![]() |
Фото зробіть спереду і плату!
|
У темі 2 долучень
truman tm150plus
|
Цитата:
Мені відома модель ресивера на проц. sti 5105 - це ARION AF-2000CR, але я не впевнений, що це Ваш клон і софт підійде. Перед прошивкою ресивера поспішати не потрібно . Чому не дивимося Системну інформацію в Меню ? :durak Спочатку зважити всі за і проти, впевнитися в повній сумісності ПЗ, а вже потім приступати до роботи. Цитата:
|
По фото видно що це клон 7010CR
На одному із форумів пишуть Цитата:
Потрібно прошити софтом truman 5105 house emu тут є софт http://upl.frocusa.net/index.php?lng=ru&p=16 (2 зверху пробуй) |
Ця інформація практично на всіх форумах. Бувало, що одна і таж модель ресивера випускалася на різних процесорах.
Для прикладу, той же ARION AF-2000 CR випускався на процесорах ST-5518 і STi-5105. Я все більше схиляюся до думки, що даний Truman TM-150 Plus ( OMEGA ST-5105ALB) - аріоноподібний, а от без системної інформації точно вказати клон не наважуся. Якщо mukomol не боїться і "дружить" з J-Tag, нехай пробує завантажувати софт від ARION AF-2000 CR( STi-5105 ). P.S. Якщо для ARION AF-2000 CR( STi-5105 ) на форумі відсутнє ПЗ (якщо воно необхідне), я викладу, або нехай бере на іншому форумі, де він також веде перепис по своїй проблемі. |
RATVOD, це глобоподібний однозначно....
7010CR ІМХО |
sat-prof, ні.
Якби він був клоном Globo 7010CR, то після завантаження софта він включився-б. А як бути що різні процесори ? |
RATVOD, це глобоподібний CR!
Посилання на софт я дав вище.... Він не може бути опеном аж ніяк! |
Ось ,знайшов.Можно не сперечатися
Цитата:
|
kreshnot, а хіба в природі є ALI 5105?
ТАМ STI ПРОЦИ ALI не мають при загрузці Boot |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 06:41. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010