![]() |
У темі 1 долучень
Eutelsat W2A 10E
SKY SPORT 24(ITINFI CH8) FEED 11134 H 5064 | Biss | SID in HEX:0001 |
Поїхали два вуйки роверами на рибалку з ночівлею...
Настала ніч.... Вуйки накрились роверами і починають спати. Тут голос: -Петре , мені щось зимно спати. -Чому ? -Шприхи не хватає... |
- У нашому районі все село померло через отруєння грибами.
- ??? - Та один отруївся і помер, а решту грибів на поминках доїли... ************************************************** *** Мама лає дочку: - Забороняю тобі так пізно повертатися додому. Тобі ж тільки 17 років, от я у твої роки... - Знаю, знаю, - перебила її донька, - сиділа дома ,бо мені було п"ять місяців. ************************************************** ********** Комісія приймає новий панельний будинок. Вирішила перевірити звукоізоляцію. Два члени комісії розійшлися в сусідні квартири.Один через стіну кричить: - Ти мене чуєш?! - Не кричи. Я тебе не то що чую, я тебе бачу. |
Дзвінок з парткому до церкви:
- Батюшка, підсобити стільцями, завтра партзбори - нікуди людей посадити ... - Не дам! Минулий раз дав - все спинки матюками обписали! - А-а-а-а! Стільців не дасте - не дамо піонерів в церковний хор ... - Чи не дасте піонерів в церковний хор - не дам ченців на суботник ... - Чи не дасте ченців на суботник - фіг вам, а не комсомольців на хресний хід ... - Не буде комсомольців на хресний хід - не буде вам черниць у сауну! - А ось за такі слова, батюшка, можна і партквиток на стіл покласти!! У тітки санузел не працює, та викликала сантехніка. Той без слів починає старанно працювати вантузом, незабаром, присмоктавшись вантусом до голови, з унітазу витягує дівчинку років семи: -Ось і причина засмічення! -Я не причина! Я поверхом нижче пісяла! |
- А нас із чоловіком однакові фігури.
- У нас з чоловіком теж були однакові фігури, коли я була на 9 місяці. |
Хлопець з дівчиною в кінотеатрі:
Хлопець: - У тебе взагалі почуттів немає? – годину сидимо, хоча б голову на плече поклала, чи що..! - В смислі? Я ж тобі щойно міньєт зробила! - МЕНІ?! - Між іншим, в мене немає комплексів за рахунок грудей! - Ага, немає грудей – немає комплексів. Вчителька жаліється директору школи: - Вовочка зовсім від рук відбивася: курить, випиває, до дівчаток пристає, навчання закинув. - Запросіть його до мене. Приходить Вовочка, директор йому: - Як життя? - Та так, нічого. - Покурюєш? - Так. - А що куриш? - Прилуки… - Пригощайся, – дістає пачку Dunhill. - Ух! Ось це сигарети! - Випиваєш? - Буває… - А що? - Горілочка, наливочка… - Пригощайся, – наливає рюмку Martell. - Клас!!! Який напій!!! - Ти, кажуть, і до дівчат почав приставати? - Ну… Буває… Директор по телефону секретарці: - Вікуся, зайдіть. – Заходить дуже гарна дівчина. – Поспілкуйтесь з молодою людиною по повній програмі. Через деякий час повертається безсилий і ох#ївший від щастя Вовочка: -Ось це жінка! Директор: - Так ось, Вовочка: щоб добитися всього цього треба вчитися, вчитися і ще раз вчитися!!! |
|
Один пастор, щоб зберегти свій сад від злодіїв розвісив на
деревах таблички з написом: "Бог все бачить". вночі на однією з табличок була зроблена приписка: "але на нас не доносить ". Йдуть 2 чукчі і тягнуть вбитого моржа за хвіст. Назустріч їм геолог: - Ви чого придурки його за хвіст-то тягнете??? Він же зубами гальмує? Ви його візьміть за зуби! Чукчі так і зробили. Ідуть, значить. Тут один каже: -А-а, молодець, проте, геолог - і правда легше тягти. -Дурень твій геолог - знову до моря прийшли! |
Він їсть - я готую, він носить - я перу, він розкидає - я прибираю. І що б я без нього робила ? ...
