![]() |
а шо з каналом погода?
|
*а шо з каналом погода?* - так йому надоїло дурити людей безоплатно от він і пішов у *бізнес* як і все у нас на Україні.
|
Цитата:
|
D-Misha, вірно Петрович, сказав дійсно може бути від глистів що завгодно...
візьміть у ветаптецці засіб від глисів... |
Цитата:
|
Цитата:
|
arki,Ну це проблема...
|
arki, така ситуація на інших форумах. Моя позиція незмінна. Наповнення тем по розділам, має бути модераторами, які впливають на активність користувачів. Я тішуся що у нас ситуація поліпшилася в цьому плані. На фоні цього, наш форум, виглядає не з гірших і вірю, що з часом, буде кращим. Я вірю в наш колектив, нашого адміна ,модераторів, красивий і легкий сайт, де можна спілкуватися, одержувати задоволення і радість на протязі дня..
|
Доброго дня всім! Умене опенбокс Х820СІ не працює карта екстра тіві програмне забезпечення таке версія завантажувача 1.00 версія ПЗ 5.60fix. Що може бути на других ресах карту читає а на моїм опені ні може його прошити чи можливо є софт кращий. Наразі подякував!:)
|
Korpahec, Карта в картріадер уставлена правильно ??? По моєму має бути чіпом в низ. У ресівері в налаштуваннях CR виставте кодування Conax ..., має бути видно технічну інфу яку видає карта ... Після того скаєш на один з каналів пакету - десь на біль 1 карта має активуватися ...
|
Все зробив правильно непоказує дзвонив службу підтримки сказали чекати 10-20 хвилин ось і чекаю. Може перепрошити який підкажете софт.:)
|
Korpahec, Софт для цієї карти великого практичного значення немає, пробуй залити один з останніх офіційних ...
Знайшов у себе 5,46 |
Slavoh! Подякував викачав унас на сат профі останню прошивку версії 5.61fix включив рес вставив картку і моментально відкрило канали. А ваш софт теж собі викачав хай буде пригодиться на майбутне. Подякував вам Slavoh!;)
|
Доброго вечора! В чора прошивав сусідові 6 тюнерів Х80 преміум 5 тюнерів показують амос сіріус хотбірд а ось шостий з ним якийсь брак показують сіріус і хотбірд а амос глухий шив з рази те саме сіріус і хотбірд є а амоса ноль. Качав прошивку з сат проф що може бути зним 5 штук ідеально працють 3 супутники а 6 немає амосу може бракований попавсь.:cool:
|
Доброго вечора. Таке питання. Як аліедітором залити канали з другого дампа (мова про 3329С)? Відкриваю дамп, беру відправити до ресівера, іде процес, прошиває флеш, пише тіпа успішно закінчено, включаю ресівер - канали ті самі. А то прошивки нові виходять, неохота постійно в нових дампах канали шаманити. Може щось не так роблю, може аліедітор якийсь кривий.... Хто що порадить. Може є другий шлях заливати сам список каналів. В мене ноут, перехідник юсб-компорт.
|
Цитата:
|
Іван86! Після прошивки небачить сигналу суто амос антена в нормі головки дісек також кабель теж все нове.:)
|
Korpahec, нове не значить добре. А інші 5 штук Ви перевіряли на тій самій антені? В настройках амоса в ресівері все нормально (дісек, живлення, тип лнб і т.д)? На інших супутниках горизонтальна поляризація нормально йде? Якщо є можливість добратись до антени, можна попробувати перекрутити конвертор на 90градусів, і в ресівері на амосовських частотах поміняти поляризації з H на V, і подивитись що буде.
|
Korpahec, спробуй амос на пряму,буде йти -то занижений рівень 22кГц
|
Іван86! Якщо на пяти тюнерах працюють 3 супутники а один зних нехоче суто амос сіріус є хотбірд є. Яж писав антена головки дісек кабель все в нормі з настройками ресіверів теж не перший рік звичайно все перевіряється неохота віддавати клієнту реса в неполадках. Як неяк клієнт зате платить гроші. Іван86 я думаю брак ресівера.:)
|
Korpahec. Перевірте для цікавості на хотбірді частоти, які нижче 11750, бажано Н. Самому цікаво як може так бути. І як писали попробуйте ще без дісека.
|
Цитата:
|
Цитата:
Дивись де що http://file-up.net/big_74986dc3b78e9...1201201405.jpg Так як DiSEgC переключається 22кГц ,то він там присутній Іван86,почитай як працює DiSEgC і сам контролер |
Доброго дня. Маю таке запитання, хочу зібрати (джейтак) на мікросхемі 74HC244, мікросхему хотів заказати на сайті http://www.nics.kiev.ua/rus/search/view/0?query=74HC244,питання в тім, яка мікросхема підійде, так як на сайті вибило другі маркіровки.
|
Vasja1805, можно ставити любу.А можеш подивитися даташити і перевірити у чому різниця.
|
Цитата:
P.S. Не мені з Вами спорити, просто висловлюю думку..... |
Іван86, Якщо включати на пряму без дісіку то не потрібен, якщо з дісіком то потрібен ...
|
Цитата:
|
Іван86, Вчи основи
Також не погано б мати "ослика" і подивитись амплітуду сигналу 22 кГц в нижньому та верхньому під-діапазонах - усе відразу стане ясно ... |
Іван86, коли мала амплітуда DiSEgC стає у ступор,бо получає більш імпульсів
приблизно так http://file-up.net/big_865362915ab97...1202121500.jpg |
Доброго дня!Купив собі перемикач KVM-121, яким обєднав два компютерних системних блока. Є можливість переключення між ними. Все добре, але єдиний недолік -треба перекидати модем інтертелекома. Чи є варіант, щоб обійтися без цього.(щоб був інтернет на обох ПК)
|
D-Misha, Можна об'єднати два два ПК через ЛАН-порти, кабелем "вита пара 5кат" (кросовер) і "розшарити" модем ...
|
Цитата:
|
Якщо я правильно розумію, то ЛАН-порти у мене зайняті зєднувальним кабелем між двома ПК, то залишається "розшарити" модем. Як це робиться, треба кудись звертатися?
|
D-Misha,Елеметнарно, я вже писав про те, коли розказував як випустити тюнер з лан через ПК - ПК в режимі роутеру. Заходите у "Мережеве оточення", знаходете значок того інтернет з'єднання (у Вас напевно Інтертелеком), на ньому права кнопка миші (ПКМ), "Властивості"., заходете на закладку "Спійний доступ". Там потрібно виставити галку (включити) - "Дозволити іншим користувачам мережі ... ". При цьому ЛАН інтефейсу ПК система автоматично надасть ІР - 192.168.0.1 з маскою 255.255.255.0
У другому ПК прописуєте: IP 192.168.0.2 маска 255.255.255.0 Шлюз по замовчуванню 192.168.0.1 DNS 192.168.0.1 |
Славік, я зрозумів ..
|
На ПК де підключений модем, підключення до інтернету на значку "Інтертелеком"(230.4 Кбит\с).. На другому ПК, підключення на значку "Підключення по локальной сети"(100 Кбит\с).......Так вийшло, зате все "ОК";)
|
Цитата:
|
Славік, мені пояснили- щоб був інтернет окремо на кожному ПК, треба РОУТЕР- це так???
|
D-Misha, так
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 21:50. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010