![]() |
Як тільки настає якесь свято, моя дружина загрожує мені кулаком і каже:
- Сьогодні ти пити не будеш, я сказала! Ти зрозумів?! А я дивлюся на неї, посміхаюся і думаю: - «Ну треба ж, ми вже 20 років як разом ... а в ній ще стільки оптимізму!» |
У темі 1 долучень
Усі БІСС ключі станом на 30.05.2010.
Інфа трохи застаріла, еле багатьом може бути потрібною. |
Грається дівчинка в пісочниці. Повз неї проходить мужик.
Дівчинка: - Скажіть котра година?! Дядько їй: - А будь-ласка. Мала: - А лопаткою в рожу!!! Дядько перелякано: - Пів на четверту... |
У темі 1 долучень
Доброго дня.
УТ-1 12130-V-27500 |
Впіймали якось Українець та росіянин золоту рибку....
Вона і попросила їх, відпустити її за бажання. Росіянин каже : Хочу щоб у Росії не залишилось жодного українця,казаха,грузина......Та по кордону стояв великий цегляний мур, висотою 50 метрів.... Рибка одразу ж виконала..... Українець питає : Рибко скажи будь-ласка , а чи дійсно на території Росії не залишилось жодного Українця? Так - відповіла золота рибка... Ну тоді - каже Українець - залий ту всю площу бетоном..... |
- Чому ти не працюєш? - питає каменяр у помічника.
- Та після вчорашнього руки трусяться. - Тоді пісок просівай! |
Пояснює батько синові,що означає слово відпустка:
- Відпустка, сину, це кілька днів у році, коли перестаєш робити те,що каже шеф, а робиш те ,що каже дружина. |
Двое лежать голі у ліжку, палять... Вона:
— Давай може одружимося?.. Він (затягуюсь, млосно): — Ти гадаєш, ми кому-небудь потрібні?.. |
Море. Пляж. Рятувальник кричить у рупор до відпочиваючих, що надто далеко відплили: "Шановні митники, не запливайте за буйки!"
Ті вернулися, вийшли на берег і здивовано запитують його: "А як ти здогадався, що ми митники? Ми ж в самих плавках, без всяких там погонів." Рятувальник: "Це ж видно, бо всі, як пливуть, то гребуть руками від себе, а ви - до себе!" |
У темі 1 долучень
Усі БІСС ключі станом на 16.06.2010
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 07:17. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010