![]() |
На турнірі в Донецьку буде п`ять титульних боїв
У програмі міжнародного турнур з професіонального боксу "Pro Boxing Show", який пройде 26 серпня в Донецьку на стадіоні"Донбас-Арена" заплановано п`ять боїв. Бій за титул Чемпіона світу WBA у вазі 66,7 кг В`ячеслав Сенченко (Україна, Union Boxing Promotion) - Марко Антоніо Авендано (Венесуела) Бій за вакантный титул Чемпіона світу WBA у вазі 76,2 кг Стас Каштанов (Україна, Union Boxing Promotion) - Кароль Балзай (Угорщина) Бій за вакантний титул Інтернаціонального чемпіона WBA Володимир Кравець (Україна, Union Boxing Promotion) - Ігнасіо Мендоза (Колумбія) Бій за титул Інтерконтинентального чемпіона WBA у вазі 90,7 кг Яго Кіладзе (Україна, Union Boxing Promotion) - ТВА Бій за титул Інтерконтинентального чемпіона WBA у вазі 57,2 кг Олег Єфимович (Україна, Union Boxing Promotion) - Крістіан Пальма (Чилі) Бій за титул Чемпіона України Артем Карпець (Україна, Union Boxing Promotion) - Різван Магомедов (Україна, Київ) У рейтингових боях будуть битися Артем Далакян, Олександр Грищук, Олександр Єгоров, Руслан Щелєв, Артем Редько, Андрій Кудрявцев, Сервер Емурлаев, суперниками їх будуть боксери з Угорщини, Грузії, Росії й України. |
Володимир Кличко не має наміру ще раз брати участь в Олімпіаді
Чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями WBO/IBF/WBA Володимир Кличко не візьме участі в Олімпіаді-2016 в Ріо-де-Жанейро. Про це він заявив у інтерв'ю німецькому виданню SportBild. "Я завоював золоту медаль в Атланті у 1996 році. Олімпійський чемпіон - це назавжди, тому ще одна Олімпіада не входить в мої плани", - сказав він. Нагадаємо, що федерація любительського боксу AIBA оголосила в понеділок про намір дозволити боксерам-професіоналам участь в Олімпійських іграх з 2016 року. Президент федерації Ву Чінг-Куо оголосив про "революційні плани", які допоможуть привернути більше уваги до олімпійського боксу. Незважаючи на відмову від участі в Олімпіаді, Володимир Кличко вітає наміри AIBA: "Було б добре, якби боксери-професіонали мали право брати участь в Олімпійських іграх. Це допомогло б спорту. Якщо професійні гравці в гольф незабаром отримають таку можливість, чому б не дати її і боксерам?", - цитує Кличка allboxing.ru. |
Віталій Кличко повернувся в тренувальний табір
Чемпіон світу в суперважкій вазі за версією WBC Віталій Кличко вже повернувся у свій тренувальний табір, де він продовжує підготовку до поєдинку з Томашем Адамеком, запланованого на 10 вересня у Польщі. Про це повідомляє BoxingScene. Нагадаю, що недавно з'явилася інформація про те, що Віталій Кличко перервав підготовку і повернувся в Україну у зв'язку із арештом колишнього прем'єр-міністра країни Юлії Тимошенко. "Віталій вже знаходиться у відмінних кондиціях. Тренування проходять добре, і не виникає ніяких проблем. Віталій стає з віком кращим", - цитує тренера Кличка Фріца Здунека championat.com. |
Чемпіонат світу з боксу у 2013 році прийме Казахстан
Казахстан прийме світову першість з боксу у 2013 році. Таке рішення оголосив Виконавчий комітет Міжнародної асоціації любительського боксу (AIBA), пише прес-служба ФБУ. Нагадаємо, що нещодавно в Астані завершився чемпіонат світу серед юніорів, де організатори отримали найвищі оцінки та схвальні відгуки від керівництва AIBA. |
Віктор Ортіс готується до Флойд Мейвезер за допомогою тріатлону
http://www.gorodokboxing.com/images/...mayweather.jpg WBC Чемпіон в напівсередній вазі Віктор Ортіс (29-2-2, 22 КО), готуючись до самого серйозного випробування у своїй кар'єрі, поєдинку з екс-чемпіоном світу в п'яти вагових категоріях Флойдом Мейвезером-млдашім (41-0, 25 КО), який відбудеться 17-го вересня, включив до програми своєї підготовки турнір з триатлону. У програму змагань входить плавання на метрів 450, 30-ти кілометровий заїзд на велосипеді і забіг на 5 кілометрів. У категорії чоловіків від 20 до 24-х років Ортіс прийшов дев'ятим, з результатом 1 година 36 хвилин і 56 секунд. У загальному заліку серед всіх вікових категорій і 1000 учасників Ортіс був двісті двадцять третього. «Флойд ти готовий до цього?" - Запитав Ортіс, коли перетнув фінішну пряму. |
Віталій Кличко переніс тренувальний табір до Києва?
