![]() |
Шофер на вантажній машині заїхав у село. Дивиться - зграї
гусей пасуться. Він пару схопив - і в кузов. Їде, а йому назустріч бабка з коромислом біжить. Шофер зупинив машину. - Гаразд, злазьте. Бачите, бабця не хоче, щоб я вас прокатав! В одному благородному суспільстві затіяли суперечку про те, хто розумний і красивий, хто гарний, але нерозумний і хто розумний, але негарний. Довго сперечалися. Тоді вирішили так: розумні хай підуть направо, а красиві наліво. Всі розійшлися, а мавпа стоїть посередині. - А ти чого стоїш? - А що ж мені, розірватися? У міжнародному будинку відпочинку сидять літні подружні пари і згадують молодість. Втім, згадують тільки чоловіки, а жінки мовчать. Але вино розв'язали язики, і жінок теж примушують до відвертості. Вони зізнаються в тому, що мали теж по одному коханцеві. - Коли це було? - Запитав американець у своєї дружини .- У якому році? - Ти повинен пам'ятати той час, милий, - зітхнула та .- Пам'ятаєш, коли в мене з'явився білий "кадилак". - А ти коли мені зрадила? - Запитав француз свою дружину. - Міг би здогадатися і сам. Пам'ятаєш мою розкішну лисячу шубку? - Ну тепер твоя черга визнаватися, - крякнув росіянин .- Кажи все як на духу. Коли це було? - А пам'ятаєш, - опустила очі дружина, - у тебе пропала твоя пижикова шапка? |
У темі 1 долучень
Перший автомобільний 5*Е 12073 Н 27500 BISS тільки під час трансляцій Формули1.
|
|
Зайшла якось сусідка до приятелів час скоротати. Слово за слово
- Година пролетіла. Пристойності заради сусідка почала прощався, підійшла до порогу, взялася за ручку дверей, всім рухом показуючи, що готова ось-ось покинути гостинний будинок. - Та куди ви так рано, та залишіться ще, - просять приятелі. - Ні, я піду: справи, справи. - А ви бачите, який на вулиці дощ? Може, залишитеся - разом повечеряємо. - А що у вас на вечерю? - Локшина на олії. - Та він і дощик-то маленький вже. Людина з червоним носом принесла у відділ прози рукопис, поклала на стіл редактору. Редактор взяв, повільно гортає рукопис, вибірково читає окремі розділи. - Ну як? Надрукуєте? - Рукопис у вас добротній, попрацювали ви ґрунтовно, життєво знаєте до самого денця і, що найголовніше - матеріал ви не раз пропускали через власне нутро. На березі широкої і повноводної річки зібрався народ. У основному чоловіки. Дивляться - на острові розташувалися прекрасні амазонки. Двадцятирічний відразу кинувся у воду і поплив. Тридцятирічний почав майструвати пліт. А п'ятдесятирічний каже: - Треба буде - самі припливуть! Тоді чоловік шістдесяти років говорить: - Чого ви метушіться, мужики? Їх і звідси добре видно. |
-Чоловіче! Хата наша горить!
