Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF

Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF (http://sat-prof.com.ua/index.php)
-   Центр зв'язку та інформації (http://sat-prof.com.ua/forumdisplay.php?f=82)
-   -   Ідеї по розвитку форуму? (http://sat-prof.com.ua/showthread.php?t=3099)

sat-prof 28.05.2012 00:36

Я за!;)

Там в основному статика яка оновлялась щодня?
Де розмістити як назвати?

VADYA777 19.06.2012 10:45

Чи не можна збільшити розмір файла вивантаження rar чи zip хочаб до 10 Мб- а краще 57.22 Мб, ато якісь незручно давати посилання на файлообмінник(качати тут).

AK BARS 29.06.2012 20:32

Треба додати розділ Softcam.key
ось тут
http://sat-prof.com.ua/forumdisplay.php?f=94;)

Петрович 25.03.2013 19:53

Моє побажання щоб у розділі "Наші друзі менші" можна було би поставити оцінку біля світлини,наприклад "Клас".

Dhsus 25.03.2013 19:59

А що... Було б не погано... Підтримую.

AllGrey 21.05.2013 22:40

Лікбез

Пропоную створити окремий розділ по лікбезу, щоб на очах, а то якось заникано, не зразу і знайдеш.

slavon 22.05.2013 08:48

AllGrey, друже є декілька тем для "чайників", в кожному розділі по ресіверу є докладні інструкції по роботі з приймачем. То що Вам ще треба ??? Що б хтось читав за Вас форум ???
Я розумію, сам такий був років 7 назад, новачкам важко зорієнтуватися в купі термінів і матеріалу, але лекції з основ САТ ТВ Вам ніхто читати не буде...

genych 22.05.2013 15:58

У темі 2 долучень
Пропоную створити ще одну кнопку при відправленні повідомлень, щоб повідомлення було ніби згорнуте, а хто схоче прочитати міг розгорнути.
Ну наприклад:

slavon 22.05.2013 16:21

Підтримую, буде корисною для великих повідомлень з цитуванням...

hacjka 28.05.2013 09:32

:cool: зробився форум націоналістичним
навіть прикро

sat-prof 12.07.2013 23:36

Чи багато людей є в соц мережі Вконтакті?
Ставити блок групу "Ми вконтакті" з низу сайту?
Буде доомога вести групу?

Yaro 13.07.2013 09:01

Ростику, все, що завгодно, аби тільки не зв"язуватися з цим болотом - там постійно "вивішують" різні вірусняки, аби потім проблем не було. У брата постійні проблеми з компом - і тільки після відвідин Вконтакті. Повір мені, то ще те болото.

hacjka 13.07.2013 12:59

;)теж проти вконтакте

slavon 13.07.2013 13:27

sat-prof, Ростік ну які в дупу "в контакті", "однокласники" та інша х*йня...
Правельно написав тезка
Цитата:

там постійно "вивішують" різні вірусняки, аби потім проблем не було
, а винуватими в очах користувача будемо ми...

Zhora15 13.07.2013 15:20

Yaro,
slavon, Я 6 років в ОК і Вк проблем не було(якщо правильно користуватися)
sat-prof, Краще фейсбук,там аудиторія посолідніше в Вк онді сопляки,в ОК одні баби!!!

Yaro 13.07.2013 20:59

Ніхто нікому особисто не забороняє, лазьте собі на здоров"я. А я особисто - як сказав Славон, ну нах.

slavon 13.07.2013 21:09

Yaro, Це точно, нехай лазять де хочуть - мені з Тобою, тезко, роботи більше буде... :D

симчич 13.07.2013 22:12

sat-prof, я вже понад 2 роки користуюся ВК та FB, за цей період жодних проблем в мене з цими соц. мережами не було, тож я не проти...

ivantsiura 29.07.2013 10:25

На мою думку Вконтакті не потрібно робити ніяких груп щодо сайту. Там підтримка групи буде низька, відвідувачів буде мало, а спамерів буде дофіга, адже це буде нова група. Краще б дати якусь рекламу sat-prof на інші сайти, га?

