![]() |
клас
|
У темі 1 долучень
Express-A4 @ 14° West
3624 R 16200 3/4 DVB-S/MPEG-4 Rossiya 1 SID : 1120 Rossiya 2 SID : 1170 Публікація ключів на закодовані канали у відкритому вигляді ЗАБОРОНЕНА правилами форуму! |
|
Зустрічаються дві подруги.Одна несе торт. Друга питає:
- Кому торт? - Секретарці мого чоловіка. - У неї що, день народження? - Ні ,дуже струнка фігура. |
Чоловік вертається з роботи, жінка зустрічає його на вулиці:
- Ой, Маша, ти? А я тебе і не впізнав! - Багатою, значить, буду. Зарплату давай! |
- Коханий! Я знайшла кльове плаття! ДЕ ГРОШІ?!
- В мішках! - А мішки де?! - Під очима. Жінка - як горобець : Залетить - не виженеш. Батько до сина: Б. Ким хочеш стати коли виростеш? С. Садівником, електриком або сантехніком. Б. до дружини - Кохана, здається він знайшов ту касету. |
— Чим відрізняється оптиміст від песиміста?
— Песиміст — це людина, яка вважає, що уряд її знову роздягнув, а оптиміст — що знову взув. |
:)
|
Дзвонять Мєдвєдєву від президента "Кока-коли":
- Дмитро Анатолійович, ви змінюєте гімн, може і прапор на колишній червоний поміняєте? А якщо ще напишете внизу маленькими буквами "Coca-Cola", то ми вирішимо усі ваші фінансові проблеми с зарплатами, пенсіями ... Прикривши трубку долонею, Мєдвєдєв запитує у Путіна: - Володимир Володимирович, а коли там у нас контракт з "Аквафреш" закінчується? |
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 06:48. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010