![]() |
Жінка вдягає бюстгалтер.чоловік:-та нашо він тобі здався,грудей і так не маєш.Жінка:-а во ти труси носиш.
|
Біжить мужик і бурмоче:
- Зараз почнеться, зараз почнеться. Підбігає до пивного кіоску, йому сунули кухоль пива. Він випив, руки трусяться: - Зараз почнеться, зараз почнеться. Дали другу кухоль. Він випив і пішов. Йому кричать: - А гроші? Мужик: - Почалося! .. Повзе п'яний навколо бочки. Один з перехожих підходить до нього і питає: - Що ти робиш? - Додому йду. - А де твій дім? - Так ось паркан закінчиться - і наліво. Йде п'яний з папугою. Зустрічає його чоловік з удавом на шиї і запитує: - Сто грам вип'єш? - Вип'ємо! Папуга підтверджує: - Вип'ємо! - А двісті п’ятдесят вип'єш? - Вип'ємо! Папуга підтверджує: - Вип'ємо! - А пів-літри? - Вип'ємо! Папуга: - Вип'ємо! І черв'яка твого склюнемо ! Приходить п'яний чоловік додому. Стукає. Дружина запитує: - Хто там? - Колода! Вона не відкриває. Тоді він знову стукає у двері. Дружина запитує: - Хто там? - Колода! Подумала дружина і відкрила. Чоловік впав навознак і каже: - А тепер пили! Приходить чоловік додому п'яний. - Дружина, - каже, - вгадай, що у мене в кишені на букву "П"? Дружина зраділа: - Получка! - Ні! А в другій кишені на букву "і"? Дружина розгубилася, не знає, що і сказати. Чоловік дістає з кишені пляшку: - Іще півлітра! П'яний дзвонить у двері і питає: - Я тут живу? - Ні. - А хто тут живе? - Я! Він дзвонить в інші двері і питає: - Я тут живу? - Ні. - А хто тут живе? - Я! Він дзвонить у третю двері і питає: - Я тут живу? - Ні. - А хто тут живе? - Я! І тоді він з жахом кричить: - Чому ти живеш скрізь, а я ніде? П'яний батько приходить додому і починає бити свою дочку. Дівчинка дряпається і кусається, намагаючись уникнути батьківських побоїв. Нарешті вона виривається і тікає від нього. Вранці він прокидається, бачить подряпини і кров на руках. - Я її вбив? .. Озирається: дочки немає. - І з'їв?! Лежить п'яний в калюжі. Підходить до йому міліціонер. - Ти чого розлігся? - Товаришу, не сваріться! - Гусак свині не товариш! - Ну тоді я полетів. В електричці коротають час за базіканням. - Знаєш, - каже один, - яка різниця між ослом і міліціонером? А тут як раз за дверима міліціонер виявився, почув він, увійшов у вагон і запитує: - А ну, яка різниця? - А ніякої! - Отож-бо! .. |
-Живи в віках Ти, - Україно-Мати! Народжуй нам Героїв знов і знов! Твої ми Батьківщино, лиш солдати, І Прапор наш Святий,- Земля і Кров!
|
У Японії проходить виставка найпотужніших винаходів людства в стилі Hi-Tech. Невеликий стенд, у якого скупчилося ну дуже багато народу. Під склом - процесори, начебто звичайні на вигляд, але ... просто-таки мініатюрні - від 1 квадратного см і нижче ...
