![]() |
"Таврія" перемогла угорський "Відеотон"
У контрольному матчі на зборі в Туреччині "Таврія" здолала угорський "Відеотон". Контрольний матч "Таврія" (Україна) - "Відеотон" (Угорщина) - 2:0 (2:0) Голи: Фещук (пенальті), Назаренко. |
"Чорноморець" поступився "Партизану"
На зборі в Туреччині одеський "Чорноморець" з рахунком 1:2 поступився сербському "Партизану". Контрольний матч "Чорноморець" (Україна) - "Партизан" (Сербія) - 1:2 (1:0) Голи: 1:0 - Діденко (14), 1:1 - Томіч (73), 1:2 - Вукіч (85-пен). "Чорноморець": Безотосний, Бергер, Фонтанельо, Велосо (Бабіч, 69), Вангелі (Кутас, 77), Політило (Силантьєв, 90), К. Ковальчук, Де Матос, Сіто, Бурдужан, Діденко. |
Костянтин Кравченко тренується з дублем "Шахтаря"
Костянтин Кравченко в даний час тренується у складі молодіжного складу "Шахтаря" на зборі в Туреччині. Нагадаємо, що півзахисник знаходиться на контракті у "гірників", але останнім часом по черзі виступав на правах оренди в "Іллічівці" і "Карпатах". Кравченко підтримує форму в складі дубля "Шахтаря" і паралельно знаходиться в пошуках нового клубу, інформує HotSport. |
Навесні домашні матчі "Карпат" транслюватиме "2+2"
Починаючи з весни 2012 року, телеканал "2+2" показуватиме домашні матчі львівських "Карпат". Про це розповів головний редактор програми "ПроФутбол" Володимир Звєров. "Абсолютно точно. "Карпати" з першого ж домашнього матчу на "2+2", - сказав він. "Щодо єврокубків на наступний сезон - наразі невідомо. Перемовини з УЄФА щодо купівлі прав вестимуться пізніше", - цитує Звєрова time-football.com. |
У донецькому "Металурзі" очікують на ще одного новачка
На третьому зборі до донецького "Металурга" може приєднатися ще один потенційний новачок. Про це в коментарі championat.com заявив наставник донецького "Металурга" Володимир П`ятенко. "Хотілося б сказати, що у нашого клубу в селекції і на трансферному ринку немає конкретних пріоритетів: купувати, наприклад, тільки українців, іноземців або тільки досвідчених гравців. Ми дивимося вперед і думаємо про майбутнє. Можливо, на третьому зборі з'явиться ще один потенційний новачок. Правда, якого амплуа, мені б доки уточнювати не хотілося. Тому наша трансферна кампанія поки не закінчена". |
Захисника "Дніпра" прооперували
Захисник дніпропетровського "Дніпра" Віталій Денисов прооперований в Мюнхені. Німецькі лікарі зробили йому операцію з пересадки хряща і очищення сухожилля лівого гомілкостопного суглоба. За інформацією офіційного сайту "Дніпра", на відновлення футболістові знадобиться близько місяця. |
"Ворскла" програла білорусам
У товариській грі полтавська "Ворскла", що грала двома складами, поступилася білоруському "Шахтарю" з Солігорська. Контрольний матч 17 лютого "Шахтар" (Солігорськ) - "Ворскла" (Полтава) - 1:0 (0:0) Голи: 1:0 - Сітко (68) "Ворскла" (1 тайм): Величко, Селін, Матвєєв, Чеснаков, Даллку, Ребенок (к), Краснопьоров, Маркоскі, Козак, Безус, Янузі. "Ворскла" (2 тайм): Казаков, Вовкодав, Пєсков, Ткачук, Западня, Кривошеєнко, Чичиков, Оберемко (к), Єсін, Баранник, Сачко. |
У Маріуполі готують стадіон до матчу "Іллічівець" - "Шахтар"
