![]() |
Дуже хочу таку роботу, як у Миколая. Сутки через 364!!!
|
Як казала тітка Галя:
- Дитино, я тебе благаю! Хочеш бути щасливою? Будь нею! Головне, щоб чоловік не дізнавався... |
- Що це ви все киваєте, ніби згодні зі мною, я ж кажу образливі для вас речі!
- Шию розминаю, у мене коронний - головою в щелепу. |
- Та зрозумів я... зрозумів... Це не ти, Галю, котлети пересолила, це я - свиня невдячна!
|
Вранці прийшла смс:
«Абонент знову в мережі. Ви можете йому зателефонувати». Фігушки! Я вже протверезіла! |
Не будуйте відносини з людиною, яка після перших проблем з Київстаром побігла купувати нову сімкарту!
|
При зустрічі з ведмедем потрібно прикинутися мертвим. Ведмідь зрозуміє, що перед ним повний недоумок, і не стане зв’язуватися.
|
- Пробачте, ви мого песика не бачили? Маленький такий, кудлатий, вічно усім під ноги кидається і голосно гавкає.
- Це такий, що від стусана легко десять метрів пролітає? Ні, не бачив. |
Сьогодні 25 років, відколи ми одружилися,- нагадує дружина, - може заріжемо курку?
Нащо? Хіба вона винна? |
- Звідки в тебе синяк на лобі? Що сталось?
- Хотів сказати жінці, що суп в неї не смачний, а дуже смачний, але не встиг договорити... |
Сьогодні найдовша ніч в році... Спробуйте тільки завтра сказати, що не виспалися:)
|
Дивіться! Щоранку! Фантастичний трилер «доспати за 5 хвилин»!
|
Чому якщо дитина випиває свою пляшечку і лягає спати, то вона молодець, а якщо я випиваю свою пляшечку і лягаю спати, то я алкоголік?
|
Найбільше небезпечний той, хто слухає, думає і мовчки робить висновки.
|
Поки згадував, що забув, забув, що згадував.
|
- Чим барани відрізняються одне від одного?
- Розумних баранів стрижуть, дурних - ріжуть. |
- Вecілля бeз бійки - нe вecілля! - cказала нарeчeна і дала cвeкруcі пo мoрді!
|
Касир у кінотеатрі:
- Юначе, ви купуєте на цей сеанс уже восьмий квиток! - Та ж на вході стоїть якийсь недоумок і постійно його рве! |
Шеф зібрав співробітників для оголошення:
- Я втратив гаманець! У ньому було 2000 доларів! Тому, хто знайде я дам винагороду 100 доларів! Голос з заднього ряду: - Я дам 200! |
Начальник іде на підвищення. Заглягув у свій відділ попрощатися:
- Дякую за все, хлопці! Як ви тут будете без мене? Навіть шкода вас! Призначать вам замість мене якого-небудь дурня... Лунає жалібний голос: - Ну от, знову дурня дадуть... |
- Вибачте, у вас ще працює той офіціант, якому я замовив шніцель?
|
Приходить чолов’яга до крамниці. Дивиться - на прилавку щось гарне, легке як повітря. Він підходить до продавщиці й запитує:
- Скажіть, а що це у вас там таке гарне, легке як повітря? - Та це ж йогурт! - А-а-а! (мрійливо) Йогурт!.. Дві пляшки портвейну, будь ласка. |
- Скільки коштує крапля горілки?
- Ніскільки! - Тоді накапає 100 грамів. |
- Дівчино, я знаю, адже ви ж давно чекаєте принца на білому коні?
- Так. - Ну от. Я прийшов. - Круто, а де принц? |
Щедрик-ведрик, дайте вареник, баночку івасів, щоб ніколи не висів... Кільце ковбаски, щоб стояв до пасхи, пляшку «кагору» щоб дивився в гору. А як не дасте, він до пупа приросте.
|
- Що ти любиш робити вранці, як тільки прокидаєшся?
- Знову засинати. |
Днями, чоловік проговорився, що приготував мені подарунок на Новий рік... Довго просила сказати що це... Назвав перші дві літери КА. Маю велику надію що це КАшуба норкова.
|
У першу шлюбну ніч новоспечений чоловік запитує:
- Кохана, скажи мені відверто, я перший чоловік, який спить із тобою? - Ну, якщо ти збираєшся спати - то так! |
Кілька днів не поп’єш - і відразу здоров’я не турбує, ранок добрий, настрій гарний, енергії - хоч відбавляй! І життя так прекрасне, що думаєш - може, по пиву?..
|
- В таку погоду зовсім не хочеться працювати.
- В яку? - Та в будь-яку... |
- У нас в парку є один атракціон, після якого мене одного разу півдня нудило.
- Кіоск з шаурмою? |
Сон - дивна річ: мало спиш - хочеться спати, бо не висипаєшся; багато спиш - хочеться спати, тому що звик багато спати.
|
Хлопчик першокласник запитує у свого тата математика:
- Тату, а тату. Як пишеться цифра 8? Татко не відриваючись від формули: - Нескінченність, розвернута на пі навпіл... |
Прогулюючись ярмарковою площею, чоловік бачить намет провісника долі. Вирішивши, що це буде смішно, він входить до намету.
- Бачу, у вас двоє дітей, - каже провісник, вдивляючись у кришталеву кулю. - Ха! Ви так думаєте? - Іронізує чоловік. - У мене троє дітей. - Це ви так вважаєте, - уточнює провидець. |
Прокат автомобілів. Єврей звертається до господаря:
- Скажіть, а ваше «Рено» багато бензину витрачає на один кілометр? - Одну ложку! - А яку? Чайну чи столову? |
Дружина чоловікові:
- Одягни труси, не дразни кота. |
Біжать роки, старіє шкіра, і морда вже не та... Пора, на аватарку, ставити кота.
|
Сидите собі спокійно! А ви хоч усвідомлюєте, що сума квадратів катетів дорівнює квадрату гіпотенузи?! Чи вам усім пофіг?!
|
Якщо закриють ФБ - то я буду приходити до вас прямо додому, щоб розказувати всяку фігню вам особисто...
|
Як заробити грошей?
Берете високий стілець, кладете йому під ніжку долар, сідаєте на стілець. Завдання: взяти цей долар. Рішення: встаєте зі стільця, нахиляєтеся і піднімаєте долар. Сенс вправи: щоб заробити грошей, треба підняти дупу. |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 13:04. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010