По ходу подій виявилося 2 лідера - японці й американці. Американці хваляться, мовляв наш процесор - 64 квадратних міліметра, тактова частота - 4 Ghz, і все в такому дусі ... Японці: наш процесор - 6 Ghz, майже не нагрівається, 8 ядер на одному кристалі, 36 квадратних міліметрів. Тут в натовпі з'являється російська. Наш, говорить, процесор, ваші все зробить і за частотою і за розміром. Все: та ну?! Він показує свій процесор - 2х2 мм, тактова частота зашкалює за 10 Ghz. Перевірка показала те ж. Всі до жаху здивовані: як так? Один цікавий японець просить подивитися на нього через мікроскоп. Через секунду падає мертвий. Другий японець - дивиться - що таке - теж загнувся. Відтягнули і цього. Третім зголосився американець. Досить вчений, але з дуже сильною витримкою і міцними нервами ... Ви бачили, як на людину нападає справжній страх? Ні, це не просто волосся дибки у всіх місцях! Це коли у лисого людини в момент виростають волосся, стають дибки і миттєво сивіє! Саме це і сталося з нашим бідним братом по розуму ... Тіло почало мимо волі битися в конвульсіях, горло здавив спазм, і на останньому диханні, зловісним шепотом зі свистом він прошепотів: - Мужики ... ВІН Ламповий! ... |
|
Два фермера ведуть бесіду про погоду:
- Якщо ці теплі дощі триватимуть ще два-три дні, все з землі підніметься, – радіє один. - Не лякай ти мене, заради Бога. У мене на місцевому кладовищі поховані дві дружини і три тещі! Знаєте чим відрізняються російські анекдоти про українців від україських про росіян? У їхніх українці переважно п`яні і обжерливі, у наших москалі переважно мертві! |
У темі 1 долучень
:D
|
З корабля передають:
- Ще раз, це авіаносець США "Монтана", негайно вимагаю: змініть свій курс на 15 градусів на північ, щоб уникнути зіткнення! З об'єкта відповідають: - Будьласка, змініть СВІЙ курс на 15 градусів на південь, щоб уникнути зіткнення! З корабля капітан: - Це говорить капітан Ханкок. Змініть свій курс. - Ні, капітане, я нічого міняти не буду. Міняйте СВІЙ курс. З американського корабля капітан відповідає: - Це йде авіаносець "Монтана", другий за величиною корабель атлантичного флоту США. я вимагаю, щоб ви негайно змінили ваш курс на 15 градусів на північ! бо я прийму будь-які заходи, для збереження безпеки нашого корабля! Відповідь з об'єкта: - Це маяк, дружок. Рішення за тобою. |
Умань
Умань — місто обласного підпорядкування, районний центр Уманського району Черкаської області. Розташоване на Придніпровській височині над рікою Уманкою (басейн Південного Бугу). Поруч з містом проходить автошлях М 05 (Київ — Одеса), що в Україні співпадає з міжнародним автошляхом E95 (Санкт-Петербург — Одеса) . Населення — 87 850 чоловік. http://sichkarnya.org.ua/uploads/pos..._arms_uman.png За радянських часів місто почало розвиватися щойно з 1960-х років. (населення в тис.: 1926 — 44,8; 1959 — 45; 1970 — 63; 1980 — 80). Різко змінився національний склад населення: 1926: євреї — 49,5 %, українці — 43,3 %, росіяни — 4,6 % http://sichkarnya.org.ua/uploads/pos...x-umanskyi.jpg 1959: українці — 76,5 %, євреї — 5 %, росіяни — 16 % |
Коломи́я — місто, районний центр в Івано-Франківській області на річці Прут. Населення 61 448 чоловік.
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...omyia.gerb.gif Археологи виявили на околицях міста сліди перебування племен-носіїв трипільської культури віком майже 6 тис. років. Перша згадка про Коломию знаходиться в Галицько-Волинському літопису під 1241 роком: "не можеши отдати ю сима, яко велиціи князи держать сію Коломию на роздаваніе оружникам", хоча, на думку дослідників, є всі підстави вважати вік міста значно більшим. Коломия починалася як фортеця, що охороняла Попрутську оборонну лінію. На думку археологів, фортеця існувала вже в середині XII століття, коли кордони Галицької держави сягнули Нижнього Дунаю, і діяв важливий сухопутний торговельний шлях — Берладська дорога, що вела з Галича на Волощину й Дунай. Тоді на берегах Пруту стояли 4 фортеці: у Коломиї, Олешкові, Снятині і Чернівцях. Великі зміни відбулися в Коломиї останніми роками. У місті відновлено гуманітарну гімназію, а після 27-річної перерви в 1990 р. було відновлено професійний театр. Місту повернули Народний дім. У місті працюють Національний Музей Народного Мистецтва Гуцульщини та Покуття, музей писанки, що занесений до Книги рекордів Гінесса, музей історії Коломиї. Пам'ятник Тарасові Шевченку |
У темі 1 долучень
ВСІ ДОСТУПНІ КЛЮЧІ БІСС З ТРИГОЛОВОГО!