Підготовка стадіону "Іллічівця" до домашньої гри чемпіонату України з "Шахтарем" 10 березня розгорнулася вже зараз. За зиму футбольне поле встигло покритися товстим шаром снігу. Тепер сніг вже прибраний, але зелений газон потребує відновлення. Для цього спеціально надіслана бригада цеху благоустрою та розвитку покрила ігрове поле термоконденсірующей плівкою. Під плівковим покриттям створюється штучна температурна середу. У ній газонна трава здатна відновити зростання, навіть якщо зовнішня температура повітря опускається набагато нижче нульової позначки. А над глядацькими трибунами робітники і фахівці цеху вже спорудили нову підвісну майданчик для розміщення відеоапаратури, пише Террикон. |
"Олександрія" і "Бухара" зіграли унічию
У контрольному матчі в Туреччині підопічні Леоніда Буряка зіграли унічию ФК "Бухара" (Узбекистан). Контрольний матч ПФК "Олександрія" - "Бухара" (Узбекистан) 1:1 (0:0) Голи: 0:1 - ? (71), 1:1 - Сидоренко (78, пен) "Олександрія": Паньків, Сахневич, Сидоренко, Допілка, Протіч, Гітченко (Ковба, 67), Старенький (Галордава, 90), Ксьонз (Гавриш, 63), Полярус (Салхі, 63), Шевченко (Кралік, 63), Макрієв (Мартінс, 74). |
Захисника "Волині" викликали до збірної Македонії
Захиснику "Волині" та збірної Македонії Ванче Шикову надійшов виклик на товариський матч проти збірної Люксембургу, який відбудеться 29-го лютого. Цей матч для Шикова може стати двадцять першим у футболці національної збірної, інформує сайт луцького клубу. Зазначимо, що лише 17-го лютого Ванче провів першу гру у складі "Волині" після ушкодження, отриманого на перших тренувальних зборах. З македонських гравців, що вистують у чемпіонаті України, виклик до збірної отримав також захисник київського "Динамо" Горан Попов. Натомість голкіпер львівських "Карпат" Мартін Богатінов залишився поза збірною. |
"Таврія" зіграє проти БАТЕ і "Краснодара"
На заключному зборі в Туреччині сімферопольска "Таврія" зіграє ще три спаринги. Про це поідомляє офіційний сайт клубу. Кримчани зіграють проти білоруського БАТЕ (20 січня), турецького "Антальяспора" (21 лютого) і російського ФК "Краснодар" (25 лютого). |
La Manga Cup. "Дніпро" по пенальті програв норвежцям
"Дніпро" зазнав другої поразки на турнірі в Іспанії. Цього разу дніпропетровці поступилися у серії пенальті "Вікінгу". La Manga Cup Міжнародний турнір з футболу в Іспанії 19 лютого "Дніпро" (Дніпропетровськ) - "Вікінг" (Норвегія) 1:1 (1:1) по пен. 1:3 Голи: 0:1 - Беріша (23), 1:1 - Матеус (35 пен) "Дніпро": Лаштувка, Мазух, Кравченко (Шахов, 46), Мандзюк (Кулаков, 46), Джуліано (Олійник, 57), Коноплянка (Стрініч, 58), Чеберячко, Зозуля (Калініч, 46), Боатенг (Ротань, 46), Пашаєв (Бабенко, 46), Матеус |
"Шахтар" переміг "Партизан"
"Шахтар" завдяки дублю Фернадіньо виявився сильнішим за белградський "Партизан" у товариському матчі. Товариський матч 19 лютого "Шахтар" (Донецьк) - "Партизан" (Белград, Сербія) 2:1 (2:1) Голи: 1:0 - Фернандіньо (6), 1:1 - Л. Марковіч (10), 2:1 - Фернандіньо (39 пен) "Шахтар": Шуст (П'ятов, 46), Срна, Кучер (Кривцов, 70), Ракицький (Чижов, 70), Рац (Шевчук, 46), Гай (Хюбшман, 46), Фернандіньо (Ілсіньо, 70), Коста (Тейшейра, 60), Мхітарян (Едуардо, 60), Вілліан (Дентіньо, 46), Адріано (Селезньов, 70) Вилучення: Мільковіч (82), Бабовіч (84) |
"Чорноморець" і "Брондбю" сильнішого не виявили
