![]() |
Цитата:
|
slavon, все правильно.Але у любому випадку треба переустановити вінду,бо вона вже крива.
|
kreshnot,Не знаю можлииво ... , заочно важко судити про стан ПК... Непоганий набір драйверів тут
|
Слава Україні!!! Хлопці то ця біда мені вискакувала в ноуті Асеr 5920g бо переставляв з 7-го на хр . залив другий хр то таке саме, а коли залив знов 7 то цего нестало. прочитав в якомусь форумі шо ці біда потрібна лиш у вістах, а в хр можна взагалі віключити,але клієнт пішов з семим -- най іде щасливо))) потім ше прийде))) всім дякую за поради та допомоги.
ше маю дрова до НР Pavilion G6 для ХР бо з тим тоже фист морока якшо ставити ХР на него.може кому треба буде то я скинути можу лиш кажіть куда... |
vinimm5,Під ноути краще ставити 7-ку...
|
Порекомендуйте будь-ласка бюджетний HD-ресівер на Linux для шарінгу.
|
vanja, GI S8120, GI Genius, Openbox SX4Base
|
Цитата:
|
після прошивки глобо 4100 не включається поможіть
|
Степко, освоюй JTAG.
|
Цитата:
Про EJtag 4100с тут |
Цитата:
а шо там з Б.Ж-? чи то шив сам не знаючи чим?? |
http://i4.rozetka.ua/goods/6073/view...em_6073030.jpg
Хтось користується цім переходником, як він в роботі??? На "розетці" відгуки гарні і коштує 80грн. |
arki, на якому чіпі? по вигляду нічого сказати не можу...
|
sat-prof, хто його зна....
Цитата:
|
У мене такий є працює добре ;)
|
Порадьте панове як підключити чотири тюнери т2 до однієї антени?
|
Цитата:
|
Цитата:
|
SLAVON повністю з вами згідний що т2 це маразм але клієнт вперся тільки т2
|
МішаН я особисто таких даунів посилаю на 3 веселих, як правило помагає ... :D
|
Скажіть які канали можна розкудувати на 39е хочу настроїти а не знаю що там дивитись і чи можливо настроїти при фокусі 42е
|
Andriyup2,
лапай можна,якщо поставити тоненький конвертер(ракета,морковка) ы бажано тоненький зез... |
А по якій частоті настроювати антена 89см західна україна
|
Болгарські відкриті канали 12565 - H - 30000 - 7\8
|
Потрібна порада.Маю бажання придбати WIFI адаптер USB.Пропозицій багато,в очах рябить але мені потрібен не дорогий але надійний!...Хто користується такими пристроєм порадьте що вибрати!
|
Цитата:
|
Петрович,
Беріть Dlink dwa125(95₴) досить якісний,і підходить до багатьох ресів!!! |
Цитата:
|
Всім доброго дня! Підскажіть мені де можна скачати мультики машу і медвідь без регістрації і смс. Чи хто знає з вас халявний сайт щоб не просили грошей та смс ато прийшов до мене друг тай каже щоб скачати бо малеча недає йому спокою по телеку пустять пару мінут і все зразу плачі у малечі каже мені друг що йому кришу чуть не зносить. )))))))))))))(ДЯКУЮ)))))))))))))):)
|
|
Як через торент скачувати я качаю тільки скачав торент а мультик нехоче скачуватись поясніть як через торент скачувати. (ДЯКУЮ)))))))))))).:)
|
Korpahec , я качав звідци http://mult-online.ru/novoe/page,36,...-i-medved.html
|
kreshhot! Ави зареєстрвувались чині боя зоареєструвався на сайті щось неможу скачати чи може щось нетак роблю ніколи некачав ні фільми ні мультфільми. (ДЯКУЮ):)
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Vasja1805, так скинь ,яка різниця як качати.
|
Ссилки з 1 серії до 16 серії. Пізніше викладу ще.
Викладаю ссилки з 17 до 37 серії. |
Цитата:
|
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 08:30. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010