-Сало винось! -Ні! Дітей спочатку! -Та ні!Буде сало - будуть діти! |
У темі 1 долучень
Гірський байк
|
|
У темі 1 долучень
Turksat 3A (42.0°E)
11194.00 H 7200 3/4 Intercom 3 Radio(42.0°E) |
Повзуть два партизани в розвідку, руками загрібають. Перший:
- Йоли-пали! Я в гівно вляпався! - І руку піднімає. Другий починає голосно реготати. Перший затискає йому рот рукою: - Та тихіше ти! - Що займає останні 6 сторінок інструкції з експлуатації автомобіля "Таврія"? - Розклади автобусів і потягів. - Якщо ти поцілуєш мене, ще хоча б раз, я навік стану твоєю. - Спасибі за попередження. |
|
Після новорічної ялинки батько казав синові:
- Ти вже дорослий, синку, і повинен розуміти, що ніякого Діда Мороза немає. Це був я. - Так, тато, я знаю. Адже лелека - це теж ти. У музеї перед статуєю Венери Мілоської стоять батько і син. - Тато, а чому вона без рук? - Якщо будеш гризти нігті, з тобою те ж саме буде! Син каже матері: - Я більше в школу не піду. - Чому? - Та ну її, цю школу. Знову Кузнєцов буде бити підручником по голові, Васильєв почне з рогатки цілитися, а Воронін буде підніжку ставити. Не піду. - Ні, синку, ти повинен йти в школу, - каже мати .- По-перше, ти вже дорослий, сорок років виповнилося, а по-друге, ти ж директор школи. |
Молодий чоловік запрошує дівчину:
- Приходь увечері, чаю поп'ємо. - А це не боляче? - питає дівчина. - Не зрозумів. - Та мене вчора на каву запросили - так трохи рот не порвали ... |
|
У темі 1 долучень
Sat:Eutelsat W3A 7E
Feed name:IMPOUT SDI Channel Data:11151 H,sr3333 Biss key: Eutelsat w3A 7°E Data feed:11192 H,sr 3333 Rai ITA Biss key: |
|
Тату, а наш їжачок від старості помер?
- Звичайно, синку, був би молодий, він би від КАМАЗу втік - Я тут, щоб попросити руки вашої дочки. - Аааа, хитрий! Всю бери. На сільському весіллі міська дама вибирає для себе вишуканий напій: - ... це Хенессі? - ... це самогонессі! |
Учениця запитує вчительку:
- Маріє Іванівно, я чула по радіо, що королева подарувала чоловікові сина. Як це? - Це значить, вона народила королю сина. Через кілька днів учениця приходить радісна. - Маріє Іванівно! Вчора у мене був день народження. - Тобі що-небудь подарували? - Так, тьотя Таня народила мені таксу. В одній сім'ї дев'ятеро дітей. Дружина і каже чоловікові: - Вийшов якийсь Наказ, якщо ми будемо мати десятеро дітей, то отримаємо шестикімнатну квартиру і на кожну дитину платитимуть по 1000 гривень на місяць. Ти якось розповідав, що у тебе в Сибіру є позашлюбний син. Може бути, заберемо його і будемо користуватися пільгами. Чоловік терміново виїхав за сином. Через три дні повертається, а в квартирі одна дружина. - А де ж діти? - Учора нагрянули тут, і кожен свою дитину забрав. Дружина приходить до лікаря і скаржиться: чоловіка не вистачає. - Ну що ж, це можна поправити. Зараз випишемо пігулки. Виписав пігулки і каже: - Це будете давати чоловікові з першим і другим по три пігулки. І справи налагодяться. Прийшла дружина додому. Приготувала смачний обід - перше, друге і третє. У перше відразу ж поклала три пігулки. А потім згадала: чоловік іноді перше не їсть. Краще покласти йому подвійну дозу в друге. Поклала. Приходить чоловік. Вона поставила йому на стіл друге, а сама гладить в іншій кімнаті. Чує сміх. - Микола, ти чого смієшся? - Так вперше бачу, як макарони на тарілці стоять. |
У темі 1 долучень
EUTELSAT 21.6'E
11477 H 15707 DVB-S2 / MPEG-4 AL AOULA MAROC |
- Просто дивуюся, - звертається чоловік до дружини, - зовсім недавно купив сорочку, а комірець вже малий ...
- Я теж дивуюся, - хитає головою дружина, - як це ти примудрився просунути голову в рукав? На суді. - Розкажіть суду, чому ви не стали рятувати свою дружину? - А я не знав, що вона тоне. Кричала як завжди. Тільки наші жінки уміють сяяти, як зірки, порхати, як метелики, розквітати, як троянди, і при цьому "пахати", як коні. - Вітьок, а ти Україною керувати зможеш? Янукович бере калькулятор, щось довго клацає, і нарешті каже: - Можу! - А Америкою? - Янукович знову за калькулятор: - Можу! - А Китаєм? Після довгих підрахунків: - Ні, не можу! - Чому? - Донецьких не вистачить... |
|
У темі 1 долучень
За що боролись і на що напоролись.
|
|
|
У темі 1 долучень
Eutelsat W7 *36E
AJA Contribution 12620 V 2894 3/4 Video Pid : 200 Audio Pid : 201 PCR PID : 8190 SID HEX:0001 |
|
-Пане професор, а ви можете прийняти екзамен і трішки випившого студента?
