![]() |
Цитата:
|
Цитата:
|
усім дякую!!!!а як з привязкою ідента к каналу у цього реса? у мене шара +++ і 9градуса. не буде кодування каналів коли переходжу з хд на сд або с 36 на 9.вопроси звьязани з тим що нема грошей на більш дорожчий(макс 900грн)
|
Цитата:
Цитата:
Цитата:
Цитата:
|
slavon я всетаки так зрозумів що ви щупали руцями все крім атласу,дуже Вас поважаю та буду стояти на своему тому що я перемацав все,і рахую що для людини яка хоче дивитися телевізор до сраки чи це лінукс закритий,чи відкритий, хай навіть буде в досі, вона хоче всунути вилку в розетку і не мати мороки чому я віддаю перевагу атласу з його наворотами де навіть якщо модем в роутері нетреба виставляти будь які параметри щоб дивитися піворбіти напротязі року абсолютно задарма,а про якість картинки згадуючи ортони глоби оптікуми я взагалі не хочу порівнювати ,це штамповки для заробітку навіть якщо є якість на хд, в сд вони все одно залишаться глобами
|
дякую!а якщо ні аміко а голден медіа 990?:confused:
ніко2 мені би щоб була картинка і канали не кодувалися прі переключення з хд на сд та з36 на 9.на таке атлас зможен??? |
Цитата:
Можете звернути увагу на со-брата Amiko Alena - GI S8120 - він на 5 баків дешеший за Алена, також має дві ОС - Spark та Е2. Якщо Spark, яка кажуть у нього "вилизаний", то ситуація з Е2 протилежна - Е2 для цього ресіверу - ще сира, тому "крива і горбата". Хлопці на одному із форумів умудрилися лити в GI S8120 ПЗ Е2 від Алена - але це вимагає не би яких знань і вмінь... То за 5 баків різниці воно Вам треба ??? |
nico2, мені би щоб була картинка і канали не кодувалися прі переключення з хд на сд та з36 на 9.на таке атлас зможен???
slavon, кажуть картинка не дуже якась(мильна)до цьго був фергусон аріва 200і хочу щось нове і без гемору |
rex1970,
Цитата:
|
slavon, а в атласі є приорити игнор листи і привязка ідента?а на дрим грошей нема!!!
|
rex1970, У всіх ресіверах на основі ОС Linux з Е1,Е2 і без неї ( Атласі, Дрімі ХД, Аміко, Опенбокс Сх ХД, Катріні, AB IPBox і тд.тп.) є ЕМУ, наприклад MgCamd ver 1.35 а вже для нього є пріоріті, ігнор і реплейс лісти. Привязка індета це для ресіверів нижщих за класом, наприклад Опенбокс Х8х0, С1
|
slavon,а як в атласі їх редактувати?перший раз стою біля лінукса і не знаю що робити.нужен рес для просмотра шари 36 і 9градусів.звиняй за все!!!!
|
Не знаю як в Атласі, але у всіх Лінуксових ресіверах ці файли редагуються на ПК, для цього з допомогою програми Total Commander вер 7.5х або вище (чи іншого FTP клієнту під ОС Віндовоз), дані файли по ФТП протоколу звантажуються на ПК і там редагуються в редокторі типу Блокнот чи в більш просунутому редакторі AkelPad. Потім все завантажуэться назад у ресівер...
Все це давно написано на форумі... Читаємо форум.... |
slavon, по опису він такий як тайгер 100 і так само настраіваеться?
|
rex1970,Судячи з усього так. У нас на форумі, якщо не помиляюсь в цій темі, прскакувала інфа що це один і той же ресівер.
P.S. Ресівери із закритим Лінуксом мене мало цікавлять... |
Цитата:
і аналог не тайгер100 а тайгер600 це різні речі |
nico2,
Цитата:
|
nico2, я все поняв ну а коли така шара закінчиться як я зможу зробити ці листи під свого шаровода?
|
rex1970, Зможете, якщо на даний момент, буде актуальний софт з підтримкої шари (з актуальним на той час МжСамд а бо іншим ЕМУ). Якщо цього не буде - то підкинути ЕМУ від іншого (подібного) лінуксового ресу у Вас не буде можливості (закритий Лінукс) - то будете дивитися в кращому випадку те що Вам дозволить ЕМУ, в гіршому ФТА+БІСС.
|
slavon, дякую за інфо та буду думати що брати чи аміко чи атлас бо грошей 900грн.