Одеський "Чорноморець" розійшовся миром у товариській грі з "Брондбю". Товариський матч 19 лютого "Чорноморець" (Одеса) - "Брондбю" (Данія) 1:1 (1:1) Голи: 0:1 - Томасон (22), 1:1 - Балашов (43) "Чорноморець": Паст (Ніколаєв, 74), Шиманек, Бабич, Кутас, Донець, Лихачьов (Бобко, 28), Сетті, Слінкін, Силантьєв (Кулішенко, 42), Балашов (Силантьєв, 61), Діде (П. Ковальчук, 79) |
Сьомін відверто про мікроклімат в команді
Головний тренер "Динамо" Юрій Сьомін дав відповідь критикам, які сумніваються в сприятливому мікрокліматі всередині його команди. - А чи зможете ви чітко сформулювати, що таке цей мікроклімат і з чим його їдять? Щодо мене, мікроклімат - це коли гравці виконують завдання свого тренера на полі і в тренувальному процесі. При цьому 11 футболістів, що грали в останньому матчі, будуть задоволені наставником, а ті що залишилися в резерві - вважатимуть, що з ними були несправедливі. Це звичайний процес, з якого є два виходи: розмова позаочі або спроба довести тренеру, що він був неправий. І навіть добре, коли гравці на нього зляться - це відмінний стимул до активної роботи на тренуваннях. У нашому колективі віддають перевагу реальним аргументам, а не балачкам, тому обстановка - або, якщо завгодно, мікроклімат - у нас чудова. Я не боюся конфліктних ситуацій: іноді їх потрібно створювати спеціально, щоб грамотно з них виходити. Зрештою, тренер не повинен бути постійно хорошим для всіх, - констатував російський фахівець. |
У касах "Донбас Арени" стартував продаж квитків на матч "Шахтар" - "Динамо"
У касах "Донбас Арени" з'явилися квитки на матч 26-го туру чемпіонату України "Шахтар" - "Динамо", незважаючи на те, що поєдинок відбудеться тільки 7 квітня. "Шахтар" запропонував власникам карт вентилятора ID, що відвідали мінімум три гри на "Донбас Арені" в цьому сезоні, купити єдиний квиток на п'ять залишилися домашніх матчів "Шахтаря": з "Дніпром", "Чорноморцем", "Олександрією", "Таврією" і київським "Динамо". Єдині квитки у вигляді пластикових карток надійшли в продаж сьогодні, 20 лютого. Ціни на картки варіюються в залежності від категорії квитків, але в будь-якому випадку, єдиний квиток на п'ять матчів йде за ціною чотирьох квитків в роздріб. Щоб гарантовано потрапити на гру з "Динамо", уболівальник має відвідати матчі з "Дніпром" і "Чорноморцем". В іншому випадку, карта 7 квітня просто не спрацює. Інформація про це вказано на зворотному боці єдиного квитка, пише terrikon.com. |
Інкум не повертається через проблеми з візою
Ганський захисник "Дніпра" Самуель Інкум не може приєднатися до команди через проблеми з візою. Інкум у складі збірної взяв участь у Кубку Африки і відсутній у розташуванні клубу вже більше місяця. Водночас партнер Самуеля по клубу та збірній Дерек Боатенг вже перебуває у складі "Дніпра", повідомляє портал bolel-ik.com.ua. |
Чигринський: Починаю відчувати ігровий ритм
У товариському матчі з "Оцелулом" захисник "Шахтаря" вийшов на поле після тривалої перерви, але казати про його повернення ще зарано. Про це заявив клубній прес-службі сам Чигринський, котрий оцінив свій теперішній стан. "Відразу було зрозуміло, і я говорив про це, що мені в будь-якому випадку потрібен буде час. Так, я повернувся, але це не означало, що я відразу ж був готовий грати. Я втягувався в тренувальний процес, в принципі, все йде своєю чергою", - почав він. "Я відразу зробив акцент на тому, що мені буде потрібно мінімум два тижні на