|
Спирає даішник водія за порушення правил ДР тай каже:
-У нас сьогодні акція,якщо розкажите хороший анікдот про ДАІ,то ми не будемо вас штрафувати. Водій стиснув плечима,тай каже: -Ви знаєте шановний пане офІцери,я про ДАІ не знаю,я вам вповім анікдот про боротьбу китайців з перенаселенням.Коротше беруть,кладуть на площі голу жінку,а коло неї збирають мужиків.У чоловіків,ясна річ -ерекція.Беруть косу і косять... .Маленькі йдуть на свистки,середні фарбують в білі та чорні смуги і на жезли,а великі вбирають у форму і кладуть на дороги. |
Почаївська лавра, котру будували монахи Францисканці грекокатолики. Тепер належить православним російського патріархату.
http://www.kremonastery.org.ua/wp-co...kaya_Lavra.jpg пісня про Почаїв |
До туалету підбігає чоловік, стукає в зачинені двері.
Звідти говорять: - Почекайте, у мене запор! - Щасливчик! ---------------------- - Сусіде, а сусіде. Як ваш когут мою курку "того", то ми з вами родичі? - Е ні,куме. Як мій Петро вашу Гальку всьо літо товк то казали не рахується. ---------------------- Напис на етикетці: Сіль океанська. Добута з шарів віком більше 250 мільйонів років. Термін зберігання 2 роки. |
Урок москальської в сільській школі.
Вчителька: Дєті, гаварім крАвать, а пішєм... Голос із задньої парти: Ліжко! |
Вирішив мужик в останні дні перед весіллям у футбол пограти і отримав бутсою прямо точно по .... Ну, до лікаря, туди-сюди, все розпухло, коротше, заклеїли, забинтували йому. Потім весілля, шлюбна ніч. Сидить, сумний, на ліжку. Тут з ванної випливає молода дружина, вся з себе, і каже:
- Ну, милий, то, що ти зараз отримаєш, ще не було зворушено ніким. Мужик (знімаючи штани, понуро): - Та чого там, у мене взагалі ще в упаковці. |
У темі 1 долучень
Оце так улов!!!!!
|
Україна завжди страждала від набігів турецьких яничарів.
Тисячі запорожців були викрадені в турецьку неволю. У Туреччині "Запорожці" перефарбовували, з них знімали номери, а потім переганяли в Польщу. |
Співробітниця до співробітниці:Там на днях давали премію ти взяла?
Відповідь :Х.й взяла.А ця і каже : ха.. а я дурна грошима взяла! P.S. Нехай гумор нас ніколи не покида |
В чоловіків життя-зебра:блондинка ,брюнетка ; а в жінок-зоопарк:осел,козел,зайчик
|
|
щось шукає???
http://anekdotov.net/pic/photo12/09353151k.jpg |
Колега до колеги;
-Останнім часом щось мені подобаютьзя жінки за п'ятьдесять... - Так це ж зовсім не дорого!!! |
Проект 21 століття! Естонці переписують китайців.