Легше розповісти маленькій сестрички, звідки беруться діти, ніж бабусі, що таке Інтернет. Існує три основних правила для здоров'я ваших зубів: 1) чистіть їх два рази на день; 2) відвідуйте стоматолога не рідше двох разів на рік; 3) не суньте ніс не в свої справи. |
Подруга - подрузі:
- Що сталося? - Він пішов, подарувавши троянду, і сказав, що повернеться, коли вона зів'яне. - Як романтично... - Так... тільки троянда пластмасова. |
- Скажи мені щось приємне і ласкаве!
- Зайчик - Мало! - Стадо зайців. |
|
|
У школі вчитель говорить учням:
- Хто з вас остаточно вважає себе тупицею? Встаньте. Після довгої паузи піднімається один учень: - Так ти вважаєш себе тупицею? - Ну не зовсім, але як - то ніяково, що ви стоїте один |
Будівельний робочий приходить до лікаря:
- Лікарю, у мене запор! Лікар оглядає пацієнта і говорить: - Лягайте животом на стіл. Робочий лягає, доктор несподівано щосили б'є його по дупі бейсбольною битою. - Ідіть до вбиральні. Через кілька хвилин з'являється щасливий пацієнт: - Дякую, лікарю! Мені так допомогло! Що мені тепер робити? доктор: - Припинити підтиратися пакетами з-під цементу! Повзе мужик по пустине.Жара.Говоріт: "Боже, Дай попити". З неба падає лопата, лунає Голос: "Копай". Мужик вирив яму, там вода, напився і каже: "Спасибі, Господи!" Голос: "Лопату поверни!" Мужик лопату підкинув і вона улетела.Сидить думає: "треба б поїсти", знову падає лопата і Голос: "Копай!" Мужик вирив яму, а там холодильник повний. "Дякую Тобі, Господи!" Голос: "Лопату поверни!" і лопата знову улетает.Мужік наївся, і думає: "Зараз би потр ** аться!" і знову падає лопата і Голос: "Копай!" Мужик схопив лопату почав копати, година риє, два, три ... Зупинився, витер піт з чола: "Ну і зае ** ся ж я, Господи". Голос: "ЛОПАТУ поверни!" |
Червоногра́д (до 3 листопада 1951 — Кристинопіль) — місто обласного підпорядкування у Львівській області.У підпорядкуванні Червоноградської міської ради, крім Червонограда, також перебувають селище міського типу Гірник і місто Соснівка
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...оград_герб.gif Заснований 1692 року польським маґнатом Щенсним Казіміром Потоцьким, внук якого Франц Салезій Потоцький побудував палац і заснував (1763) монастир Василіян (барокова церква св. Юра; до 1946 р. — відпустове місце з чудотворною іконою Матері Божої) У Кристинополі зберігався в XIX ст. «Кристинопільський Апостол» і відома хроніка з 1763—1779 рр., кілька разів перевидана друком У міжвоєнний період Кристинопіль знаходився у межах Польщі. 15 лютого 1951 року він був разом із Сокальщиною переданий СРСР на підставі міжурядової угоди. Взамін Польща отримала 3 червня 1951 року Устшикі Дольні (пол. Ustrzyki Dolne) та території у Бещадах (пол. Bieszczady). Неофіційним приводом для «обміну» стали поклади кам'яного вугілля на Сокальщині. |
...я про свій обласний центр трохи напишу
УЖГОРОД http://upload.wikimedia.org/wikipedi...x-Uzhgorod.jpg У́жгород (пол. Użhorod, рос. Ужгород, угор. Ungvár, нім. Ungwar, їдиш אונגוואר, англ. Uzhhorod) — місто на ріці Уж, адміністративний центр Закарпатської області та Ужгородського району. Сучасна назва «Ужгород» говорить сама за себе: місто-град над рікою Уж. На думку більшості вчених-дослідників річка Уж (до речі, на території Словаччини, через яку вона протікає, річка носить назву — Уг) не має ніякого відношення до однойменної змії-вужа. Деякі лінгвісти вважають, що оскільки територія краю знаходилася під болгарським впливом, то назва ріки походить від слів «уголь», як вугілля, та «угол», як кут, а також від слова «узок», як вузький, маючи на увазі вузьку долину річки Уж, а інші дослідники стверджують, що «Уж» походить від турецьких слів «унг», «онг», що перекладається, як «правий», ще