Віталій Кличко, який перервав підготовку до бою з Томашем Адамеком в Австрійських Альпах, продовжує залишатися у Києві, незважаючи на те, що багато іноземних ЗМІ вже встигли "відправити" його знову на тренувальний табір, розташований у гірському селищі Гоїнг. Зміни у тренувальному процесі боксера пов'язані з його політичною діяльністю. У вівторок він звернувся з відкритим листом до Віктора Януковича, у якому попросив змінити запобіжний захід для Юлії Тимошенко. "Якщо для цього необхідно взяти на поруки цю тендітну жінку, то я готовий це зробити", - сказав Кличко. Щоб при цьому не зірвати підготовку до боксерського поєдинку, призначеного на 10 вересня, Віталій привіз до столиці України свого тренера Фріца Здунека. Німецький фахівець організовує необхідні спортивні заходи у Києві. Від табору в австрійському Гоїнгу Кличко не відмовляється, але пробуде в Україну стільки, скільки знадобиться, пише "Klitschko Brotherhood", посилаючись на kp.ua. |
Бій Кличко - Хей визнаний кращим в 2011
Поєдинок отримав нагороду як кращий маркетингове подія року Володимир Кличко взяв участь в урочистій церемонії нагородження Sport Bild Award-2011 в Німеччині. Українець разом з менеджером Берндом Бенте отримали нагороду за краще маркетингове подія у світі спорту в 2011 році - бій Володимира Кличка проти британця Девіда Хея. Поєдинок зібрав 45 000 уболівальників тільки в Німеччині його подивилися по телевізору більше 16 мільйонів чоловік! Нагадаємо, бій Кличко - Хей відбувся 2 липня в Гамбурзі і завершився перемогою нашого легендарного чемпіона за очками. Володимир відібрав у Девіда титул чемпіона світу за версією WBA (Всесвітня боксерська асоціація), додавши його до своїх титулів IBF (Міжнародна федерація боксу), WBO (Всесвітня боксерська організація) і IBO (Міжнародна боксерська організація). Таким чином Володимир офіційно був удостоєний найвищої титулу - суперчемпіона, абсолютного чемпіона світу. Зазначимо, що до Німеччини Кличко полетів з Росії, де в минулі вихідні дивився бої без правил в Сочі в компанії Володимира Путіна, а потім відвідав виправну колонію № 14 в Краснодарському краї. |
Адамек: Володимиру Кличку час вивчати мене - він наступний на черзі
Після перемоги над Віталієм Кличком Томаш Адамек неодмінно переможе і молодшого з братів, Володимира. Про це під час підготовки до поєдинку з Віталієм заявив сам поляк, повідомляє fightnews.com. "Тренувальний процес йде просто чудово. Спаринг-партнери хорошо рівня, а тренування насичені і продуктивні", - каже поляк. Адамек зазначив, що до бою проти Віталія готується, як до головного в кар'єрі. "Хочу, щоб поєдинок став тактичним протистоянням, тому що ця сторона у мене досить сильна", - самовпевнено заявив він. "Володимиру вже час вивчати мене та мій стиль, бо після того, як я поб'ю його брата, він - наступний на черзі", - пообіцяв Адамек. |
Президент WBA приїде на турнір у Донецьк
Керівництво WBA офіційно підтвердило свій намір відвідати Донецьк та боксерське шоу на "Донбас-Арені". Про це повідомляє прес-служба Union boxing Promotion. Почесними гостями турніру Pro Boxing Show - IX стануть: президент WBA Жильберто Мендоза і його син Жильберто Хесус Мендоза (виконавчий віце-президент WBA), для яких це буде перше відвідування України. Нагадаю, що на турнірі в Донецьку буде розігран відразу 6 титулів, два з яких за титул Чемпіона світу WBA. |
Пакьяо: "Я проведу бій з Мейвезером в 2012 році"
Чемпіон світу в другій напівсередній вазі за версією WBO Менні Пакьяо (53-3-2, 38 КО) проведе бій проти екс-чемпіона світу в п'яти вагових категоріях Флойда Мейвезера-молодшого (41-0-0, 25 КО). Про це філліпінець заявив у інтерв'ю Boxingscene. "Так, я зустрінуся з Мейвезером, і наш поєдинок відбудеться в 2012 році", - цитує Пакьяо championat.com. |
Барретт переміг Туа
У Манукау-Сіті (Нова Зеландія) відомий новозеландський суперважковаговик Девід Туа зазнав поразки від 40-річного американця Монті Барретта. Туа дуже мляво почав поєдинок і виглядав гірше за свого суперника, який активно діяв джебом і був швидшим. У другій половині бою Туа почав набирати обертів, однак Барретт тримав його удари й ефективно контратакував. У заключних раундах Туа вдалося кілька разів дістати Барретта, а у завершальній трихвилинці відправити у нокдаун, проте Барретту вдалося вистояти та здобути підсумкову перемогу за очками з рахунком - 115:112 двічі та 114:113, пише allboxing.ru. |