Сперечаються банан і цигарка, у кого смерть страшніше. Банан каже: - Моя смерть жахлива, з мене спочатку знімають шкіру, а потім ще і з’їдають. - Це фігня, мені ось підпалюють голову і смокчуть через дупу, щоб голова не гасла … |
Питає блондинка у своє подруги:
- Маша , а в який день цього року буде 8 Березня. - У п'ятницю - Ой, хоть би не тринадцятого.... |
У темі 1 долучень
Astra 4A( Sirius 4) 4.8*Е
1+1 интернаціонал на 11766Н27500 (МРЕG-4), Бісс (ID 17ED) |
У темі 1 долучень
DD Saptagiri
Arabsat 5A 30.5°E /3920 L 5530 2/3 |
Стрий - місто обласного підпорядкування, районний центр на галицькому Передкарпатті (Львівської області), розташоване на лівому березі ріки Стрий.
http://sichkarnya.org.ua/uploads/pos...stryi_gerb.png Найімовірніше свою назву місто отримало від назви річки, однієї з найбільших приток Дністра, на берегах якої воно виросло. Отже «Стрий» — гомонім, що означає одночасно річку і місто. Очевидно що першою виникла назва річки, а пізніше — назва міста. Стрий, як річна назва, це дуже стара назва що означає «течія», «пливуча вода». З огляду мовознавства слово Стрий походить від індоєвропейського кореня *sreu. Слова з таким коренем, та змістом, зустрічаються в українській — струм, струя, польській — struga, strumien, ірландській — sruami (струм), німецькій — stromm, іранській — struth (ріка), ст. індійських — sravati (пливе), латиській — straume, литовській — sriatas, strautas (те що пливе, струя) та інших мовах. В різні часи назва міста могла виглядати по-іншому, проте звучала завжди однаково (звичайно з врахуванням деяких давніх латинсько-польських ортографічних особливостей). Так, в різних старовинних документах, можна зустріти, крім назви Стрий, такі: Stryg, Stry, Stryj, Strig, Strigenses, Stryi, Striy, Strey, Striig, Strya, Sthryensis, Sthrya, Stryei, Stri. Так чи інакше можна пишатись, що за весь свій час існування місто зберегло свою первісну назву. Старий герб http://sichkarnya.org.ua/uploads/pos..._xvi_xviii.png Стрий вперше згадується 1385 року. 1431 року отримав магдебурзьке право. На його розвиток корисно вплинуло географічне розташування на перехресті найважливішого шляху через Карпати (Львів-Мукачево) та повздовжнього - на Передкарпатті. У місті був великий оборонний замок (за Австрії розібраний). До найбільшого зростання Стрий дійшов у 2-й половині 17 століття (його розвиткові сприяв король Ян Собєський), у XVIII столітті - занепав. У 1772-1918 рр. Стрий входив до складу володінь Габсбургів (з 1804 р. - Австрійська Імперія) і був центром округу (бецирку), пізніше - повітовим містом і осідком округового суду. Населення складалося з євреїв, поляків й українців - приблизно по 1/3. Економічний характер міста - торгівельно-адміністративно-промислове (головне підприємство - паровозо-вагоноремонтні майстерні), на передмістях (їх заселяли здебільшого українці) - хліборобський. Стелла на честь 600-річчя міста Стрий Костел Пресвятої Діви Марії Пам'ятник Тарасові Шевченку, Івану Франку та Лесі Українці на майдані Незалежності З кінця XIX століття Стрий був одним із важливіших осередків українського національного руху в Галичині. Коли розпочалась перша світова війна, Стрий став місцем народження легіону «Українських січових стрільців»: сюди на заклик «Головної української ради» і Бойової управи прибули близько 10 тисяч добровольців. Однак австрійська влада, побоюючись формуванню такої могутньої сили погодилась прийняти тільки десять сотень по 250 стрільців кожна. З 8 вересня по 19 жовтня 1914 р. і з 22 жовтня 1914 по 31 травня 1915 р. Стрий був окупований російськими військами. Головні українські політичні діячі Стрия до 1918 р. - Євген Олесницький і Остап Нижанківський (обидва також економічні діячі). 