деякі стверджують що назва походить від старотюркського слова «уз», яке перекладається як «вода». Найбільшу історичну цінність в місті має замок... Ужгородський замок http://www.uzhgorod.ws/grafica/uzhzamok.jpg Історія власне середньовічного замку нараховує понад тисячу років. Протягом століть замок неодноразово перебудовувався згідно з вимогами фортифікації середньовіччя., так що до наших днів від найдревніших споруд його збереглась лише частина фундаменту, сліди якого можна бачити в підземеллях, та ще фрагменти карнизів з романським орнаментом. Основна споруда відноситься до XIV ст. Вкінці Х --на початку ХІ століття, коли рівнинна частина Закарпаття підпала під владу Угорського королівства, в Ужгороді будується камяний замок як адміністративний центр комітату Унг. Це вже була могутня оборонна споруда, про силу якої свідчить той факт, що в 1086 році під час набігу половецької орди під верховодством хана Кутеска, яка прорвалась через Карпатські перевали в Дунайську низовину, Ужгородський замок кочівники взяти не змогли. Замок має форму неправильного чотирикутника з бастіоном на кожному розі. Бастіони виступають трохи вперед, що дало можливість успішно вести фланговий бій. На бастіонах, висота яких досягає 10-15 м, розміщувалися гармати, які тримали під обстрілом підступи до замку. Для посилення міцності бастіонів роги їх викладені квадратами з білого каменю. Замок здається майже неприступним. Неприступність його особливо підкреслена з північної сторони масивною гладдю високих стін, позбавлених навіть бійниць. Стіни побудовані в основному з каменю. Північну частину замку захищав кільовидний бастіон. З трьох сторін замок оточує глибокий рів (8-10 м), через який було перекинуто підйомний міст. До наших днів збереглись створи для ланцюгів, при допомозі яких міст піднімався. Навпроти головних в'їздних воріт, в північно-східній частині Замкової гори, на краю обривистого схилу, стоїть замковий палац — сувора двоповерхова будова прямокутної форми з XVI ст., на кожному розі якої квадратна вежа. На верхньому поверсі веж, товщина стін яких сягає 2,5-3 м, видно темні отвори бійниць. В фортифікаційній системі замку палац, він же і цитадель, займав домінуюче положення. У випадку проникнення ворога у двір замку, захисники його могли успішно продовжувати оборону з палацу, у якого була добре продумана система оборони — з трьох сторін палац був оточений глибоким ровом, через який у східній частині був перекинутий підйомний міст, який в разі підйому закривав отвір воріт. При спорудженні замкового палацу будівельники врахували рельєф місцевості, якому в фортифікаційній системі палацу відводилась важлива роль — сам палац є ніби продовженням схилу Замкової гори, на якому він стоїть. Північна частина палацу зведена прямо над прірвою, який настільки стрімкий, що ворог ні разу не насмілювавсь штурмувати замок з північної сторони. В замковому палаці є просторі підземні каземати, які в мирний час служили коморами, а під час облоги замку — сховом. В підземеллі була також в'язниця та камера катувань. Фасади декоровані білокам'яним ренесансним обрамленням, що частково збереглось до наших днів. Палац має внутрішній затишний дворик, де знаходився колодязь, видовбаний в скелі, воду якого захисники замку вживали під час тривалих облог. В товстих стінах палацу є потайні ходи, по яких можна було потрапити з одного поверху на інший непоміченим. Легенда розповідає і про потайний хід, який з'єднував замок із зовнішнім світом. У 1775 році замок був переданий імператрицею Марією-Терезією Мукачівській єпархії. В цей період проводиться незначна перебудова замку, в результаті якої знищується рицарський зал. Нині у замку розміщується краєзнавчий музей. |
- Тату, що означає наш прапор?