адаптацію, щоб набрати форму і не форсувати при цьому події. Так все і вийшло, сьогодні я відіграв 45 хвилин. Мені теж хотілося б, щоб все це було швидше, але...", - зітхає він. "Як відчував себе? Нормально. Не можна цього сказати тільки про результат, адже до перерви ми програвали 0:2. Але якщо брати в цілому, то непогано. Звичайно, ні одне тренування не може замінити матч. Незважаючи на всі нюанси, мені було приємно знову повернутися в гру". - зізнався він. За словами Чигринського, зараз центральний захисник вже дивиться вперед. "Для мене важливо, що я починаю відчувати ігровий ритм. А порозуміння - процес, який завжди потрібно вдосконалювати - хоч ти граєш, хоч вибуваєш з ладу. З кожним тренуванням, з кожним матчем все буде краще і краще". - впевнений Дмитро. "45 хвилин? Так, ми обумовили це все. У перерві були розмови про те, щоб продовжити, але виходити ще на 45 хвилин було б ризиковано. Думаю, що втягуватися потрібно саме таким чином. Сьогодні 45 хвилин, наступного разу, можливо, трохи більше", - зазначив він. |
Тренера "Барселони" запросили в "Шахтар"
Тренер юнацької команди "Барселони" Оскар Гарсія, якого багато хто називає "наступником Гвардіоли", прийняв рішення залишити клуб вже цього літа, у кінці червня. Про це повідомляє Sport.es. За інформацією газети, 38-річному Гарсії надійшла пропозиція від донецького "Шахтаря", так само як і від інших команд, що виступають в Лізі чемпіонів. Окрім роботи з юнацьким складом "Барселони", Оскар Гарсія співпрацює і з легендарним Йоханом Кройффом у збірній Каталонії, пише terrikon.com. |
Федецький: "Ахметов зробить так, як буде краще для мене"
Президент "Шахтаря" Рінат Ахметов у ситуації навколо Федецького зробить так, як буде краще для самого Артема. Принаймні, про це заявив сам поки що гравець львівських "Карпат". "Він (Ахметов, - ред.) мені дзвонив, і говорив, що зробить так, як було б краще для мене, як для футболіста", - сказав він. "Краще запитайте про все у "Шахтаря"... Я думаю, якщо б варіанти, які запропонували "Карпати" їх влаштовували - все це давно б вирішилося, або мало б перебувати на стадії вирішення", - додав футболіст. За словами Федецького, на даний момент він має контракт до 31 травня з "Карпатами". "Спочатку потрібно вирішити всі питання з керівництвом "Шахтаря" і з керівництвом "Карпат", щоб усі залишилися задоволені. Як буде далі - це вирішують "Карпати" та "Шахтар", - цитує гравця time-football.com. |
"Кривбас" програв "Краснодару"
На зборі в Туреччині криворізький "Кривбас" з рахунком 0:2 поступився російському "Краснодару". Контрольний матч "Кривбас" - ФК "Кранодар" - 0:2 (0:2) Голи: 0:1 - Мовсісян (6), 0:2 - Чуперка (10) "Кривбас": Бойко, Лисицький, Васильєв (Костишин,46), Сердюк, Федорчук (Валєєв, 46), Матіч, Канкава, Бартулович (Федорів, 46), Льопа (Єслинек, 46), Лисенко (Антонов,46), Самодін. |
"Чорноморець" поступився румунам
Без провідних виконавців одеський "Чорноморець" виявився безсилим проти румунського клубу "Університатя". Товариський матч 23 лютого "Університатя" (Клуж Напока, Румунія) - "Чорноморець" (Одеса, Україна) - 2:0 (1:0) Голи: 1:0 Абрудан (39), 2:0 Зукава (66) "Чорноморець": Паст (Миколаїв, 46, Безрук, 90 +1), Шиманек, Бабич, П. Ковальчук, Кутас, Донець, Силантьєв, Сеті, Бобко, Слінкін, Кулішенко |
