![]() |
Продам Smart Rapido II та Openbox F100
Робочі з пультами!
Пропонуйте ціну.... |
Продам Q-Sat Mini до 3х штук, новенькі, повністю робочі, в упаковці. По 180 грн+ ваша доставка. Є також 1 шт Q-Sat 10CX, з картоприйомником під ХТРА ТВ, умови ті самі.
|
Цитата:
|
Zhora15, ви праві!Я он собі Globo 9500 за 250грн з коробкою хапнув
|
Відам Smart Rapido II за 100 грн (торг)!
Пульт ідеальний нічого не стерлось! Тюнер не якісь там Samsung S300 BISS відкриває емулятор присутній! Пишіть! Openbox F100 - без пульта 70грн з пультом 100! |
Цитата:
Опенбокс 70грн |
Тему закрийте нікому не потрібно більше нічого!
|
Цитата:
|
Не хочуть не треба!
D-Misha, грошей треба терміново (хочу хд рес) продам два разом! |
svovka, Всі продані?
|
так всі.
|
Цитата:
|
D-Misha, можу відати 2 за 130грн (опен без пульта)
Мені разом потрібно! Новою поштою можу завтра відправити! гроші на приваТ після того як скину код дикларації! |
Я згідний ці два тюнера по вашій ціні. але всі операції з пересилкою товару і грошей тільки ч-з Укрпошту, поскільки проживаю в селі далеко від районного центра, а я вже в роках і мені тяжко туди добиратися, та щей дружина хворіє. Хочете завтра взнайте на пошті скільки беруть за пересилку тюнерів (по вазі). Я вам завтра пересилаю гроші за тюнера+пересилка Укрпоштою і ви ч-з тиждень отримаєте їх, а тюнера вишлете коли зможете теж ч=з Укрпошту.
|
І хочеться- і колиться! Я вже маю більше 20-ти ріних тюнерів, а ще таких нема. І чому так: то є пульт -то нема. Більш всього, мене цікавить Openbox F100 - з пультом за 100гр.А у вас тут на форумі є друзі, то най вам перекинуть на приват картку вказану суму (якщо так алярмово вам треба), а я їм перешлю по Укрпошті. Zinge, якось все це не серйозно у вас, мене ціна не колише, скільки скажете стільки і відішлю, аби був з тих тюнерів толк.А може вам, просто так, вислати певну суму (я песикам допомагаю і вам допоможу)Кажіть!!!
|
Цитата:
Ні грошей не треба вже не горить! Гаразд я відправлю вам Опенбокс ф100 з пультом по укр пошті!Деталі куди як пиші в ПП (за доставку платите ви) |
Zinge, бачу що ви засвітилися.. Кажіть що робити? бо пошта працює з 12.00 до 15.00 три рази на тиждень (вівторок, четвер і пятниця). Ще є час, щоб збігати на пошту і переслати гроші...Вибачте, пропустив ваш допис... Вертаємося в приват, де я пишу свій адрес, а ви свій. Значить 100гр +50 гр за пересилку. Прошу, нікому мені не радити, як мені жити.
|
D-Misha, пересилка десь 25грн !
Я вам відправлю завтра з ранку а тоді вже гроші коли зможете! Все пишіть в ПП |
Zinge давайте вже свій адрес, бо людина чекає щоб іти на пошту. Я свій вже перекинув вам в приват.Так нині мені зручніше!!!
|
Zinge, напевно, я пишу на турецькій мові і ви мене нерозумієте. Чому недаєте свій адрес?
|
Продано за 40грн!
|
Ресивер Eurosky 8004.
Куплю БЖ для Eurosky 8004(Ali 3329B).
|
Продам супутниковий комплект 1.9м
У темі 6 долучень
Повний комплетк.
1000грн. т. 0634763614 |
amidnet,Прошу пана Ви що з дуба впали ??? На фото допотопний тюнер, судячи з усього ще аналоговий ... З того усього є цінне тільки саме дзеркало і то для любителів С-діапазону...
|
Це дзеркало зроблено з нержавиючого сплаву!Тюнер цiфровий!
Вот для любителiв продаю!) Окремо дзеркало 800грн.Таку ж само за 200 у.е. продают на iншому форумi... |
Цитата:
Цитата:
|
D-Misha,Напевно Ви хочете сказати що той Стронг не допотопний, він вже був випущений після потопу... :D
Цитата:
|
млять,та то вже нікому не потрібне залізо
а тут за атки грощі чекайте років20-30,коли стане рарітетом,можливо продасте за нормальні грощі:D я б задурно не хотів того Стронга таріль?та вона ж прямофокусна.якщо не помилаюсь...хіба продати іі заробітчанам з Азіі...аби мали в чому плов варитиlmy |
Цитата:
Цитата:
|
та може ще собi поставлю..
|
Цитата:
|
Цитата:
|
От що за дурна звичка критикувати людину яка не шарить в цьому нічого?
допоможіть людині поясніть ,що да як ,може людина вообщє чайнік,а ви зразу налетіли на нього,поясніть що за такі гроші можна 10 метрову тарілку с "Vu solo" купити і так далє. Всі колись були чайниками,тож давайте поважати один одного |
slavon,hacjka. Читаю і дивуюсь,таке відчуття що ви хочете купити і ціну збиваєте.Нехай amidnet продає ,хто захоче купити сам ціну зіб*є.
|
Цитата:
Цитата:
|
Куплю Оптікум 9500
тему можна видалити
|
Ще маю 5 штук...може комусь треба:D
|
Продам роутер DIR-120 (3G)
Продам D-Link DIR-120. стан нового (коробка відкрита але він не використовувався) відправлю новою поштою
http://img09.slando.ua/images_slando...20-donetsk.jpg Ціна 120грн (купував за 280 всередині чек) Я ним користувався тиждень ... пару років тому ... потім узяв собі dir 615 з точкою доступу, а цей так і поклав в коробку і закинув на шафу .... недавно натрапив! Завтра буду на новій пошті зможу відправити... |
що за картка?
щось гугля викидае не по темы |
hacjka, така як голд кард тільки памяті більше!
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 22:37. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010