- Синій – піднебіння, жовтий – поле. - А що означає прапор москалів? - Білі квіти на червоному цвинтарі. - А синiй? - А синій вони у нас вкрали. Попадають у пекло Українець(У) і Москалик(М). І чорт(Ч) їх питає – “В яке пекло йдете в Російське чи Українське?”. М: а яка в них різниця? Ч: ну в Українському треба з’їсти два відра гамна в день, а в Російському тільки одне М: не, то я ліпше піду до своїх рідних а українець думає – “НУ все життя прожив на Україні, чого я до Росії буду пертися, Іду в Українське” пройшло 200 років НУ зустрічаются москалик і українець У: ну шо, як там у вас? М: ну та як, з’їв відро гамна і гуляй цілий день, а у вас як там? У: та як в нас на Україні, то відер не хватає, то гімна не завезуть. |
|
|
Сидить Іван-дурень на березі озера і всякі матюки паличкою на воді пише. Раптом щука виринає:
- Ти що, Іван, зовсім дурень, тут же мальки, а ти таке пишеш! .. |
Сперечаються два євреї:
- Чорний - це колір. - Ні, чорний - це не колір. - Та кажу тобі, чорний - це колір. - Та ніколи в житті! - Точно кажу, чорний - це колір. - Нічого подібного. - Гаразд, підемо запитаємо у рабина, що Тора про це говорить. Пішли до рабина. Той подивився в Торі і каже: - Так, у Торі сказано, що чорний - це колір. - Ось! Що я тобі казав? Чорний - це колір! - Гаразд, чорний це колір. Але не білий. - Що? Білий не колір? Білий - це колір! - Ні, білий - це не колір. - Як так, білий не колір? З яких це пір? - Ось так, не колір і все. - Гаразд, підемо запитаємо у рабина, що Тора про це говорить. Знову пішли до рабина. Той знову подивився в Торі: - Тора говорить, що білий - це колір. Перший єврей, радісно: - Ну? Що я тобі казав? Я тобі продав КОЛЬОРОВИЙ телевізор! |
Дрого́бич — місто обласного підпорядкування в Україні, друге за населенням та економічним розвитком місто Львівської області, адміністративний центр Дрогобицького району (в який не входить). У 1939-1941 і 1944-1959 роках — центр Дрогобицької області.
Місто засноване наприкінці 11 століття. У 1340 році стало центром староства Перемишльської землі Руського воєводства Королівства Польського, згодом — Речі Посполитої Обох Народів. З 15 століття місто розвивалося, як, передовсім, ярмарковий і солеварний центр. Після Другого поділу Польщі відійшов до Імперії Габсбургів. В середині 19 століття перетворився на найбільший у Європі нафтовий центр, що сприяло швидкому розвитку міста. Внаслідок розпаду Австро-Угорської імперії Дрогобич в складі Східної Галичини перейшов в Західноукраїнську Народну Республіку. В результаті польсько-української війни 1918-19 років місто захопили поляки. У міжвоєнній Польщі був центром однойменного повіту Львівського воєводства. Після нападу 1 вересня 1939 року фашистської Німеччини на Польщу зі сходу та початку Другої світової війни, Червона Армія 17 вересня перейшла Збруч і вступила на територію Західної Білорусії та Західної України (так званий Польський похід РСЧА). За Пактом Молотова — Ріббентропа ця територія відходила до СРСР, тому німецький гарнізон 24 вересня залишив Дрогобич. 4 грудня 1939 року після анексії Галичини Радянським Союзом місто стало центром новоствореної Дрогобицької області УРСР, яку в 1959 році приєднано до Львівської на правах району. Сьогодні місто відоме, як мала батьківщина Юрія Дрогобича, Івана Франка і Бруно Шульца. У місті діють численні машинобудівні,нафтопереробні, швейні і солеварне підприємства. http://sichkarnya.org.ua/uploads/pos..._drohobych.gif Виникло місто приблизно в ХІ столітті в місцині, яка багата соляними джерелами з яких здавна видобували сіль. З самого моменту заснування міста головним його багатством були соляна промисловість. Технологія добування солі була досить проста. В спеціальні жбани (черіні) заливали воду збагачену сіллю (ропу) й нагрівали ті жбани на багатті. До наших днів збереглися назви вулиць, повязані з цим процесом: Зварицька, Жупна (Жупою називали солеварню), Солоний Ставок. При випаровуванні води залишалась сама сіль, яка обпалювалася на вогні у вигляді так званих топок. Дев'ять таких конусоподібних топок стали символом міста і зображені на гербах міста різних періодів:польського, австрійського, радянського й сучасного періоду незалежності України. 