Эмин 30.07.2013 20:51

Давайте в вк розкрутимо групу я допоможу буде круто

RATVOD 30.07.2013 22:50

Доброго вечора!
Необхідно не розкручувати сайт, а постійно займатися наповненням форуму необхідною користувачам інформаціє по SAT TV ( не тільки новинами ).
Це моя власна думка і я можу помилятися. flagua

P.S. Потенційні користувачі самі знайдуть сайт ( пошукових систем вистачає).

boris 31.07.2013 13:49

Цитата:

Допис від RATVOD (Допис 87897)
Доброго вечора!
Необхідно не розкручувати сайт, а постійно займатися наповненням форуму необхідною користувачам інформаціє по SAT TV ( не тільки новинами ).
Це моя власна думка і я можу помилятися. flagua

P.S. Потенційні користувачі самі знайдуть сайт ( пошукових систем вистачає).

Повністю підтримую!Розкрутка нічого не дасть,а Сат новини-це другорядне.Наприклад-де нові софти, списки каналів, ключі? І так далі.
І ще,пишуть дамп,і вказують,що канали на кирилиці.Яка в бісу кирилиця????
Суржик англо-рос-кирилиці.Читаеш і вуха в"януть від безграмотно написаного.Краще писати мовою оригінала-англійською,думаю,що буде всім зрозуміліше.

Zhora15 31.07.2013 15:44

RATVOD,
boris,
Так викладаємо дампи хлоці... ЩО МІШАЄ?????

boris 31.07.2013 16:26

Цитата:

Допис від Zhora15 (Допис 87914)
RATVOD,
boris,
Так викладаємо дампи хлоці... ЩО МІШАЄ?????

Ось давай,тобі і карти в руки.Вперед!!!:rolleyes:Молодим у нас дорога,а старим спокій!Ти подивись скільки у мене є тут дампів.Потім будеш говорити.
А писати чорті-що то розуму не треба.Он Крешнот(нехай пробачає за українську) скільки гарних допомог дав по ремонту--море!!!А остальні?Де люди ділись із форуму?І добрі люди,розумні.

D-Misha 31.07.2013 16:42

Цитата:

Допис від RATVOD (Допис 87897)

Розділи і теми, мають бути строго закріплені за модераторами і наповнювати ці теми, мають модератори- кожен Божий день... А то виходить каша.

Zhora15 31.07.2013 21:14

boris,
Не спорю...Кожен помагає чим може... Просто не сподобались притензії... Тут укр форум ,ось і пропадають люди,хоча мало би бути навпаки... Шкода!!!
D-Misha,
Правильно... Але було би не погано як би (вибачаюсь за умовний спосіб) і юзери викладали щось на форумі....

slavon 31.07.2013 21:48

Цитата:

юзери викладали щось на форумі....
Це точно ... Функція модератора підтримувати порядок на форумі, а не забезпечувати юзерів дампами...
Страшно не люблю "халявщиків" яким виложиш дамп наприклад на 3-голового, а тут починаються дайте ще з каналами на 75Е чи 53Е бо дуже важко вручну відсканувати 2-3 ТР , або ще крутіше - "дам не робочий" - каже "майстер", бо поняття не має що таке дісік-комутатор , а порти в дампі не співпали з його налаштуваннями... :D
Вибачаюсь якщо когось задів цим ...

D-Misha 31.07.2013 22:44

Славік, то так, але коли я був модератором, я тримав і відповідав за свій розділ, де кожен день писав на відповідних темах. Закріплення модераторів за розділами і темами було б добре, а користувачі самі підтягнуться до тем, які їх цікавлять...

RATVOD 31.07.2013 22:45

Цитата:

Допис від slavon (Допис 87941)
Функція модератора підтримувати порядок на форумі,

А також приймати активну участь у наповненні форуму необхідною інформацією.

На мою думку, краще дати юзеру вудочку (софт), а не готову рибу (дамп). Тоді він сам себе забезпечить необхідним, а то і із другими поділиться.

Цитата:

а тут починаються дайте ще з каналами на 75Е чи 53Е бо дуже важко вручну відсканувати 2-3 ТР , або ще крутіше - "дам не робочий" - каже "майстер",

А що требують - то в Правилах форуму ( яких я щойно на сайті не знайшов) необхідно вказати - Адміністратори, Модератори та інші користувачі форуму, не зобов'язані відповідати на запитання.

Відповідати - це їх бажання, а не обов"язок.