Туа: Я програв, але я переміг
Новозеландський супертяж Девід Туа заявив, що поразка від Монте Барретта не зламала його, і він продовжить боксерську кар'єру. Нагадаємо, що зустріч цих боксерів відбулася в минулу суботу в Новій Зеландії і завершилася перемогою Барретта одноголосним рішенням суддів. "Я знаю, це прозвучить дивно, але я задоволений результатом. Я не хочу видатися егоїстичним і знаю, що багато людей підтримують мене, але я можу чесно сказати, що не став би нічого змінювати в цьому поєдинку. Я програв, але я переміг. Тепер я пройшов повний круг, як боєць. Субота піднесла мені хороший досвід. Я чув, що критики говорили, що зі мною усе скінчено. Але мене списували і раніше. Таким, яким ви бачили мене в останніх двох раундах, я з'явлюся в майбутньому", - цитує Туа championat.com з посиланням на BoxingScene. |
Голота: В історію Клички увійдуть тільки завдяки тому, що вони - брати
Домінування братів Кличків у суперважкому дивізіоні боксу є абсолютним, але жоден з них не є насправді видатних боксером і цінність вони становлять лише як брати. Таку думку відомий польський боксер 90-х-початку 2000-х Анджей Голота висловив виданню Przegląd Sportowy. "Кличків двоє, тому про них так багато шуму. Раніше це були такі 2 тріски, але зараз вони набагато краще. Проте в історію Клички увійдуть тільки завдяки тому, що вони - брати", - наголосив він. "Хто з них краще? Напевно, Віталій. Він більшого досяг. Володимир - чемпіон за двома версіями? WBO - це така невелика федерація. Різниця між WBO і WBC величезна", - каже він. На думку поляка, обидва брати неймовірно нудні як боксери, але виграють, а це головне. "Шанси Адамека проти Віталія? Я їх не бачу. Взагалі. Може, вуду? Кличко занадто великий і сильний. Напевно, зараз немає боксера, здатного побити цього Віталія. Хоча - ось холера! Адамек нібито виграв бій зі мною? Ну, тоді він непоганий", - цитує жарт Голоти allboxing.ru. |
Футбольні фани за Кличка
Уболівальники провідних клубів Україні збираються відвідати бій Віталій Кличко - Томаш Адамек Уболівальники провідних футбольних клубів Україні вітають братів Кличка з переможним здобуттям всіх чемпіонських поясів, висловлюють підтримку Віталію та Володимиру, а також збираються відвідати найближчий бій Віталія Кличка проти Томаша Адамека, який відбудеться 10 вересня в польському Вроцлаві. |
До бою з Адамеком Кличка готує німець і британець
Чемпіон світу у надважкій вазі за версією WBC 40-річний українець Віталій Кличко проводить спарринг-сесії в рамках підготовки до поєдинку проти екс-чемпіона в двох вагових категоріях 34-річного поляка Томаша Адамека. Бій відбудеться 10 вересня в Польщі. Партнерами Кличка є: британський боксер першої важкої ваги Ола Афолабі і німецький супертяж Костянтин Айріх, повідомляє allboxing.ru. |
Віталій Кличко фаворит у букмекерів на бій з Адамеком
Чемпіон WBC у надважкій вазі 40-річний українець Віталій Кличко фаворит у букмекерів у бою проти екс-чемпіона світу поляка Томаша Адамека. Ставки букмекерська компанія bet-at-home.com приймає з розрахунку 1,14 до 1, тоді як коефіцієнт на перемогу Адамека складає дуже переконливі 5,0 до 1. |
Мейвезер: «Ортіс стане ще однією жертвою»
Хоча Флойд віддає належне Віктору Флойд Мейвезер-молодший пообіцяв продовжити свою безпрограшну серію в поєдинку з Віктором Ортіс, який відбудеться 17 вересня. Останній раз Флойд виходив на ринг ще в травні 2010, коли він здобув перемогу над Шейном Мозлі. «Я готовий повернутися на ринг і подарувати своїм уболівальникам фантастичну ніч боксу. Я завжди хочу битися з кращими, і зараз кращим вважають Ортіса, - сказав Мейвезер в інтерв'ю boxingscene.com. - Він діючий чемпіон і дуже талановитий боєць, він показав неймовірну техніку і серце в матчі з Андре Берто. На даному етапі кар'єри я шукаю саме таких супротивників - молоду, сильну висхідну зірку боксу, яка хоче увійти в історію, побивши мене. Як і інші мої суперники, він постарається довести, що може мене перемогти. Віддаю йому належне за те, що він погодився на бій, але скажу, що 17 вересня він стане ще однією жертвою, 42-м бійцем, який намагався і зазнав невдачі. Повірте мені, я буду готовий до зустрічі з ним ». |
Тайсон Ф’юрі: загроза гегемонії Кличків?