Гол Шевченка допоміг "Динамо" обіграти "Хапоель" з другої ліги
На зборі в Ізраїлі київське "Динамо" у четвер, 23 лютого, обіграло клуб другого дивізіону чемпіонату цієї країни - "Хапоель" з Кфар-Сава. Контрольний матч "Динамо" (Київ, Україна) - "Хапоель" (Кфар-Сава, Ізраїль) - 3:1 (1:0) Голи: 1:0 - Шевченко (21), 2:0 - Гусев (48-пен), 3:0 - Ідейє (59, 3:1 - Бостлер (71) "Динамо": Коваль, Михалик, Бетао (Мехмеді, 46), Попов (Калитвинцев, 78), Юссуф, Гусєв, Вукоєвич (Аруна, 46), Гармаш (Мілевський, 46), Корреа, Ярмоленко (Дуду, 66), Шевченко (Ідейе, 46) |
Блохін у збірній не розраховує на воротарів "Шахтаря"
Головний тренер збірної України Олег Блохін розраховує в команді лише на двох воротарів - Олександра Шовковського та Андрія Диканя. "Це об'єктивний вибір. З воротарями взагалі все ясно. Після дискваліфікації Рибки ми тільки і можемо, що розраховувати на Шовковського і Диканя і стежити за конкуренцією між П'ятовим і Шустом в "Шахтарі". Що ж до лінії атаки, то там у нас як був пропуск, так і залишився", - цитує Блохіна "Спорт-Экспресс в Украине". |
"Іллічівець" завершив другий тренувальний збір
Другий навчально-тренувальний збір маріупольського "Іллічівця" в турецькій Антальї наблизився до кінця. Протягом двох декад на середземноморському узбережжі підопічні Ігора Леонова провели сім товариських матчів, в яких здобула чотири перемоги, тоді як у трьох поєдинках сильнішими виявилися опоненти азовців, інформує сайт клубу. У семи поєдинках маріупольці відзначилися 13 разів. Найкращим бомбардиром команди став Філіп Будковський, який забив три м'ячі. Найкращий асистент - Денис Кожанов, в активі якого дві результативні передачі. |
"Геліос" поступився "Ворсклі"
На передсезонному зборі в Туреччині "Геліос" провів свій другий контрольний поєдинок, в якому поступився полтавській "Ворсклі". Контрольний матч "Ворскла" - "Геліос" 2:0 (1:0) Голи: 1:0 - Буднік (36), 2:0 - Сачко (82) "Геліос": Сидоренко (Рябий, 46), Борзенко (Пєвнєв, 46), Гальчук, Лобойко (Протасевич, 46), Спічка (Салатін, 46), Кривошеєв, Задоя, Герасимець (Качур, 46), Хромих (Корольчук, 46), Расков, Тарасенко (Кикоть, 46). |
"Карпати" мінімально обіграли "Ворсклу"
Львівські "Карпати" у товариському матчі мінімально здолали "Ворсклу". Єдиний м'яч у грі забив новачок "левів" Олександр Гладкий. Контрольний матч "Карпати" - "Ворскла" 1:0 (1:0) Гол: 1:0 - Гладкий (13) "Карпати": Богатінов, Гірський (Петрівський, 46), Мілошевіч, Подоляк, Болохан, Даушвілі (Кополовець, 46), Ткачук, Ерік (Озарків, 66), Голодюк (Мартинюк, 90), Лукас (Касьян, 70), Гладкий (Михальов, 46). "Ворскла": Величко, Чеснаков, Курілов, Матвєєв, Селін, Краснопьоров, Маркоскі, Козак (Чичиков, 56), Кривошеєнко, Ребенок, Янузі. Попередження: Мілошевіч (22), Матвєєв (29), Гладкий (44), Кополовець (53). |
"Динамо-2" розгромило молодіжний склад "Анжі"
24-го лютого друга команда "Динамо", що знаходиться на зборі в Туреччині, провела черговий контрольний матч. Суперником киян була "молодіжка" російського "Анжі". Контрольний матч "Динамо-2" — "Анжі" (Росія, молодь) — 3:0 (2:0) Голи: 1:0 - Оту (10), 2:0 - Коваль (35), 3:0 - Хобленко (82) "Динамо-2": Рудько (Бонь, 46), Кушніров, Рижук (Ковтун, 60), Новак (Козлов, 60; Рижук, 82), Сухомлинов, Гемега (Ісраілов, 46), Фаворов (Бутенін, 54), Морозенко (Коркішко, 60), Прокіпчук (Єрмаченко, 60), Оту (Шевчук, 60), Коваль (Хобленко, 53). "Анжі": Дженетов, Ібрагімгаджиєв, Расулов, Курбанов, Удунян, Мірзаєв, Гаджиєв, Сулейманов (Гераєв, 65), Джангішиєв (Алданов, 83), Загіров, Мірзабеков (Горокоєв, 35). Вилучення: Джангішиєв (83). |
