікнах - молоді матусі. Перегукуються. Єврей: - Хто? Його дружина: - Хлопчик - 4200, дівчинка- 3600. - Дівчинку залишаємо, хлопчика продаємо! Голландець: - Хто? Дружина: - Виросте, сам вирішить! Китаєць: - Хто? Дружина: - Ніхто! Китаєць: - УЕS!!! Росіянин: - Хто? Дружина: - Хлопчик. Росіянин: - Скільки? Дружина: - Бери чотири ящики! Урок “Християнської етики”. Вчителька: - І пам’ятайте діти! Ті, хто буде вчитися на “4″ і “5″, попадуть в рай. А ті, хто буде вчитися на “2″ і “3″, – в пекло! Вовочка з задньої парти: - Марьіванівна, а що, закінчити школу живим не можна? |
У темі 1 долучень
Real Мadrid TV 12172 H 27500 BISS key (active) Hispasat 30W
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 09:17. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010