![]() |
Неділя. Приходить кум до кума в гості, стукає в двері... Господар гукає:
- Хто там? - Та то я куме, відчиняй! - А хіба ти, куме, не знаєш, що в німців, наприклад, у гості без запрошення не ходять? - Та йоп твою мать, куме, що ж мені блять з цим шматком свіжого сала, з цим шматком свіжокопченого свинячого м*яса і двома літрами свіжовигнаного самогону до хати назад пиздувати?! - Та то я ж і не німець, куме! Неділя. Приходить кум до кума в гості, стукає в двері... Господар гукає: - Хто там? - Та то я куме, відчиняй! - А хіба ти, куме, не знаєш, що в німців, наприклад, у гості без запрошення не ходять? - Та йоп твою мать, куме, що ж мені блять з цим шматком свіжого сала, з цим шматком свіжокопченого свинячого м*яса і двома літрами свіжовигнаного самогону до хати назад пиздувати?! - Та то я ж і не німець, куме! |
|
|
|
Ми разом - до кінця!
Ці мільйони сердець - одне серце твоє Україно! Встав потужний борець, розбудив в нас бажання єдині ! Знов із недрів землі встала пам’ять всіх душ непокори, І здригнулась земля! Наша молодь підняла прапори! Ні, не Крути й не бій, що колись лютував на Лисоні, Це піднявся народ ! Годі плакать! Він став в обороні Свого гордого «Я», бо не хоче вже гнути коліна. Ми разОм –до кінця! Стане вільна єдина родина! І сповняться слова, що колись заповів нам Шевченко. Ти у новій сім’ї будеш жити – вкраїнець, вкраїнко! Хоч ламали тебе і у війнах минали століття, Ти ідеш до мети - Богом дане твоє МНОГОЛІТТЯ! |
|
|
У темі 1 долучень
Ключі на перегляд-15.12.2013р.:o
|
|
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 07:17. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010