Минулої суботи, 23 липня, в Лондоні 23-річний британець Тайсон Ф’юрі (15-0, 10 КО) став новим чемпіоном Великої Британії та Британської співдружності у надважкій вазі. 206-сантиметровий гігант переміг за одностайним рішенням суддів свого співвітчизника Дерека Чісору, 27 років (14-1, 9 КО). Раніше чемпіон світу за версіями WBA, IBF і WBO Володимир Кличко та його менеджер Бернд Бенте заявляли, що наступним суперником "Доктора Сталевий кулак" (для порівняння, зріст 198 см) може стати переможець двобою двох британців. Однак Ф’юрі після своєї перемоги запевнив, що не збирається найближчим часом виходити в ринг проти Кличка. Спочатку він хотів би зустрітися з ірландцем Мартіном Роганом та екс-українцем, а нині німцем Олександром Дмитренком. - Ф'юрі правильно робить, - коментує для блогу боксерський тренер з Москви, Росія, Ігор Смольянов, 32 роки. - Він хоче дійти до вершини плавно, не форсуючи подій, поступово набираючись досвіду. Тайсону та його команді зрозуміло, що найближчим часом небезпеки для братів Кличків він створювати не буде. Проте на боксерському небосхилі може запалитися нова зірка, але в свій час. Ф’юрі, який не вважався фаворитом у поєдинку проти Чісори, справив неабияке враження на спеціалістів та вболівальників. Багато-хто почав називати його надією на відродження інтриги в надважкому дивізіоні. Він вже і тепер може скласти серйозну конкуренцію боксерам із ТОП-10 світового рейтингу. - У Тайсона достатньо багатий аматорський досвід, - продовжує спеціаліст. - Саме це визначає його технічний арсенал. Він успішно використовує свій чималий зріст, дуже грамотно стримуючи передньою рукою суперників. І звичайно, він – боксує! Ф’юрі непоганий контрпанчер. Уважно стежить за суперником, провокуючи його своєю лівою рукою і чекає моменту, для удару назустріч. При цьому Тайсон не полює за головою, а успішно працює по всіх поверхах. Він використовує всі можливі способи захисту. Грамотно витрачаючи сили і не вимотуючись, Тайсон здатний у досить високому темпі пройти всю дистанцію 12-тираундового бою. Зважаючи на свої антропометричні та боксерські якості, молодий вік Тайсон Ф’юрі є одним із найперспективніших надважковаговиків у світі. На боксерських форумах його називають реальною загрозою гегемонії братів Кличків. - Незважаючи на свою чутливість, Тайсону не вистачає швидкості, - говорить Ігор Смольянов. - При зустрічі з технічно оснащеними і швидкими суперниками, йому доведеться непросто. А якщо мова йде про боксерів із тотожними габаритами, то взагалі поспішати не варто щодо оцінки його перспектив. Тим самим ми відповідаємо на всі питання, пов’язані із можливою зустріччю Тайсона з Кличком-молодшим. Адже Володимир і швидкий, і сильний, і досвідчений. |
Повєткін: Спочатку я хочу завоювати титул, а потім битися з Кличком
Російський супертяж Олександр Повєткін, який 27 серпня в Ерфурті (Німеччина) проведе поєдинок за титул регулярного чемпіона WBA проти Руслана Чагаєва з Узбекистану, заявив, що не сумнівається у своїй перемозі і розраховує на бій проти чемпіона світу у надважкій вазі за версіями IBF/IBO/WBA/WBO Володимира Кличка. "Я поважаю свого суперника, але я виграю у Чагаєва. Спочатку я хочу завоювати титул, а потім битися з Кличком. Я завжди мріяв про бій з Володимиром Кличком", - цитує Повєткіна championat.com з посиланням на Fightnews. |
Повєткін включив братів Кличків у Топ-5 боксерів світу
Менеджер Повєткіна поставив Віталія Кличка на перше місце в списку кращих боксерів світу. На думку росіянина Олександра Повєткіна, брати Клички входять до п'ятірки кращих боксерів світу незалежно від вагової категорії. Крім українців, Повєткін включив у цей список американців Флойда Мейвезера і Бернарда Хопкінса, а також філіппінця Менні Пакьяо. Нагадаємо, що Віталій і Володимир Клички володіють усіма основними чемпіонськими поясами в суперважкій вазі. Мейвезер був чемпіоном світу в п'яти вагових категоріях, Хопкінс є чемпіоном світу у вазі до 79,4 кг, а Пакьяо, який володів титулами у восьми вагових категоріях, наразі є чемпіоном світу у вазі до 66,7 кг. Повєткін не став називати, кого він вважає найкращим боксером світу, а ось його менеджер Володимир Хрюнов віддав перевагу Віталію Кличку. На друге місце Хрюнов поставив Мейвезера, на третє - Пакьяо. 27 серпня Повєткін проведе бій з Русланом Чагаєвим за звання "звичайного" чемпіона світу за версією WBA. Якщо цей бій завершиться перемогою росіянина, то цілком можливо, що наступним суперником Повєткіна стане "єдиний чемпіон" WBA Володимир Кличко. Нагадаємо, що Повєткін тричі мав шанс зустрітися на рингу з Володимиром Кличком, але щоразу уникав бою, знаходячи різні відмовки. |