1339 року після захоплення земель Галицько-волинського князівства польським королем Казимиром III Дрогобич отримує власний герб, на якому білий орел тримає на грудях щит з тими ж дев'ятьма топками солі. У тому ж 1339 році за королівським рескриптом дрогобицька дерев'яна церква Пречистої Діви Марії була перетворена на католицький костел. 1387 та 1390 роки відзначені першими письмовими згадками про місто. Перша була в львівському міському акті, друга — в буллі Папи римського Боніфація ІХ. Як досить велике місто для свого часу, Дрогобич мав і власний замок з земляними фортифікаційними укріпленнями. Від замку вже, на жаль, майже нічого не залишилось. Лише одна з його веж десь в середині XVI столітті була перебудована в дзвіницю парафіяльного костелу св. Бартоломея, або як він називається в реєстрі — костелу Вознесіння. За часи свого існування костел безліч разів перебудовувався і зараз спеціалісти навіть не можуть прийти до єдиної думки про час його спорудження. Точно відомо, що зводився він на фундаменті воєводських палат, які розташовувалися всередині замку. Останні зміни в його архітектурних рисах датуються ХІХ століттям. На стінах костелу розміщенні чисельні пам'ятки, за якими можна прослідкувати історію Дрогобича. Це долоня, стопа та голова в папській тіарі — символ католицького володарювання, або мармурове оздоблення дверей з двома мечами — нагадування про полеглих жителів міста, що брали участь в Грюнвальдській битві. А в 1572 році в костелі був встановлений пам'ятник Катерині Рамулотовій — дружині власника місцевих солеварень. Біля самого костелу встановлений пам'ятник найвизначнішому дрогобичанину — Юрію Котермаку. Ця непересічна людина народилась в Дрогобичі близько 1450 року. Він здобув звання магістра в Ягеллонському університеті в Кракові. Потім вивчав медицину та вільні мистецтва в університеті міста Болонья. Там же отримав звання доктора філософії (1478 р.) та доктора медицини (1482 р.). В Болоньї він викладав астрономію, а в 1481—1482 роках навіть був ректором Болоньського університету — найстарішого в Європі. У 1483 році в Римі була видана книга Юрія Котермака (свої твори він підписував як «Drohobicz Georgius») — «Прогностична оцінка поточного 1483 року». У цій книзі, окрім ненаукових астрологічних прогнозів, було поміщено відомості з географії, астрономії, метеорології, а також зроблено спробу визначити, в межах яких географічних довгот розташовані міста Вільнюс, Дрогобич, Львів тощо. Юрій Дрогобич зазначав тут, що населенню християнських країн загрожують великі небезпеки… у зв'язку з пригнобленням князями і панами. Висловив упевненість у здатності людського розуму пізнати закономірності світу. Видав він також книгу і про Україну — «Прогностик», яка відома лише в двох примірниках. З 1487 року він працював професором медицини Ягелонського університету й мав чин королівського лікаря.Одним з учнів Юрія Котермака в університеті був Микола Коперник. Помер цей визначний вчений, діяч європейської науки 4 липня 1494 року. Похований у Кракові. Упродовж XV—XVI століть Дрогобич ріс і розвивався як типове середньовічне місто Галичини. Діяло міське самоуправління й судочинство, проводились ярмарки, працювали цехи та солеварні. Наприклад, в 1535 році був створений цех ковалів та слюсарів, а в 1565 році в місті налічувалось 45 солеварень. Ну і звичайно ж на Дрогобич періодично накочувались татарські набіги, виникали епідемії, ставались пожежі та повені. XVII століття відзначене в історії міста існуванням церковного братства при церкві Воздвиження, подіями війни Б.