-Ну давайте вже... -Заносьте хлопці Василя)))) |
Мати і дочка йдуть через густий ліс. Навколо нікого страшно . Дочка
звертається до матері: - Мама, кажуть, тут ґвалтують - Доню, та не з нашим-то щастям! Їде шофер на вантажній машині. Дивиться, стоїть жінка з каністрою . Просить підвезти. Шофер думає: "Напевно пиво везе або самогон. Треба підвезти ". Посадив в кабіну. Їдуть. Шофер киває на каністру: - Що, пиво? - Ні. - Самогон? - Ні. - А що тоді? - Бензин! - Навіщо? - Знаю я вас! Тільки до першого лісу, так у вас відразу бензин закінчується! Приходить чоловік в аптеку і запитує: - У вас чорна ікра є? - Є. - А червона ікра є? Краби є? - Все є. - Відпустіть. - Давайте рецепт. |
Цей анекдот розповідаю коли клієнти просять продати антену без установки:
- А ви вмієте грати на скрипці? - Не пробував, але бачив як це робится, ніби-то нічого складного, думаю зможу. |
|
Розмовляють двоє чоловіків:
- Ну ніяк не зрозумію. От після указу пити стали менше, а розлучень стало більше. Чому так відбувається? - Та що тут розуміти. Багато чоловіків вперше поглянули на своїх дружин тверезими очима. Відпочиваючі одного санаторію засперечалися, на які розряди можна розділити сучасного курортника. Раніше все було ясно. А зараз? Перший розряд - це леви. Вони приїжджають зі своїми коханками, займають окремі комфортабельні номери і знаходяться в тісній дружбі з курортним начальством. Другий розряд - вовки. Приїжджають на курорт злі й самотні . Від самотності починають вити і шукати горілку і жінок . Знайомляться і кидають. Третій розряд - шакали. Підбирають те, що кинули вовки - тим і задоволені. Четвертий розряд - осли. Приїжджають зі своїми дружинами . Ходять з розумним виглядом під ручку. П'ятий розряд - козли. Ходять до бібліотеки, читають книги і грають у доміно. Шостий розряд - алкоголіки. Господарі сидять за столом і п'ють чай. До них заходить старий знайомий. Господарі запрошують його до столу. - А можна помити руки? - Ви будете мити руки з милом? - Так. - Тоді чай доведеться пити без цукру. |
І захотів москаль стати українцем, та нічого в ньго не вийшло.
http://www.sunhome.ru/UsersGallery/082006/31104935.jpg |
У темі 1 долучень
Оновлено ключ: Bulsat/Polaris (39°0E)
|
- Вітьок, а ти Україною керувати зможеш?