Валуєв іде з боксу, щоб присвятити себе політиці
Ніколай Валуєв вирішив покінчити з кар'єрою боксера та присвятити себе політиці. Про це заявив сам екс-чемпіон світу з боксу у суперважкій вазі. "Я вже займаюся політикою і, напевно, не стану братися за дві такі серйозні справи одночасно. Якщо стану депутатом, то на ринг не повернуся", - сказав спортсмен. "Граючи у політику, я хочу працювати та робити щось більше за допомогою можливостей, що відкрилися", - цитує Валуєва utro.ru. |
Бріггс має намір здолати Кличка
http://isport.ua/i/news/162304.jpg Екс-чемпіон світу WBO в суперважкій вазі Шеннон Бріггс (51-6-1, КО 45) знову повертається. Нагадаємо, що Шеннон вистояв 12 раундів проти Віталія Кличка в жовтні минулого року, але програв, отримавши серйозні травми. Тепер Бріггс відпочив і готовий знову зустрітися з українським чемпіоном WBC. "Я довів, що виходив на ринг не просто так. Подивіться на Одланьер Соліс. Цей хлопець програв Віталію вже в першому раунді, але отримав за це 1,7 млн доларів. Чому я не отримав стільки за свою роботу?" - Не розуміє Бріггс. "Я озираюся на свій бій з Кличком і розумію, що в мене залишилися незавершені справи. У мене є бажання закінчити свою місію і стати чемпіоном втретє". |
Маресу теж потрібен реванш з Агбеко
Абнер поважає рішення IBF і хоче розвіяти сумніви Новоспечений чемпіон IBF у найлегшій вазі Абнер Маресьєв погодився на повторний бій з Джозефом Агбеко. Менеджер Маресьєв Френк Еспіноза розповів ESPN.com, що Абнер Маресьєв з розумінням ставиться до розпорядження IBF про проведення повторного поєдинку Маресьєв-Агбеко. «Ми поважаємо рішення IBF, - цитує Еспіноза ESPN.com. - Це на руку Абнера. Він хоче розвіяти будь-які сумніви на рахунок того, що сталося під час суботнього бою. Матч-реванш - це те, що Абнера потрібно, це те, що потрібно Агбеко, який провів чудовий бій, це те, що потрібно всьому боксу. Команда Маресьєв і наш промоутер, Golden Boy, сподіваються, що після проведення повторного бою не залишиться ніяких питань ». Кілька днів тому промоутерська компанія Golden Boy, що представляє інтереси чемпіона світу за версією IBF у найлегшій вазі мексиканця Абнера Маресьєв, отримала лист від Міжнародної боксерської федерації (IBF), в якому федерація зобов'язує Маресьєв вже в наступному ж поєдинку дати реванш екс-чемпіонові світу в найлегшій вазі Джозефу Агбеко з Гани, повідомляє BoxingScene.com. Поєдинок між цими боксерами відбувся в минулі вихідні, і Маресьєв відібрав титул IBF у Агбеко, перемігши рішенням суддів - 113-113, 115-111 (двічі) на користь Маресьєв. Однак враження від бою було зіпсовано діями рефері Расселла Мори, який, незважаючи на безперервні удари Маресьєв нижче пояса, так і не зняв з боксера жодного очка, а обмежився лише кількома попередженнями. Крім цього він відрахував Агбеко два спірні нокдауну. Другий з нокдаунів був відрахував після того, як Маресьєв завдав потужного удару нижче пояса і Агбеко впав на настил рингу. Після бою рефері був показаний уповільнений повтор того епізоду, однак він заявив, що в той момент йому здалося, що удар був завданий по правилам. Президент IBF Деріл Піплс написав у листі наступне: «Міжнародна боксерська федерація зазначила кілька ударів нижче пояса, скоєних Абнера Маресьєв. Хоча рефері Расселл Мора виніс велику кількість попереджень за удари нижче пояса, він знехтував зняттям очок за ці порушення. За одну хвилину і три секунди до закінчення одинадцятого раунду Джозефу Агбеко було завдано удару нижче пояса, після чого він опинився на настилі рингу. Мора визначив, що удар, нанесений Маресьєв був легальним і почав відлік, який вказує, що стався нокдаун. Грунтуючись на перегляді поєдинку, Міжнародна боксерська федерація вирішила, що невідповідне поводження рефері вплинуло на результат бою ». |
Глазков повернеться на ринг 1 жовтня
Перспективний суперважковаговик бронзовий призер ОІ-2008 українець В'ячеслав Глазков (9-0, 6 KO) повернеться на ринг 1 жовтня. Свій наступний бій Глазков проведе у Домініканській республіці. Поєдинок триватиме 10 раундів, суперник Глазкова поки що невідомий, пише boxnews.com.ua. |