"Чорноморець" обіграв "Амкар"
Одеський "Чорноморець" свій останній зимовий збір завершив перемогою над російським "Амкаром". Товариський матч 25 лютого "Чорноморець" (Одеса) - "Амкар" (Пермь, Росія) 2:0 (1:0) Голи: 1:0 - Де Матос (24), 2:0 - Бурдужан (84) "Чорноморець": Безотосний, Бергер, Фонтанельо, Велосо, Кутас, Політило, К. Ковальчук, Де Матос (Кулішенко, 86), Сіто (Слінкін, 76), Діденко, Бурдужан Нереалізований пенальті: Ваіильєв (70) - ("А") |
"Севастополь" переміг нальчицький "Спартак"
ПФК "Севастополь" у контрольній грі вирвав перемогу у нальчицького "Спартака". Контрольний матч "Севастополь" – "Спартак" (Нальчик) – 3:2 (1:0) Голи: 1:0 - Кузнєцов (27), 1:1 - Даніель (55), 2:1 - Мачуленко (59), 2:2 - Болов (59), 3:2 - Алозіе (76, пен) "Севастополь": Литовка, Стеценко, Монахов, Мате, Воронін (Ібраімі, 87), Мачуленко (Танчик, 90), Дуляй (Жулпа, 59), Космачов, Култишов, Кузнєцов (Данишевський, 78), Шевчук (Алозіе, 46). |
"Таврія" повернулася до Сімферополя
26-го лютого футболісти сімферопольської "Таврії" повернулися з навчально-тренувального збору, який кримчани проводили в турецькій Анталії. Про це повідомляє офіційний сайт клубу. Попереду у сімферопольців підготовка до першого офіційного матчу сезону, який відбудеться 4-го березня. В цей день "Таврія" на Республіканському стадіоні "Локомотив" прийматиме донецький "Металург". |
Карпати повернулися до Львова
http://www.ua-gol.com/content/images...3032858065.jpg Вчора зелено-білі завершили свій тренувальний збір у Туреччині і вирушили додому. До Львова Карпати прилетіли чартерним рейсом з Анталії. Головний тренер клубу Володимир Шаран дав інтерв'ю відразу в аеропорті, розповівши про найближчі плани Карпат. Сьогодні відбудеться одне тренування, у вівторок гравці отримають вихідний. А вже починаючи з середи команда почне підготовку до поєдинку 21-го туру УПЛ проти луганської Зорі. |
Ілсіньо: Я отримав хороший урок
Втікач з "Шахтаря" півзахисник Ілсіньо повністю розкаявся у своєму вчинку та буде робити все можливе, аби відпрацювати на 100% контракт з "Шахтарем". Про це заявив сам бразилець під час зустрічі з фанами клубу, повідомляє офіційний сайт "гірників". "Я повернувся, ніби до себе додому. Пригадую спілкування з людьми, згадую мову. Я повернувся туди, де жив раніше. Повернувся додому. Буду дуже старатися, щоб завоювати місце в складі, скористатись своєю можливістю. Я добре тренуюся і роблю для цього все", - запевнив віе. "Я отримав хороший урок. Зрозумів, що помилявся, й усвідомив свою помилку. Але я повернувся в Донецьк, аби знову бути в "Шахтар" і грати за цю команду! Докладатиму максимум зусиль і намагатимуся знову забити гол "Динамо", як робив це раніше", - продовжив він. За словами Ілсіньо, в нього були дві пропозиції від російських клубів, пропозиція від італійської "Катаньї", а також деяких клубів із Арабських Еміратів. "Інтернасьонал" хотів придбати права на мене, підписавши зі мною контракт на п'ять років. Але не було такої можливості. Людина з клубу – екс-футболіст, з яким я раніше разом грав, – мені чітко пояснила ситуацію, до якої я потрапив. Вона відверто пояснила мені процеси, що відбуваються. У моє становище увійшли та відпустили", - розповів він про ситуацію в Бразилії. "Моя дружина та моя дитина вже тут. А "Донбас-Арена" - найкращий стадіон у світі. В усякому разі, з-поміж тих арен, які я бачив, ця найкраща. На обігрів трибун я також звернув увагу. Це дуже добре для усіх, хто тут є присутнім", - зазначив Ілсіньо. "Чи хотів би вже в неділю вийти на поле? Якщо Містер поставить мене до складу – я готовий грати! Ми добре підготовлені. Але щодня продовжуємо покращувати показники. "Дніпро" завжди був дуже складним суперником. Це сильна команда, яку непросто обіграти". - оцінив він наостанок найближчого суперника. |
В оренді Чорноморця гравець збірної Албанії
Сьогодні Чорноморець підписав угоду з бухарестським Динамо про оренду 24-річного албанського нападника Еліса Бакая. Оренда розрахована до кінця поточного сезону, і виключне право викупу футболіста належить одеському клубу. Еліс Бакай народився 25 червня 1987 року в Тирані (Албанія). Зріст - 175 см, вага - 68 кг. В даний час Бакай перебуває в розташуванні першої збірної своєї країни, якій 29-го лютого потрібно провести товариський матч з Грузією |
Каменюка буде капітаном "Зорі"
На загальнокомандних зборах "Зорі" було затверджено, що капітаном команди відтепер буде півзахисник Микита Каменюка. Раніше капітанську пов'язку носив голкіпер Ігор Шуховцев, який у це міжсезоння залишив "Зорю" та завершив кар'єру гравця. Віце-капітанами команди обрані Ілля Галюза й Олександр Грицай, пише прес-служба луганчан. |
Яковенко назвав склади на Португалію й Ізраїль
Головний тренер молодіжної збірної України Павло Яковенко визначився з двома групами гравців, котрі відправляються на товариські поєдинки проти Португалії й Ізраїлю. Сам наставник на чолі 17 виконавців вирушає до Португалії, де у середу відбудеться спаринг з місцевою "молодіжкою", пише прес-служба ФФУ. Зустріч відбудеться у місті Санта-Марія де Фейра, що біля Порту. Початок о 17:00 за київським часом. Тим часом, Геннадій Литовченко везе умовну команду "Б" в Ізраїль, де вона також у середу, 29 лютого, на стадіоні "Мошава" у місті Петах-Тіква поміряється силами з місцевими 21-річними гравцями. Початок - о 16:00 за київським часом. Список на матч з Португалією: Воротарі: Максим Коваль ("Динамо" Київ), Ігор Левченко ("Зоря" Луганськ) Захисники: Ігор Пластун ("Оболонь" Київ), Темур Парцванія ("Динамо"), Євген Опанасенко ("Металург" Запоріжжя), Сергій Кривцов ("Шахтар" Донецьк), Юрій Путраш ("Таврія" Сімферополь) Півзахисники: Дмитро Гречишкін ("Іллічівець" Маріуполь), Євген Шахов ("Дніпро"), Андрій Богданов ("Арсенал" Київ), Роман Безус ("Ворскла" Полтава), Сергій Рибалка( "Динамо"), Артур Карноза ("Нафтовик" Охтирка) Нападники: Пилип Будківський ("Іллічівець"), Віталій Каверін ("Дніпро"), Олександр Караваєв ("Шахтар"), Олексій Бабир ("Волинь") Список на матч з Ізраїлем: Воротарі: Олександр Ільющенков ("Карпати" Львів), Максим Денчук ("Металіст" Харків) Захисники: Сергій Люлька ("Динамо" Київ), Олександр Насонов ("Дніпро" Дніпропетровськ), Іван Ордець, Максим Жичиков (обидва - "Шахтар" Донецьк) Півзахисники: Руслан Бабенко ("Дніпро"), Андрій Цуріков ("Металург" Запоріжжя), Євген Макаренко ("Динамо"), Василь Прийма ("Металург" Донецьк), Дмитро Хомченовський ("Зоря"), В’ячеслав Турчанов ("Оболонь"), Олександр Нойок ("Шахтар") Нападники: Єгор Іванов ("Іллічівець"), Євген Павлов ("Волинь" Луцьк), Микола Вечурко ("Арсенал"), Олег Баранник ("Ворскла"), Семен Жарий ("Зоря"). |