1 листопада 1918 р. на щоглі біля Стрийської ратуші замайорів жовто-блакитний прапор. Починалась нова доба - доба збройної боротьби за Українську державу. Під час українсько-польської війни 1919 р. у Стрию був постій командування III Корпусу УГА. 13 травня 1919 р. Стрий окупувало польське військо і почалися розстріли і репресії. У 1920-1930-х pp. Стрий був одним із найактивніших осередків УВО й ОУН. Стрий був одним із перших осередків українського жіночого (тут з ініціативи Наталі Кобринської відбулося перше українське жіноче віче 1891 р. і вийшов перший жіночий альманах «Наша Доля» - 1893) й економічного (1907 року у Стрию постав Крайовий Молочарський Союз - згодом Маслосоюз, 1909 року відбулася перша в Галичині українська Крайова господарська виставка) руху. У Стрию діяла у 1918-1923 Державна українська гімназія (1906-1918 і з 1924 р. - українські відділи при польській гімназії), у 1920-1930-х pp. - українська приватна жіноча семінарія та гімназія «Рідної Школи», філія Вищого Музичного Інституту у Львові, музей «Верховина» (з 1932 р.) та низка інших культурно-освітніх, суспільно-політичних, економічних і виховних (серед іншого - найбільший після Львова осередок Пласту) організацій і товариств. Національний склад населення на 1939 р.: українці - 28,0%, поляки- 34,5%, євреї - 35,6%, німці - 1,6%. Німецькі війська окупували місто 2 липня 1941 року. У середині листопада 1941 року німецька оперативна команда розстріляла у лісі біля Стрия майже все єврейське гетто. У Стрию виходило понад 10 газет: «Стрийський Голос» (1894-1895), «Господар і промисловець» (1909-1911), «Підгірська Рада» (1910-1911), «Стрийська Думка» (1933-1939), «Українська Музика» (1937-1939) та інших; 1888 року вийшов літературно-науковий збірник «Ватра». Сьогодні виходить газета "Фішка Плюс". За радянських часів почала форсованими темпами розвиватися промисловість і зросло населення. Докорінно змінився національний склад людності: 1959 року українців було 68%, росіян — 30%, інших — 2%. 14 березня 1990 року (за СРСР) у Стрию, першому з українських міст, підняли національний символ — прапор України |
хочеш дізнатися багато нового про себе і своїх родичів? поповнити свій словниковий запас? пошли нафіг бабок на лавці біля під’їзду!
- У мене є сумніви! Я думаю, що моя дівчина мені зрадила! Це реально перевірити, Якщо її до гінеколога зводити? - І що він там побачить? Лічильник входящих?! |
Даішник зупиняє Бентлі, відкривається наглухо тоноване скло. Даішник під козирок:
- Інспектор Петров, ваші документи. З Бентлі висовується рука з пятідесятідолларовой купюрою, інспектор ховає її у нагрудну кишеню. Даішник: - На все добре, постарайтеся більше не порушувати ... З вікна з'являється наступна купюра того ж достоїнства. - І, будьте уважні, через два квартали ще один екіпаж. Знову полтинник. Даішник вдивляється в номер машини: - Я тут працюю вівторок / четвер з 8 ранку і до 15:00, я ваш номер запам'ятав, в ці дні можете їздити спокійно ... Знову така ж купюра. Даішник: - Щастя, здоров'я Вам, розумних дітей, успіхів у бізнесі, і т.д. і т.п. Знову рука з купюрою. Інспектор деякий час стоїть в замішанні, потім прокашлюється і вимовляє: - А зараз - вірші! |
Розмовляють два лікарі: - Знаєте, у мене був випадок, що пацієнт за всіма діагнозами мав померти ще 10 років тому, а він усе ще живий.