Роач: Сенченка я ще ніколи раніше не бачив в такому прекрасному стані
Американський тренер Фреді Роач, який до боїв на турнірі в Донецьку готує В`ячеслава Сенченка, Стаса Каштанова та Володимира Кравця, залишився задооволений їх роботою на зборах в Лос-Анджелесі. "У нас було дуже хороше тренування в Лос-Анджелесі. У останні дні були неймовірно важкі спаринги, які усі хлопці з гідністю витримали. Стас відмінно проявив себе в парі з ще одним українцем Ісмаїлом Сіллахом. Сенченка я ще ніколи раніше не бачив в такому прекрасному стані. Кравець - це хлопець з дуже неординарним стилем, він завжди готовий до бою і упевнений у власних силах, хто б йому не протистояв. Зараз ми переходимо в завершуючу фазу підготовки: помалу знижуємо навантаження і плавно підходимо до турніру. Можу сказати, що усі хлопці на даний момент відмінно готові, і перед стартом змагань знаходяться в оптимальній формі. Ми виступаємо на прекрасній арені, я був на ній минулого разу і відзначив для себе її потенціал. Хлопці також натхненні, що виступатимуть на цьому стадіоні, сподіваюся, глядачі отримають істинне задоволення від перегляду їх боїв", - цитує Роача прес-служба Union Boxing Promotion. |
Стюард: Повєткін не хоче битися з Кличком
Тренер чемпіона WBA/IBF/WBO Володимира Кличко Емануель Стюард в інтерв'ю 8countnews.com пожалівся на відсутність суперників для свого підопічного. "Повєткін не хоче з нами битися, а Чагаєва Володимир вже переміг. Кілька хвилин тому я розмовляв з Володимиром по телефону і дізнався, що він з цікавістю подивиться цей бій. Це дуже, дуже сумна ситуація, коли чемпіону ні з ким битися. Я ніколи такого не бачив. З ким би ми не організовували бій - Володимир однаково буде розкритикований пресою або любителями боксу. Був навіть момент, коли він думав про бій з Туа, але потім Туа програв тому, кого Володимир переміг 10 років тому (Монті Барретта), цитує Стюарда allboxing.ru. |
Ангуло нокаутував Гомеса
Альфредо Ангуло (20-1-0, 17 КО) виграв вакантний пояс WBC Continental Americas у першій середній вазі, здолавши Йозефа Гомеса (17-5-1, 8 КО). Поєдинок був розрахований на 12 раундів, проте завершився достроково. У першому раунді Ангуло відправив суперника в нокаут і отримав перемогу, пише championat.com. |
Дон Кінг: У Німеччині Хей боявся влучити у Кличка
Попри талант Девіда Хея йому було дуже важко подолати під час бою з Володимиром Кличком не лише українця, а й місцевих вболівальників. Таку думку відомий промоутер Дон Кінг висловив британському виданню Daily Mail. "Кличко в більшій мірі чемпіон Німеччини, ніж світу. Його люблять німці, і в поєдинку проти Володимира Хей зганьбився", - вважає Кінг. "Якби Девід працював зі мною, то він ніколи б не проводив таких слабких боїв. У Хея є харизма і свій особливий стиль поєдинків, так що він міг відродити увагу до суперважкій вазі", - визнає американець. "Але в бою проти Кличка, коли на трибунах було чимало німців, у мене таке відчуття, що Хей просто боявся влучити у Володимира. Думаю, що Девід зможе оговтатися від цієї поразки, але тільки якщо змінить свою команду, з якою працює", - цитує Кінга championat.com. |
Наступним суперником Донера буде Омар Нарваес
Чемпіон світу в найлегшій вазі за версіями WBC / WBO 28-річний філіппінець Ноніто Донер зустрінеться з чемпіоном світу у другій найлегшій вазі за версією WBO 36-річним Омаром Андресом Нарваесом. Як повідомляє Eastsideboxing.com, поєдинок відбудеться 22 жовтня в місті Карсон (штат Каліфорнія, США). |
Хаттон побив білоруса
Колишній офіційний претендент на чемпіонський пояс у молодшій середній вазі британець Меттью Хаттон (42-5-2, 16 KO) повернувся на ринг перемогою після програшу мексиканцю Саулю Алвьаресу, з яким сперечався за вакантний титул WBC. В Блекпулі Хаттону вдалось завоювати пояс IBF international у напівсередній вазі, перемігши за очками білоруса Андрія Абраменка - 118-110, 118-109, 118-109. |
Стюард: Повєткін не хоче битися з Кличком, а Чагаєва Володимир вже переміг
Тренер чемпіона WBA/IBF/WBO Володимира Кличко Емануель Стюард в інтерв'ю 8countnews.com пожалівся на відсутність суперників для свого підопічного. "Повєткін не хоче з нами битися, а Чагаєва Володимир вже переміг. Кілька хвилин тому я розмовляв з Володимиром по телефону і дізнався, що він з цікавістю подивиться цей бій. Це дуже, дуже сумна ситуація, коли чемпіону ні з ким битися. Я ніколи такого не бачив. З ким би ми не організовували бій - Володимир однаково буде розкритикований пресою або любителями боксу. Був навіть момент, коли він думав про бій з Туа, але потім Туа програв тому, кого Володимир переміг 10 років тому (Монті Барретта), цитує Стюарда allboxing.ru. |