D-Misha 31.07.2013 23:13

Правила форуму!

http://sat-prof.com.ua/showthread.php?t=547

RATVOD, ви розумна і освідчена людина, до якої треба прислухатися....

boris 01.08.2013 09:52

Цитата:

Функція модератора підтримувати порядок на форумі, а не забезпечувати юзерів дампами

Підтримувати порядок ,підкреслюю,порядок на форумі-це обов"язок модератора,але він повинен наповняти форум сам добрими матеріалами,є юзери які ще не вміють нічого,але хочуть навчитись(знаю по собі) і їх потрібно модератору підтримувати,а не насміхатись над ними.Є модери.які це роблять.Я говорю все в очі..І модератори повинні бути розділені по темах і кожен відповідає за свою тему,доповнює її,допомагає юзеру(якесь слово не гарне) і так далі.Це моя думка.На других форумах(де я до речі модератор,є також і вище модератора) так зроблено і ці форуми процвітають,бо кожен відповідає за своє.А Адмін допомагає всім модерам,це його також обов"язок.

Zhora15 01.08.2013 15:38

Цитата:

Допис від boris (Допис 87982)
є юзери які ще не вміють нічого,але хочуть навчитись

Вибачте Борис,але то ви про Чайників))))

boris 01.08.2013 15:41

Цитата:

Допис від Zhora15 (Допис 88000)
Вибачте Борис,але то ви про Чайників))))

А ти хіба не був чайником???Я-був,та всі ми були.Дехто став майстром своєї справи,а дехто нехоче підніматись вище,не бажає.

duman 01.08.2013 15:42

Zhora15, А ми всі враз стали *проффессорами*...

boris 01.08.2013 15:43

Цитата:

Допис від duman (Допис 88002)
Zhora15, А ми всі враз стали *проффессорами*...

Ось так!!! Годі,хлопці,всі ми люди і поважаєм один одного.
Давайте краще працювати.Запрошую.

Zhora15 01.08.2013 15:48

Цитата:

Допис від duman (Допис 88002)
А ми всі враз стали *проффессорами*...

Проффесор в нас один))) Якщо чесно з дампами і на інших форумах не густо... Тут треба або особисто просити,або щоб модер мав 20різних тюнерів і з ранку до ночі з ними бавився.... Тим більше я і не тільки,писав, невже так важко просканувати 1-2 ТП в місяць і ввести 1 ключ в півроку??????

boris,
Я ще досі чайник,але стараюся не нервувати модерів дитячими питаннями,а розібратися сам!!!

slavon 01.08.2013 15:51

Хлопці , так ми всі колись були "чайниками" і то все зрозуміло... Але коли я був чайником я за перепрошенням не наглів і не качав права на форумах. Я тихо, мирно читав і перечитував форуми, старався засвоїти матеріал і по можливості використати його на практиці... Що не знав тихенько з "перепрошую" і "дуже дякую" питав на форумах... Пам'ятаю одного разу, років зо 7 тому, щось не то вчудив на одному форумі, то коли модератор мені звернув на то увагу то я незнав де подітися від ПК...
А що зараз - чайник пішов наглий до "безобразія" - читати і вчитися не хоче - дай йому все готове, так він ще притензії виставляє - то порти дісіку в дампі не так стоять як йому треба, то супутника який йому треба нема в дампі... і тд.тп...

boris 01.08.2013 17:24

slavon,
Zhora15,
Ось тепер,хлопці,ви тут як справжні форумчани,пілкуєтесь за форум.Молодці.
Слава я також декілька років назад на Сат-експерті заробив бан аж до квітня 2013р.Але нічого,витерпів і пишу також там.
Так,хлопці,пішли працювати,не будем флудити.

D-Misha 03.08.2013 18:14

Незнаю, чи я маю право, тут, рекомендувати на пост модератора RATVOD(Анатолій Петрович),якщо адмін запросить його до нас. RATVOD згідний очолити цей пост і надати певну допомогу, в дальнійшому розвитку форума. Тема під назвою: Ідеї щодо розвитку форуму? (набір модераторів), дає мені право робити рекомендації.

boris 04.08.2013 20:16

Так що,ніхто не хоче сказати нічого? Хоча я і не модератор,але скажу за Анатолія Петрович,я-ЗА!

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 15:55.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010