- Ось бачите колега, якщо людина по-справжньому хоче жити, то медицина безсила. |
|
|
У темі 1 долучень
armenia tv hd
hellasat 39e 11686/2510 |
Якщо лякати страуса через кожні 15 сантиметрів, то за ним можна садити картоплю
|
Село. Ранок. Батько будить сина:
- Вставай, пішли косити! - Батя, не треба косити, все одно не вийде ... - Так, я що сказав?! Вставай негайно і пішли косити! Гаразд, робити нічого, син встає, беруть коси йдуть у поле. Приходять в полі, батько починає косити, син каже: - Батя, у мене коса тупа, я сходжу додому, наточений. - Ну, раз така справа - йди. Син іде додому і каже матері: - Мам, батя сказав, що б ти зварила пельменів і купила горілки! - Ну, раз батя сказав, значить зараз зроблю - мати ставить варитися пельмені. Син ставить косу на місце і йде назад у поле і каже батькові: - Бать, мама там пельменів зварила і горілки купила, каже що б ми додому йшли! - А, ну раз так - пішли! Ідуть додому. Тим часом мати зварила пельмені і пішла в магазин за горілкою. Батько і син приходять додому, дивляться - пельмені зварені, ні горілки, ні матері немає. Батько, нічого не розуміючи, каже синові: - Матері немає, горілки немає ... Як же пельмені без горілки? На гроші, йди купи! Син іде за горілкою і по дорозі заходить до сусіда. Каже: - Дядьку Міш, батя дізнався що ви з матір'ю коханці, хоче вас убити ... Сусід злякано - Ось, блін, на тобі грошей, тільки відмажемося мене перед батєй своїм ... - Гаразд. - Бере гроші йде в магазин купує горілку, приходить додому і каже батькові: - Бать, там сусід просив допомогти порося зарізати. - А, ну раз просив, значить треба допомогти! - Бере сокиру і йде до сусіда. Сусід дивиться у вікно - бачить, йде батя з сокирою. "Ну - думає - не відмазав синку ..." Стрибає у вікно і ховається в кукурудзяному полі. Батько приходить, дивиться, сусіда немає, свиня по двору бігає, він її зарубав і пішов назад. У цей час мати приходить з магазина, а син їй говорить: - Мам, батя дізнався, що ви з сусідом коханці! Взяв сокиру і пішов ... Мати дивиться у вікно і бачить чоловіка з закривавленим сокирою. "Все - думає - хана мені!" Стрибає у вікно і ховається в кукурудзяному полі. Батько приходить додому і каже синові: - Блін, що таке? Матері немає, сусіда немає, де їх усіх чорти носять?! - Так вони там, в кукурудзяному полі, перекидаються! - Щоооо?? - Реве батько, вистачає сокиру і тікає в кукурудзяне поле ... Син сідає за стіл, наливає собі горілки, наколює на вилку пельмень і, дивлячись на кукурудзяне поле, філософськи вимовляє: "Ех, батя-батя ... Казав же я тобі, що косити сьогодні не вийде ..." |
Заходить дід в крамницю. Дивується...
-Пане продавець , чому у вас такі низькі ціни -Діду , та то ж ціни в "ує" -А , тоді я уйо... |
Дівчина розповідає подрузі;-Лежу на ліжку вдома.Дзвінок у двері,заходить красивий парубок і питає,чи чоловік вдома.-нема,кажу.Він бере мене на руки несе на ліжко і робить мені дуже і дуже приємного задоволення і виходить.А я лежу у ліжку і думаю-А чого-це він хотів від мого чоловіка???
|
прошивка для mp3 Packard Bell
|
— Катя!
— Шо? — Я люблю тільки тебе! — 344! — З мобільного? — З дебільного! Це код під'їзду. Заходь, баран! Сурдоперекладач зламав обидві руки перекладаючи Азарова!!! Їде блондинка по трассі. Тут в неї пробиває колесо. До неї під'їхав чоловік: -Що,колесо пробило? -Так,а що треба робити? Вирішив чоловік познущатись з блондинки: -Треба дути в вихлопну трубу. Подивився трохи на це видовище і поїхав. До неї під'їхала інша блондинка: -Що робиш? -Колесо накачую. -Ти що? А вікна закрити? |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 07:40. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010