![]() |
Якщо ти запросив жінку подивитися рибок, а акваріума у тебе немає, відкрий шпроти!..
|
На суді:
- Жіночко, ото прожили з чоловіком 50 років, а вчора задушили. Як так? - Та якось так... все відкладала, відкладала... |
Один рибалка розповідає іншому:
- Мені вчора такий сон наснився! Ніби я сиджу в човні, а поруч молода, зовсім гола дівчина... - Ну, а ти що? - Ну, тільки я до неї... а тут клює. - Так, коли клює - це святе! |
Шкарпетка готова до прання, коли відчуваєш дискомфорт від відчуття, що одягнув її не на ту ногу.
|
Гра видалася спекотною і пиво швидко закінчилося, і поки я ходив ще за кухлем, нашим забили гол. Звідси правило: воротар не повинен ходити за пивом!
|
Самотня футбольна команда бажає познайомитися з олігархом своєї мрії.
|
Зникла дуже розумна собака!
Барсік, якщо ти читаєш це оголошення подзвони додому!!! |
- А скільки буде коштувати ваша робота?
- Я вам скажу так - усе в кінці, ми ніколи наперед нічого не рахуємо. Ми приходим, робим, а потім вже виставляємо прайс. Дальше там в людей втрата свідомості, інсульти, пару інфарктів, та й таке... |
До 19.01 у відпустці! Їду на Гоа, тому зв’язку не буде.
P.S. Якщо зустрінете мене в АТБ - то не я! |
Секретарка запитує у шефа:
- Любий, а чому твоя дружина так підозріло на мене дивиться? - Тому що сама колись була моєю секретаркою! |
- Ти що, їси на ніч?! Даремно, ой даремно. Уранці твій організм точно не скаже тобі «дякую».
- Нічого страшного, головне щоб він до ранку зі мною не розмовляв. |
Розмовляють дві подруги:
- Ну як твій новий друг? - З ним вночі не заснеш ні на хвилину. - Що, такий невтомний? - Ні, просто постійно хропе. |
- Знаєш, я завжди шукаю сенс життя... і ні як не можу його знайти!..
- У холодильнику немає? - Ні! - Значить ми його вчора допили... |
- Коханий, а яка квітка мені найбільше підходить по характеру?
- Кропива! |
Шлунок завжди подає сигнал, коли він пустий на відміну від мізків.
|
Читаю статус в одного: «Моя жінка - найкраща!». Під ним 150 лайків від друзів... Мабуть не бреше!
|
Після поразки з великим рахунком тренер звертається до футболістів:
- Перед матчем я просив вас грати так, як ви ніколи не грали, а не так, начебто ви взагалі ніколи не грали. |
- Чому розумних мало, а дурнів багато?
- Тому що поки розумні думають, дурні розмножуються. |
Сьгодні нарешті не будеш мені дорікати, що погано готую!
-Справді? А що є на обід? -Нічого... |
Іде Іван увечері із засвіченим ліхтарем.
-Ти куди? - дивується Петро. - До нареченої. - А нащо ліхтар? Я до своєї ходив без ліхтаря. - Я це одразу зрозумів, як тільки її побачив. |
- Що тобі подарувати?
- Та що хочеш! Головне, щоб хутро гарно відбивалось у діамантах! |
Не було в моєму житті справжнього чоловіка.
За мене ще ніхто і ніколи не бив нікому пику! Все сама... все сама. |
Чоловік приходить пізно. Лягає, обіймає дружину, каже:
- Навіть не дивишся, хто ліг... А раптом чужий? Дружина: - У чужого, відразу б встав! |
- Любий, я ось тут подумала...
- Мені вже страшно! |
- Любий, давай жахи подивимося.
- Ну гаразд, змивай косметику! |
Даїшник зупиняє водія:
- Чому їздите без паска безпеки? Водій: - А ви хіба не раді? |
- Студенти, ви знаєте, що таке наркоз?
- Ні. - Наркоз - це найкращий засіб уникнути порад пацієнта під час операції. |
- Офіціанте, ви мені вино каламутне налили!
- Hі, вино - відмінне, це просто склянка брудна. |
- Учора був на лекції з медицини і дізнався, що цілуватися негігієнічно і не дуже корисно. Ти віриш?
- Звичайно. Вчора я поцілував дочку директора, так втратив два передні зуби й роботу... |
Іван був настільки інтелігентним, що, коли його посилали на три букви, чемно відповідав:
- Вибачте, але мені з вами не по дорозі. |
- З тобою я не висипаюся. Коли ти спиш, то займаєш пів ліжку.
- Так тобі теж половина залишається. - Але не така ж, а чверть праворуч від тебе і чверть ліворуч. |
Зібралися ведмідь, вовк, заєць і лисиця в карти грати. Ведмідь роздає карти і примовляє:
- А хто буде дурити - буду бити по нахабному рудому писку. |
Ресторан.
Обурений відвідувач кличе офіціанта і каже: - А Ваші музиканти на замовлення грають? - Авжеж! - А чи не могли б вони пограти в шахи, щоб я міг спокійно повечеряти? |
- Любий, треба помити підлогу! Де в нас ганчірка?
- Я тут. |
Подружжя за обідом. Чоловік намагається непомітно спихнути свою тарілку собаці.
Дружина це помітивши: - Коханий, ти ж не хочеш свою їжу собаці віддати, правда? - Ластівка моя, ну звичайно ж ні, тільки помінятися. |
Маленький москаль запитує свого батька:
- Тато, а навіщо російському орлу дві голови? - Щоб ніхто не звертав увагу на те, яка у нас дупа, синку. |
- Помий руки! Як ти підеш у школу з такими руками? - каже мати.
- Та це не обов’язково. - Як то - не обов’язково? - Бо я у школі ніколи руки не піднімаю. |
- Згинь!
- А де чарівне слово? - Згинь курво!.. |
- Тато, а чому у нас немає машини?
- Тому що, синку, мамі у шубі тепліше. |
Досвідчений провідник поїзда коли ходить посцяти, не може вдома потрапити у унітаз що спокійно стоїть.
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 07:16. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010