Хмельницького з Польщею, перебуванням у місті угорського князя Юрія ІІ Ракоці (1657 рік), спорудженням міської школи (1663 рік) та останнім нападом татарів (1699 рік). У XVII столітті в місті зводяться дві унікальні дерев'яні церкви, які збереглися до наших часів. На початку століття була побудована дерев'яна тризрубна церква Воздвиження Чесного Хреста. У 1661 році церква була добудована: над бабинцем була облаштована каплиця Івана Предтечі з виходом на відкриту зовнішню галерею. Тоді ж біля неї була зведена дзвіниця, яка також збереглася до наших часів. При вході до церкви збереглися також старовинні розписи з ликами святих. Зовсім поруч була зведена й інша пам`ятка — церква святого Юра. Цікава вона тим, що була обміняна на сіль, розібрана та перевезена на волах в Дрогобич з карпатського села Надієво й встановлена на місті своєї попередниці, яка згоріла. Коло неї в 1678 році також була зведена дерев`яна дзвіниця. Славиться церква св. Юра своїми унікальними внутрішніми розписами та та не менш унікальним іконостасом середини XVII століття. Крім православних святинь в Дрогобичі збільшується й кількість католицьких храмів, монастирів, шкіл. В 1700—1709 роках будується новий костел та монастир кармелітів (нинішній кафедральний храм Святої Трійці). В 1740 році будується нова міська ратуша, а в 1756 році засновано міську пошту. В ХІХ столітті поряд з традиційною спеціалізацією Дрогобича, як центра солеваріння, бурхливого розвитку зазнала нафтопереробка. Здавна в околицях міста виявляли поклади нафтопродуктів. Ще в 1788 році в місті вперше в Європі стали використовувати для освітлення нафтові ліхтарі. Але з введенням в дію в 1859 році першої нафтоперегінної установки нафтовий фактор вийшов на головне місце міського господарства. А починалась ця галузь з видобування озокериту. Після перетворення Дрогобича «соляного» на Дрогобич «нафтовий», швидкої забудови кам`яними домами він набув цілком європейського вигляду. Тут тісно переплелися різні стилі — від готичного, ренесансного, барочного, класичного — до еклектичного і модерного. У період переходу від переважного виробництва солі до переважного виробництва нафтопродуктів у початковій школі оо. Василіян, згодом у міській гімназії вчився Іван Франко, пізніше — класики української літератури Василь Стефаник і Лесь Мартович. Вчилися або працювали багато інших відомих представників культури, громадських та політичних діячів: письменники — співець Борислава — «галицької Каліфорнії» Стефан Ковалів, Осип Турянський, Петро Карманський, Володимир Бірчак, мовознавець і природознавець Іван Верхратський, композитор і диригент о. Остап Нижанківський, співак світової слави Модест Менцинський, театральний режисер Йосип Стадник, польський письменник і художник юдейського походження Бруно Шульц, шеф Головного військового штабу Української Повстанської Армії генерал Дмитро Грицай, співорганізатор УВО, книговидавець Михайло Матчак. У Дрогобичі народився і виріс полководець Західно-Української Народної Республіки Григорій Косак. Після виру Першої світової війни, радянсько-польської війни та чисельних змін влад, Галичина опиняється у складі Польської держави. За польського панування, в 1922 — 1927 роках зводиться нинішня ратуша. В 1924—1926 роках прокладається газопровід Стрий — Дрогобич — Борислав — Стебник, а в 1928 — 1933 водогін с.Уріж — Дрогобич. Після окупації Західної України радянськими військами в 1939 році була створена Дрогобицька область, до складу якої входило 9 районів. Ця область проіснувала до травня 1959 року, коли її територія була введена до складу Львівської області. За часів німецької окупації (липень 1941 року — серпень 1944 року) Дрогобич входив до складу генерального губернаторства Галичина. |
Після корабельної аварії на безлюдний острів потрапив молодий юнак.
