![]() |
Скажіть, будь-ласка, де тут знайти інфу по ресіверу Lemberg LR 1100? Чий це клон і чим його шити. І чи є програми до нього тіпа редактора ключів і каналів.
|
Іван86, :D Друже читай форум, бо забаню ...:D http://sat-prof.com.ua/showthread.php?t=1071
|
Пардон, взагалі не міг найти теми про аріони. Дякую, буду копати.
А що тут шукати http://sat-prof.com.ua/forumdisplay.php?f=55 |
Є проблема в останні дні тюнер кидає понти , переключаєш то висне ,переключає по пів часа,то звук пропадає, то картінка теж буває пропадає,після перегазруки все ок ??шо робити?
ske gate hd gloss ,версія прошивки 6.24,на старих прошивка пробував глючить по жосткому тюнер |
Эмин, причин море...
1.БЖ - пульсації (або живлення CPU) 2.ОЗУ,флеш,кварц,проц |
Привіт всім! Не працює нтв мір чорний екран ключ вписав точний! Ще хотів запитати увас за ключ на опенбокси х-820 на нтв мир! ( Дякую)!!:)
|
Не працює нтв мір
тільки що вбивав ключ все працюе |
Цитата:
#464 |
Цитата:
|
Всім доброго вечора! Купив на аукро ноутбук тошибу для прошивок тюнерів та як на зло спішив на автобус і неперевірив його на новій почті привіз додому зачекав годину щоб відігрівся включив його на панелі лампочки горять одна зелена друга померанчева а монітор не запускається дисплей чорний що може бути зним може хтось знає де є майстерні по ремонту компютерів. Вивалив за него 550 грн повірив собі треба було розпакувати на новій почті і провірити а тепер пізно поїзд поїхав.:cool:
|
Цитата:
|
У темі 1 долучень
Ось такий купив ноутбук! Буду давати времонт! НЕ включається!!!!
|
Всім привіт. Скажіть чи можна настроїти 46е на 90 см тарілку і чи можна таку зв'язку зробити 36е ,39е,46е буду вдячний за відповідь
|
У темі 1 долучень
Цитата:
у мене стоїть 36 42 46 на 0,9 але треба тобі на 39 тоненький конверторДолучення 12002 |
Эмин, ага дякую буду знати в мене є горинич+астра19.2е+тор1в тепер буде ще 46 42 36
|
Всім привіт форумачанам! Я ось недавно писав про свій ноутбук що не запускається вийшло вмене так що звязався по телефону з продавцем він мені пояснив що ноут робочий просто треба в нього вставити память і вінтик. Хто може порадити мені де можна купити беушні запчастини до ноутбука TOSHIBA TECRA 8200. Потрібен харт і 2 оперативки! Можливо може хтось знає якийсь інтернет магазин (ДЯКУЮ)!!!!!:cool:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
hmura! А ось так поспішився я дурний мені не один це вже говорить а продавець навіть вже й телефона небере говорив мені що повністю робочий а получається нема вінтика та оперативки купив кота в мішку. Вже назад не вернеш буду питати в знайомих що займаються ремонтами ноутбуків думю знайду.(ПОДЯКУВАВ):)
|
Маю хард на 5гіг та 50гіг ноутбучні.
Дві планки SDRAM по 128мб продам |
Korpahec,
Цитата:
|
Для JTAG сам раз...
Нормальний ноут. |
Я собі 1.5роки назад купив для прошивок ноут Делл 610 за 1500грн з новим акамулятором(Ірландська зборка). Проблем не маю. Брав в кібермазі(інтернет магазин), навіть з гарантією, щоправда вже не памятаю на скільки.
|
я теж брав на аукро FUJITSU-SIEMENS LIFEBOOK e4010 збірка германія з такими параметрами
Процессор Intel Pentium M Частота процессора 1.6 ГГц Объём памяти Тип оперативной памяти DDR SDRAM Объем оперативной памяти 768МБ Объем накопителя 40 ГБ ( вінт докупляв) Вес 2.9 кг брав за 550 гривень в ремонті не був батарея тримае 2-3 часа + продавець дав в нагрузку блок питания так тут як повезе |
Ніхто не продає жлобіків і опенів ???по дешевці бажано
|
Скиньте будь ласка прошивку на тюнер Опенбокс х 600
и прошивальшик и софт якщо можна) |
Эмин,Усе в цьому розділі
|
Цікаво, вже розшурили віасат укр lmy
На одному шаровозі вже пропонують по 2.5$. Сам ще не пребував але пишуть що нормально каже. |
arki, ну наші все зломають)))
|
arki,
Друже,це таки правда,бачив скріни з х403,думаю скоро багато електричок цим займуться.. ;) |
Цитата:
|
Христос Народився! Така проблема: електрон 51тц(вроді) синій екран, горизонтальні тонкі полоси, звук пищить, що може бути?
|
Цитата:
ivantsiura,не перший день на форумі,а такі питання. Треба починати з БЖ(напруги,пульсації),перевірка кінескопа(бо старий),відео підсилювач(транзистори краще міняти) і т.д. Схему скачай з інета,якщо нема,там всі напруги і осцилограми вказані. Вчися задавати конкретні питання,щоб не гадати на кофейній гущі. |
Ну я в тому ділі не дуже знаюсь, от і питаю поверхнево з чого почати)
|
Хлопці привіт, може хто має де схему до цего кавалка телевізора --medion md3725
бо негоден ніде відпитати. |
У темі 1 долучень
Цитата:
|
Слава Україні! хлопці може має хто таку штуку:UB1394\Unibrain&1394_PC
|
Цитата:
|
то шо просто поміняти двд ром? тай воно перестане матюкатися))))?
|
vinimm5, якщо вінду ставив з DVD-ROM і з"явилася після переустановці та помилка,то може бути винуватцем DVD-ROM,(не повністю зчитує з диска).Ставиш інший DVD-ROM і вінду по новій.
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 09:57. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010