![]() |
Оооо! Все працює!!! Дякую Вам за допомогу! Жоден канал не висне та відкрились майже всі канали підвищеної чіткості.
|
Не знаю яка. Була встановлена про покупці ресівера.
Значить халявна lmy |
А як розуміти нормальна чи не нормальна шара? З самого початку все працює майже без перебою.
|
Я мав на увазі під словом "нормальна" шару за яку потрібно платити абонпплату ,
А в цих приймачах в прошивці прописана халявна "G-shara" для заохочення покупців а як довго вона буде працювати не відомо :o |
hmura халявна "G-shara",з яких супутників? шось я не можу роздуплити,платна працює без проблем,напишіть якщо не важко хто що дивиться по "G-shara",з Великоднем всіх!!!
|
Цитата:
|
платформа HD я так розумію з 13 градусу чи з 9го і на якому серваку?
|
Цитата:
|
Подивитись просто ,в меню де налаштування ,або настройка сервера подивитися які сервера в кінці мабуть від 30 до 40 працюють в режимі G-SHARE тобто є ідент внизу,та й взагалі шось тема бачу всюди вмерла вже місяць ні прошивок,ні взагалі чогось нового хоча б хтось написав які софтками і де брати щоб підходили до даних девайсів,інколи йде статика я вже всякі перепробував, крім редагування секи і бісу нічого не вдається запустити,хоча шара платна працює суперово,якби ще й сайти були без глюків(інколи є зависання,правда рідко)було б супер хоч для шари
|
допоможіть налаштувати шару. зразок вписую сервер логін і пароль але млинець пішіт немає з'єднання ЕММ включений
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 02:04. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010