Лаштувка: "Дніпро" може відібрати очки у "Шахтаря"
"Дніпро" може відібрати очки у "Шахтаря" у матчі 21 турі чемпіонату України, що пройде у найближчу неділю. Про це заявив воротар "Дніпра" Ян Лаштувка. "Це буде наша перша гра в другому колі. Але, незважаючи на те що " Шахтар" - дуже хороша команда, на виїзді нам завжди вдавалося грати на рівних з ними. Перед майбутнім матчем ми дуже добре попрацювали на зборах, щоб відвезти з Донецька очки", - цитує чеха офіційний сайт клубу. |
Папа Гуйе дебютував за збірну Сенегалу
29-го лютого в товариському матчі проти збірної ПАР дебютував за збірну Сенегалу захисник харківського "Металіста" Папа Гуйе. Матч закінчився нульовою нічиєю, а сам Папа відіграв всі 90 хвилин. Тепер один з кращих захисників української Прем'єр-ліги точно не зможе приміряти на себе форму збірної України. Раніше активно ходили розмови про натуралізацію сенегальця, так як він не був заграний за збірну своєї рідної країни. У 2009 році Папа отримував виклик до сенегальської збірної, однак відмовився виступати за неї, а в інтерв'ю, гравець відзначав бажання виступати за збірну Україну. Але тепер в цьому питанні поставлено крапку: Папа Гуйе - гравець збірної Сенегалу, інформує ua-football.com. |
Лисицький у "Кривбасі" до кінця 2014 року
Керівництво футбольних клубів "Дніпро" та "Кривбас" досягли домовленності про перехід футболіста Віталія Лисицького до складу криворізького клубу. Гравець уже провів переговори з керівництвом ФК "Кривбас", пише прес-служба клубу. Сторони досягли згоди по умовам особистого контракту та прийняли рішення про підписання договору (контракту) до кінця 2014 року. |
"Прикарпаття" можуть не допустити до весняної частини чемпіонату
У ПФЛ не бачать перспектив надійного фінансування івано-франківського ФК "Прикарпаття". Про це заявив президент Професіональної футбольної ліги Мілетій Бальчос, пише прес-служба організації. На сесії міської ради Івано-Франківська Бальчос виступив перед депутатами та докладно поінформував про стосунки, що склалися між засновниками клубу. "Один із засновників, міська рада, виконав зобов’язання згідно із договором про правонаступництво та заснування клубу. Інша сторона в особі ТОВ "Скорзонера" жодного з них не реалізувала. Саме це є причиною "нульової" ситуації у частині фінансування клубу", - сказав він. За його словами, ДК ПФЛ прийнято рішення, у разі, якщо до 10 березня засновники ТОВ "Футбольний клуб "Прикарпаття" не виконають всіх зобов'язань, то клуб буде позбавлений права заявляти гравців на весняну частину чемпіонату України. Президент ПФЛ закликав депутатів виважено підійти до розв’язання проблеми та прийняти об’єктивне рішення у частині подальших стосунків між засновниками. Наразі ж прийнято рішення провести найближчим часом збори засновників, аби поставити крапку у цьому питанні. |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 01:50. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010