Янукович бере калькулятор, щось довго клацає, і нарешті каже: - Можу! - А Америкою? - Янукович знову за калькулятор: - Можу! - А Китаєм? Після довгих підрахунків: - Ні, не можу! - Чому? - Донецьких не вистачить... |
Іде суд судять чоловіка, який викинув з вікна третього поверху
холодильник, яким був травмований перехожий. Суддя запитує обвинувачуваного: - Розкажіть, як була справа? - Приїжджаю з відрядження. Чую недобре. Дружина в сум'ятті. Я питаю: де він? Виглянув у вікно, а він пробігає повз вікна в одних трусах. Я беру холодильник і кидаю. І ось. - Потерпілий, розкажіть, що сталося по-вашому, - говорить суддя. - Я, як звичайно, вранці займаюся бігом. У той ранок вибіг у одних трусах. Пробігаю повз будинок і дивлюся - зверху летить холодильник. Ледве встиг проскочити, а ось ногу поламало. Суддя запитує: - А що скаже свідок? До зали вводять свідка. Він весь у бинтах. - Сиджу я в холодильнику. У купе їдуть два пасажири. Один пильно дивиться на іншого, а потім і каже: - Знаєте, якщо б не вуса, ви б були дуже схожі на мою дружину. - Але у мене немає вусів. - Так, у вас немає, зате вони є в моєї дружини. Полетіли наші на Марс. Прилітають. Дивляться: майже такі ж люди ходять, тільки трохи вище. І техніка, звичайно, на високому рівні. Спілкувалися з допомогою комп'ютерів, їли за допомогою комп'ютерів, пересувалися з допомогою комп'ютерів . Подружилися з марсіанами, запросили їх до себе в гості. Почали додому збиратися. Перерахували своїх - відсутність одного. Шукали, шукали - немає. Потім - зирк: біжить, а за ним слідом молода красива марсіанка з розпущеним волоссям. Щось кричить. - Де ти пропадав? Чому порушив інструкцію? - Так розумієте, познайомився з марсіанкою. Вона мені розповіла, як у них з'являються діти. Якщо потрібна дівчинка, натиснув одну кнопку комп'ютера, якщо хлопчик - натиснув дві. Вона запитала: "А як у вас?" Я показав. Тепер ось вона біжить і просить: "Продай комп'ютер!" |
Весна. Ліс. Мауглі і Багіра.
Мауглі: "Багіра, що зі мною? Мені хочеться втекти далеко-далеко, сховатися глибоко-глибоко, сидіти тихо-тихо. Може це любов"? Багіра: Усе просто, Мауглі! Це називається "Весняний призов до війська". - Чим відрізняється птах-говорун від депутата? - Птах-говорун відрізняється розумом і кмітливістю. Чим більше старіємо, тим більше багатіємо: срібло (у волоссі), золото (у зубах), камені (у нирках), цукор (у крові), свинець (у ступнях). І невичерпні запаси природного газу... |
|
|
У темі 1 долучень
Друзі...
|
УВАГА! УВАГА!
В МЕРЕЖІ ІНТЕРНЕТ З'ЯВИВСЯ НОВИЙ ВІРУС!!! ПОПАДАЮЧИ НА КОМП'ЮТЕР ВІН НЕ ШКОДИТЬ СИСТЕМНИМ, ПРОГРАМНИМ ФАЙЛАМ, НЕ ЗАРАЖАЄ ДОКУМЕНТИ, НУ ВЗАГАЛІ НЕ ШКОДИТЬ КОМП'ЮТЕРУ! ПРОТЕ УВАЖНО І СТАРАННО ВИВЧАЄ "КОРЗИНУ"!!! НАЗВА ВІРУСУ ... "БОМЖ"!!! |
Організація ЮНЕСКО провела соціологічне дослідження
трьох пар молодят - французької, єврейської та української. Питання : -"Як ви провели першу шлюбну ніч?" Француженка сказала: - Я знала, що П'єр наївний, але не могла припустити, що до такої міри, - не знає 38-й спосіб статевих зносин. Жидівка: - Я знала, що у євреїв роблять обрізання, але щоб до такої ступеня! .. Українська пара першу шлюбну ніч проспала. Коли їх запитали, чому вони провели так першу шлюбну ніч, обидва відповіли: - Ми так намучилися з цим весіллям. Йдуть дві блохи. На вулиці сльота, вітер. Одна каже: - Холодно ж- ж- ж як! Інша відповідає: - Нічого, почекай, розбагатіємо - собаку купимо. 3айшов заєць у кафе. Взяв собі булочку і кава. Пішов руки мити, приходить - а кави немає. Він запитує: - Хто випив мою каву? Всі мовчать. Він ще раз запитує: - Хто випив мою каву? Всі мовчать. Він ще раз запитує, але вже грізно: - Хто випив мою каву? Раптом встає ведмідь і каже: - Ну, я! - А чому булочку не з'їв? |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 02:04. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010