За п'ять років самотнього життя і боротьби з самотністю і стихією він перетворився на стрункого накачаного хлопця. Разом з рятувальною експедицією прибула симпатична журналістка. Розпитавши врятованого про те, де він жив, як ловив рибу і звірів, як копав коріння, журналістка, почервонівши, запитує: - А сексом Ви як займалися? Хлопець повів її до дерева і показав дупло на рівні пояса, обкладене шаром моху. Журналістка затаєно запитує: - Вибачте, а зі мною Ви не хотіли б спробувати? - Звичайно, хочу! - Тоді я встану, як Ви звикли за п'ять років. Журналістка роздягається і встає на рака. Хлопець зі всієї дурі з розмаху б'є їй ногою по заду. - Ти, що? здурів ???!!! - А раптом ТАМ білка! Чукча приїхав у велике місто і пішов в зоопарк. Підходить до клітки зі слоном: - Нічого собі туша, однак, м'яса на все стійбище вистачить! Підходить до клітки з удавом: - На такого черв'яка можна цілого кита зловити! Підходить до клітки з мавпою: - Теща, а ти як сюди потрапила, однако? |
- Мамо а я принцеса?
- Ні синку ти дибіл! На іспиті в медінституті студент відповідає на питання: "Ознаки вагітності." Йому підказують: - "Волосся випадає, ноги криві, великий живіт ..." Він все це повторює. Професор просить його залишитися після іспиту. Студент заходить до нього і бачить голого професора. Той питає: - Ноги у мене криві? - Криві. - Волосся випало? - Випало. - Живіт великий? - Великий! - От коли народжу, вважай, що здав іспит! Якщо в ковбасі виявилося м'ясо, це означає, що на виробництві стався нещасний випадок. |
|
Один із кандидатів у президенти обізвав козлами братів Кличків. Громадська панахида відбудеться найближчої суботи!
Приходить Янукович до ворожки: що це означає-щоночі мені сниться картопля. Це означає, що або восени виберуть, або навесні посадять! |
Для збільшення грудей лікар порекомендував жінці щодня о восьмій годині тягнути себе за цицьки і приспівувати пісню Несе Галя воду.
Одного разу їдучи в автобусі о восьмій годині несміливо почала процедуру, а водій запитує: - що жіночко восьма година, - так відповідає та, - ага, Ой чий то кінь стоїть. |
Цукор, гречка, мука...
Букмекерські контори вже пропонують робити ставки на те, що подорожчає завтра. |
|
Просить дружина двірника, щоб той купив їй мобільник. Це були старі часи і мобільні були самі ті перші і дуже дорогі. Зарплата у чоловіка була мізерна і от він придумав зробити з деревини телефон, розмістити на ньому наклейки і акуратно вложити в панель. Зробив на другий день він такий подарунок дружині, а сам чим скоріш пішов на роботу. От Галя бере трубку і цикає кнопки, а то не йде, та й кинула телефон у парка з дощок. Він там так і застряг. Колеги по роботі,які знали що чоловік таке утворив написали цеглою коло паркана:"Галю, ти ДУРНА!". Чоловік йде додому і бачить це. Кличе дружину, вона визирнула у вікно: -"Що паскудо?"