|
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
|
Andreyka1980,
Цитата:
|
Поки не було джі шари проплачував платну шару і чесала вона на атласі без всяких плагінів як книжка пише,тому і не розумію на якого такого лисого потрібно відкритий лінукс,заганяв безкоштовні тести не було ні разу щоб він не запустився,але я так розумію енігма в дрімі забезпечує також абсолютно безкоштовний перегляд ,тобто платити нікому не треба нізащо, інакше про них навіть говорити нема змісту,а джі шара вже рулить на тайгерах третій рік і коштує 30 бакинських на рік
Цена 930.00грн.ціна атласу на агсаті якщо взяти до уваги ціну аміко Цена 740.00грн то дуже продешевили з ціною прошивки навіть тих 30 баків нема |
Цитата:
Також є можливість встановлювати різноманітні плагіни і скіни, приймач без проблем можна використовувати не лише як приймач, а і як домашній медіа плеєр, з підтримкою різноманітних форматів. Використання додаткових пристроїв, таких як Вай-Фай адаптерів, USB модемів, і накопичувачів пам'яті, з постійним оновленням драйверів і списком підтримувальних дивайсів. Використання веб-інтерфейсу, для зручного керування пристроєм, і перегляду сат тв на ПК, також мережеві опції, це доступ з ресивера до вашого ПК, як до медіа сервера. Перегляд інтернет телебачення та радіо на сат -ресивері, вражаючи ми функціями тайм шифту, і можливість запису декількох каналів по таймеру, або одночасно. Функціями CrossEPG завантаження телегіду для каналів на яких немає, прямо з інтернет серверу І ще купу всякого добра яке безкоштовно доступно в додатках, і не потребує оновлення ПО вашого ресивера. |
Не спорю атлас вже напічканий деями хорошими функціями, він має свої переваги, і не всім потрібні ті всі опції які я описав в дописі вище, так картинка гарна там, але закритий лінукс це мінус як говориться для продвинутих юзерів.
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
розумієте це як кондиціонер на жигулях, він є але ним ніхто не користується і авто від того конфортнішим не стало.
|
Шановні парафіяни форуму nico2, Andreyka1980, так зрозумійте Ви кінець кінців, справа не в наворотах чи їх відсутності, і не втому хто яким наворотом користується чи не користується !!! Справа в тому що купуючи ресівер із закритим Лінуксом Ви попадаєте в постійну залежність від виробника заліза (софтів) даних ресіверів, а він схоче напише нове ПЗ, а схоче не напише !!! З відкритим Лінуксом все по іншому і саме це я та roger5000, стараємось до Вам донести і як казала колись моя вчителька математики - Вам "втокмачити".
Р.S. Ще один приклад, на цей раз нелінуксових, ресіверів які залежать від софтової підтримки - Openbox X8х0 - софтова підтримка даних ресіверів завершена 2 роки тому, із "цьоці Шури" на даних ресіверах зараз йде тільки кодування віайцес, зараз ресівер який років 5 назад коштував трошки більше 100 баксів перетворився на металолом гірший за Ортон 4100С за 30 баків або ресівер для налаштування антен. А для Nokia DBox2 як виходили свіжі ЕМУ, так і виходять по сьогоднішній день... Р.S.S. Дякую за увагу. |
Цитата:
---------------------- Не потрібно цитувати увесь допис, досить трохи для орієнтації... |
заказав сьогодні післязавтра отримаю та буду дивитись що за апарат.ціна 799грн
Andreyka1980, еслі чого допоможеш у настройках і як правильно прошити! |
де заказав по такій ціні?
|
Цитата:
|
купив настроїв і показує гарно. тільки пульт якийсь тугий (канали переключає не з першого разу);)
прошивка 2.56 |
Перезагрузи кнопочкою ззаду,І ВСЕ БУДЕ ЖИТИ
|
ще одна проблемка!ставлю флешку і рес завісає.ззаду кнопкою вікл вклі все працює.як должно бути?
nico2, перегрузив а кругляшок так і остався(жати треба по кілька разів щоб щось зробити)а так рес по картинці гарніше чим у мене був фергусон аріва 200хд і ще можно з нього зяти лог? привіт усім!а у всіх два розьєма юсб? |
кругляшок може означати що пульт грязний , користований,акуратно розбери і почисть ваткою з спиртом
|
Цитата:
Та з пультом працює прекрасно за рiк часу не було нiяких проблем . Виложи фотку свого девайса можливо то уже китайський клон :o Бо ціна 799грн дуже сумнiвна так , як цiна даного приймача в районi 140 $ P.S. Та зверни увагу на штрих код на коробцi - повинен починатися цифрами 87********* |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 03:18. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010