Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF

Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF (http://sat-prof.com.ua/index.php)
-   Загальний розділ! (http://sat-prof.com.ua/forumdisplay.php?f=47)
-   -   Цікаві випадки з клієнтами... (http://sat-prof.com.ua/showthread.php?t=1994)

walik 23.09.2012 00:28

Приходить сусід -пішли відремонтуємо телевізор в мого кума,заразом і мені буде могорич.Беру необхідне тел. УЛПТ61 (Славутич).Приступив я до роботи а сусід (вік за 70 років ) все собі заглядає і заглядає в мене ж пинцет попадає на напругу 160В
відповідно сусід получає ліктем прямо в ніс-око і описавши кульбіт метрів зо три перегнавши швидкість звуку приземляється на його щастя на дивані.Тут і не до сміху було.
Після цього вже перестав підглядати але клієнтів підшуковував.

kreshnot 23.09.2012 07:45

Цитата:

Приходить сусід -пішли відремонтуємо телевізор в мого кума,заразом і мені буде могорич.Беру необхідне тел. УЛПТ61 (Славутич).Приступив я до роботи а сусід (вік за 70 років ) все собі заглядає і заглядає в мене ж пинцет попадає на напругу 160В
відповідно сусід получає ліктем прямо в ніс-око і описавши кульбіт метрів зо три перегнавши швидкість звуку приземляється на його щастя на дивані.Тут і не до сміху було.
Після цього вже перестав підглядати але клієнтів підшуковував
Да ,випадок безумовно цікавій,прочитав і заплакав

walik 27.09.2012 22:35

Поламався телевізор .прийшов на ремонт -а там 2 телевізори,в одного нема звуку а в
другому відео,Так вони найшли вихід -одного дивилися а звук на другому слухали.Жили в одній хаті
батьки а через двері дочка із зятем.Прийшлося робити ремонт відразу 2х тел.

sat-prof 28.10.2012 19:53

Було раз вечір роблю тюнер на дому, а ходить господар туди сюди туди сюди (босий в труселях )! А паяльник гарячий поставив на пінцет на килим!
І тут він стає на нього босою ногою... І чую блять ааай а і скаче на одній нозі! (до кінця ремонту я його не бачив)

sat-prof 01.11.2012 21:28

Ще випадок, приїжджаю в село
телік ремонтувати, бабка говорить а
ви мене не обдурите?В якому сенсі кажу,
говорить їхав по селі майстер якийсь кричав типу телевізори
ремонтую, я покликала його, він колупався пів години потім узяв
гроші сказав 2 години не
включайте, через 2 години
включаю а фіг там не
включається!Я відкрив кришку,
дивлюся, ТДКСа немає...

kreshnot 01.11.2012 21:36

sat-prof, це вже прикол

walik 19.02.2013 16:14

Принесли на прошивку рес Євросат-8004,при подачі напруги на рес висвічується годинник і червоний світлодіод,при повторному включені все запускається і пульт
реагує. Клієнту думаю прошию а потім подумаю і за неполадку.Після прошивки всі питання відпали ,світлодіод не загорявся все стало на свої місця.І таке буває??

slavon 19.02.2013 16:39

walik,А що Ти хотів друже - ПЗ Євросат-8004 то ще та "кака", гірше за нього може бути хіба ПЗ Технозадів... :o

RIZIK 19.02.2013 17:08

slavon а що не так з п\з в ТЕХНОСАТАХ ? Там все на рівні і вбити тюнер прошивкою не так просто потрібно добряче постаратись .

slavon 19.02.2013 17:15

RIZIK,Ну і прошити його нормально також треба помахатись добрече - клічі від одної версії до іншої не підходять, з настройками приблизно такаж картина і тд.тп., корече маразм. За той час поки еБ*шся з 1 технозадом можна з 10 Жлобо 4100С прошити... :D

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 09:17.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010