![]() |
Привіт! Скачав ключик до S1 закинув на флешку потім запихаю в ресівер щоб загнати ключі ресівер ключів небачить хіба софт і список каналів що таке все читає кромі ключиків. Впадло вбивати ключі в ручному режимі! :)
Zhora15! Доречі подякував за машу і медведь скачав чудово! (Дякуювам):rolleyes: |
Цитата:
|
Цитата:
|
Доброго вечора! Підскажіть який майтер код на ресівер Poverkhost plus HS5001ir колега забув пароль 4 нулі нейдуть що робити як увійти в меню.:)
|
Доброго! Вечора піскажіть який кращий софт скачати до опенбксS1 щоб літала цьоця шура.:)
|
Korpahec,Качай останню версію з опенбоксфану !!!
|
встановив прошивку на опенфокс 4100+ триколорівську пішла все норм працює,
кинув прошивку на ортон 4100с все працює крім тріко шо робити ? |
Можливо допоможе:
Цитата:
|
Цитата:
Слава Новій Україні ukrprofukrprofukrprofukrprof |
Сьогодні мені давали питання:комп’ютер часто самовільно вимикається!Я його ще не бачив але підозрюю що не працює один з вентиляторів.Завтра буду дивитись.Можливо хто мав з цим справу і порадить на що звернути увагу.
|
Петрович,Є декілька варіантів:
1. БЖ ПК не справлеється з потужністю - висохли вхідні електроліти БЖ 2. Перегрів CPU або одного з чіпсет на мамі 3. Проблеми з RAM (ОЗУ) 4. Проблеми з HDD (жорстким диском) |
Цитата:
|
Цитата:
|
Це 100% Блок Живлення
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Може моя порада Вам допоможе:eek: |
Цитата:
|
Цитата:
|
Заміна мережевиків допомогла!!!Все працює!!!
|
Цитата:
|
У темі 1 долучень
Слава Україні!!! Хлопці знов прошу Вашої поради та допомоги, ади принесли мені таке без блока-MYtv HDBOX. кажут шо дивилися три супутники. тепер хоті аби я це прошив бо попропадали канали,може вже мали цим хто з Вас справу га?ось тако воно виглядає ззаді-
|
vinimm5,
Цитата:
Цитата:
Цитата:
Цитата:
І взагалі для кого пошукові машини придумали??? |
Привіт! Підскажіть будласка де можна скачати прошивку до ресівера GI HD Micro MODEL ID ALI-3612 дякую.:cool:
|
Цитата:
|
Arki! Подякував! Хто може скинути інструкцію для мікро хд по настрйці шарінгу (СПАСИБІ):cool:
|
Хто підкаже,при налаштуваннi сьогодні Антени все було нормально але потім щось сталося і прилад став показувати заменшину шкалу інтенсивності рівня сигналу було 80% стало 40% якість нормально 70% .80% картинка йде, не зрозумію що сталося. Прилад для настройки сутнікових антен SatLink WS-6908
мова форуму Украiнська! |
qwerty567,цю тему пiднiмали i на iнших форумах,але вiдповiдi нема.
Може бути пов"язано i з прошивкою i з залiзом.Пробуй перешити, не допоможе дивись ВЧ блок i напруги |
можливо десь не сконтачив кабель від головки,відповідно *злітають* налаштування
завжди з собою ношу флешку з прошивкою та списками каналів(пользовательские настройки) швиденько заливаю настройки і все прибор готовий для користування |
Цитата:
|
Цитата:
|
не бійся.прошивка не зробить тобі кірпіча
я пробував різні прошивки пару раз зашивав а на інший антені ,яка добре працюе пробували? настройки всеж таки попробуйте перепрошити. |
Цитата:
|
2,4 або 2.5
в мене стоіть на флешці і та і та в разі чого користуюсь обома |
Цитата:
|
не знаю,якщо чесно мене 2.5 влаштовуе
|
Це все відбувається на одному і тому ж кабелі підключення чи на різних?
|
Цитата:
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 07:36. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010