Маркес: Мені потрібно нокаутувати Пакьяо
12 листопада чемпіон WBA/WBO/The Ring в легкій вазі Хуан Мануель Маркес утретє зустрінеться з екс-чемпіоном світу в семи вагових категоріях і діючим чемпіоном WBO в напівсередній вазі філіппінцем Менні Пакьяо. У першому поєдинку цих боксером була зафіксована нічия, в другому перемогу розділеним рішенням суддів виграв Пакьяо. Проте, Маркес вважає, що ці обидва поєдинки виграв він. Тому тепер Маркес не збирається віддавати результат бою в руки суддів, його завдання - нокаутувати Пакьяо. Цей бій пройде в проміжній ваговій категорії до 144 фунтів (65,3 кг). Два роки тому Маркес вже виходив на ринг в цій вазі і розгромно програв американцеві Флойду Мейвезеру-молодшому. "Коли ми билися (з Пакьяо), я завдавав значно більше силових ударів, - цитує Маркеса allboxing.ru з посилання на BoxingScene.com, - але судді вирішили інакше. Щоб усього цього уникнути, треба його нокаутувати, і я битимуся з розрахунком на це. Це дуже складно, але можливо. Я вже переміг його двічі, і зараз єдина різниця - це вага. Я працюю над тим, щоб набрати вагу, зберігши при цьому швидкість і потужність. Бій з Мейвезером, той досвід мені допоміг". |
Мейвезер-МЛ: «Ортіс більший за мене, але нехай спочатку потрапить»
Американський боксер розповів про те, як проходить його підготовка до майбутнього бою з Ортіс Екс-чемпіон світу в п'яти вагових категоріях американець Флойд Мейвезер-молодший, який 17 вересня має провести поєдинок проти Віктора Ортіса розповів про те, як проходить його підготовка до майбутнього бою, про суперника і про критику на свою адресу. Про підготовку до майбутнього поєдинку: «Зараз я наношу близько восьми тисяч ударів по мішку за тренування і це хороший показник, але мої тренери хочуть, щоб я завдавав не менше десяти тисяч ударів за сесію. Коли я повернувся в зал, то визнаю, що виглядав не так добре, як мені хотілося. Але зараз я набрав хорошу форму і можу сказати, що до 17 вересня підійду в оптимальних кондиціях фізічнскіх ». Про суперника: «Ортіс більший за мене, але хіба він краще готовий тактично і так само мислить на рингу? Я зберіг свою швидкість, і мої оборонні навички не стали гірше. Так що нехай Ортіс спочатку потрапить у мене ». Про критики на свою адресу: «З початку моєї спортивної кар'єри багато говорили що я не стану зіркою PPV, а на сьогоднішній день саме я найбільша зірка PPV. Мене критикували, що Хуан Мануель Маркес занадто малий, а Шейн Мозлі був занадто старим. Але при цьому Мозлі не був занадто старим для Маргаріто, і подивіться, з ким битиметься Маркес в наступному бою. Може бути, я ніколи не влаштовував війну в рингу, але це не означає, що я не найкращий », - цитує Мейвезера-молодшого Los Angeles Times. |
Збірна України з боксу проведе три зустрічі з французами
У суботу, 27 серпня, на Вічевому майдані Івано-Франківська відбудеться міжнародна зустріч з боксу між національними збірними командами України та Франції. Окрім змагань в Івано-Франківську, французькі боксери проведуть зустрічі у Чернівцях (24 серпня), також запланована зустріч у Харкові (31 серпня). Ця боксерська зустріч є етапом підготовки спортсменів до чемпіонату світу в Азербайджані (16–30 вересня), де здобуватимуться ліцензії на участь в Олімпійських іграх у Лондоні-2012, пише galsports.com. |
Віталій Кличко: "Я нокаутую Адамека"
Чемпіон світу в суперважкій вазі за версією WBC Віталій Кличко нокаутує Томаша Адамека, з яким йому доведеться провести бій 10 вересня. Про це він заявив у інтерв'ю BoxingScene. "Я думаю, що нокаутую Адамека. Томаш є мужнім боксером, він вміє грамотно пересуватися по рингу. Він кращий за Девіда Хея, і наш бій, безумовно, буде кращим, ніж поєдинок мого брата з британцем", - сказав він. Я більшеий, але мені потрібно бути більш швидким і більш витривалим. Однак не забувайте, що я є природним супертяжем і маю сильний удар. Адамек каже, що на його стороні буде швидкість. Що ж, подивимося, хто з нас буде швидшим", - цитує Кличка-старшого championat.com. |
Бій Кличко - Адамек відбудеться у Берліні?
