![]() |
Я - людина тиха та скромна.
Скривдите - тихо закопаю й скромно відсвяткую. |
Заняття фігнею на робочому місці - розвиває слух, обережність і боковий зір...
|
Я хочу за тебе заміж, але я розумію, що одного мого бажання замало... Тому я взяла пістолет.
|
Провідник потягу вдома за звичкою закриває туалет на ключ.
|
- У мене такий боягузливий пес. Якщо хтось дзвонить у двері, він відразу лізе під ліжко!
- Ну й нехай лізе. - Так але для нас двох там замало місця... |
Часом напис на ковбасі «не містить сої» - цілком правдивий, й означає, що виробник заощадив навіть на ній.
|
Дві дівчини-двійнята сидять на лавці. Мимо йде п’яний мужик і починає на них витріщатися.
Одна каже: - Мабуть, ви думаєте, що у вас в очах двоїться? Ні, ми справді однакові. Чоловік робить величезні очі і запитує: - Що всі четверо? |
- Ви знаєте, професоре, мені весь час сниться, що я став професором. Що робити, щоб сни стали дійсністю?
- Менше спати. |
Відвідувач:
- Офіціант, ця риба у вас свіжа? - Не знаю, я тут лише тиждень працюю. |
- Спасибі, дідусю! Скрипка, яку ти подарував мені на день народження, дійсно приносить мені купу грошей!
- Тобто ти вже так добре граєш? - Ні, просто мені все рідні і сусіди платять, щоб я не грав... |
Директор школи:
- Ваш син попався за курінням марихуани. Батько: - Він сказав, де взяв її? - У свого найкращого друга. Батько, втираючи сльози розчулення: - Він правда так сказав?.. |
SMS: «Милий, я тут щось таке приготувала. Купи сосиски про всяк випадок».
|
- У мене під сукнею нічого немає, - прошепотіла вона.
- Не треба брехати! Я бачив, як ви засунули туди пачку пельменів! - Суворо сказав охоронець у супермаркеті. |
На запитання викладача: «Чому тебе не було на занятті?» 97% студентів відповість: «Я хворів», 2% - «Я проспав», 1% промовчить.
І тільки я змогла відповісти при всіх: - Любий, ну ти ж сам мене не розбудив... |
Дружина - коханцеві:
- Давай, швиденько лізь в шафу - чоловік йде! - Так але ж я там задихнуся! - Давай, давай - швидко! Ще ніхто не задихнувся! |
- Галю, пішли на танці!
- Та йдіть ви! Мене вже нудить від цих ваших танців! І на солоне тягне! |
Три слова, від яких захоплює дух, і серце починає битися сильніше... їх хочеться чути все частіше і частіше... лише три простих слова - «Давайте мені заліковку».
|
Хлопець викрав свою кохану. Опівночі він повів її через вікно і на таксі повіз на вокзал. Приїхавши на місце, він питає у водія:
- Скільки я вам повинен? - Нічого, батько нареченої вже розрахувався. |
- Що будеш готувати на Новий рік?
- Вірш, а потім піду до сусідів!) |
Вже майже середина грудня... А ви казали «Викинь ту ялинку»...
|
Запитання: Я завантажила файл з Інтернету, а він мені виявився не потрібен. Як його тепер закачати назад?
Відповідь: Через таких як ти невдовзі в Інтернеті взагалі файлів не залишиться! |
- Пішли на балкон покуримо...
- У тебе ж немає балкону! - Коли курю, з’являється... |
Виявляється, «Камасутра» спочатку була посібником з греко-римської боротьби, а потім хтось щось підмалював, і понеслося, завертілося...
|
Я зрозумів, для чого в радянських будинках такі вузькі туалети робили: у них, коли п’яний, як не впади, все одно сядеш, куди треба.
|
- На що скаржитеся хворий?
- На здоров’я. - Це ви даремно. Треба скаржитися на хвороби. |
В мене було казкове дитинство. Тільки казка ця була страшна...
|
- Як можна відрізнити обережність від боягузтва?
- Дуже просто, якщо боїмося ми, то це обережність, а якщо інші - боягузтво. |
Чоловік - дружині після весілля:
- Люба, сиди вдома. Займайся прибиранням, пранням, прасуванням, готуванням, дітьми. Поки ти моя дружина, ти працювати не будеш. |
Ну і слизота на дорозі. Поки дійшов до роботи, то два рази перед жінками на коліна ставав, а з однією навіть встиг полежати.
|
- Що може літати на глибині 2000 метрів?
(Муха у підводному човні) |
Зніс кінь яйце. та не просте - а дідові копитом!
|
Дід у мене здоровий був - підкови гнув, цвяхи у вузол закручував...
В загалі, шкодив як міг народному господарству. |
У Святого Миколая краще просити не виконання заповітних бажань, а ігнорування безглуздих.
|
Звичайний клас у 2016 році - 15 хлопчиків та 13 дівчаток.
Клас у 2023 році - З вегана, 6 вайперів, 4 феміністки, 5 блогерів, 4 чайлдфрі, 3 атеїсти. |
Ті, хто незадоволений ціною на яйця - можуть почухати свої. Безкоштовно.
|
- Розумні люди ніколи собі такого не дозволять!
- А тобі-то звідки знати, що ми можемо собі дозволити, а що ні?! |
- Офіціант, чому біфштекс такий маленький?
- Це не має ніякого значення. Ви самі здивуєтеся, як довго будете його їсти. |
- Усі чоловіки думають лише про одне!
- Не кажіть, є ще козли, які про це навіть і не думають! |
- Добрий день! Я з нудистського пляжу.
- А чому в трусах? - У нас сьогодні, бал - маскарад... |
- Твоя машина при мінус 30 заводиться?
- Якщо зможу її відкрити, можливо і заведеться... |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 09:57. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010