![]() |
У темі 1 долучень
Цитата:
Долучення 8575 Якщо вірити фото то це приклад налаштування мультифріду 75Е+85Е(або 80Е)фокус+90Е (всі в Ku-Band)... |
Цитата:
|
Цитата:
|
Эмин,та Ти шо серйозно ??? Таки показує С- діапазон 90Е ??? Як казав герой одного мультика - "не смішіть мої підкови..."... :o
|
slavon, та йому однаково що С що Ku
|
ви мени пидкажить як сам тюнер налаштувати для С диапозона якшо можно
|
vovan19755,а при чому тут тюнер ??? будь-який сучасний ресівер без проблем приймає С - діапазон, тільки в настройках гетеродину супутника треба вибрати частоту для С - діапазону,як правило це вже зроблено розробниками софту, тобто існує наприклад супутник 90Е (Ку) і 90Е (С).
Для довідки Ку і С-діапазон Цитата:
|
я мав на увази яка частота повинна бути на тюнери щоб налаштувати антену на С диапозон
|
У темі 1 долучень
Цитата:
|
Доброго дня!скажіть будь-ласка що може бути,що на Satintegral TH 7200 не показує пакет триколор а до тепер показувало!!!
|
Цитата:
|
Цитата:
Юрко правильно відповів. |
Цитата:
|
чий клон eurosky es-4100?
|
Цитата:
|
Tibi, defcon03, Все хлопаки закінчуй прикалуватися, металолом під назвою Satintegral TH 7200 чи Техносат TH 7200 розробка кантори Satintegral і як на мене по якості ПЗ до Globo 4100 йому далеко, приблизно так само як зі Львова до Києва рачки...
|
Доброго вечора! У мене на "драконі" не показують канали, які знаходяться на частотах в горизонтальній поляризаціі на супутнику Astra. Що може бути? В настройках включена поляризація автоматична. Дякую.
|
Найпростіший шлях:візьми у сусіда інший тюнер.
Не допоможе:за схемою > Disec > супутникова головка. Взагалі у клієнта на амосі пропала група каналів "inter" інші показували.Проблема вирішилася поворотом по осі на кілька градусів супутникової головки. |
У мене глобо 8300а і чомусь на сіріусі і хотбірті немає сигналу.Таке вже було раз я міняв кабель,тепер знову.Підкажіть ,що робити?
|
Цитата:
|
Не підкажете де описано як файл ключів для 4100с ємністю 64.1 кб конвертнути в ємність 64 кб
|
duman, файл ключів для 4100с ємністю 64.1 кб -насправді важе 65,664 кб
Цитата:
|
Не знаю для чого...але коли зливаю з тюнера то отримую 64 і щоб залити нові ключі потрібно теж 64.
|
duman, чим зливаєш?
|
Я користуюсь Upgrade Tool 2.0.0c з SOIRNET
і ключі зливаю і заливаю через : patch – ключи для эму а там рівно 64 кб |
Да ,якщо злити цим -важе 65,536 кб
Щас скину прогу |
У темі 1 долучень
Інструкція в середені ,пробуй.
|
Дякую.Опис як вводити через НЕХ редактор в дампи я знаходив а самої програми не мав і не знаходив.Буду дерзати.До сьогоднішого часу я в основному займався ремонтами заліза але *трансляція* укр каналами евро заставила вводити ключі і тому я зацікавився цим процесом.
Вийшов я з такої ситуації ввівши в одному тюнері всі нові ключі вручну і потім скачав вже 64 кб і пхав вже в інші з компа.Бо ті що на форумах треба редагувати. |
COSMOSAT 7100 періодично перегружається,прошивка не допомагає,напруги на виході з б/ж по ланці 3.3В,5В в нормі решту дещо занижені..
підскажіть де копати??-дякую |
Цитата:
|
Цитата:
напруга по ланці 30в є тільки 26в можливо тут проблема? є може в кого схема б/ж COSMOSAT 7100 |
Цитата:
|
Цитата:
|
Коли перезагружається при підключеному кабелі то проблема може бути в ньому (коротить).В цих бж треба впершу чергу міняти кондесатори на 5 і 3.3 в після діодів.А занижене 30 при *сухому* 10мкф в цім колі.
|
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
тюнер включається процює 10-30хв мигають цифри на табло,пропадає звук,тюнер перегружається і далі працює знову деякий час:) |
а що з температурним режимом проца ;)
|
А без підключеного кабеля ЛНБ теж перезагружається.За доцільність заміни кондесаторів може відповісти тільки осцилограф.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 04:23. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010