![]() |
Привіт всім! Хто мав справу чи має сд-рес "віолет", що воно таке і чий клон?
|
ОRTON 4100c Хтось маэ до неї прогу mpcs давно не користуюся просто в гості приїхав до майбутьної тьощі не можу нічого толкового найти,дякую
|
Цитата:
|
Не,відривається сіді ром на компі і не баче комп його підскажіть що може бути дякую
|
Цитата:
|
Підкажіть, що в меню ресівера gіs8120 означае іконка (портал)? Які в її функції
|
Цитата:
|
Підкажіть,що можно зробить. Есть телевизор 32д,ресівер gis8120. Коли вмікаю оперу міні,через ресівер вона віходить за межи екрана телевізора. Як її можно налаштувати по размеру екрана.
|
vovan19755, Що за ТВ, через який інтерфейс підключений ??? Яку роздільну здатність він підтримує ???
|
ТВ-SАМSUNG Ж/К ДИОГОНАЛЬ 32Д. ПІДКЛЮЧЕНИЇ ДО РЕСІВЕРА ЧЕРЕЗ КАБЕЛЬ НD
|
У мене почала западати кнопка ПУСК на компютері, в результаті, комп не включається. Треба з 10 разів натиснути, щоб запустити компютер. Порадьте, що робити???
|
vovan19755, Виставте на ресівері параметри відео - 1080і
D-Misha, поменійте на мамці місцями джампера (з двома провідниками) кнопок "Пуск" та "Reset" - ПК буде запускатися меншою кнопкою "Reset" |
В мене зараз стоїть параметри відео 720-60,ви гадаїте допоможе 1080і
|
Цитата:
|
Цитата:
а взагалі опера на тюнері то геморой а не серфінг....імхо |
Всім доброго ранку. Можете порадити сервер шари с поключевою оплатою? І бажано не дуже дорогий.
|
Є відповідний розділ для таких питань.
|
Доброго вечора! Принесли на прошивку ресівер GIohe s 1016 я прошив реса працюе звук зображення немає екран чорний прошивав 4 рази не допомагає щож могло статись.:)
|
Цитата:
Спробуй залити 1.3.93,і напиши результат |
Kreshhot! Дякую вам за допомогу залив 1.3.80 і зявилося зображення.(Дякую вам);););)
|
Доброго вечора всім .в мене до вас таке питання, мій брат хоче сам собі купляти настроювати шарінг( живе в іншій країні , і плюс бариги деруть три шкури по 10$ за один тюнер , є два тюнера , за Нтв+) в нього ab ipbox 210s, питання таке я в свому Gi mini ввожу дані шари просто, що йому відповісти як правильно вводити настройки шари в цей тюнер , чи є схожість у настройках цих тюнерів?
|
Привіт,підкажіть мені чим цей тюнер COSMO SAT7100 шити(яким софтом)?і де до нього взяти канали та ключі ?
Ось від нього інфа яку зміг прочитати: Софт..VGDO 3.4.05 emu Ап.верс. 13 5.3.0 Загр. 1.0.7 FDD Ver 1.0.14 Произв. STB_V3.0A CI JUL 14 2008 Ваша тема: http://sat-prof.com.ua/forumdisplay.php?f=49 |
vinimm5, globo 3000-6000
|
Чув на сайтах розповідають шо безкоштовно дивляться триколор на цих частотах
12303 H 27500 12226 H 27500 11881 H 27500 12190 H 20000 що да Як? |
Эмин,поки йде на ЕМУ ...
|
Доброго вечора! Пробую відкрити програму юрграбе для заливки софта в ресівер FERGUSON AF-3100CK юрграбе не запускається вискакує помилка приложенню не вдалося запуститись поскільки MSVCR71.dll не був знайден. Що може таке бути!:cool:
|
У темі 1 долучень
Попробуй закинути його в бібліотеку...
|
В бібліотеку я так зрозумів відкрив юрграбе і туди кинути я так зробив не відкриває. Може я шось нетак роблю!:cool:
|
Korpahec,
в диск С в віндовс папка system32 |
Korpahec,В папку з програмою розпакуй ту dll яку тобы виложив Zhora15,
|
Цитата:
|
Zhora15! Закинув так як ви сказали не відкриває може віндовс міняти! Умене ХР старий стоїть!:cool:
|
Zhora15,Та не має значення. Спочатку програма шукає неопхідні їй бібліотеки у своїй папці, а потім у папках описаних в системній змійній path, як правило шлях до system32 там вже прописаний по замовчуванню
Цитата:
|
Цитата:
|
Korpahec,шо конкретно не відкриває ???
|
Korpahec,
Ось slavon, виложив загрущик,в мене він нормально відкривається... |
Качав загружчик унас на сат профі! Не відкриває юрграбе щоб загрузити софт в фергисон аф-3100СК. Вискакує помилка приложенню не вдалося запуститись поскільки не знайден MSVCR71.dll оце пише коли я починаю відкривати юрграбе.:cool:
|
Цитата:
http://i.piccy.info/i9/b855b89131cb4...Snymok_800.jpghttp://i.piccy.info/a3/2014-01-17-20...00x482-r/i.gif |
Korpahec,
кинь в папку систем 32 і все буде пучком,чи ти кинув? тоді можливо цей файл для 7ки |
Скоріш за все у Тебе не зареєстрована та dll, пробуй так
Цитата:
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 08:01. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010