-Галю тобі перша СМСка прийшла. -Що? -СМСка кажу прийшла! -Яка,телепню? - "Галю, ти ДУРНА!" |
Після заяв, що міліцію перейменують в поліцію, сильно розпереживались медики…
|
Їде мужик на "Мерсі", раптом його "Запор" обганяє. Він додав газу, знову обганяє. Розізлився, педаль в підлогу - знову обганяє! Ну він неймовірними зусиллями притиснув "Запор" до узбіччя, вийшов з "Мерса" і кричить на водія "запору": Та ти з глузду з'їхав, мій мерседес на своєму запорі обганяєш! Як так?! Водила "запору" ввічливо: "Вибачте будь ласка, але просто ви мені на бензоколонці дверима підтяжки прищемили!"
На заводі двоє друзів посперечалися, за що баби мужиків люблять. Один каже: - Ну, мене дружина любить, за те що я батько її дітей, за надійність, за мною вона як за кам'яною стіною! - Н-е-е, Васька! Тільки за секс! - Не може бути! - А ти вдома спробуй скажи, що не можеш! Спить Василь вночі, а дружина штовхає, ти чого спати-то надумав? Залазь! - Та ти розумієш! Сьогодні на роботі Мишка мені випадково ключем по яйцях потрапив і лікар сказав, що я імпотент! Більше ніколи не зможу! - Ах так! Дружина злітає з ліжка. Нагинається і заривається в шафу. Починає розкидати білизну: - Моє - твоє .. Моє - твоє .. Василь тихенько злазить з ліжка і засаджує в зад. Дружина двома руками згрібає білизну: - Н-а-ш-е-е! |
У темі 1 долучень
|
Напис на могильній плиті:
"Сарочка, не ходи так часто! Дай хоч тут відпочити!" *********************************************** - Наум Маркович, я запросив вас настроїти піаніно, а не цілувати мою дочку! - Але вона теж виглядає розстроєною ... |
Блондинка розповідає своїй подружці:
- Я на фітнес-зал, де позбуваюсь зайвої ваги, трачу 1000 гривень в місяць. - А чому так дорого? - Там буфет дорогий… “Косить” призовник від армії на зір. Заходить до окуліста, сідає на стілець (дивитися букви). Окуліст (показуючи на букву): - Яка буква? Призовник (здивовано): - Хто тут ?!? |
|
Летить літак з парашутистами, пілот говорить штурману:
- Сходи підбадьорити народ перед першим стрибком. Виходить штурман до новобранців і питає: - Ну що орли, лямки aйца не тиснуть?! Відкрив двері, помочився, і каже: - З небом треба бути на ТИ! - Розвернувся і пішов. Заходить в кабіну, його командир питає: - Ну підбадьорив? - Угу командир: - І правильно, а то дівчата в перший раз летять! |
У темі 1 долучень
TV 1 (Bosnia)
Eutelsat Sesat 1 & Eurobird 16 & Eutelsat W2M at 15.8°E 12615 V 2800 |
У школі вчителька запитує дітей:
-Діти, а в які ігри грають у вас удома ваші батьки? Машенька піднімається: -У нас мама і тато грають у шахи ... Петрику: -А у нас тато з дідусем грають у шашки. Вовочка: -А у нас бабуся з дідусем грають у хованки. вчителька: -???? Вовочка: -Ну, вранці бабуся жене самогон і ховає його. потім дідусь починає його шукати і якщо він його знаходить, то ввечері вже ховається бабуся ... Роcіянин, хохол і німець зібралися гору підкорювати, розбили табір біля підніжжя. Першим поліз росіянин. -лізе годину, другу. заліз на верхівку, вона плоска виявилася, бачить-снігова людина хер салом натирає. підійшов, його снігова людина в жопу ... і з гори спустив. У таборі: - Що сталося то? - Нічого, зірвався впав скотився Поліз хохол. Добрався до верхівки, бачить як снігова людина салом хер натирає. Єтті і його....та й теж спустив з гори.В таборі: росіянин єхидно посміхається - Що сталося? - Дак Це ж майже доліз але підшмигнувся Поліз німець. Через годину чують крики, зойки, стогони - Чого це він? - Дак Це ж я сало свиснув! |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 03:11. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010