Затримки в ході будівельних робіт на стадіоні у Вроцлаві можуть призвести до перенесення бою Віталія Кличка з Томашем Адамеком, запланованого на 10 вересня. За повідомленнями польських ЗМІ, в якості альтернативного місця проведення бою вже називається Берлін. Щоб перевірити хід будівництва, був змушений перервати свою відпустку мер Вроцлава Рафал Дуткевич. На кону в майбутньому поєдинку буде стояти чемпіонський пояс WBC в суперважкій вазі, який належить Віталію, пише sovsport.ru. |
Трансляція Повєткін Чагаєв на каналі Росія-2 .....
http://i.piccy.info/i5/91/67/1906791...an-Chagaev.jpg Бій за титул за версією WBA в суперважкій вазі між Олександром Повєткіним (21-0-0, 15 КО) і колишнім чемпіоном Русланом Чагаєвим (27-1-1, 17 КО), ймовірно, покаже телеканал «Росія-2». Цей поєдинок відбудеться 27 серпня в Ерфурті. Як ми вже повідомляли, спочатку було відомо, що цей бій вийде в ефір на супутниковому телеканалі Viasat Sport. Цей канал раніше транслював і бої Миколи Валуєва. У Німеччині бій почнеться близько 23.00 за місцевим часом. Це означає, що в Росії глядачі побачать цей бій приблизно о першій годині ночі за московським часом. |
Сенченко захистив титул чемпіона світу
http://imgchamp.pravda.com.ua/images...b-senyk330.jpg Українець В`ячеслав Сенченко захистив титул чемпіона світу за версією WBA у напівсередній вазі Українець В`ячеслав Сенченко захистив титул чемпіона світу за версією WBA у напівсередній вазі. У центральному поєдинку вечора боксу на стадіоні "Донбас-Арена" в Донецьку Сенченко технічним нокаутом у шостому раунді здолав венесуельця Марко Антоніо Авендано. Але спочатку про сам турнір на "Донбас-Арені", який був організований промоутерською компанією Union boxing promotion. На відміну від більшості турнірів з професійного боксу, які організовуються в Україні, у титульниї боях на Донбас-Арені, "боксерів-мішків" не було. Так, дещо схожим на вуличний бій був поєдинок Яго Кіладзе та аргентинця Данікля Санабіра, а всі інші двобої на гарному рівні. Розчарував Кравець, який вже в першому раунді був нокаутований колумбійцем Мендозою. Суперечливим, якщо не упередженим був результат бою Каштанов - Балзаї, де перемогу віддали угорцю. На суб`єктивну точку зору - Каштанов вів бій, і виграв більшість раундів в Балзаї. Але в цій ситуації, здається, велику роль зіграв досвід менеджерів з німецької Universim boxing Primotion. які можуть організовувати результати для своїх боксерів навіть в іншій країні... Що стосується самого турніру, то на ньому був помічений і президент "Шахтаря" Рінат Ахметов, який додився лише бій Каштанов - Балзаї, а потім засмучений залишив стадіон. Ведучим вечора боксу був відомий Майкл Баффер, а серед вболівальників нападник "Шахтаря" колумбієць Марсело Морено. Завершився турнірі в Донецьку більш оптимістично. Сенченко, який у першому раунді отримав розсічення, зумів довести бій до переможного заверешення. Сенченко розпочав добре працювати правим боковим і в результаті вже в 3 раунді розсічення було в Авендано. На початку шостого раунду після джебу правою Авендано опинився в нокдауні. Через кілька секунд Сенченко знову лівим джебом та правим боковим пробиває захист Авендано і суддя зупиняє бій, оскільки венесуелець був весь в крові. У результаті перемога Сенченка технічним нокаутом у шостому раунді. |
Рефері засудили Каштанова у бою з Балзаї
Український боксер Union boxing Promotion Стас Каштанов програв бій за вакантний титул чемпіона світу за версією WBA у вазі до 76.2 кг. Каштанов у 12-раундовому поєдинку суперечливим рішенням суддів поступився угорцю Каролю Балзаї, який представляє німецьку промоутерську компанію Universium boxing promotion. Боксери провели видовищний бій і Каштанов був трохи влучнішим за угорцю, а 11 та 12 раунди українець безперечно виграв. Втім рішення суддів було іншим. Усі троє рефері ввідали перемогу Балзаї з рахунком: 113:115, 114:115, 111:116. Цікаво, що навіть сам Балзаї здивувався таким рішенням, а тренер українця Фредді Роач був дуже розлючений. |
Кравець програв нокаутом Мендозі
Українець Володимир Кравець програв титул Інтерконтинетального чемпіона за версією WBA у ваз до 63,5 кг. На турнірі в Донецьку, який проходить на "Донбас-арені", Кравець нокаутом у першому раунді поступився колумбійцю Ігнасіо Мендоза. Спочатку Мендоза правим боковим відправив Кравця на підлогу рингу. За кілька секунд атака на Кравця, рефері знову відркиває рахунок. Через 10 секунд правий джеб та боковий лівою в голову українця і суддя в ринзі зупиняє бій, зіфіксувавши нокаут. |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 08:20. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010