![]() |
Цитата:
CPUPGRADE_Tools_RS232_1.0.7,MX 1.09 Codec By Mike запускаются нормально |
gesha_rd,Тоді 1. Переріте і при потребі доведіть до норми всі напруги на БЖ.
2. Іноді ресівери даного класу вимагають ну дуже короткого ноль-модемного кабелю. Також можна попробувати побавитися зі зменшенням швидкості порту, зменшувати потрібно в програмі і в налаштуваннях СОМ порту в ОС |
Цитата:
Всім дякую! |
Доброго вечора панове!Підкажіть будь ласка інфу по приймачю глобо 6010 вчора перешив сусіду цей тюнер та незабаром злетіла прошивка.Що потрібно зробити щоб не злітало?
|
Доброго вечора!Підкажіть, чи є на ці реси софт для Xtra TV?
|
buratino, Якщо вірити Вашому підпису
Цитата:
europa, Цитата:
|
Цитата:
Тому і запитую... |
Цитата:
Софти на дану лінійку не виходять вже більше 2 років. Попробуйте підняти це питання на офіційному форумі підтримки провайдера... |
Що розяснити пан Славон???Поясніть корректно!А не приколами!Я бачю ви дуже розумний!!!!!!!!!!!
|
buratino, Так судячи з усього, не розумніший за Вас ! На цьому дану дискусію вважаю вичерпаною :D
Тепер по темі Цитата:
Дані ситуації вже розглядались на форумі - читаємо форум !!! |
В кого є нова прошивка для GLOBO-5000, щоб в ключах BISS в ID можна булоб записати букви і ціфри. Якщо можна скиньте будь ласка на сайт.
|
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
У мене також клон 3000-6000, і вся послідовність що ви описали вище правильна, все має працювати. Можливо щось з кабелем. |
Заміни електроліти в БЖ (С13,С15) по 5В і 3.3 і буде тобі щастя
|
KOT1971, Часто буває,що рес. не хоче прошиватися із за підсівших конденсаторів в БЖ, працювати-працює а вот шитися не хоче,тобто не конектиться.перевір чи з реса на реса піде.Якщо ресивер Ок ,то спобуй шити на іншому компі.Я мав таку проблему ,все аналогічно як і в тебе.проблема була у компі.переставив віндовс і все пішло.
удачі. |
KOT1971 ,відключи антивірус,може він блокує загрущик.
|
Поміняй кондюки як вище зказано і все буде з прошивкою ОК!
|
В мене теж Авіра блокує загрузчика коли вставляю файл- пише, шо знайшла вірус і все вирубає. Може дійсно спробувати вимкнути Авіру?
|
Цитата:
|
Не допомогло. Тепер після команди опен файл-опен - програма загрузчик зникає і пише шо обнаружена ошибка CPUpgrade MFC Application
|
Цитата:
|
Цитата:
з допомогою тоталкомандера створюємо теку на диску С:\digital\і закидуємо в неї загружчик, дамп, ключі, канали... Ітоді вже не глючить! |
Цитата:
Таке враження, що вона з 2010/11 року, ні Першого національного, ні ТРК України і т.д. Дякую |
gudini_zol, прошу пана що за наїзди !!!
1. Канали і ключі у даного класу ресіверів зберігаються, як і повинно бути в номальних ресіверах, в окремих файлах, а не в прошивці !!! Це Вам не Жлобо 4100С 2. Навіть якщо у викладеному файлі немає того що вам треба, то це не причина кричати на весь форум караул !!! Вам ніхто і нічого не винен, всі прошивки користувачі викладають по своїй добрій ініціативі і за наслідки використання Вами того чи іншого софта вони розуміється відповідальності не несуть... 3. Невже так Важко відсканувати декілька відсутніх ТР та вбити декілька ключів вручну 4. Читаємо форум, вїзджаємо в тему... |
Цитата:
Вчіться користуватись більш спокійною лексикою, Ви ж модератор ! Було проінформовано користувача про помилку у викладанні свого ДАМПУ, а не прошивки. Дамп передбачає вже відсортовані канали та вбиті ключі, якщо Вам про це невідомо. І великої різниці у дампах між 3000/6000 і 4100 чи 7010 немає, "прошиваються" ресивери і працюють доволі коректно на них. |
Цитата:
|
У темі 1 долучень
gudini_zol,
Попробуй цей список і ключі від 22.01.2012 Саме собою що перший національний прийдеться руцями вводити і ключ також http://smiles.kolobok.us/icq/ireful.gif |
Цитата:
А я це роблю на день, десятки разів, різні ресивери. Дампи є як для Глобо 3000/6000 так і для 4100 / 7010. Дамп передбачає вмістиме каналів і ключів. Робиться програмою Summator. Є такий користувач для прикладу Serega він викладає дампи, ці дампи "заливаєте" у свій 3000-ик і маєте і канали і ключі зразу :) І перший національний тут, і ТРК Україна. |
gudini_zol, а чим відрізняються Глобо 3000 від Глобо 4100?
|
Цитата:
3000/4100/5000/6000 серія до 2009 року, десь так, якщо не помиляюсь. Після цього польський завод вже не випускав Глобо, а почались китайці. Різні назви Глобо 4100, Digital 4100, Orton і т.д., тут і прошивки і процесор вже інший, ну і розміри самих апаратів :) мінімальні. Зрештою, гугл в допомогу ;) |
Цитата:
|
Цитата:
4100 різних найменувань, та виробництва після 2009 року - новий процесор. Не завжди можна побачити 4100С, китай їх найменування змінює до невпізнання :) Поки не зайдеш в меню, нічого не видно :) |
gudini_zol,
Та достав ти зі своїми Дампами http://smiles.kolobok.us/icq/ireful.gif,а окремо залити список а потім ключі тобі що віра мішає?http://smiles.kolobok.us/icq/mocking.gif Був в мене такий тюнер але давно викинув на свалку і тобі рекомендую http://smiles.kolobok.us/icq/i_am_so_happy.gif |
Цитата:
|
Цитата:
По-друге, в мене ресивер дрімбокс, а ресивери які я описую, це ресивери які приносять мені клієнти, допомогти у оновленні каналів. По-третє, поважаймо один одного ! Цитата:
|
Хлопці не свариться, якщо це дамп то має бути список каналів ключі і тд, а прошівка йде гола.
gudini_zol правий |
всім добрий вечір може в когось була така проблема з digital 4100 plus я прошив його прошивкою все показувало добре доки я не видалив два канали pg hustler і змінив мову на українську в мене дома показує добре а вот у сусіда його же тюнер нехоче тіки sirius остальні дуже довго думають входи на дісеках що в мене що в нього однаково включені що може бути допоможіть дякую.....
|
Цитата:
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 23:45. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010