![]() |
Основні правила збереження ваших зубів:
1. Чистити їх два рази у день. 2. Відвідувати зубного лікаря тричі на рік. 3. Не сунути носа у не свої справи. |
Мій шеф так довго кричав на мене, що я випадково ляпнув «Добре, сонечко»
|
Всіх, кого Я бісила в цьому році... Приготуйтеся... В 2024 буде ще гірше!
|
Серед ночі обіймає жінка чоловіка.
Він: - Та спи, надворі ніч. - Та незручно щось мені, що скажуть сусіди, лежимо в тишині, наче інваліди... - А ти давай поплигай, та стогни до рання, хай подумають, що в нас бурхливе кохання. А на ранок подає жінка пусту миску. Чоловік: - Що за прикол, я вже хочу їсти. - А ти ложкою постукай по дну миски, хай подумають сусіди, що це ти їси... |
- Куме, куди йдете?
- Йду з дому, бо моя жінка варить холодець, а якшо потім не застигне, то я буду винен! |
Напис на комп’ютері:
«Аварійний вихід: При зависанні висмикни шнур, видави скло» |
Пам’ятайте - якщо бос на вас наїжджає, то вам потрібно напружити 42 м’язи, щоб насупитися, і тільки 4, щоб розпрямити середній палець.
|
Справжній програміст може прожити 3 дні харчуючись крихтами, які застрягли в нього у клавіатурі та злизуючи залишки кави зі столу.
|
Водій-лихач підвіз чергового пасажира, різко пригальмував і запитує:
- Ну як? Ви раді, що довіз вас живим? - Радий?! - перепитує пасажир. - Це не те слово. Я здивований!.. |
- Ну ось, люба тепер, коли ми одружені, скажи чесно, скільки у тебе було чоловіків?
- А ти обіцяєш, що не будеш лаятись? - Обіцяю! - Ну гаразд - п’ятеро. - Отже ти брехала мені, коли казала, що я в тебе перший?! - Ні. |
Дядько потрапив до пекла і бачить перед ним троє дверей. Заглянув в першу, там чоловіки на сковорідці смажаться. «Ні, це не для мене!» - подумав і заглянув у другу, там розпечені голки під нігті штовхають. «Ні, це не для мене!» - подумав він. Зайшов в третю, там чоловіки стоять по коліно в лайні і палять. «Ну це краще інших!» - сказав і увійшов у двері. Тут чорт заходить і каже:
- Ну що, покурили, а тепер доїдайте... |
Дружина каже чоловікові:
- Любий, так хочеться чогось світлого, приємного, щоб до печінок діставало... - Пиво будеш? |
Лаборанта доправляють у лікарню і після надання допомоги розміщають у палаті.
- Автомобільна катастрофа? - Запитує сусід. - Ні, помилка у підручнику з хімії. |
Сорочка чоловіка - обличчя дружини! Шуба дружини - обличчя чоловіка!
|
Навчив папугу говорити. З’ясувалося, що головна складність попереду: навчити його хоч іноді мовчати.
|
- Кохає, не кохає, кохає, не кохає...
- Лікарю, залиште у спокої мої зуби. |
- Завтра йдемо у похід.
- А теплі речі брати? - Так, візьми пляшок шість! |
З пояснювальної електрика: «Отримав 250 грамів спирту для протирання контактів. У процесі роботи надихався парів спирту, втратив самоконтроль й випив усе».
|
Почуття гумору дуже допомагало б у важку хвилину! Шкода тільки, що у таку хвилину, воно, зазвичай, кудись зникає!
|
Золота рибка - це така риба, яка зможе переконати дружину, що ви дійсно були на риболовлі.
|
- Ти хто?
- Спляча красуня! - А чого така страшна? - Я тільки прокинулася! |
Медовий місяць. Молода дружина:
- Милий, ти з’їв перший у моєму житті пиріг, який я спекла. Завтра спечу новий. Тобі сподобалося? Скажи мені! Будь ласка! Скажи хоч що-небудь! Хоч одне слово! Ну подай хоч ознаки життя! |
Пішов Штірліц у ліс за грибами.
Подивився направо - нема грибів. Подивився наліво - нема грибів. «Не сезон» - подумав Штірліц й сів у замет. |
П’яний чоловік йде по дорозі і ззаду себе мотузку тягне, а назустріч йому перехожий. Каже ти навіщо позаду себе мотузку тягнеш, а що мені по переду себе її штовхати?
|
- А я з собою у похід завжди фотографію тещі беру...
- Навіщо? - Ну як же?! Грім, блискавки, злива, холод, бруд, комарі кусають, а я дивлюся на картку і думаю: Господи, добре-то як! |
Коли дружина сказала чоловікові, що купила нові чоботи: шкіряні, коричневі та ще й з пряжкою, він і гадки не мав, що це... три пари!..
|
Два друга зустрічаються:
- Як твої іспити в ДАІ? - Завалив. - На червоний проїхав? - Та ні. Навіть рушити не дали. - Ги, що на заднє сидіння сів? - Та ні. Все нормально. Сів, підготував місце, пристебнувся... - Ну? - А потім повертаюся до інспектора і кажу - «І вам раджу пристебнутися». |
Ніяк не можу зрозуміти: чому на пошті прив’язують кулькові ручки, якщо мені щоразу потрібний лише стрижень.
|
Найкоротший день у році - 1 січня. Прокидаєшся - за вікном вже темно...
|
Яка ж ви розумниця! Припустилися лише 2 помилки! - Хвалить шеф свою нову гарненьку секретарку, - а тепер пишіть наступне слово...
|
- В тебе у школі що з географії було?..
- Четвірка... - Якщо до бісової матері пошлю - не заблукаєш? |
- Лікарю, а правду кажуть, що спати краще ногами на захід?
- Знаєте, пане, спати найкраще взагалі на Заході. |
Справжній джентльмен - це той, хто кішку завжди називає кішкою, навіть якщо він через неї спіткнувся і впав
|
Мукачівські вчені довели, що люди котрі недавно були у стоматолога, найменше лізуть у бійку і взагалі, найліпше слідкують за базаром!
|
Не розумію людей, які лягають спати і одразу засинають. У них що немає фантазії?
|
Усім, хто вже йде спати - добраніч!
А тим, кому не спиться - смачного! |
Питання до медиків. Якщо болять суглоби після 40 років - тако крутить, ниє, то це означає, що ще ростеш?
|
- Я з 1977 року народження і мені 35 років.
- Та ти що? Я з 1976 і мені 44! - А це твої проблеми... |
Є 3 речі, які людина не зможе зробити у своєму житті: порахувати волосся на голові, помити очі з милом, дихати з висунутим язиком... Ну все-все, можеш, засовувати язик назад, молодець.
|
Дівчинка підходить до мами і каже:
- У мене є дві новини, хороша та погана. З якого почати? - Давай із гарної! - Я більше так не буду. |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 09:57. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010